se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004

se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07   se dagbog forår 08

Se dagbog efterår2008 Se ny dagbog

 

 

 

Signe Maries Dagbog :

Sidst opdateret d. 27-06-08

Se næste del på http://htx.helsits.dk/obel/dagbog.htm
14/4 Jeg er nede hos marianne idag.
13/4 Jeg blev hentet af far, og vi var nede i ISO og handle. Om aftenen kom farfar og farmor på besøg. Jeg legede så fint med dem, og fik farfar til at læse højt. Jeg fik også en flot fotobog af farmor. Farfar havde den første udsprungne bøg med. Den står fint på skænken.
12/4 Jeg var nede hos Marianne hele dagen, og da jeg kom hjem, hyggede vi os alle sammen og fik dejlig mad. Jeg går rundt og siger "Lars"   hele tiden
11/4 Idag har mor været nede og spille til kursus i Hillerød. Vi hyggede os herhjemme, og så kom Lena forbi. Det var djeligt at se hende.
10/4 Idag var mor ude i Birkerød og spille. Far og mig hyggede os det meste af formiddagen udenfor. Det var dejligt vejr. Far fræsede forhaven om eftermiddagen
9/4 Mor og mig havde aftenen for os selv - men om eftermiddagen var vi inde i København og købe sko til mig og være på cafe. Jeg fik nogle fine sandaler hos Hallgren - der var mange børn derinde, og jeg legede fint.
8/4 Jeg er hos mormor og morfar indtil mor og far kommer sent i aften. Far har dog været her og spise.
7/4 Jeg har været hos Marianne og blevet hentet af min mor. Vi var hjemme hele aftnen
6/4 I dag er jeg ude hos Marianne igen. Jeg er meget glad for at være der igen.Janne kom forbi om eftermiddagen, da mine forældre var trætte.
5/4 Jeg var til påskefrokoster idag. Men først havde jeg besøg af Caroline, som bor to huse væk. Hun havde sine forældre med, og vi legede fint sammen. Så var vi til påskefrokost i Annisse. Det var sammen med Boel, Leif og lars og Tina. Jeg var ikke så meget sammen med Josefine, men vi var midtpunkter hele tiden. Jeg legede med springvandet, og kunne ikke forstå, når der blev slukket for det. Senere  var jeg ude hos Farfar, som havde fødselsdag. Der var oldeforældrene og Bjørg og Markus. Selv om jeg var meget træt, kunne jeg da tage mig sammen til at lege med dem.
4/4 Vi var ude i haven hele dagen. Det er dejligt, og jeg fik lov til at vande omkring mig.
3/4 Vi kørte hjem klokken 10 - og vi var til Viktorias fødselsdag. Det var rigtig sjovt. Vi var mange børn, og jeg legede fint med dukker, mens de andre legede med sand.
2/4 I dag gik vi en lang formiddagstur. Vi grillede på terrassen om aftenen.
1/4 Jeg legede med mormor og morfar hele morgenen. Så tog vi sammen til Ljungby, hvor jeg fik nye sko. Så var vi i Traryd, hvor jeg fik en ny dyne og en ny klapstol. Det skal mormor og morfar have mange tak for. Resten af dagen legede vi ved terrassen.
31/3 Idag tog vi til Sverige. Vi var dog først ude på Hellas arbejde, hvor hendes elever havde lavet en meget flot påskefrokost til os.Vi fik Sild med rødbede, æg med rejer, lun leverpostej, Fiskefileter og påskeæg til dessert. Jeg nød at lege med Jeanne og Pernille. Det var også en flot tale, Matthias holdt. Vi var oppe i Sverige ved firetiden, hvor vi fik te. Det var dejligt vejr, og jeg kunne lege ude på terrassen
30/3 Far og mig var nede hos Oldemor Elna om formiddagen. Det var så dejligt at vejr, at vi var i haven resten af dagen, og vi sad også derude med Lars og lisbeth om aftenen. Det var meget dejligt at være sammen med dem, og jeg vil meget gerne sidde hos Lars.
29/3 Idag var jeg nede hos Marianne. Det var dejligt at være der igen. Så hentede vi mor og kørte ud til Amager og besøgte først oldefarfar og så oldemormor og morfar. Vi spiste det sidste sted- flæskesteg, som Lene havde lavet.
28/3 Vi var til rytmiklegestue med dagplejen. Det var en dame, der kastede en masse ting ud til os bolde, tæpper, tørklæder og spillede musik. Så spiste vi morgenmad sammen med en fra mødregruppen.
27/3 I dag var der afslutning i Lillerød. Far og mor holder op derinde. Jeg var i min fine nyedragt, der passede mig perfekt, og farmor og farfar og Jacob og Berit passede mig. Vi hyggede os dejligt. Jeg kom først i seng efter kaffen.
25/3 Idag passer farfar mig. Han er rigtig sjov, når han tørrer sig med et håndklæde.I skulle altså bare se. Så skal jeg ud til mormor og morfar som sædvanligt.
24/3 Far og mig var nede i DGI for at aflevere en seddel. Så var vi nede ved slotssøen for at se på pap-pap - der var en dame, som fodrede dem. Det var meget spændende. Så blev jeg passet hos mormor - jeg var lidt pjevs, for jeg blev vækket for tidligt. Om eftermiddagen kom farmor forbi, og vi legede så sjovt ude i haven. Vi kastede med bolde, og farmor sad nede i ildstedet. Jeg fik også set, at man kan gå op bag bænken.
23/3 Jeg har haft far hjemme hele dagen. Han var dog ikke så aktiv, så jeg måtte lege inde hele dagen. Det er ikke så sjovt. Så da mor kom hjem, ville jeg rigtig lege.
22/3 I dag har jeg været hos mormo og morfar. Far hentede mig, og så var vi i byen i arkaderne. Det var sjovt at handle. Om aftenen var far til dans, men han kom hjem til puttetid. Jeg er god til at sige lige som fuglene: PAP-PAP
21/3 I dag var en hvile dag. Vi lavede ikke rigtig noget - udover at være ude i det dejlige vejr. jeg holder meget af at lege helt ude i haven, nu kan jeg være overalt - idag villle jeg gerne spille bold.OM aftenen var vi hos Jacob og Berit. Far var dog syg. Der var Viktoria. Hun er lidt vild, men så holder jeg mig bare til Nina - hun kan styre hende.Berit og Jacob havde lavet rigtig dejlig mad.
20/3 Jeg var med nede til  fars opvisning. Der var en masse fra fars børnhold, som hele tiden legede med mig. Jeg havde min fine nye dragt på - og far bar fane sammen Magnus og Anders. Jeg holdt ud lige til klokken ti. Men så kunne jeg heller ikke mere
19/3 Jeg blev igen passet inde hos Bjørg. Det var dejligt, og Markus var hjemme, og han er rigtig sjov. Far hentede mig, og så hentede vi mor. Derhjemme legede jeg meget med mine nye dukke.
18/3 Bjørg passede mig idag. Jeg havde det rigtig sjovt inde hos hende ( jeg blev kørt ind af morfar) og så tog jeg hjem til mormor igen. Vi havde det dejligt. VI overnattede i Farum
17/3 Jeg blev kørt ind til Farum af far, og så gik jeg ned så på heste med morfar. Så passede mormor mig, så kom farmor og hentede mig. Så gik jeg en lang tur i slotshaven med farmor og far.
16/3 Janne passede mig igen idag. far kom hjem klokken 11, og vi besøgte oldemor. Så var vi på biblioteket og lege. Om aftenen fik vi risengrød. Det smager bare dejligt ! Jeg holder meget ud at være ude - jeg vil dog helst være på perlegruset i gården.
15/3 Idag har Janne passet mig. jeg har leget med Arne også. Far var lidt distræt, men vi havde det sjovt udenfor - tænk, far faldt på terrassen.
14/3 Idag var vi ude at gå en tur i nærheden af os selv. Jeg elsker at lege på legepladsen og sige : BØØH.
13/3 Vi nød en formiddag hjemme. OM eftermiddagen var vi med ungdomsholdet - 22 stk - til fest, der startede Bowling og endte i Freerslev med bryllupstaler, lege og kanon underholdning (bil, sketch, film, Hannah og Lars med arme.)
12/3 Jeg var med far på arbejde i dag. Han har en masse elever, der gerne vil lege med mig og sidder foran en computer. Så hentede vi mor, og var ude at gå en tur ved gl dronning gård v. Furesøen. Så spiste vi på blovstrød kro. Jeg kan godt lide deres isdessert.
8- 10/3 Jeg har haft en dejlig uge, men mor har ikke været meget hjemme. Jeg trives i dagplejen, hvor jeg er blevet god til at vinke farvel. Jeg er meget glad for Mariannes datter Nina.
5-7/3 Vi var i Sverige sammen med sokkeøl. Jeg legede dejligt med Viktoria, og jeg var ude i sneen og bygge snemænd med far og Henrik.
1 - 4/3 I denne uge har jeg haft svamp i tænderne, men ellers haft det dejligt. Vi besøgte oldemor onsdag, men hun sov desværre.. Torsdag besøgte jeg oldemor og oldefar sammen med mormor og morfar. Det var sjovt.
1/3 Jeg har været til lægen i morges - jeg har lidt svamp i munden.
28/2 Idag har jeg været hos farmor og farfar. Mor og far lavede kursus i Jægerspris. Vi spiste også ude hos dem, men så faldt jeg vist i søvn.
27/2 Idag var vi til Bryllup hos Michael og Birgitte. Det ver en flot vielse, og vi var til reception hjemme hos dem selv bagefter. jeg legede med Helle og Vibeke bla.
26/2 Jeg var hele dagen sammen med Helle og Jens - vi var på nationalmuseet og i zoologisk have. Om aftenen hyggede vi os hjemme
24/2 Jeg var hjemme hos mormor og morfar om eftermiddagen
23/2 Jeg skal have besøg af Jens og Helle idag, når jeg kommer hjem
22/2 Far var ikke meget hjemme idag, men jeg legede med ham oppe på mit værelse, og vi læste længe Tom Clancy bøger begge to.
21/2 Hanne og Keld var på besøg. Jeg var meget glad for dem begge, og Hanne havde nogen fine smykker på. Om aftenen fejrede vi Bjørgs fødselsdag ved at spise på en restaurant på vesterbro. Inden da havde vi været ude at gå tur i Frederiksberg have. Der så jeg en masse gæs og ænder.Jeg går rundt og synger og snakker hele tiden.
20/2 Idag var mor hele tiden ude på badeværelset. Det er lidt irriterende. Hun "malede". OM aftenen var vi ude hos farmor og farfar - der fik vi dejlig mad og lagkage med flødeskum. Det elsker jeg altså.
19/2 Jeg sov også ude i dagplejen. Jeg skal lige og og hilse på Jacob og Berit, når jeg har spist og sige den første stavelse i deres navn.
18/2 I dag var jeg i dagpleje alene i flere timer. Jeg blev først hentet, da jeg skulle sove. far og mor har travlt med at rode i badeværelset derhjemme. Om eftermiddagen var vi inde hos mormor - hun havde været ude at rejse, så vi fik gaver. Sammen med ungdomsholdet og Nina og Viktoria fik vi pizza - og så legede viktoria og mig helt til klokken 22, mens de andre dansede.
17/2 Idag startede jeg på dagpleje hos Marianne. jeg var der sammen med mor i Flere timer - og jeg sov længe bageefter.Idag har jeg fløjtet en hel del.
16/2 Vi var i byen hele dagen. Vi spiste på Pasta Basta det er dejlig mad.Jeg har lært, at ryste på´hovedet betyder "nej".Vi var også på Amager hos Oldemor og far.Der vandede jeg med vandkande - planter, kummer, møbler.
15/2 Vi var nede i byen og handle. OM aftenenen kom farmor og farfar på besøg.
14/2 Vi var til fastelavn ude hos Henrik og Nina. Der var både rosiner og mandariner i tønden. Jeg legede rigtig godt. De har nogle fine dukkevogne. Om aftenen var jeg ude hos Sverre og Lis fordi de skulle bytte billeder efter Kina turen. Der fik vi kinesisk mad og jeg legede dejligt med Viktoria
13/2 Idag har jeg været til oldemors fødseldag i Annisse med det meste af familien. Vi hyggede os rigtig godt og fik en dejlig frokost. OM aftenen var jeg til legestue på statsskolen og hørte Skævingekvartetten. Det var meget flot - men jeg slog hovedet på en ølkasse, da jeg legede medde andre børn.
12/2 Jeg skal ud til Vibeke for sidste gang !
11/2 Min morfar hentede mig hos Vibeke - mor og far skal til dans
10/2 Vi var ude høs Lars og Lisbeth - jeg nød at lege med vitaminpillerne. Mormor har passet mig idag, og hun vaskede hele vores gulv. Fantastisk.
9/2 Jeg er ude hos Vibeke og hygge mig
8/2 Jeg var nede med far til dans og slå katten af tønden, jeg slog tre gange, men ialt slog vi over 250 slag.
7/2 Vi var til børnelegestue i Birkerød sammen med Viktoria. Jeg gav hende rosiner, men hun var altså for langsom til at lukke munden, så jeg spiste dem selv
6/2 Vi var hjemme hele dagen.
5/2 Fredag var far og mig alene hjemme. det var meget dejligt.
4/2 Torsdagen var helt anderledes end normalt. Far var til åbent hus, og mor til møde, så mormor og morfar hentede mor og bragte os hjem allerede klokken 21. Men så kørte de hjem igen, fordi vejret var så dårligt.
3/2 Jeg har været i normal dagpleje, men mor var længe væk på arbejde, så jeg blev hentet af farmor, der legede med mig, indtil far kom hjem.
2/2 Idag var jeg ude for at besøge min nye dagplejemor.Hun hedder Marianne og har to folkdanserbørn, Magnus og Nina. Hun er rigtig sød, og hun har en pige i pleje, som er to måneder ældre end mig - samt to to-årige. Jeg skal starte i vinterferien. Det bliver rigtig spændende
1/2 Idag var jeg hos Vibeke, men jeg ville ikke sove. Til gengæld faldt jeg i søvn stående i armene hos far. Så jeg var ret træt faktisk.
31/1 Idag har mor og mig været ude i Annisse hele dagen. Det var rigtig sjovt at være der. Jeg badede og legede rigtig godt. far lavede kursus i Farum.
30/1 Det var fars fødselsdag. Jeg vækkede ham klokken ca. halv fire, men det brød han sig ikke om. Det var bedre, da mormor og morfar kom med gaver til ham. Om eftermiddagen var hele familien Onkel Jacob og Berit, mormor og morfar, farmor og farfar og Oldefar til te. Det var rigtig dejligt at lege med dem alle. Vi var også ude og gå rundt om Slotssøen.
29/1 Mor har ligget syg idag, så vi blev i Farum hele dagen. Om aftenen var far ude hos Lillerøds unge, som havde hyttetur
28/1 Jeg skal hentes af morfar, og vi skal ud til Farum og lege. Vi overnatter i Farum
27/1 Jeg blev hentet af farmor, og vi legede med træsko i lang tid. Så kom far og farfar, og jeg var i rigtig godt humør. Mor kom meget sent hjem, men så lod jeg hende heller ikke gå et sekund !
26/1 Jeg har været i byen med mor og far. Vi var i ISO, og jeg gik rundt i Helsingørsgade.
25/1 Idag var jeg hos Vibeke igen. Det er bare dejligt, selv om man er lidt snottet.Lena kom forbi 2 gange. Det var dejligt.
24/1 Sikken en søndag. Jeg var hjemme med mor og far uden at vi lavede noget som helst. Jeg legede rigtig dejligt med min barnevogn og sov en hel masse. Om eftermiddagen var vi lige ude hos jacob og Berit til kaffe. Jeg fik ikke noget.
23/1 vi var i byen, og jeg gik fint rundt - var helt vild med en lille hund i Helsingørsgade. Om aftenen var vi i Birkerød, hvor Sokkeøl spillede til dans. Markus og et par af hans tyske venner var der. Vi tog hjem for at sove.
22/1 Idag var jeg til fødselsdag hos oldemor sammen med mormomr og morfar. Jeg var i bad derude. Far og mor var teatret sammen med dronningen. Om dagen var jeg med far i byen, og vi besøgte Lars og lisbeth. Far havde travlt, fordi han skulle lave et eller andet inden han skulle aflevere noget RAM i København.
21/1 Idag var jeg mest sammen med mormor og morfar som jeg er det hver torsdag. Det er smadderdejligt, og jeg fik lækre frikadeller.
20/1 Jeg var alene hjemme med mor, fordi far skulle hente sin cykel i København.Men han kom hjem, så vi kunne spise sammen.
19/1 Jeg var hos Vibeke og legede så fint. Far og mig hjalp Lars og Lisbeth med at flytte, var i København for at bytte cykel og var så sammen med mor ude og hjælpe igen. Jeg kan sige "BAM" lige som en hammer. Det lærte jeg derude.
18/1 I dag har jeg været i dagpleje indtil mor hentede mig, og det kniber altså lidt med at falde i søvn derude.
17/1 Søndag er en dejlig dag. Den har vi helt for os selv. I dag havde vi dog besøg af hele familien på begge sider til kaffe. Det er jo hyggeligt at se dem. Vi var ude at gå en lang tur - og nogle af os spiste pizzaer sammen bagefter.
16/1 I dag har spillede mor til pensionistlegestue i Hillerød, og far og mig var med dernede. Det er dejligt at se Ole og Karen og lege med dem.
15/1 Vi som i farum. Far og mig var i København for at kigge på cykel til far. Vi var også inde hos Bjørg og Markus, som lige er kommet hjem fra Indien. Om eftermiddagen var vi til lægen.
14/1 Vi var ude hos mormor og morfar. Morfar hentede mig lige fra flyveren på vej hjem fra Norge.
11/1 jeg var hos Vibeke igen, og jeg er kommet mig over min sygdom. jeg sov slet ikke. Til gengæld lå jeg og sov på far om eftermiddagen.
10/1 Idag har mor været afsted. Hun var i Birkerød og spille for børnene der.
9/1 Mor og mig var nede at handle. Om aftenen kom far hjem. Jeg var så glad for at se ham.
8/1 Far og mig hyggede hele dagen derhjemme. Vi nød meget at bare være os. Om aftenen tog far til Korsør til møde.
7/1 jeg har lidt sygdom i kroppen, så mor er blevet hjemme for at passe mig idag.
6/1 Vibeke er syg idag, så jeg passes i Janne og i eftermiddag af mormor. Det bliver hyggeligt.
5/1 Jeg var ude hos Vibeke med to gæstebørn. Vi var nede i byen om eftermiddagen og handle - og om aftenen kom Lena og spiste med os.
4/1 Jeg var i dagpleje igen. Det demonstrerede jeg imod, så jeg sov ikke hele dagen.
1-3/1 Vi var i Sverige med Jacob og Berit, Henrik og Nina
31/1 Vi holdt nytårsaften ude hos Jacob og Berit med Henrik   og Nina og Viktoria.
30/1 Vi var ude og købe ind til nytårsaften-.
29/12 Vi hyggede med farmor og farfar. Der var julelegestue i Lillerød. Jeg fik en dragt af Ena.
28/12 Vi ude hos oldemor og far. Der var Mette, Steen og Andreas også. Vi spiste frokost sammen. Så tog vi op til Farmor og farfar, hvor vi var til juletræ. Vi sov derude.
27/12 En stille dag derhjemme, som vi trængte til. Jeg legede med alle mine gaver.
26/12 Vi vækkede mormor med sang på hendes fødselsdag. Så spiste vi brunch. OMeftermiddagen var vi ude hos Boel og Hans Erik og Lærke. Thomas var hjemme fra New Zeeland.
25/12 vI VAR TIL JULEFROKOST PÅ TVINGSVEJ
24/12 Juleaften hos os. Oldemor kom forbi med Erik og Kirsten. Hele familien, Jacob og Berit, farmor og farfar, mormor og morfar var her. Oldemor og far kunne desværre ikke komme.
23/12 Jeg gik meget rundt. Det er sjovt. Om eftermiddagen sov jeg fire timer, så far og mor kunne pynte juletræ.
22/12 Vi var ude hos Henrik og Nina - jeg øvede mig meget i at gå.
21/12 Idag passes jeg af farmor og farfar. Det er dejligt.OM aftenen var vi i Lyngby storcenter, hvor jeg gik, fordi en mand hilste på mig - hen til mor
20/12 Idag var stille, men vi var da ude og handle og købte et juletræ. Om aftene så vi TV - og jeg var længe oppe
19/12 Jeg var til juletræ i Farum, og vi spiste hos mormotr og morfar.
18/12 Idag blev jeg hentet i Farum af mor, og vi havde en stille aften
17/12 Idag var jeg hjemme hos mormor og morfar - og vi sov der allesammen. Nu er jeg endelig blevet helt frisk og glad igen.
16/12 Idag var jeg hjemme sammen med morfar det var dejligt.
15/12 Jeg havde en dejligt morgen med far og mor, Far var hjemme hele dagen. Først var vi ude hos Lisbeth, min reservedagpleje og så hos Vibeke og så i kirke, hvor de ringede med klokken og spillede orgel og præsten fortalt e med en flipover. Om eftermiddagen var farmor og farfar og Lena forbi
14/12 Jeg er blevet syg igen, og jeg har været til lægen med far. Han siger, at jeg bliver rask til min fødselsdag.
13/12 Idag blev vi hjemme og hyggede os. Vi var dog lige ude hos Stig og Ditte, hvor jeg fik et bad. Lerna kom forbi om aftenen.
12/12 I dag har vi haft meget travlt. Vi havde gæster til min fødselsdag, Henrik og Nina, Jacob og Berit, Bedste familierne, Bjørg og Markus, Lars og Lisbeth og Boel, Hans Erik og Lærke. Det var meget hyggeligt. Jeg fik en masse gaver - mest tøj. Vi lavede julepynt og kager og bolcher og så skulle vi spise og så var klokken spisetid og så fik vi suppe og så fik vi torsk (som ikke var så lækker) Så gik jeg i seng.
11/12 Idag er jeg blevet rask. Vi var til en stor juletræsfest i Atlantis, og vi så julemanden, som hedder Henning til fornavn. Vi kørte far til julefrokost i Helsingør.
10/12 Nu er jeg ved at blive lidt raskere. Mormor ogmorfar kom idag og lavede mad til os. Det var bare dejligt. Far tog til dans, som han plejer, men mor blev hjemme hos mig. Det nød jeg meget
9/12 I dag var jeg så hjemme sammen med mor - og vi fik besøg af   mormor, som kom og passede os, fordi far skulle arbejde længe og så siden til Stneløse og lave dans.
8/12 Jeg har væet syg hele dagen - men også far har haft det skidt - han sov, da han kom hjrm - mon vi når at blive raske til min fødselsdag ?
7/12 I nat blev mor syg - jeg sov ellers 7 timer i træk for at skåne hende. Så jeg har været hjemme og været syg sammen med mor. Man skal tage sig godt af hende. Hver gang, jeg får noget at drikke, giver jeg også mor. Det gør jeg også med de tomme glas.
6/12 Jeg har været dårlig i nat. Så jeg kommer ikke ud til Henrik og Ninas fødselsdag. ØV. Jeg har sovet og været meget mor-syg. Så kom mormor og morfar på vejen hjem fra Sverige. Jeg var meget glad for at se mormor. Men jeg var altså ret træt.
5/12 Idag havde jeg besøg af mormor, der bare gerne ville se mig. Det var dejligt, og jeg nød det meget. Så var vi til julemarked på Sophienborg, hvor jeg fik en stor æblemost, de selv havde lavet, og jeg drak den med sugerør. Så var jeg ovre for at se toge, men jeg var mest interesseret i trappen. Efter at have sovet fik jeg tynd mave.
4/12 Idag var jeg hos Vibeke til klokken 14, hvor far hentede mig. Mor var hjemme, da jeg kom hjem, og så skulle vi i byen. Jeg var ude at gå i min hemmelige fødselsdagsgave, og vi købte en masse julegaver. Om aftenen var jeg lidt ked af det og meget mor-syg.
3/12 Idag var vi i farum og få rigtig lækker mad - en flæskesteg hed det. Så var mor og far til dans, og på mormor og morfar afleverede mig ved centerhallen, fordi de skulle videre til Sverige. Desværre faldt mor med mig, så hun blev helt oprevet. Mig skete der ikke noget, for mor var god til at holde på mig.
2/12 Idag har jeg fået en kniv, en ske og en gaffel. Jeg har været ude hos Vibeke og hygget mig, indtil far hentede mig.
1/12 Jeg fik min første kalendergave! Et opvaskestativ.
30/11 Jeg havde besøg af farmor inden   maden, og senere smuglede mormor og morfar en pakkekalender ind til mig.
29/11 Idag har vi rigtig slappet af sammen. Det trængte vi til.
28/11 Jeg legede med mormor og morfar hele morgenen, og så sov jeg, mens mor og Bjørg vist var ude og handle julegaver. Så skulle vi ud på Ellegården, hvor vi spiste, og jeg gik rundt med en stol - så kan man selv bestemme. hvor man går hen. Jeg hørte baltinget spille - og jeg dansede fordans til sønderhoning sammen med Viktoria. Til anden halvdel tog mor og mig hjem til mormor og morfar, hvor jeg sov.
27/11 Idag var jeg ude hos mormor og morfar, for mor og far skulle til fest hos Jacob, der fylder 30. Men jeg var altså ret morsyg, så mor måtte tage hjem til mig. Så fik jeg det godt igen.
26/11 Jeg blev hentet af mormor idag. Hun lavede mad til os, og mor og far kom lige forbi til maden. da vi skulle hjem, sov jeg fint.
25/11 Jeg havde feber og mor og far besluttede, at jeg skulle blive hjemme, så far passede mig. Vi havde besøg af Jens Rohde, som straks satte sin PC til sin telefon. Men vi havde det dejligt.
24/11 Jeg kastede op lige efter mor havde afleveret mig hos Vibeke. Mor hentede mig, og jeg havde det fint, da hun kom, så vi fik en dejlig dag derhjemme.
23/11 Jeg var på messe i Frederiksborghallen med far. Han var så imponeret af, som jeg kunne sidde stille i rygsækken imens. Vi var også ude i værktøjsmagasinet, hvor jeg mødte Jesper og Berit, der købte gave - en skruetvinge - til Jacob.  Det er en hemmelighed. Mor hentede mig på messen.
22/11 Vi var ude at gå en dejlig tur, farmor og mig. Hjemturen til Danmark gik over en tankstation og på færgen var det sjovt at gå, for gulvet blev ved med at gynge. Det var ret svært at gå lige.
21/11 Nu kom farmor og hun passede mig - i alle pauser så jeg mor og far. Alle de andre er glade for mig, jeg kender vist de fleste, siger de. Der er en masse god musik, og nogen lange gange, jeg kan gå ad.
20/11 Vi tog til Jylland meget tidligt. Jeg sov på det meste af vejen, men nød at lege på færgen med pudestolene. I Bjerringbro var far og mig nede og handle - vi skulle have lidt gode ting til kurset og til min numse, som stadig er en lille smule angrebet.
19/11 Jeg var ude hos mormor og morfar. Far hentede mig, og vi kørte ud til Farum, hvor vi skulle have lidt mad, inden de skulle til dans, far og mor. Det var ret hyggeligt, og vi var inde på Farum bytorv.
17/11 Jeg er ved at kunne gå - jeg skal snart have en gåvogn, siger Vibeke.
16/11 Jeg var ude hos Vibeke igen. Jeg fik en ordentlig skramme, fordi Julie faldt over mig. Det gav et ordentligt sår på kinden. Vibeke var meget ked af det, men jeg tog det heldigvis roligt. De ringede endda til lægen, fordi de var bange for at Julie havde bidt mig. Men jeg vidste, at det ikke var så slemt.
15/11 Mor og mig kom for sent op, så vi måtte køre hurtigt ind for at hente Lena. Vi skulle til morgensang ved børnetræffet. Det var dejligt at komme derind igen. børnene væltede over mig, men jeg var ligeglad og klatrede endda op i ribberne.
14/11 Jeg var til et stort børnestævne sammen med far og mor og knap 100 børn - ialt 140. Jeg legede gladeligt mellem de mange børn. Når far ledede og mor spillede, sad jeg oppe i rygsækken hos mor. Jeg fik også vingummi af Tove. Om aftenen var jeg ude hos farmor. Det var dejligt. Farmor, mor, Berit og mig havde en dejlig aften, vi fik hummersuppe, flæskesteg og lækker dessert. Min numse er meget rød, for jeg har fået lidt svamp - men nu har jeg fået lidt salve til at beskytte den !
13/11 Jeg blev passet af farmor om morgenen, og om eftermiddagen tog vi ind og besøgte Bjørg. Jeg var ikke så meget inde hos hende, for ved siden af lå en, som havde fået en abort, men til gengæld var jeg helt vild med den rutschebane, der var ude foran. Den var bare god. Bjørg havde det godt nok i maven til at lade mig stå ovenpå den, så hun skal nok blive frisk igen. Om aftenen hyggede vi derhjemme.
12/11 Farfar passede mig hele dagen. Det nød jeg meget. Vi var til møde på gymnasiet. Om aftenen blev jeg passet hos mormor og morfar. Vi overnattede alle tre i Farum. Det var meget dejligt, selv om far og mor kom sent til mig.Så var der en del snak, for moster Bjørg havde det dårligt og var blevet indlagt på rigshospitalet til observation.
11/11 Stig passede mig om formiddagen. vi hyggede os godt sammen, og jeg var på gymnasiet til kastaniemiddag. farmor kom og hyggede med os senere. Jeg har altså en meget rød numse.
10/11 Mormor og farmor passede mig, mens far var på arbejde
9/11 Vibeke er syg idag, så jeg skal passes hos mormor. Det bliver dejligt.
8/11 Idag var vi hjemme hele dgen. Mig og far var ovre hos bageren og hente morgenbrød, og senere var vi ude at gå tur ned til Brededam, jeg var i rygsæk. jeg går så fint rundt og peger på de ting, jeg gerne vil have. Især ved bordet. Der kan gå lang tid, inden mor og far finder ud af, hvad det er.
7/11 Vi var oppe hos farmor og farfar idag. Jeg nød det rigtigt, og Jacob kom også forbi. Men det bedste var, da de sagde bad - så viste jeg dem vej til badeværelset og pegede på badet. Jeg kunne næsten ikke vente med at tage tøjet af. Det var dejligt at være i bad sammen med farmor. Om eftermiddagen var Berit hos mig, og hun legede så fint med mig, indtil Jacob kom og hentede hende
6/11 Jeg var i dagplejen hele dagen, og mor hentede mig. Om aftenen hyggede vi rigtigt. Jeg har taget det første 3-4 skridt mellem mor og far.
5/11 Jeg var ked af det, da mor tog afsted, men ude hos Vibeke var jeg bare optaget af alt legetøjet. I eftermiddag bliver jeg hentet af morfar. Det bliver rart at se ham. Mormor kørte mig ud til mor klokken meget sent.
4/11 Idag var jeg med fari dagplejen.Jeg blev derude og sov, og så hentede mormor mig. Om aftenen havde vi besøg af Meinhard. Han kan godt lide whiskey
3/11 Jeg var med far i dagplejen. Vi hyggede os rigtigt. Jeg blev helt alene derude, mens vi spiste.
2/11 Jeg startede på dagplejen hos Vibeke sammen med mor, Det gik rigtig godt
1/11 Vi var med Bjørg ude hos oldemor og oldefar - og hentede far i lufthavnen !
31/10 Vi havde besøg af Lærke og lavede kage.Jeg kan næsten gå - jeg gik tre skridt.
30/10 Vi var ude hos oldemor og far.
29/10 Vi overnattede hjemme hos mormor og morfar.
28/10 Jeg har været til babysvømning, jeg blev passet af farmor. Vi har fået en dagpleje mor, der hedder Vibeke.
26/10 Idag blev jeg passet af mormor og Janne.
25/10 Jeg blev passet hele dagen hos farmor og farfar. Så kom der en masse gæster, Nikolaj og Jarka med hele hendes familie.
24/10 Sikken lørdag. Vi var på Fruebjerg sammen med en video og mormor, og så var vi til dans på statsskolen. Babyalarmen virkede ikke, så jeg skreg dem op.
23/10 Jeg har været hos mormor og morfar. vi overnattede der også efter mor og far var i teatret.
22/10 Jeg har været hjemme med morfar
21/10 Idag skal jeg passes af moster Bjørg, for Lisbeth har fået nyt arbejde.
20/10 Jeg vågnede allerede klokken 5 for at nå at være sammen med far og mor. Jeg har været i Farum - først hentede morfar mig, og jeg nød den nye stol, så passede mormor mig, og så hentede far mig. Vi var ude på mors arbejde og hente hende. Om eftermiddagen kom Lena forbi, og vi hyggede sammen.
19/10 Mor skulle på arbjed,e så jeg blev passet af Lisbeth. Vi hyggede os fint, men jeg blev ked af det, da far kom hjem. Hvorfor var det ikke mor ?
18/10 Vi var sammen med Farmor og Farfar på Frederiksborg slot og se rennaisance dans i Riddersalen. Vi gik en dejlig tur bagefter.
17/10 Jeg var til farmors fødselsdag. Det var hyggeligt sammen med Jacob og Berit, Boel og Hans Erik og Lærke. Jeg fik påbud om at komme tidligere, så jeg kunne lege med farmor
16/10 Vi havde besøg af Lars og Lisbeth. Jeg griner, hver gang jeg ser Lars.
15/10 Jeg har haft besøg af Lærke idag. Hun er rigtig sjov at lege med, vi kan lave alt muligt. Hun havde nogle stole, et bord og en slagbænk med i min størrelse. Det er jeg bare helt vild med. Vi legede køkken på slagbænken, og jeg var med til at bage kage. Om aftenen var jeg med til dans, hvor Lærke passede mig under første halvdel. Jeg holdt mig vågen til slutningen. Men da jeg kom ud i bilen var jeg bare færdig..
13/10 Jeg var til legestue sammen med far. Komfuret er bare det bedste - de andre skal ikke tro, at de kan få lov til at bruge det ! Ellers kan jeg bedst lide at gå rund mellem de andre børn. Om aftenen var jeg til babysvømning. Det er bedst, når mor også kommer i vandet.
14/10 Mor er blevet syg. Hun havde næsten 39 i feber igår. Hun ligger bare oppe i sengen. Jeg bliver passet lidt af hende, for far går i haven. Jeg er ellers blevet supergod til at kravle, og jeg vil stå op - og nu kan jeg også sætte mig ned. Jeg har fået et nyt legetøj, hvor nogle bolde skal køre rundt. Jeg kan selv putte boldene i!
13/10 I dag var vi byen for at handle. Far var på lossepladsen, men så fik jeg lov til at lege i Jalsøe. Det var skægt at lege med vinduet i hegnet omkring deres plastikhus. Jeg nød også at gå i gåstolen, slevom jeg er bedst til at gå baglæns.
12/10 Det var rigtig dejligt at se onkel jacob og fadder Berit igen. Henrik & Nina og Viktoria var vist lidt sløje. Jeg rendte rundt i hele huset. Det er sjovt, når man kan det - men det var ikke let at kravle på deres glatte gulv.
10/10 Idag har jeg været i karbad hos   farmor. Vi hentede far i lufthavnen. Ih, hvor var det godt at se ham. Så besøgte vi oldemor og far på vejen hjem. Jeg fik lov til at lege med både vandkande og whiskyrør. Men tilsidst var jeg meget træt.
9/10 Idag var jeg hos farmor og farfar. Mor skulle spille i roskilde, og vi overnattede i Annisse. Jeg kan rigtig kravle omkring nu - hele den store stue kan jeg klare.
8/10 Idag passede mormor og morfar mig. Jeg nød det. Jeg er blevet god til at lege, og jeg har fået syv tænder ! Jeg blev inde hos mormor og morfar og overnattede sammen med mor
7/10 Jeg var i legestuen sammen med mor og Lisbeth idag. Komfuret er det største hit. Jeg var rigtig god til at svømme sammen med mor, selv dykke gjorde jeg flere gange..
6/10 Idag var jeg sammen med Jarka og Ditte. Det var hyggeligt, og vi gik en lang tur sammen.
5/10 Far er taget til barcelona. Jeg besøgte Oldemor og far. Jeg legede med Oldefar i sofaen med hans Whisky-rør, men vandkanden var også sjov. Den kunne han synge i!  Så var jeg lige ved Farum folkedansere, for mor skulle aflevere noget snaps.
4/10 Hos Karsten og Kirsten i Kalundborg. Det var sjovt at besøge dem. Jeg synes godt om Karsten - selv om jeg skulle lære ham at kende. Faktisk så meget, at jeg ikke havde tid til at at sove.
3/10 Idag har jeg været hos farmor og hygget mig meeeget. Jeg kan kravle omkring og nyder selskabet
1/10 Idag har jeg inde og besøge Jarka på Platanvej, og i aften skal morfar passe mig.
30/9 Idag var jeg i legestue - og jeg stod en halv time ved plastikomfuret - jeg bliver en god husmor med tiden. Om aftenen var vi ude til babysvøm. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af det først, men jeg nød det meget til sidst. Jeg elsker at gå - så jeg kralver kun for at komme hen til noget, jeg kan rejse mig ved. Det er dog irriterende, at jeg ikke kan gå helt selv.
28/9 Far skulle til møde i aften, så jeg fik ikke set ham så meget, men jeg fik vist ham, hvor fint jeg kan kravle - ihvertfald over en meter. OM aftenen var Farmor på besøg.
25- 27/9 Jeg var i Sverige i sommerhus sammen med mor, Marie og Pernille. Pernille er forelsket. Vi havde det rigtig hyggeligt, og jeg kunnenæsten kun falde i søvn i rygsækken. På hjemvejen spiste jeg tre hele vafler. De smager godt! Da vi kom hjem, var vi ude hos oldemor og far for at spise. Så hentede vi far i lufthavnen. Det kunne jeg ikke rigtig finde ud af, men det var dejligt at se ham igen.
24/9 Idag var vi hos mormor og morfar. Det var dejligt at se dem, og vi blev og sov der hele natten.
23/9 Idag havde vi besøg af Lisbeth, Trine og Laura Oline. Så skulle mor lede dans i Farum, og jeg blev passet af Lisbeth.
22/9 Far tog til Kina Idag. Vi besøgte oldefar og mor efter han var taget afsted
20/9 Idag har far været nede og træne til Kinaturen. Vi var med dernede, og jeg lærte en hel masse om at kravle sammen med Viktoria - det er sjovt at være sammen med hende.
19/9 Idag har jeg været passet af moster Bjørg. Det var meget hyggeligt - selv om jeg sov det meste af tiden. Om aftenen var vi ude til fødselsdag hos farfar, til sangaften. Det var sjovt at se folk åbne og lukke munden på samme tid.
17/9 I dag har jeg været hos Trine og Laura Oline, som kun er få måneder. Så har jeg været med mor på arbejde, hvor de skal høre om nedskæringerne. Jeg har også haft besøg af sundhedsplejersken Ingeborg, der lavede Boel-prøven på mig. Jeg klarede det fint. Jeg er nu 71 cm lang og vejer 950 gr.
16/9 En meget travl dag. Jeg vågnede tidligt, var til legestue og så havde vi besøg af Lisbeth. Om eftermiddag kom Janne og senere kom farmor. Så var vi til babysvøm. Jeg slugte en masse vand og var ikke så glad som jeg plejer.
15/9 Vi havde en dejlig dag, da far kom hjem fra arbejde. Jeg legede meget med at putte ting i æsker.
14/9 Jeg elsker at gå rundt og lege med ting. Jeg havde lidt svært ved at sove i nat.
13/9 Vi overnattede i Farum, hvor jeg også var hele dagen. Vi var til børnegudstjeneste sammen med oldefar og farfar. Det var meget sjovt, og Mette og Line legede rigtig med mig. Om aftenen var jeg helt vild med at spise ærter, som jeg selv tog op.
12/9 Vi var i arkaderne sammen med Viktoria og hendes forældre og kigge på far danse. Jeg blev sur, når han ikke dansede med mig. Om aftenen var vi i Farum, hvor jeg rigtig fik leget med mormor og morfar. Jeg er blevet rigtig god til at gå, og jeg øver mig meget i at sætte mig op.
11/9 Vi var alle i Ikea, hvor jeg fik mig en cykelhjelm, og så var vi i toys are us, hvor jeg fik lov til at lege med de flotte motercykler og gå-vogne.
10/9 Her til morgen lå jeg rigtig og puttede ind til far. Det er meget hyggeligt.
9/6 Mor og mig var i byen sammen med Bjørg. Det nød vi begge meget. Vi købte et par sko til mig, nu er jeg blevet så stor, at jeg kan gå med sko ! Om aftenen kom Lena på besøg. Det er altid hyggeligt. Hun lavede noget ved computeren, mens mor, far og mig legede på gulvet i stuen. 
8/6 Mor var på arbejde, så far passede mig. Vi havde besøg af Erik Arndal og Ellen til frokost. Jeg vågnede og var lidt pjevs, men jeg nød at blive kørt i barnevogn.
7/6 Idag er den anden af tænderne i overmunden kommet helt frem.Jeg er blevet rigtig god til at blæse i trompeten!
6/9 Vi var ude hos farmor og farfar i det gode vejr. Jeg var i karbad. Det er rigtig sjovt. ellers sad jeg mest på terrassen og legede. Jeg viste farmor og farfar, hvor god jeg var blevet til at spise kartofler.
5/9 Idag var jeg inde hos Troels og Lone - der var hele farmors familie samlet, fordi Anya var hjemme fra USA. Hun var ret lille. Jeg ville helst lege med Josefine, men hun kan gå, og så kan jeg ikke så godt følge hende. Jeg viste farmor, at jeg kan sætte mig op fra liggende tilstand - men mor må vente..
4/9 Jeg var i legestue igen idag - og jeg var så træt, at jeg faldt i søvn på hjemvejen. Om eftermiddagen kunne jeg være ude i haven, hvor jeg gyngede og spiste æble.Jeg satte mig op fra liggende.
3/9 Jeg har næsten lært at kravle - jeg kan møve mig hen over gulvet og vælte de tårne, der bygges til mig. I aften var far og mor til dans, så morfar passede mig. Vi havde det rigtig hyggeligt sammen. Han tog afsted klokken elleve til Sverige. Det synes jeg var sent.
2/9 Idag har jeg været i legestue i Præstevang. Det var meget spændende. Der var så mange børn, at jeg slet ikke havde tid til at sige noget. Men jeg morede mig meeget
1/9 Vi havde besøg af Jarka, som vi hentede i Ramløse. Det var meget hyggeligt, og hun allerede sige mange sætninger på dansk.
31/8 Lis og Lisbeth var på besøg. Det var dejligt at se dem. Far og mor var stressede, og jeg kunne ikke rigtig finde ro.Farmor kom forbi efter gymnastik i meget kort tid.
30/8 Vi var på frilandsmuseet. Erik og Kirsten var med, og Nikolaj og Jarka. Bagefter var vi ude hos Lars og Lisbeth. Lars han lærte mig at danse.
29/8 Jeg blev passet hos mormor og morfar, mens far og mor var til opvisning med Lillerød.Jeg fik en gå stol, som jeg kan gå rundt vha. Så spiste vi frokost sammen med Lena, og så var far og mor afsted igen. Om aftenen var vi ude hos Jacob og Berit til fættertræf, og for at hilse på Jarka.
28/8 Vi havde besøg af Pernille og Marie. De snakker meget, og jeg lader, som om jeg snakker lige som dem!
27/8 Godaw fest i Lillerød. Jeg var med til meget sent, og så de mange folk danse. Det var sjovt !
25/8 Vi hyggede hele dagen, far kom hjem, og vi nød at være sammen igen.
24/8 Vi var i København og besøge Bjørg. Mor ordnede staudebedet.
23/8 Far tog til Jylland, jeg var i beyen med mormor og mor, men vi købte ikke rigtig noget. OM aftenen blev vi i Farum og sov.
22/8 fAR OG MOR LAVEDE DANS I Lillerød, jeg blev passet af mormor og morfar herhjemme.
21/8 Mor og mig var nede og kigge på ting i Jalsøe. Vi låner en barnestil til bilen af Janne og Arne.
20/8 Mor havde fødselsdag. Lars og Lisbeth var på besøg om eftermiddagen og legede med mig. Om aftenen kom hele familien og Henrik og Nina. Oldefar var der også. Jeg legede fint med Viktoria, og opdagede, at man som barn også kan rejse sig og gå. Det blev jeg sur over, at jeg ikke kan.
19/8 Vi havde en god dag hjemme, og om jeg var rigtig glad, og legede meget med min lille kuffert.
18/8 Hanne overnattede, og vi kunne sidde på terrassen og hygge. Så skulle vi til Eriks fødselsdag, hvor vi var på Esrum kloster og Esrum møllegård. Der blev grillet og danset og sunget.
17/8 En stille hjemmedag, hvor vi kunne være lidt ude i haven efter ar have været i byen.  Hanne E. kom på besøg om aftenen. Det var meget hyggeligt at se hende igen.
15/8 Mor og far var i cirkusrevyen, så jeg blev passet af farmor og farfar. Det var meget hyggeligt.
14/8 Jeg er med mor inde for at hente Lena og besøge oldemor og far.Så hentede vi Lena og hendes veninde i lufthavnen, og så var Lena med hjemme hos os og spise.
13/8 Vi hyggede rigtigt hjemme om aftenen. Farmor var på besøg, hun hjalp med at putte mig. Jeg sov meget hurtigt.
12/8 Jeg var hjemme med mor, far var til møde - jeg er blevet rigtig god til at putte. VI besøgte oldemor om eftermiddagen. Erling var også dernede.
11/8 Jeg hyggede hjemme med mor, og om aftenen var der en masse, som skulle til Kina, som holdt møde hos os.
10/8 Vi var i Roskilde til spillemandsstævne. Jeg dansede med Michael og Ulla, mens far og mor fik sig en sving om. Om aftenen var vi inde hos mormor og morfar sammen med Bjørg og Markus. Det var dejligt.
9/8 Vi var nede i byen for at handle.
8/8 Mormor passede mig i nogle timer, mens mor var til møde. Så kom far hjem, og vi hyggede os rigtigt. Far var til fest i Helsingør om aftenen
7/8 Far og mor ryddede op hele morgenen.
6/8 Var hjemme hele dagen, og mor ryddede op
5/8 Var med mor til reception hos ergoterpeuterne og med mor i Ikea.
4/8 Hjemme til putteritual
31/7-2/8 På Fyn med Jacob og Berit, Henrik og Ninna og Viktoria i Berits forældres sommerhus. På Brandbjerg og blive præsenteret for mormors venner.