se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004

se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07   se dagbog forår 08

Se dagbog efterår2008 Se ny dagbog

Sidst opdateret d. 27-06-08

Læs om sommerferien.

 

30/12 Vi var med JAcob og Nicolai og Jarka i Fredensborg slotspark og fordre ænder, slås med sne og se nordmandsdalen, hvor der var sne nok til at kure op og ned ad bakkerne. Så var det store indkøbsdag til nytårsaften - de kom alle her pånær Berit. Det var meget hyggeligt - et kæmpe frokostbord, og så legede børnene dejligt. Henrik og Hella fik spillet en hel del - børnene var med som fuldt orkester, og Jacob hyggede med de øvrige. Nina og christina var ude og handle. Hjemme fik vi te og kage, og så kom Lena til en rigtig hyggestund
29/12 Børnene vågnede sent, og så legede de dejilgt med Caroline og Mikkel hos os det meste af dagen - så var Signe Marie og Caroline nede og kælke - og legede længe udenfor. Drengene gik først ud efter at pigerne var kommet hjem, og Signe Marie ved med Carolinbe hjemme og lege med Mads. Aftenen gik med råhygge hjemme.
28/12 Vi havde en god dag hjemme. Signe Marie og far var udenfor og lege længe. Signe marie var nede og kælke og legede grønlænder udenfor. Mor ryddede op i køkkenet. Om aftenen var vi ude hos Ditte og Stig til juletræ. Det var meget hyggeligt, og vi sang en hel del, Karen havde en quizz med, og børnene legede utrolig godt sammen. Lasse var en stor stjerne for pigerne. ved aftensmaden konkurrerede Signe Marie og Viktoria om at synge fra Pyrus kalenderen. De fik også spillet mus, og Signe Marie overgav sig først hjemme.
27/12 Signe Marie var ude næsten hele dagen sammen med Markus og Erik og far, der arbejdede på brænde. Jeppe var inde og hygge sig efter en gåturmed mor mor og leg i vandet på stenen. Da vi kom ind, lavede morfar pizza i stenovnen, som vi selv kunne lave. Vi fik også en dejlig saunatur.Om aftenen kørte vi hjem Danmark. Børnene holdt sig vågne til færgen, hvor de fik lidt at spise.
26/12 Mormors f'ødselsdag. Vi fik en dejlig frokost med alt, hvad men kan ønske sig, vi fik været en masse ud i sneen. Vi var ude ved den anden del af deres grund, der så vi ud over søen og havde sneboldkamp. Så var vi en tur ved ved Gustavsfors med ski, selv om der ikke var sne. OM eftermiddagen blev der lavet vafler på to vaffeljern. OM aftenen blev der lavet græskarsuppe og hygget med irish coffee
25/12 Vi stod sent op, spiste morgenmad og var ude og hygge i sneen, signe Marie kørte på kælk og på ski,  og det blev til en god travetur til den flækkede sten.Så fik vi en god julefrokost, der endte med TP og junior monopoly. vi fik også lavet en flot snemand.
24/12 Vi vågnede og spiste morgenmad, så så børnene juleshow, mens Hella pakkede, og så var vi snart klar til at køre. Det var et smukt,hvidt vejr, sneen lå som pulver allevegne. Vi køre til Sverige ved 10-tiden. Deroippe blev vi modtaget hjerteligt, og vi fik en dejilg frokost sammen. Så gik vi ud og fældede juletræ. Signe Marie pyntede det sammen med med Bjørg. Så fik vi en god jule middag, som Lene var mester for, hyggede os længe over maden, inden vi gik rundt om juletræet og sang. Gaver var der til overflod, og vi nåede at åbne dem alle inden børnene gik  omkuld.
23712 Hyggedag med far. Jeppe var ikke helt frisk, så dagen gik med at hygge hjemme. Berit var på besøg med børnene, og vi hyggede dejligt sammen. Så kom farmor og farfar, som spiste middag med os og gav børnene dejlige gaver.
22/12 De kunne sove længe, men signe Marie var oppe sammen med far og hygge. Vi spillede barbie på PC'en. Så blev de hentet af farmor og farfar og hentede Anna til en dejlig legedag i Annisse. Efter frokost gik turen til Helsingør, hvor de var nede i kasematterne og rundt på museet (de så, hvor Hulter og Sixten bor) og vi var inde og danse i riddersalen. Pigerne var i kassematterne igen, mens far og Jeppe gik en tur gennem en hemmelig gang ned til stranden. Hjemme var signe Marie ude i haven og stå på ski og kælke, mens Jeppe legede indenfor. Så var det tid til julekalendere i fjernsynet, mens far var til Julefrokost nede hos Lena sammen med Anette
21/12 Sidste skoledag på kulsvierskolen. Det blev fejret ved at de blev kørt ned i kirken til gudstjeneste, og at de hjemme hyggede og var til fælles samling i hallen. Hjemme nød børnene deres ferie, og de kørte ud og besøgte oldefar med klejner. Det var meget hyggeligt, og på hjemvejen spiste de på maccaDonolads, hvor de fik en meget flot tryllestav med hjem. Jeppe spiste så meget, at Hella måtte købe en ekstra Mcnuggets.
20/12 Så blev det almindelig morgen. Mor afsted på cykel i det glatte vejr, far afleverede begge børn, mens mor hentede dem. de gik hjem. Der var meget glat stadigvæk. Om aftenen bagte de signe Maries gipsskrin, og det skal males imorgen. Så var det tid til julekalender, risengrød og lidt fiskefrikadeller. vi hyggede godt, mens mor var ude med Pernille og Mette. Det var en rigtigt hyggeligt snevejr, kan vi godt afsløre.
19/12 Vi har slappet af her til formiddag - Signe Marie er ude hos Laura og kælke, og Jeppe er blevet hentet i Farum af mor. Så blev der bagt klaejner og set julekalender - og hygget med Hellas Hamburgere
18/12 Familien kom ved 10 - tiden, og vi hyggede med Hellas lækre hjemmebag. Så var der masser af hygge, leg og skattejagt efter Signe Maries forskrift: Jul på kronborg med borgmestertale, elverpige, Hulter, søm slåning, kommunaldirektør og lykkens gudinde. Så var det tid til mere leg, lagkager - som skulle pyntes af mor og Lærke som Kronborg, elverkonge og elverpige. Der blev pustet lys ud - med én kæreste. Børnene legede godt sammen, Tara, Viktoria og Signe Marie hinanden, og Josefine kastede sin kærlighed på Lærke. Så tog Signe Marie toget hjem med Bjørg og Markus til pommefritter - far, Markus laver dem helt selv - og masser af hygge. jeppe var med mormor hjemme og slappe helt af. Forældrene drog til Tivoli med teatergruppen, spiste gl daws på færgekroen efter en hård tur ind med sne og vind. Så gik vi over og så Crazy christmas. Det var rigtigt godt, og det blev yeppiet en del - det var cowboys i år.
17/12 Børnene blev hentet af far, mens mor spillede til julefrokost på frilandsmuseet i den gamle lade 2½ time i kulde. Hjemme arbejdede vi på morgendagens fødselsdag - vi lavede slikposer og forberedte skattejagt. Så var det tid til Disneyshow med fredagsslik
16/12 SÅ var der hverdag igen. Jeppe var meget træt, men livede op, da han fik Hellas boller hjemme. Signe Marie og Caroline var til instrumentværksted,og bagefter legede de sammen. De lavede fin bord oppe ved Signe Maries sang. Så var det tid til at tegne og lave aktivitetsbog og bade.
15/12 Signe Marie blev vækket med sang og gaver, Jeppe gav dem til hende, Så ringede mormor og morfar og sagde tillykke, og vi hyggede med  morgenbord - og så blev der lavet lagkager til om eftermiddagen. Hella havde Jeppe hjemme hele dagen og hentede klassen ved skolen klokken 13, og så blev der leget og lavet brunkager tl den store guldmedalje. Farmor kom og hjalp til, og hyggede med børnene-Der blev delt gaver ud til Signe Marie, og alle fik et kram bagefter. Så var der boller og lagkage - der blev et lys tilbage. En masse ville udenfor i mørket og lege, og senere var der skattejagt - Signe Marie havde bestemt, at vi skulle danse "nu er det jul igen" og finde poster under den rundt i hele huset. Da forældrene kom var der æbleskiver og gløgg - hvilket var meget dejligt. TIl mad var det Pizza. Far var i Farum til sidste danseaften, hvor pigernes dansede en dans, Anette havde lavet med dem, og de varklædt ud som juletræer.
14/12 Så nærmer fødselsdagen sig kraftig. Signe Marie har haft nisse idrætsdag i skolen, hvor hun var på hold med Annika bla. Det har vi ellers ikke hørt meget om, for fødselsdagen fyldte rigtig meget. Der skulle laves dejg og gøres klar til kager - og sp var der en masse computer, som Hella havde startet med Jeppe. Så var det også dagen, hvor julekortene kom afsted - ihvertfald første portion. Hella var I Ikea efter gaver om aftenen.
13/12 Signe Marie og Jeppe blev hentet efter frokost af Boel - Så hyggede de dejligt hjemme med Lærke og Hans erik og Boel. De tegnede og hyggede, Jeppe legede med smølfer og dinosaurusser. Far og mor var på gaveindkøb og nåede lige at få den dejlige mad  - kartoffelmos og frikadeller - med. Børnene nød det meget. På hjemvejen var vi lige forbi mors arbejde i Bakkegade, hvor hendes nisse havde givet hende slik i dueslaget.
12/12 En "rolig" hjemmedag. Signe Marie vågnede 6.15 og var vældig frisk, og vi andre måtte op og være aktive. Vi byggede en hel briobane med bratz tilbehør og lavede en masse spændende, inden Jeppe kom op. Så stod det på virus-computerspil. Så kom mormor og morfar på besøg med nye nissedragter til børnene. Ditte og Stig smuttede lige ind til en kop kaffe, og mens børnene legede dejligt, lavede vi frokost til mormor og morfar, inden de tog op for at besøge oldefar. Så gik vi i haven og legede dejligt, så en syg due i indkørslen og var ovre og kigge på juletræer ved brugsen. Så blev der blandet dej til klejner og skrevet dagbog for julle til børnehaven, og så indtraf katastrofen: vi ville se julekalender kl 18 - og så var det en halv time før, fordi der er håndbold! Nå, det går jo alligevel. Vi glæder os til at putte tidligt efter en dejlig, lang weekend.
11/12 Vi hentede Børnene tidligt, så vi kunne nå I Ishøj teater, hvor de spilllede årets nissestykke. Anna og Viktoria og Josefine var med derinde. Mændene blev hjemme hos Henrik (sammen med Elisabeth og Adam) og lavede frokost til de andre kom igen. Vi fik en hyggeligt frokost, mens børnene legede ovenpå. De pyntede juletræ og ryddede op. Så tog vi til Farum til årets jueltræsfest. Der var mange mennesker, Jeppe legede dejligt med Asbjørn, og Signe Marie og Viktoria og Freja dansede med hele tiden. Der var besøg af Julemanden, som nu er blevet afsløret som faderen. Der var godtposer - Jeppe fik en forkert type karamel og var meget sur på julemanden. Det var en dejlig eftermiddag, og hjemme slappede vi af med en del af den mad, som var til overs fra julefrokosten. Så stod det på julebrevkreering, da børnene sov.
10/12 Jeppe og Signe Marie blev hentet af farmor og farfar, og de var på Helsinge bibliotek og se teaterforestilling. Jeppe havde Julle (børnehavens nisse) med hjem. De hyggede med bad, fredagsslik og Hit med sangen. Jeppe sov i tremmesengen. men glemte helt, at der ikke var tremmer på, da han skulle ind til Farmor om natten. mor havde julefrokost hjemme, og far på skolen
9/12 Jeppe skal i tivoli med Anna og Farmor og farfar i eftermiddag. De havde en stor oplevelse derinde, Anne ville prøve en masse. Jeppe var mere til legepladsen, men de fik også lidt godt at spise derinde. Signe Marie og Caroline skal til instrumentværksted, og de legede dejligt derhjemme. Caroline blev og spiste, og Jeppe kom hjem til julekalender
8/12 Jeppe har været ude hos farmor og farfar og haft en dejlig dag derude. Han legede dejligt i haven, da far kom for at hente ham. Han havde lavet fælder - gravet dem ud og lagt grene henover, så man kunne falde ned i dem. Vi hentede Signe Marie og Alberte, som legede dejligt sammen. De vaskede dukkehus af og Jeppe vaskede gulv. Senere hyggede de med fiskefrikadeller til aftensmad og så julekalender.
7/12 Jeppe er ikke helt over sin influenza, men har været i børnehave idag. Da vi kom hjem, trængte han til at sove. Far var nede til Julebazar med Signe Marie. De havde lavet boder og fremstillet ting sammen med deres 6.klasse, og stod i boder og solgte ting og sager. Mest run var der nu på æbleskiver og saftevand. Efter en times salg var det tid til at spille julbanko på spilleplader, der lignede et juletræ. Signe Marie var vældig optaget af at sælge og regne. Det svære er at regne ud, hvor mange penge, man skal giv tilbage. Hjemme lå vi alle i sengen og så julekalendre, inden Signe Marie blev lagt til at sove. Jeppe, som havde sovet om eftermiddagen var tilgengæld vældig frisk og fortalte om, hvordan det er at være forelsket - det har han jo været længe i Josefine. Man bliver ret mange ting, bla er det som der kommer lyn ud ad foden, og det er som om hjerter drejer rundt i hele kroppen op og ned og prøver at komme ud.
6/12 Jeppe var hjemme efter en hård nat med feber. Farmor og farfar kom  og passede - mest højtlæsning. Far kom med Signe Marie, og vi hyggede hjemme. Signe Marie har travlt med at lave gaver til julebazaaren imorgen.Signe Marie og far tog til dans, mens Jacob var hjemme hos os for at lave ventilatoren færdig. Adam legede dejligt, og sagde : "LEGE" og ville ikke med hjem. Til dans var der juleafslutning med pebernødder, juletræ og spillen mus. Signe Marie kørte hjem med Berit i Netes mors bil.
5/12 Børnene legede dejligt hele morgenen, mens mor gik og pyntede op. Så kom Jacob forbi for at kigge på ventilatoren, og Anna kunne lege med børnene. De legede ovenpå og lavede gymnastik, og så blev der bagt kokoskranse. Om eftermiddagen besøgte vi oldefar Svend i Jægerspris, hvor vi kørte en tur i den nye bil op til Kulhuse. Han var i godt humør og fortalte om udflugter med plejehjemmet til Gribskov, Hørsholm, Ringsted (julenisseland) og korsør.
4/12 Signe Marie og Jeppe vågnede tidligt og legede rigtig dejligt. Så tog vi juletingene op og de blev grundigt gennemgået og rodet af børnene. Det var meget hyggeligt. Så kom farmor og farfar, og Stig hængte hylder op på badeværelset, mens vi øvrige bagte brunekager og formede dem. Så hyggede vi med Juleskinke, inden far og farmor ogfarfar tog til julelegestue nede i HOF, mens mor legede med børnene og så julekalendere.
3/12 Signe Marie skal med farmor i teatret i det kongelige og i tivoli og ud og spise i grøften. Vi andre skal hygge hjemme. Far har spist frokost med direktøren og en IBM-.direktør, så han er vel også lidt.. Signe Marie og farmor hyggede hjemme inden de tog afsted, så tog de toget fra Herlev og ind. I Tivoli gik de rundt, spiste i grøften. Signe Marie fik Smørrebrød med æg (lavet som et hoved, og pølser og brød. Så var de inde og se Nøddeknækkeren, og der mødte de Troels og Lone med Lasse og Morten. De fulgtes ad hjem med toget. Jeppe og far og mor hyggede hjemme foran fjernsynet, for Jeppe havde feber og var meget træt.
2/12 Kalender show igen.... Jeppe havde bedsteforældredag i børnehaven, og der blev julepyntet til den store guldmedalje. Der blev læst historier mm. Så hentede vi Signe Amrie og Caroline, og hjemme legede de i en hule, og så så de "pyrus", som var en stor succes. Pigerne var til intrumentværksted, og bagefter fik vi pizza og sodavand nede i søtberihallen. Så sendte vi pigerne i teateret på Nørrebro, hvor de så "nissebanden". Mor var til seminar, hvor den eneste, hun kendte, var Lars løkke. Fint skal det være. Det var en stor oplevelse for Signe Marie med teater stykket, og pyt og jojo var på bryllupsrejse, og fornøjefrederik ansat i holmeolstrup, som havde mistet juleglæden. Hun kom sent hjem. Jeppe hyggede med os andre hjemme, og så julekalender og læste Holger, lige til han faldt i søvn.
1/12 Morgenen gik med oplukning af julekalendere. Først Jul på Kronborg, så chokoladekalenderen og så farmors kalender med breve i, der sættes ind i mapper. Så gik den vilde jagt på gavekalenderen fra mormor. Nede i stuen løb Signe Marie over og åbnede den kalender, hun har lavet i SFO'en, og Jeppe lukkede sin egen gavekalender op (han putter legetøj, han har i, og "glemmer", at han har lavet dem) Så tændtes adventskransen, breve fra farmor læstes igen under morgenmaden, og så blev der skravet DF-julekalendere. Signe Marie var på Nationalmuseet, og havde ikke Bjørg, men én, som kendte hende, og synes, at hun så et glimt af hende derinde. Hun var glad for at have fået ros af Bo (matematiklæreren) Hun havde Sofie med hjem og lege, og Jeppe, Signe marie og Sofie legede rigtig godt, og de fik frikadeller, som de spiste godt af, og så var der julekalender med en mærkelig bog med stjerner i. Det var hårdt for Signe Marie ikke at se Pyrus, og for mor, at hun var usikker på, om havde fået optaget den.
30/11 Jacob holder fødselsdag i eftermiddag. Signe Marie havde gang i en god leg i puderummet, da far kom for at hente. Mor hentede Jeppe efter at have været på jagt efter en fødselsdagsgave til Jacob. Så drog vi til Nr. Herlev og hyggede med familien der - farmor og farfar og mormor og morfar. Det var med lækker lasagne og lagkage. Mormor var forbi julekalender, og farmor sørgede for julekalender i vores bil, som Hella tog til bestyrelsesmøde i børnehaven, og som iøvrigt blev påkørt af en taxa på parkeringspladsen ved far skole.
29/11 Signe Marie havde en øv dag til hun kom hjem. Hun skændes med Mads om en cykel, og han sagde det hele forkert til Alberte, så de var uvennner hele dagen. Til gengæld var det sjovt i natur og teknik, hvor de lærte om strøm og lys, som tændes, når man sætter ledninger til. Vi hentede Jeppe, som havde lært om sundt og usund mad - og hængt mad op på væggen med tilsvarende sukkerklumper. Så var vi til dans allesammen (morhavde købt julekalender med Bjørg) og Hyggede sammen med Karen og anna. Signe Marie viste, hvor dygtig hun var blevet til at reele. Aftenen gik med at lege pirater (store have med hajer og blæksprutter) og lave adventskrans af de ting, vi fandt i skoven i søndags.
28/11 Jeppe vågnede allerede klokken 6.30 og var forkølet. Så de så video og hyggede oppe i sengen, og så tog vi en tur i skoven. Det var rigtig dejligt - far fik en vandgang, for han prøvede at sætte af på en rådden gren. Men vi lavede en fin hule inde i skoven, og fandt en skråning at hoppe på  og Jeppe fandt et dådyrkranie. Vel hjemme var det tid til bade, og så kom Lærke på besøg til æblekage og honningkage fra Christiansfeld. Så stod det på frisørsalon Aladdin, og filmen møgunger endnu en gang. Nu leger børnene dejligt til Iversens kvartet, og Signe Marie øver sig i at reele, mens Jeppe er Robot.
27/11 Mor tog til sønderjylland for at spille med Bjørg og Lena. Vi andre hyggede hjemme og legede godt, indtil vi skulle ned og bowle. Vi cyklede derned, og det var rigtig godt. Jeppe førte længe, og blev god til at kaster. Signe Marie lavede flere spares. Det var rigtig sjovt. Der var et dansegulvog en masse spillemaskiner, som Jeppe fandt gode. Vi fik en overdådig snackkurv med bla saltstænger, som vi skålede med. Så bowlede vi lidt videre og hyggede. Vi kørte en cykeltur i området og hjemme legede vi find kaffekoppen. Det er rigtig sjovt, og de gjorde de længe. Så lavede vi burgermad og så møgunger på storskærm. Det var en dejlig dag.
26/11 Jeppe legede under spisebordet sammen med Signe Marie her til morgen. De var nisser. I eftermiddag skal de hygge med mor, og så skal vi se Ole og Heidi med ANya og Bo. Mor hentede børnene i silende regn, og Signe Marie ville ikke cykle, så vi mødtes sent derhjemme, inden vi tog ind ti lTroels og Lone. Signe Marie og Anya fandt hinanden med det samme og tegnede og hyggede. Snart gik den vilde jagt med alle børnebørnene drønende rindt i huset, bortset fra Adam og Jens - de er bare for små.
25/11 Jeppe var på tur til Hundested sammen med farmor og farfar for at se Knud Rasmussens hus. Det var desværre ikke åbent, men de nød turen meget. Så var de hjemme i Annisse. Signe Marie var med klassen på Nødebo skole og besøge en venskabsklasse, hvor hun fik to nye venner. Senere kørte Ditte Jeppe ind til arkaderne, hvor Caroline og Signe Marie var færdige med instrumentundervisning. De havde købt chokolade til en af deres pædagoger i SFO'en, som holder op. De lavede gaver sammen med Jeppe hele eftermiddagen til spisetid. Jeppe laver en gavekalender til sig selv af sit eget legetøj, som han så glemmer, hvad er. Signe Marie har lavet gaver til sine veninder. Signe Marie læser godnathistorie for Jeppe i øjeblikket fra sine læsebøger. Jeppe var lige ved at falde i søvn i aftes. Lena kiggede lige forbi.
24/11 Vi hyggede hjemme og lavede skinke med ost på, og Signe Marie læste op af sine nye letlæsningsbøger. Hun er nået til dem med blå mærke og er meget stolt af det. Jeppe nød at blive læst for
23/11 Far hentede begge børn og vi var i byen for at se på videofilm til fars arbejde. Jeppe legede dejligt hjemme, og Signe Marie havde Laura med hjem, de lege doktor ovenpå.
22/11 Sikken en morgen. Vi var ude i sneen og rydde fortovet med at feje (børnene hjalp til) da en bil slet ikke kunne komme op, så vi måtte have pigen med i skole. Signe Marie var længe i SFo sammen med Luks og tjente kager på at hjælpe med at rydde sko op. Mor lavede skinkekager med Jeppe, og vi var til fællesspisning i børnehaven, og Signe Marie og far var til dans. Det var to børn, der gik ud som lys om aftenen.
21/11 De vågende ved ottetiden og legede dejligt, så morgentv i stuen og så var de ude og lege. 1. A var i slotsbio og se møgunger, og så var vi til dansetræf i Farum. Det var meget hyggeligt, og var mest leg. Der var to næsten nyfødte med, så farmor var ved at være skruk. Signe Marie legede med Freja og Melina, og Jeppe med Asbjørn. Så var vi forbi mormor og morfar og fik chokolademadder, inden vi tog hjem for at sove.
20/11 Vi var til guldbryllup hos Knud og Bente og  børnene hyggede sig hos mormor og morfar. Vi tog i byen og købte ind sammme med mormor og morfar, og så kom Alberte til spisning og MGP - de så de i stuen på storskærm.
19/11 Det var svært at komme op, men vi kom afsted. Jeppe var med til musikcafe, indtil mormor hentede ham. Signe Marie hjalp til med borde, pynt, stod i baren og dansede bl trekanter med far og en masse med mor til musikcafe. Signe Marie kom hjem til mormor klokken 22.30.
18/11 Jeppe og Signe Marie skal med mor og farmor ned på kulsvierskolen og se teater i aften De så nattergalen, hvilket var meget spændende. Jeppe synes, at døden var uhyggeligt. Signe Marie skal til instrumentundervisning sammen med Caroline. De lærte at slå nodestativ op, og Signe Marie fik en klemmelus. Vi fik vores nye bil.
17/11 Signe Marie havde Alberte med hjemme og Jeppe havde sebastian med hjemme. Jeppe havde set karius og baktus med børnehaven. De lavede kyllling i svøb og lavede buffet på Chr 4 bordet.
16/11 Far hentede børn og vi nød at være hjemme og lege. Børnene legede dejligt med hinanden.
15/11 Signe Marie var med Anna på lousiana sammen med farmor, og så var de med Jeppe til dans. Farmor var hos os og spise. De hyggede sig dejligt sammen dernede og herhjemme. Vi fik fiskefrikadeller.
14/11 Børnene legede dejligt sammen om formiddagen, hvor vi var ude i haven og klatre og samle blade og lege bamse og kylling. Så var vi ude i nr. Herlev, hvor Erik og Kirsten og Luks og Ludmilla var til brunch. Det var et lækkert bord og Børnene legede dejligt sammen, og vejret var, så vi kunne drikke kaffe udenfor. Så tog vi ud og kiggede på bil igen i Hvidovre, og prøvede at køre i bilen. Desværre fik vi låst nøglen inden i fiaten, og vi måtte have mormor til at komme med en nøgle. Så kørte vi til Farum, hvor vi besluttede os for at købe bilen, og vi spiste aftenemsad derude, mens vi legede robotbold og hyggede.
13/11 Vi legede dejligt inde og ude, og så hentede vi Signe Marie i Annisse , de havde været på biblioteket. Vi tog til Taras fødselsdag på Østerbro. Det var en meget fin aften, hvor jeppe legede robotbold med Bjørg og Amrkus og far og mor, og Signe MArie og Tara legede dejligt sammen, mest med at tegne osv. Vi fik skøn mad, de så film tilsidst, mens de voksne snakkede. Mor var ude og spille med Henrik og Lars og hyggede sig dejligt i en spejderhytte.
12/11 Signe Marie blev hentet af farmor og var på louisiana og overnattede derude. Far hentede Jeppe, og vi hyggede sammen hjemme med mad, vi havde købt - sushi og laksemad - det var meget fint at siddde og se disneyshow og hit med sangen.
11/11 Så blev det torsdag. Signe Marie var med Gitte til instrumentværksted, mens vi andre prøvede biler i københavn og Hvidovre. Der var det så mørkt, at far ikke kunne se, at bilen var blå - han troede, at den var rød. Hjemme fik vi pølser og brød til aftensmad.
10/11 Idag hentede prøvede Skoda i Hillerød, og hentede børn, prøvede citroen i Birkerød, og kørte far til dans, inden vi spiste aftensmad i Farum.
9/11 Vi hentede Jeppe hos Ditte og Stig, og så var vi ude og kigge på bil hos Skoda i Helsinge. Vi spiste på pizzariaet på¨Tamsborgvej. Det var meget spændende at kigge på biler, men børnene var trætte.
8/11 Jeppe var på louisiana med Anne og sov hos Ditte og Stig. Signe Marie og far lavede kinesisk mad til mor med ris og cashewnødder - og så var Signe Marie til dans.
7/11 Jeppe hyggede sig med os hjemme, og vi var på genbrugspladsen med vores gamle køleskab, og Signe Marie var på skattejagt og våågnede ikke da, de spillede på båthorn. Hun fortalte en masse. Hjemme kom Henrik og Nina med Josefine og Elisaetbh, og de legede godt, og vi var til familiedans med Henrik og Nina og Berit og Anne og Jesper var der med Sofie. Vi gik ned gennem skoven og gik hjem igen til medisterpølse. Så var Signe Marie meget træt!
6/11 Vi havde arbejdsdag hos Ditte, og Jeppe legede dejligt, mens vi arbejdede. Signe MArie var til børnetræf i Ølstykke med overnatning helt alene. Hun var helt elektrisk, da hun kom derop. Det gik rigtig godt, hun lavede en masse ting, dansede linedance og præsten kom og fortalte godnathistorier. Jeppe faldt i søvn på vejen hjem efter at have leget godt med Anna, da hun kom.
5/11 Vi skal have halloweenparty for Jeppe og SIgne Marie med dagligdagsvennerne. Det blev en god fest med klipning, dækning af bord, lyserøde boller, græskarkage og heksesaftevand - drageblod, skarntydesaft og vampyrblod. De lavede også trick or treat.
4/11 Signe Marie var til intrumentværksted, og de sang. Jeppe hyggede med far ogmor, og vi var til forældrekonsultation med Signe Marie.
2/11 Jeppe og Signe Marie var med nede og sige farvel til den gamle bil, og Signe Marie hjalp far med at lave med. Mor arbejdede på projekt til klokken meget sent.
1/11 Vi hyggede hjemme om eftermiddagen, og der blev tegnet og klippet.
31/10 Vi kom hjem og spiste aftensmad med mormor og morfar og lånte deres ene bil, da vores egen er gået i stykker.
29/10 Til morgen klædte Signe Marie og Jeppe sig ud og gik udenfor og ringede på døren med trick or treat og fik penge til slik. I aften skal de med mormor og morfar til Sverige, mens Hella bliver hjemme og hygger med Marie og Pernille.
28/10 Vi havde en hyggelig dag, hvor Signe Marie og Caroline var til instrumentundervisning, mens Jeppe og far handlede ind. Hjemme legede pigerne rigtig godt. Signe Marie delte invitattioner ud og skrev brev til Anya
27/10 Christian var hjemme med Jeppe idag. Udover at arbejde blev der sovet nogle timer, og så hyggede vi med Signe Marie indtil farmor og farfar kom til te, og far skulle til dans. Farmor har lavet nogle flotte halloweenkostumer.
26/10 Vel hjemme i KBH var det dejligt at se børnene, give gaver, drikke te og være ude og samle blade med Signe Marie og lave græskarhoveder med dem begge. Det var en flot tur, som sluttede lidt sjovt - det sidste, vi så i lufthavnen, var en lysreklame for ikea.
25/10 Sidste dag i new york bød på FN - bygningen og spændende møder og foredrag. Vi fik dog også tid til at shoppe lidt, og jeg nåede at være ude ved yankee stadium om morgenen, og en gåtur fra Chinatown til abc byen og så lige inde i Guggenheim museet, inden vi tog hjemad.
24/10 Bilen brød sammen, så børnene blev længe hos mormor og morfar, der afleverede dem hos os. Hella fik lavet en masse hjemme. Far var med tog ude hos Ole og Heidi i deres flotte hus, gik i haven, som nærmest er en skov, fik frokost (peanutbutter), snakkede med Ole, mens børnene var til koncert i princeton. På vejen derud gik toget i stykker ca. 100 m fra Chatham. Så var vi ude og købe affaldsposer og se kvarteret, og vi gik en tur med børnene nede i en lokal sump, hvor der er en natursti. Hjemme fik vi aftensmad og vittighederne fløj over bordet. Why does he throw the butter out of the window - to see a butter-fly. Vi fik lækker kylling fra grillen, som Ole havde marineret. Til slut fik vi is fra en speciel firma -  is med marchmellows of chokoladefisk i, fx. Vel hjemme faldt jeg i søvn. På Penne station var der fyldt med mennesker - der havde lige været basketbal med knicks i Madison square garden.
23/10 Børnene var hjemme hos mormor og morfar. Hella var ude og spille til jubilæum i Fr borg amt med Bjørg og Lena og Henrik. Lena og Hella hyggede og snakkede til meget sent. Far var ude med circle line og sejlede ned til frihedsgudinden, rundt om nederste manhattan i strålende solskin. Så var vi på Hangarskibet intrepid og se concorden og v erdens hurtigste fly, blackbird, og en masse andet, bla røre ved rumkapslen Gemini, som blev samlet op af intrepid. Resten af dagen gik med at gå rundt i byen, Jeg startede i greenwich village, hvor der var marked i en lang gade, og valgmøde. Så gik jeg en tur i chinatown og oppe i de mere fashionable gader ved os selv. Jeg tog hjem og hvilede mig: de var de grønne baretter i fjernsynet med John wayne. Og så var jeg i byen om aftenen.
22/10 Børnene var i skole / børnehave og hyggede med mor hjemme. Far var på tur nede ved ground zero og på sejltur til staten island, inde på walls treet og NYSE + sooth pier, og slev var han en tur i Brooklyn og queens. Aftenen bød på tur til en new yorker, der boede på 8 sal i greenwich illage med en masse katte og fugle og lignende, vi fik drinks og snacks - bla tre lækre, lokale ost. Denene var meget stærk og meget lækker.Vi var oppe på toppen og se skyline var nattetide - der var swimming pool oppe - og meget flot. Det var den højeste bygning i greenwich. Så var vi på Japansk restaurant sammen, hvor vi fik sushi med japansk øl og sake. Aftenen sluttede med en gåtur hjemad.
21/10 Så er det tid til at høre lidt om USA. Christian fløj til NY og var på gåtur hele morgenen til ground zero, ned og se frihedsgudingen, wall street, centralpark, oppe i Empire state building og drikke kaffe og spise dough nuts. Hjemme var Signe Marie ikke klar til at gå i skole, så farmor passede først og siden mormor. Far var på tur til upper wet side - på university of columbia og i lincoln centret
20/10 Signe Marie bliver hjemme idag også. Far rejser til USA om aftenen, og Hella får jo nok at se til. Vi havde en hyggelig dag hjemme, Signe Marie og mig, mens Jeppe var i skovbørnehave, inden jeg hentede ham. Så fulgte de mig i til stationen.
19/10 Signe Marie Blev passet af fødselaren farmor, der hyggede om hende hele dagen. Hun havde endda lavet pandekager om eftermiddagen, så vi kunne fejre hendes fødselsdag. Det var meget dejligt. så tog far og Jeppe ned i byen for at købe ind og aflevere bøger på biblioteket. Det blev en dejlig tur. Jeppe var så optaget af at male robotter med vinduesmaling, at han ikke havde tid til at spise. Signe Marie orkede lige at male lidt, så måtte hun op i seng. Mor læste Holger for Jeppe til godnatlæsning.
18/10 Far var til lægen med Signe Marie, farmor passede hele dagen, og skulle hente jeppe for at se traktor race i annisse, men Jeppe var så træt i børnehaven, at han faldt i søvn. Så istedet Vi hyggede omkring tv'et om aftenen, og brugte deljig lang tid på at putte.
17/10 Ditte holder fødselsdag, men Signe Marie er syg, så hun kommer ikke med derud. Anna og Jeppe legede dejligt hele dagen, og vi fik en herlig frokost og slappede ellers af i hinandens selskab. OM aftenen lå Signe Marie i sengen, og de så SHREK sammen. Signe Marie var så dårlig, at hun ikke havde lyst til p'lser!
16/10 Vi hentede Signe Marie og besøgte Oldefar, som vi gik en tur med. Så var vi på MACCADONALD i Frederikssund - og hyggede hjemme resten af dagen. Mor malede badeværelse og Signe Marie lagde sig syg. Vi så min søsters børn sammen om aftenen.
15/1 Vi havde en dejlig dag hjemme, mens vi fik ryddet en masse op. Signe Marie var ude og sove hos Anastasia fra om eftermiddagen, gik tur med deres hund og så en masse TV.  Så kom morfar og passede Jeppe, mens mor og far var i teatret.
14/10 Signe Marie og far var i byen på den cykel, Signe Marie har arvet. Det var en fin tur på biblioteket og ude og spise og så en god tur rundt i arkaderne. Jeppe ogmor lavede en dejlig kage hjemme og var ud og købe grundrens til vores badeværelse. I aften skal vi have tortillas -og  der bliver klippet til den store guldmedalje. jeppe har klippet såflot til sin UFO med rummænd!
13/10 Er planlagt som en hygge hjemmedag - mor skal dog ud og spille brudevals om aftenen. Vi var hjemme hele dagen og legede godt i haven om eftermiddagen. Senere så vi superman og hyggede med Lena, som lige havde fået efterårsferie
12/10 Signe Marie vågnede tidligt - senere var vi i biografen sammen med farmor og farfar, hvor vi så min søster børn i egypten. Det var meget spændende og sjovt. så var vi i Tokkekøb Hegn ved Store Dam, hvor der er en grill plads. Vi sejlede med avisskibe, lavede hemmelige opskrifter og grillede pølser derude. Eftermiddagen gik med at de tre børn legede dejligt, men vi andre tog æbler ned.
11/10 Vi var ude i Ikea og købe ind - vi fik kødboller og legede i børneafdelingen. Der kom en klovn, som Signe Marie hjalp med at trylle. Senere var vi ude og gå en lang tur ved Frederiksdalkanalen. OM aftenen kom Jacob og Berit og spiste, Anne blev og overnattede. De faldt sent i søvn
10/10 En lang gåtur i slotshaven og lækker overraskelse i form af en æblekage til far, da han kom hjem Vi hyggede rigtigt om aftenen.
9/10 far var til møde, mor var i svømmehallen med børnene og så var de inde hos mormor, der havde besøg af dem, hun skulle til Gørnland sammen med. De spiste middag derude
8/10 Fredag hentedes signe Marie og vi var til gamle børn besøgsadag i børnehaven. Så drog vi til farum, hvor vi havde dansetræf. Jeppe dansede med i 20 minutter, de øvrige en time og var ikke til at hive af gulvet efter maden, men vi voksne fik da også danset en del.
7/10 Far hentede Jeppe og hyggede i børnehaven, hvor han legede dejligt. Så hentede vi Signe Marie og Caroline, var på biblioteket og så sendte vi pigerne til intrumentværksted. Så var vi ude og handle og købe blomster til mor , som damen bandt til en buket udfra de blomster, børnene havde valgt. Hjemme lavede pigerne en overraskelse til mor..
6/10 Mor lå syg hjemme, men var til fællesspisning i 1. klasse med begge børn om aftenen, hvor hun havde lavet mad, mens far var til dans i Farum.
5/10 Jeppe legede dejligt hele dagen i børnehaven, og Signe Marie havde emne dage på skolen. mor lå syg hjemme
4/10 Signe Marie er syg, og er sammen med Jeppe ude hos farmor og farfar hele dagen
3/10 Signe Marie var syg og så enmasse Olsenbanden. Hun dikterede enlækker brunch - men kunne ikke selv spise noget. Jeppe og far havde far dag. Vi var ude og se Eremtigaeløb og på loppemarked i Holte og på MccaDonalds - så Jeppe til dans med Hele familien, mens far og Signe Marie var hjemme. OM aftenen fik vi flæskesteg og børnene havde svært ved at falde i søvn
2/10 Vi var ude hopsmormor og morfar til brunch og ude hos Henrik og Nina for at se billeder. Men Signe Marie blev syg, så vi måtte tage hjem midt på gåturen
1/10 Idag skal Signe Marie være længe i SFO - der er fødselsdag. Så skal vi lave mad om aftenen efter hendes ønsker... Signe Marie havde Pjuske med hjem, og vi hyggede rigtig med den og viste den alle dukkerne.
30/9 Jeppe havde en dejlig dag i børnehaven, og lavede boller sammen med mor om aftenen. Signe Marie og Caroline var til instrumentværksted og legede dejligt sammen bagefter. Jeppe og far var på biblioteket og nød at hygge sig sammen. De legede ferie og flyttede ud i bilen. Jeppe legede ind og hyggede rigtig godt.
29/9 Jeppe har været på tur med farfar til Roskilde og se vikingemuseumog Roskilde domkirke med bus. Her til eftermiddag er Alberte på besøg. Morfar passede om aftenen.
28/9 Jeppe var hjemme sammen med far, og med mor i byen senere, mens Signe Marie var til fødselsdag hos alberte. Endelig hyggede vi hjemmeom aftenen med Jeppe mad fra peter plyds kogebogen
27/9 Jeppe var syg, og far var hjemme med hende. Signe Marie hyggede sig i skolen og var til dans om aftenen
26/9 Arbejdsdag her - Oblerne og thunerne havede givet os en udluftning og arbejdsdag. Der blev lavet en masse godt - også diskolamper og grønt foran
25/9 vi var i Silvan om morgenen og mødte Anna og adanm og BenjaminBørnene er ude hos farmotr og farfar, mens vi voksne er til legestue
24/9 Onkel Erling begraves. Vi hyggede sammen om efteriddagen på biblioteket og mødtes med mor i byen - hjemme lavede vi mad
23/9 Mor har kørt Jeppe ud til Ditte og Stig, og hun henter dem derude igen. De skal til lægebesøgHan er ikke helt frisk endnu.
22/9 Stig og Ditte passer Jeppe, som ikke er helt frisk. Han er lidt forkølet. Signe Marie er på frilandsmuseet med sin klasse. Det var en dejlig tur, og hun kom hjem med en halmdukke.
21/9 Farfar bliver pensionist. Han glæder sig meget. Vi skal derud til fødselsdag om eftermiddagen - men børnen er lidt småsløje, så der hjemme sammen med mor - Jeppe vågnede kl 5 og var meget frisk og kartede rundt på os efter at have fået morgenmad. Jeppe var syg, så Signe Marie og far var til fødslesdag med Jacob og Berit og anna og Adam alene. Vi hyggede med kagekringle, lækker mad og champagne. Signe Marie og Anna holdt tale for Farfar!
20/9 Signe Marie var syg og hjemme sammen med far - så hun var heller ikke til dans.
19/9 Vi var nede ved Gustavsfors og gå en dejlig tur - vi byggede huler på den anden side af vandet og var i fangekælderen. Så spiste vi frokost der og nød at hygge hjemme med krummefilm
18/9 En dejlikg dag i Sverige med morgen hygge med Signe Marie og far, og så en lang gåtur med masser af svampe - og bål om aftenen og udendørs mad + saunatur og løb om huset

17/9 Det var svært at stå op idag - men vi havde alligevel en hyggelig morgen med bad mm.Så tog vi til Svewrige om eftemriddagen - vi mødte lige Bjørg inden hjemme hos os selv i dejligt vejr - hun lånte huset i weekenden . Vi spiste på maccadonalds og var i City gross og nød en dejlig aften deroppe
16/9 Signe Marie var til insturment undervisning og spillede på violin. Så var vi ude og handle, og om aftenen tabes Signe AMrie sin anden fortand. Det ser meget hyggeligt ud!
15/9 Morfar kom og passede børnene, mens mor spillede for ungdomsholdet i Farum
14/9 Tirsdag var en rigtig rolig hyggedag hjemme. Mor var i byen og købe ind med børnene, og vi så film om aftenen sammen
13/9 Vi var til dans nede i Hillerød - Caroline var med. Det var meget skønt
12/9 Vi var til familiedans i Farum. Det var meget hyggeligt, selv om Jeppe faktisk var for træt. De hyggede hjemme hel formiddagen, mens far lavede kursus.
11/9 Jeppe blev der holdt fødselsdag for. Først mødtes vi ved badstueslottet, så var vi på skattejagt i bambusskoven og ved kravletræet. Bagefter hyggede vi hjemme med mad. Jeppe legede dejligt med Josefine og Anna, og de store piger hyggede sig rigtigt. Signe Marie tabte af fortænderne!
10/9 Besøg af tomatstuen. Det var en stor oplevelse for Jeppe. Farmor og farfar hjalp til. Vi hyggede sammen med farmor og farfar, lavede fodboldmål og de blev og spiste.
9/9 Vi var nede i byen og købe ind - pigernes var til dans, og bagefter var vi i kvickly - mor købte Jeppes gave
8/9 Signe Marie og Jeppe skal med far til børnedans i Farum og hjem og spise hos mormor og morfar. Signe mMarie var med til dans og nød det. Så spiste vi på terrassen på ganløsevej, og Jeppe fik sin fødselsdagsgave lidt tidligt. Det var en pistol, som man kunne skyde flasker ned med. Signe Marie fik en bratch.
7/9 Mor og børnene havde en dejlig dag - da de først var kommet hjem. Børnene nussede og Mor var lidt i haven. Signe Marie faldt ned fra rutchebanen og fik en lille bile.Far kom sent hjem
6/9 Folkedansen starter. Signe Marie var derned sammen med mor, og de cyklede hjem. Anna er også startet!
5/9 Børnene legede dejligt hele formiddagen - var på internettet med belville og Bionicle. Det belastede vores printer noget hårdt - ihvertfald farvepatronen. OM eftermiddagen var de i Farum sammen med Connie og erik og legede dejligt. De var nede og se skolelandbruget og dyrene. Jeppe kunne ikke sove. Han skulle kigge på bioniclefigurerne i loftet over hans seng.
4/9 Signe Marie var üde og lege med Catarina, og de havde det dejligt, Jeppe var i byen med mor. OM eftermiddagen spillede mor og Lena til et åbent hus - og far lavede dans i kort tid. Hjemme så vi han, hun, dirch og Dario. Det var en stor succes
3/9 Vi var hjemme og hygge hele aftenen. Vi så disneyshow sammen
2/9 Jeppe er i Ishøj teater de så elverdans, og Jeppe var meget optaget af det. Signe Marie var til instrumentværksted og hjemme legedes der med Caroline - Diddler er oppe i tiden.- og i aften kommer Bjørg forbi. Det var meget hyggeligt - Signe Marie læste højt for Bjørg, og Jeppe lavede puslespil med Bjørg.
1/9 Nu er det slut med sommeren, sagde signe Marie i mørkt, ruskende regnvejr. Om eftermiddagen var Signe Marie og Jeppe med til børnedans i Farum, og så legede de hos mormor og morfar - Signe Marie så på Diddl-hjemmeside og Jeppe på Lego scala. Mormor havde lavet dejlig mad til alle
31/8 Signe Marie har ligget og læst hele morgenen. Hun har læst en masse for os, og hun krævede at skrive " søren og mette" her, som I ser, hun har skrevet helt selv. Signe Marie drikker Mary te - to hele kopper idag. OM aftenen hyggede vi med mere læsning - og Jeppe legede med sine biler
30/8 Jeppe blev hentet tidligt af Ditte, fordi hun lige var forbi. Far havde Caroline og Signe Marie med hjem, og vi fik kage og te. Pigerne fik Mary - te. Om aftenen læste Signe Marie højt af "Søren og Mette" - 20 sider uden hjælp Altså første gang, Signe Marie har læst!
29/8 Børnene legede hos farmor og farfar, og kl 12 mødtes vi alle på frilandsmuseet, hvor vi spiste med Henrik og Nina og gamle statsskolefolk, gik ture på museet. Signe marie og Viktoria var med til at bage kiks, far og Jeppe så vandmøller og skvatmøller og landsbyen. senere så vi opvisninge, dansede nede på scenen og børnene klatrede i træer. Hjemme fik vi let mad og så video sammen alle sammen.
28/8 Vi var på kræmmermarked om formiddagen, og Mor blev klippet. Signe Marie fik en ny trøje og Jeppe et sværd. Vi spiste pølser til frokost. Så fik vi kaffe hos farmor og farfar, der passede alle deres børnebørn, mens forældrene var til 10 - år bryllupsfest i deres brudetøj hos Henrik og Nina. Det blev en rigtig flot fest.
27/8 Vi var til fødselsdag hos Benjamin, det regnede, men vi fik en masse god mad og børnene legede dejligt både inde og ude i regnen.
26/8 Far var med Jeppe på kræmmermarked og prøve en masse ting. Vi var i byen med Caroline og Signe Marie, og de var til instrumentværksted. Bagefter legede alle 4 børn hos os.
25/8 Jeppe skal have farfar dag. De tager til Helsingør og hygger sig. De så Kronborg, og var i Sverige med sundbusserne. De spiste kager på fahlmanns, hvor Oldemor altid var henne
24/8 Jeppe vågnede tidligt og havde ondt i maven. Det gik dog over efter et stort glas kakao. Signe Marie var i skole og legede dejligt, selv om hun fik en bold i hovedet efter at have afleveret mælken. I eftermiddag var de med mor nede på fredskovhellet. Inga var på besøg, og til aften så de aristocats.
23/8 Signe Marie skal have farmordag i kbh, de var ude og sejle, køre med metro og var i tivoli og spise på viften. Jeppe havde Mikkel med hjem, og de legede dejligt her i huset. Forældremøde i 1.a om aftenen, hvor vi blev oplyst om fagene, lærerne og deres mål.
22/8 Dejlig formiddag hos mormor og morfar. Senere tog vi til Kalundborg og besøgte Karsten og kirsten og deres dejlige børn. De har en dejlig gård nede ved Kalundborg, hvor vi fik frokost mm. Middagsmaden blev indtaget på en landevejecafe, og børnene sov, da vi kom hjem.
21/8 Vi var til Adams fødselsdag, hvor der blev leget dejligt med Josefine og Viktoria og Anna. Vi gik tur, legede og fik lagkage. Så var vi til folkemusikfestival i Farum, hvor vi hørte irsk musik og legede gemme. Mor var der også om aftenen, mens far var til 60 års fødselsdag. Børnene var hos mormor og morfar, og vi var alle derude til en hyggestund om eftermiddag. Vi var også ovre og se Thomas og Mette hus udefra.
20/8 Mor var til fest med arbejdet, vi andre hyggede med at være hjemme og lave mad sammen, spise fredagsslik og se Disneyshow.
19/8 Mor kom hjem til lagkage og var meget savnet. Vi hyggede dejligt. Signe Marie havde første gang i instrumentværkstedet sammen med Caroline, og Jeppe og far var ude og handle imens. De prøve blæseinstrumenter, trompeter, trækbasun mm.
18/8 Mors fødselsdag. Hun var på kursus. Vi andre hentede Anna i børnehaven og legede sammen, og senere kom Jacog Adam og spiste.
17/8 Idag er mor taget på kursus, og Signe Marie skal til fødselsdag ude hos Rasmus.Jeppe og far lavede stjerneskud til aftensmad på Jeppes maddag
16/8 Signe Marie havde alberte med hjemme og lavede mad sammen med hende spagetti og kødsovs. De serverede det for os.
15/8 Eriks fødselsdag. Den starter på Holmen i år. Hella bagte lækre boller til os, og vi fik en fin rundvisning på holmen og så en husbåd. Så sad vi og fik djelig mad som sædvanlig, og børnene legede ved kanalen og fiskede med Jacobs fiskestang sammmen med Anja Phillips børn, august og clara.
14/8 Vi skal i kongens have og se dukketeater.Børnene legede dejligt hele formiddagen, og så tog de med tog med mor ind for at købe ind i Kbh, og de så dukketeater med Lærke og Boel og Hans erik. Bagefter blev vi inviteret på mad hos dem. Det var meget solskin, og vi nød vejret på terrassen - børnene dog mest legetøjet i kælderen - Lærke er ved at lære at køre bil.
13/8 Børnene legede dejligt. Mor var sammen med Pernille, så vi andre lavede forloren skildpadde - som de ikke kunne lide, vi spiste fiksefiletter istedet. Da de skulle sove blev det et voldsomt tordenvejr.
12/8 En rolig hjemmedag, hvor Signe Marie legede med Caroline om eftermiddagen - og der blev set Mary Poppins om aftenen
11/8 Der var hærværk på Sigen Maries skole - de havde hældt vand ud og svinet med ketchup og lignende, så børnene måtte lege udenfor hele dagen. Om eftermiddagen fik vi besøg af Lærke, som havde fået sat håret, og Ditte og Stig, som ville vise deres fine nye bil frem!  Jeppe legede med Mikkel - blev hentet af Gitte og legede senere videre oppe hos os.
10/8 Børnene er sammen med Adam hos farmor og farfar, fordi Jeppe har hostet i nat og Signe Marie var meget træt her til morgen.
9/8 Vi skal på Heatherhill i aften med familien Obel . Vi havde fint, hvidt tøj på og spiste mad helt ude på kanten af skrænten og hyggede dejligt. Adam var i godt humør og Jeppe løb op og ned. Det var dejligt vejr, vi prøvede at flyve med drager og badede. Da børnene sov, kom Lene og Erik forbi.
8/8 Vi var på stranden  Liseleje var fyldt, men så var vi i melbylejren. Der var dog mange brandmænd, så vi blev der ikke så længe. Vi var et smut på æbelholt kloster, inden Jeppe stod for maden om aftenen
7/8 Vi har været ude og handle hele formiddagen - Signe Marie skulle have Didl bogomslagspapir. Så mødte vi Lars og Lisbeth og tog Benjamin med hjem. I aften griller vi sammen, det var meget hyggeligt.
6/8 Signe Marie og Jeppe skal ud til Boel og Hans Erik og blive passet. Vi andre skal i Gørnnegårdsteatret og se shakespeare med teaterholdet. Det blev en dejlig dag, hvor de legede dejligt og fik lidt føling med hundene. Stykket var godt, der var mange mennesker og vejret var fantastisk. lærke puttede børnene og de opførte sig godt.
5/8 Signe Marie havde Alberte og Laura med hjemme og lege og bade. Sebastian var med Jeppe hjemme, og de legede rigtig godt. Far var til møde i Farum med Lena. hella lavede pizza restaurant med alberte, sebastian og vores børn.
4/8 Signe Marie har første skoledag i første klasse kl 10. De var til klasse alene - forældrene fik kaffe - og så blev de sendt ind i gymnastiksalen, hvor alle de andre elever klappede af dem. Det var Gitte, klasselæreren og Bo, matematik ogmusik læreren, som havde dem "han hiver bare en guiter op ad tasken". Om aftenen havde vi besøg af mormor og morfar til mad på terrassen.
3/8 Børnene var nede og blive klippet og gå i butikker med mor. Lena var forbi til aftensmad.
2/8 Signe Marie legede med Caroline nede hos Alberte - der er startet i deres SFO. Jeppe nød at lege med de andre i børnehavewn - og have os for os selv til aftensmaden.
1/8 Hella spillede til reception med Lena. Signe Marie og Caroline legede og Mikkel og Jeppe. Det var godt at bade i haven.
31/7 Vi på stranden i Liseleje. Signe Marie havde maddag og lavede salater
30/7 Børnene er i Anisse. VI voksne stødte til og Jacob og Berit. Vi var i cirkus Kanutski efter at have fået dejlig mad på terrassen.
29/7 Signe Marie var til OL igen, med løb og vandkamp. De fik bronce. Jeppe var i Annisse hele dagen, og Signe Marie blev kørt derud af mor. Vi voksne var ude på cykeltur om slotssøen og spiste i Rosenhaven.
28/7 Signe Marie skal have OL i SFO'en de to næste dage. Signe Marie er grækenland med et flag på hver kind. Hun konkurrerede i støvlekast, 100 m løb og firtræk . om eftermiddagen var farfar forbi og kigge på uret. Senere tog vi til stranden i Liseleje, hvor de legede dejligt, bla. var de med til at fange krabber ved molen og var ude og jage vandmænd.
27/7 Jeppe var på tur med børnehaven. De gik ned til arkaderne, legede på elefantlegepladsen på posen, og gik over til badstueslottet og så den store scene til skatteøen ved badstueslottet. Om eftermiddagen havde Signe Marie Luks med hjemme og lege, og de legede med brio over hele terrassen. Der blev flyttet ud fra oldefars hus, så der var lidt gevinster med hjem: Standeruret, en pistolskede med partonhylster i og et lille dukkeskab samt en ridepisk. Morfar kom med uret og hyggede til aftensmaden sammen med os. Vi fik kyllingeburger.
26/7 Første almindelige dag. Jeppe legede dejligt hele dagen med Mikkel, og Signe Marie legede med Caroline, Lukas og Thomas. Om eftermiddagen kom Hellas arbejdskollega Kirsten forbi, og vi hyggede på terrassen. Vi blev inviteret ud til Jacob og Berit til aftensmad, så kunne vi give Anna hendes gave. Pigerne legede dejligt sammen, og Jeppe var med i legen oppe på loftet, der ville Adam gerne være med, men han måtte ikke.
25/7 Caroline og Mikkel var på besøg hele dagen. De legede utrolig godt. Jeppe lavede aftensmad til os Pizza, hvor vi selv skulle bestille indholdet. Det gå tidlig i seng aften - og de sov med det samme. Det er hårdt at lege med kammeraterne.
24/7 Vi var i Silvan og på genbrugspladsen. Signe Marie og Jeppe legede dejligt med Mikkel og Caroline hele eftermiddagen. Signe Marie stod for madlavningen - mcDonaldsburger, hvor man selv bestemte indholdet. Der var masse af bdaning, mens vejret var godt.
23/7 Vi gik igang med haven - og Signe Marie legede med Catarina. De badede i bassinet i haven. Jeppe synes det var hårdt ikke at have Signe Marie som legekammerat. Vi grillede ude
22/7 Vi fik besøg af Ditte og Stig under (den sene) morgenmad, og vi hyggede sammen og så billeder fra turen - og mindst Stigs dejlige tegninger. Så legede vi hjemme, Jeppe fik styr på sine kasser og Signe Marie fik startet på sin indianerdragt. så tog vi til esrum kloster og så udstillingen om Riddere Ivanhoe, Arn og Prins Valiant - og et game boy spil, der tog en del opmærksomhed, men det tog også kegler at kunne ride på en kunstig hest.. Vi gik tur i urtehaven og spiste kage på cafeen på Esrum Møllegård. Der var også tid til at kaste pinde i vandet og blive gynget, samt høre et fantastisk ekko. Så tog vi hjem til Annisse og de to legede rigtig dejligt sammen, Hella og Ditte fik lavet dragt til Signe Marie, Stig og Chr set kongeetappen i tour de France. Så fik vi en dejlig middag, så 1 times video fra vores tur, fik rødgrød med fløde, og så var vi alle klar til at sove.
21/7 Vi var inde om formiddagen, Jeppe puttede sine ting i kasser, og så var vi på Amager og tage afsked på Nordsstjerne alle. Lene bød os alle på middag i Big Due i farum med rødvin til 900 kr. Det v ar meget hyggeligt.
20/7 godt vejr, så det var en dag med en masse havearbejde og børnene pjaskede rundt i vores bassin på den nye plæne, der dog var for blød.
19/7 God hygge med eget legetøj og hinanden. Vi handlede og grillede sammen med Lena, der spillede med mor.
18/7 gåtur rundt i skoven. vi mødte en snog. Vi fik vafler med på hjemturen. Hjemme grillede vi i haven, og Lena kom forbi.
17/7 Hyggedag i sommerhuset, tur til den flækkede sten og badning ved sjøboda, vafler og bad på terrassen og grillning.
16/7 Vi var i High Chaparell med lucky lukeshow, westernshow, mexikansk show, hjuldampertur og en masse leg i buffalo city. Jeppe fik en pistol. Vi kørte ned til Norratorp hvor vi hyggede med natmad for børn.
15/7 Rejsedag. Vi pakkede sammen og kørte langt. Det var med middagsstop ved Trollhättan, hvor vi spiste frokost og så 3 generationer sluser, og så et kæmpe fragtskib sejle igennem. Vi skulle ende på Ågårds camping, men vandet var steget 40 cm i løbet af dagen, hytten stod under vand. Istedet endte vi i en lille hytte på bed og breakfast dybt ind i skoven. Der var høns, ænder, påfugle skildpadder, pindsvin og et charmerende das med 2 sæder og en usædvanlig udsmykning. Der spiste vi og sov alle sammen i en lille hytte
14/7 Hjemmedag. Vi lejede en robåd på Lille Le, sejlede over og handlede i Ed, fik is og badede der også. Så sejlede vi hjem og lavede frokost, var ude og fiske i båden, pigerne sejlede en ekstra tur og vi var i badstue ude på søen om aftenen. Både Signe Marie og farmor kom i vandet. Hjemme havde Stig lavet pandekager til farmors lækre blåbærsyltetøj.
13/7 Tur rundt i Dalsland. Vi så en skib og en kanalbåd passere gennem de fire sluser ved dals langed og så helleristninger samme steds. Der fik vi også kaffe, da regnen kom og gik en god tur ud til bronzealdergravpladserne. Så så vi akvædukten ved haverø, hvor vi også spiste frokost. Vi kørte lige ud til Vänern og så nu mest en flot regnbue. Der blev handlet i Melleryd på hjemvejen. Nogle var nede og base i Lille Le.
12/7 Stig og Ditte ankom ca kl 11 til fik en hytte ved siden af os. Vi var nede og gå tur ved Lille le og mændene var inde og handle til aftensmad, hvor vi grillede. Senere spillede vi minigolf. Jeppe lavede HOLE IN ONE - og vi har det på video!
11/7 Vi sejlede med Horten - Moss, så Frederikssten og spiste frokost der. Vi så krigshistorisk museum og fik is, inden vi kørte ned til Ed, som lå tæt på. Der fik vi vafler og fandt os godt tilrette.
10/7 afrejse fra Skottevik. Vi gik en dejlig tur til øen ved campingpladsen og kørte så godt derud ad, handlede i COOP ved Sandeford og fnadt en metodist campingplads, hvor vi overnattede i vores telt.
9/7 Obeltur til kanonmuseum, flekkerøya og gåtur til Holmenkollen m udsigt. Så fik vi te og kage hos Marie og mødte Pernilles fyr. Hjemme var vi på fiskerestaurant med Henrik og Nina og fik fiskesuppe - og drak kaffe i hyggestuen senere.
8/7 Turdag til Ravnedalen med biltur op i Ottadalen. Vi spiste frokost i ravndalen og gik tur på baneheila og sluttede med at spise is og fiske suppe på fiskebryggen og holde levende hummere. Vi lavede næsten 2 kg fisk over grillen, mens vi ventede på Marie mfl.
7/7 Hjemmedag med badning, legning og krabbefangst. Hella og Nina på indkøbstur.
6/7 Kardemomme by. Vi så Kardemomme by med skuespillere og Kaptajn Sabeltands land og kørte i minibiler og prøvede tømmerrenden.
5/7 Hyggedag på campingpladsen med Henrik og Nina. Gåtur med HAGL-vejr. Tur til Svømmepølen og regn dér. Eller godt vejr. Kogning af skinke i 80 minutter på grillen.
4/7 Med hurtigbåd til Kristianssand. Jeppe blev søsyg, Signe Marie fik mavesyre op i halsen. Ankomst til norge i silende regn. Vi fik kaffe og vafler hos Marie, og landede på en anden campingplads en planlagt: Skottevik. Vi spiste aftensmad hos Marie med Pernille.
3/7 Afrejse på ferie. Vi pakkede, hentede Signe Marie hos Alberte, hentede Jeppe hos mormor, som gav en dejlig frokost, og drønede med molslinien i meget blandet vejr til Tannisby Camping ved Hirtshals. Der mødte vi Pernille og spiste fikseburger med hende. Hun overnattede med os.
2/7 Signe Marie har tøsedag høs alberte og skal overnatte der. Jeppe hentet af mormor og skal hygge og sove der, for far og mor er til fødselsdag hos Lærke - hun bliver 18. Vi sad ved de unges bord - og fik dejlig mad.
1/7 Signe Marie havde farmordag - en stille dag iu Annisse. Farfar var med Jeppe og far i København med børnehaven. vi så pantomimie teater i kongens have og var godt gennemblødte.
30/6 Signe Marie var på bakken med SFO'en - kom hjem og var helt våd. Så spiste vi, og hun var i til cirkus usynlig i Albertslund med farmor og farfar og sov derude.
29/6 Signe Marie havde mormordag og købte ind til ferien med hende. Jeppe og Anna havde farmor og farfar dag i Annisse.
28/6 Dejlig dag, hvor vi hyggede hjemme om eftermiddagen. Signe Marie blev kørt ud til mormor ogmorfar og sov derude.
27/6 De var ude i Annisse og hygge. Far kom hjem, og vi havde en stille aften.
24/6 De havde en dejlig skt Hans aften hjemme med Henrik og Nina og Jacob og Berit. Jacob havde taget bål med, og der var også bål oppe ved vandtårnet.
26/6 Midsommer fest i Malmø med Farum Folkedansere og Henrik og Nina. De dansede på torvet og havde bal om aftenen på loftet i en stor lade. De sov omme bag ved.
21 - 26/6 Signe Marie havde tema uge i SFO'en. Hun lavede tøj af gl tøj i klædeskabet, lavede tøj til dukker i dukkeskabet og lavede sport den sidste dag.
19/6 Signe Marie sov hos Anna, det var dejligt, og så var hun på tur med mor til Annisse. De sagde farvel til far, som skulle på kursus, og om aftenen var de til fødselsdag hos Markus.
18/6 Sidste skoledag for Signe Marie. Hun har fået det ny skema for første klasse, og har fri kl 11.30 efter afslutningen. Jeppes børnehave holder sommerfest om aftenen, lige midt i Danmarks fødboldkamp. Det er med boder og turkort og 20 gevinster!! Signe Marie skal sove ude hos Anna (fra børnehaven) i nat.
17/6 Mor hentede begge børn i silende regnvejr. Så hyggede vi hjemme med historier, bad og lucky luke film.
16/6 Det var en hård morgen for Signe Marie. Hun vågnede først midt under morgenmåltidet. Jeppe sov længe. Han skal have farmor og farfardag. De var i tivoli og lavede en masse dejlige ting, og spiste mad hjemme hos os.Signe Marie var til fødselsdag hos Laura i Nødebo. Det var en prinsesse fødselsdag. Vi puttede dem nede på gulvet i soveposer - det var ingen succes - de ville ikke sove.
15/6 En LANG DAG - Signe Marie var til gå prøve og fik et gå-kort. Hun var til fødseldag hos Mathias, hvor hun legede dejligt med dem alle. Jeppe blev hentet af far og hyggede derhjemme med far og mor. Så kørte vi ned og hentede Signe Marie. Vi tog alle ud til Studentergilde hos Gitte - en af de 3 prinsesser. Jeppe var meget genert, men Erik reddede det hele ved at kalde ham for Um-Obot. Signe Marie var meget betaget af Gitte, og fik lov til at være en masse sammen med hende. Det var sødt af Gitte. Jeppe legede i søveposen og fik læst højt af Bjørg, vi andre fik dejlig islagkage, anrette af Mette og Line, der stod i køkkenet. Signe Marie var slet ikke klar til at tage hjem....
14/6 Hella hentede begge børn og tog sig af dem, mens far så fodbold - EM startede idag. Jeppe spillede en masse computer, og Signe Marie lavede fødselsdagsgave til Mathias - hendes hjerteven, som ikke selv vil være kæreste, men Signe Marie var i byen og købe yo-yo til ham og har lavet eget gavepapir og gaveseddel.
13/6 Vi tog i Frederikssund svømmehal - et meget dejligt roligt sted,  med børnebassin. det var meget fint - men mest, fordi der var svømmestævne i Slangerup. Så var vi nede hos Oldefar Svend i hans ny bolig. det var meget fint, og vi gik ned på hovedgaden i det dejligste vejr og fik en IS - vist nok det forkerte sted. På hjemvejen købte vi jordbær, ny kartofler og gulerødder i teltet ved freerslev. Det var meget dejligt. Så var vi nede på kulsvierskolen for at stemme, og Signe Marie gik trafikprøveruten igennem med far, mens Hella to hjem for at male videre på toiletdør og alle dørkamme i gangen. Vi hyggede rigtigt, og så lavede vi mad, som blev indtaget på terrassen, så spillede Jeppe computer og Signe Marie dansede i sofaen.