se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004

se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07   se dagbog forår 08

Se dagbog efterår2008 Se ny dagbog

Sidst opdateret d. 27-06-08

 

Se Dagbog fra d. 1/8 06

31/11 Vi gik en tur nede ved Gustafsfors - længere end vi plejer, og Far og Adam og Jacob var i âlmhult fofr at købe et blandingsbattteri og æggeblommer. Dem kan man nu ikke få i Sverige. Som ekspedienten sagde. Du måste købe hele ægget.. Vi havde en fin tur ved gustaffors og så fangekælderne. Mødrene gik hjem dernede fra. Så lavede vi frokost og nød at gå og pynte op. Vi opdagede, at kødet var blevet for gammelt, så Hella og Nina måtte en tur til âlmhult. Så fik vi tacos til forret , og Tortillas til hovedret - Henrik og Nina havde lavet is til dessert. Ungerne legede dejligt og nød aftenen. Vi så dronningens nytårs tale på Henriks hjemmelavede fjernsyn med et billede af dronningen, og hørte talen på langbølge radioen. Så blev der bblandet drinks og danset en masse til Bullerfnis. Det nød børnene rigtig meget. Vi hoppede ind i det nye år og sang nytårs snage og fik champagne - børnechampagne til de små. Derefter blev børnene puttet. Vi voksne snakkede og hyggede bagefter.
30/12 Vi gjorde klar til sovepladser og hyggede med en dejlig gåtur - Signe Marie og far gik en lang tur, inden jeppe og mor kom ud. De andre kom ved frokoksttid - de var ventet med længsel. Så gik vi en tur gennem mosen og lavede bål hjemme. Om aftenen spillede vi spil og hyggede indenfor. Det regnede meget.
29/12 Vi hyggede og pakkede hjemme hele formiddagen. Signe Marie og Jeppe var ude hos caroline og mikkel og lege. De nød det rigtig meget. Pigerne øvede teater og drengene legede med alskens krigslegetøj. Vi kørte ud til Jacob og Berit med billetter til færgen, og mødte Berit, der havde været ude og løbe. Så kørte vi til Sverige. Da vi kom derop, virkede blandingsbatteriet ikke, og vi lavede aftensmad - Hella lavede dejlige bøffer, som vi spiste foran pejsen. Så lagde vi madresser ud foran pejsen og ville se film, men det kan man ikke på mors PC, så vil spillede kinaskak istedet. Signe Marie har fuld gang i Erik menneskesøn, som hun synes er rigtig god.  Vi faldt i søvn foran pejsen - forældre sov vist først.
28/12 Mor var på arbejde. Far arbejdede, og Signe Marie spillede SIMS hele formiddagen. Så var vi ude i  flere timer, mens børnene legede dejligt sammen og byggede hule bag skuret. Så var vi til juletræ i Annisse. Børnene legede dejligt. Karen havde sine to børnebørn med, Jens var med, og Lars og helen havde også et barnebarn med, så det var rigtig hyggeligt. Sitg læste op fra bibelen og en julehistorie. Børnene legede på Christias gamle værelse. Signe Marie, Jeppe, Anna, JosefineIda, VIktoria og Rasmus fik hurtigt gang i legen, og skrev breve, rygsedler og de små sad fint og tegnede ved et bord med en tavle på. Elisabeth og Jeppe legede længe i Dittes gamle værelse. Så var der godteposer og spillen mus - og meget lækker mad.
27/12 Mor var på arbejde. Caroline og Mikkel var på besøg og lege hele dagen. Om eftermiddagen var vi ude hos Erik og Kirsten til 100 års fødselsdag for Bernhard. Børnene legede dejligt sammen og løb rundt i huset. De små tvillinger var et dejligt midtpunkt. Vi så video fra Bernhards fødselsdag og dansede om juletræet.
26/12 Signe Marie spillede SIMS hele formiddagen, og Jeppe legede. Så cyklede vi en lang tur ud over golfbanen, og far og signe Marie cyklede ud til stjernen i st. Dyrehave, mens Jeppe og mor udforskede golfområdet. Så tog vi til fødselsdag hos mormor. Der var dækket et dejligt bord, og vi hyggede hele aftenen og sluttede af med grønlandsk kaffe.
25/12 Vi hyggede med mormor og morfar hele formiddagen. Der blev leget med gaver. Signe Marie legede med SIMS2, som er et PC-spil om mennesker. Far var ude og cykle rundt om Esrum sø, og om eftermiddagen kom mormor og morfar tilbage, og farmor og farfar koml, og vi gik en tur rundt om sortedam, inden vi spiste en dejlig frokost.
24/12 Vi holder jul hjemme. Jeppe og far var ude og løbe, og så var vi nede hos IDa og ønske tillykke. Så kom Jarka og Nicolai og Ludmilla og Lukas. børnene legede dejligt sammen, og vi hyggede længe. Så kom Rune for at låne vores bord, og han fik også en kop kaffe. Så kom Erik og Lene, og vi var i kirke ude i Nr. Herlev. Selve juleaften startede med en del julekalendere, djelig and og flæskesteg, og siden med ris a la mande, inden vi gik om juletræet og åbnede gaver. Børnene klarede det utroligt fint. De fik fine gaver. Jeppe havde lavet en masse gaver selv, som vi fik først, og signe Marie havde bla. lavet et flot fuglebrædt til mormor og morfar.
23/12 Vi var hjemme det meste af dagen. Børnene nød at lege, og Hella handlede det sidste. Så tog vi ned for at hente juletræ hos spejderne. De var udsolgt, så vi kørte ned og fældede vores eget juletræ på Gl. Frederiksborgvej, og Jeppe konstruerede juletræsfoden og vi satte den op sammen. Far var ude hos Boel og Kirsten og Erik med gaver. Jarak og Nicolai var lige kommet fra München. Så tog vi ud til farmor og farfar. hvor vi fik en lækker skinke og risengrød. Vi hyggede rigtig med pakkelege, Jeppe fik en opgavebog, som han var meget optaget af.
22/12 Signe Marie var sløj, så vi var hjemme hele dagen. Far var ude og handle, og så var far og mor til gløgg oppe i nr. 35, hvor naboerne var på besøg. Det var vældig hyggeligt. Så var mor hjemme med børnene, mens far, Jacob og Berit var ude og spise på Thairestaurant og se James Bond.
21/12 Mor kørte børnene ud til Farum, hvor de skal pynte op sammen med mormor. Signe Marie var halvsløj, så hun lå mest i sofaen på Ganløsevej. Lene lavede dejlig mad til os. far var ude hos Boel og Hans Erik, hvor vi også hilste på lille Jens. Signe Marie og Jeppe gav far og mor en før- julegave
20/12 Signe Marie og farmor lavede juledekorationer. Så kørte de farmor til julefrokost i TIsvilde, var ude og handle i Helsinge og hyggede med Stig resten af dagen, indtil far hentede dem. Vi hentede mor på hjemvejen og mor hyggede med børnene hele aftenen. Far var ude og spise på Tante Maren sammen med Lena og Mads, og så var der afslutning med gløgg i Farum folkedansere
19/12 Vi startede med at mødes på skolen kl 7.30, og kl 7.45 kom forældre i 3a og hyggede med boller og kaffe. Signe Marie og Katrine og Sofue dansede omkring en stol som juletræ og sang bla. på loftet, hvor Signe marie var nissen med en ske osv. Jeppe blev fulgt over efter han havde spist 3 boller med pålægschokolade. Jeppe var i kirke med 0 -2 klasse, og senere Signe Marie med 3 - 6 klasse. Omeftermiddagen var de  med mor inde og købe julegaver i Hillerød, hun hentede dem med fire-bussen. Så hyggede vi hjemme, børnene legede med biler, og så julekalender, og så blev de kørt ud til farmor og farfar, hvor Jeppe faldt i søvn på sofaen. De skal overnatte derude.
18/12 Sidste rigtige skoledag for børnene. Bussen kom ikke, så de måtte mase sig ind i rigtige bus. Jeppe var til violin med mor for sidste gang inden jul. SÅ var det julekalendertid. Hella lavede boller til klassen til sidste skoledag
17/12 Signe Marie holdt brunch. De kunne ikke vente på gæsterne, så de ringede til mormor og morfar - morfar skulle flyve til England senere, så de fik travlt. Det blev en meget hyggelig fødselsdag, Jelena og Zoran var hos os for første gang, og Bjørg og Markus kom senere. Om aftenen hyggede vi dejligt for os selv.
16/12 Drengene vågnede først, og de døkkede bord til morgenmaden. kl 9 kom forældren her til kaffe. Om eftermiddagen var der juletræ i Farum. Karen stod for dansen, og vi hyggede rigtig godt. Jeppe var hjælpenisse til julemanden. Da de råbte på julemanden, kom han helt alene frem. Signe Marie blev hjemme med mor - der skulle jo fødselsdag søndag.
15/12 Signe marie fylder 9 år. Hella stod op tidligt og bagte boller. Vi hyggede dejligt om morgenen, og Hella kørte børnene ud til skolen. Signe Marie havde pebernødder med. Farmor og farfar henter børnene. De blev og spiste til middag. Senere aftenen kom Viktoria, Alberte, Caroline, Sebastian og Mikkel. De legede dejligt og alle overnattede. De skal have tortillas og lagkage - Jeppe har lavet slikskåle torsdag - de skal HANS eget slik. De havde en dejlig eftermiddag, og pigernes sov nedenunder, selv om det tog lang tud. Far var til julefrokost
14/12 Signe Marie nød at være hjemme, men det er svært at vente til det blive ens fødselsdag. Hella hentede børnene med bus. Jeppe pakkede gaverne til Signe Marie ind.
13/12 Signe Marie skal gå Luciaoptog på skolen, så hun skulle allerede være der klokken 7.40. Hun har ligget med fletninger hele natten for at fået fint fe-hår. De optrådte to gange. Det foregik i gymnastiksalen, hvor de gik Lucia og sang en masse sange. Hun vr meget stolt. Ditte var med, og Ditte hentede Signe Marie, så de kunne hygge i annisse. Jeppe nød at være hjemme og kunen nusse (og se ninjaturtles) Hella Havde besøg af de gamle ergo studerende. Mads var Luciabrud i farum, Lena og far var med..
12/12 Signe Marie har gået Lucia med koret i sognegården til sent. Jeppe og Ida legede til sent med hinanden, og Lone sad og hyggede med dem, da Hella kom.
11/12 Signe Marie øvede til sent med koret. Mormor hentede børnene, og de legede dejligt sammen. Mormor blev og spise.
10/12 Vi var i hofteatret med resten af Obelfamilien. Det var en balleskole fra Næstved, som spillede de 12 gæster - og Ellen Hillingsø læste op. Vi var der i god tid, og Vi fik fine pladser på balkonen. Bagefter var vi i tivoli, og børnene så juleudstilling og var i skærsilden. Vi var på Maccadonald på vejen hjem og nåede at se begge julekalendere...
9/12 Lørdag var børnenen tidlig oppe og se fjernsyn. Så var vi i byen og købe julegaver i Allerød. Så brugte vi resten af dagen på Mellemvej  med dejlig kage, en god gåtur og dejlig mad. Børnene legede dejligt. og de legede ovenpå til klokken 22.30. Adam og Elisabeth faldt dog i søvn til Jeppes læsning. Forældrene skrev julekort til den store guldmedalje hjemme om natten.
8/12 Børnene blev hentet efter skole af Ditte og Stig. De legede hjemme og Jeppe var til violin. Så kørte de ind og spiste hos Boel og Hans Erik. Jeppe gik i biografen med Boel og så "pingviner" - så tog de hjem, og Jeppe så fjernsyn i mængdevis. Signe Marie var inde i Operaen og se "svanesøen" - som hun sagde: Vi var så heldige, at det var silja Schandorff og Peter Greve, der dansede. Hun fik solbærsaft i pausen"selv om vi egentlig bare skulle have haft vand og æbler" og Hun sad sammen med Ditte, mens Lærke sad sammen med Stig. Far og mor købte julegavr i Fields og var på Sushirestaurant - og så hyggede de med Boel og Hans erik indtil Balletfolket kom hjem. Der fik vi dejlig kage og "jacob Creek" vin.
7/12 Signe Marie vågnede først, og Anna vågnede og gik ind og hjalp med at vække Anna. Anna kørte sammen med de andre med skolebus. Jeppe og Anna sad sammen. Far var til syn med bilen, som bestod med glans. Børnene blev først hentet sent, og Jeppe stod for at lave pizza. Julekalenderen er tidlig, fordi der også er hunbold. Hella skal ud og spille for Berit.
6/12 Jeppe og Signe Marie blev hentet af farmor og de var ude i Annisse sammen med Adam og Anna. Hella kom derud og spise. Så tog de hjem til os med Anna og så julekalendere. Anna sov hos os.
5/12 Børnene nød at være hjemme og hygge. Jeppe pyntede op på sit værelse og Signe Marie havde travlt med at læse og lave lektier. Jeppe lavede burgere til os.
4/12 Signe Marie var til kor - de skal optræde til Lucia. Jeppe legede dejligt med Ida og ville ikke slippe hende. Det stod på julekalender.
3/12 Vi var i Nr. Herlev kirke til adventsgudstjeneste. Signe Marie var med som engel i krybbespillet. Vi var i kirke med jacob og Berit og farmor og farfar. Bagefter tog vi hjem til Jacob og Berit og holdt Jacobs fødselsdag, med lækker med og mange forskellige juleøl. Hjemme hyggede vi og pakkede de store kasser med julepynt ud. Børnene sov i deres julenattøj!
2/12 Caroline kom tidligt, og Signe Marie optrådte som "boss" og klaver i musikskolens koncert ved deres juleafslutning, hvor vi nede i støberihallen med farmor og farfar.  Vi var ude og købe fødselsdagsgave til Jacob. Mikkel kom senere og børnene legede dejligt. Om aftenen så vi julekalendere.
1/12 Jeppe skal til violin idag. Efter violin tog vi hjem til os og så julekalendre. Vi skulle se begge kalendere. Børnene vågnede tidligt og lukkede gavekalendere op, der var underbukser i og lidt slik. De har hver deres skrabekalender fra DF, og Signe Marie fik en bog (jul på torvet) og jeppe en fikserkalender, som farfar har lavet.
30/11 Farmor og farfar hentede børnene, og de julehyggede med Signe Marie. Jeppe havde Ida med hjemme, og de forsvandt hurtigt sammen. Ditte og Stig havde æbleskiver med, og Jeppe og Ida lavede mad - Burgere. De skrællede agurker og gulerødder på livet løs! Vi måtte klæde om til restauranten..
29/11 Jeppe havde maddag igen. Idag fik vi så chicken macnouggets og far var inde hos Boel og Hans Erik og til dans. Signe Marie var med i MGP på skolen - hun var den eneste, der optrådte alene, og klarede det godt - hun blv nr 3! Men hun har et godt hovede, og hun talte antallet af forældre fra dem, der vandt, og kunne se, at hvis ikke de havde været der, havde hun vundet - og så fik Jeppe og Anna og Ida slet ikke lov til at stemme! Men det var flot klaret, og flere sagde, at de synes, at hun skulle have vundet.
28/11 Jeppe havde maddag - og vi lavede luftpizzaer - vi fik dem bragt. Signe Marie var til teaterværksted med Sofie - og så ventede de på Charlotte.
27/11 Jeppe, Signe Marie og far så "robotter", Jeppe var til spejder og bagte, og far var ude og lede dans for Karen i Hillerød
26/11 Vi tog ud til Henrik og Nina og gik en lang tur med dem i skoven og spiste frokost derude. Så tog vi til Jespervej 26 til gløgg og så det ombyggede hus - og Grethes hus, som der er ved at lave dobbelt så stort.
25/11 Signe Marie var til spejder til klokken 15 - Jeppe og far så James Bond for første gang "from Russia with love". Så kom Anne og hentede Jeppe på cykel, og de legede ude hos Anna resten af dagen. Vi andre tog derud til klokken 17, og vi så nordisk MGP sammen derude. Berit lavede pizza.
24/11 Jeppe var til violin med far, og Signe Marie tog alene hjem og var hjemme indtil vi kom tilbage. Så tog vi med spejderne ned for at tænde juletræet på torvet i Hillerød. Spejderne gik i fakkeloptog med drabantgarden i juletøj forrest + en julemand og Chr d. 4. Vi råbte og tændte både juletræ og mølle. SÅ var der slikposer. Vi kørte Signe Marie, Camilla og Hjalte til spejder hytten, hvor de skulle overnatte og "fejre jul". Jeppe og far havde en hyggelig aften hjemme, hvor vi så Disneyshow og hyggede, mens mor var til middag med arbejdet.
23/11 Idag har vi ikke nogen ting for.
22/11 Jeppe var med farmor hjemme og hygge. De gik en lang tur i skoven og legede at de var på havets bund. Hjemme fik de mad. Vi andre spiste kartoffelmos og Signe Marie lavede julegaver.
21/11 Signe Marie er til teaterværksted og Jeppe leer hos Katrine (en anden) og hygger dér. Jeppe synes, at der var lidt mange pigelegetøj.
20/11 Signe Marie legede med Katrine  efter at hun havde været til kor.- Jul - og Jeppe spillede på computer. Jeppe var til spejder.
19/11 Vi gik en dejlig tur i rågårdsmose. far lavede kursus i Roskilde om eftermiddagen med Lena, som blev og spiste med. De øvrige var i Gallerierne for første gang. Signe Mariee lavede madpandekager og Jeppe spillede computer
18/11 Børnene var i Farum hele dagen. Vi var alle 4 ude og gå tusmørketur i Christiania inden vi tog til taras fødselsdag
17/11 Signe Marie klagede over ondt i hovedet, så vi kørte til doktoren.Signe Marie var hjemme hele dagen. Jeppe var til violin, og så var de nede hos mormor og morfar bagefter. farog mor var inde og se Crazy Christmas i tivoli med femilien. Vi spiste i grøften
16/11 Torsdag hentede mor børnene og kørte ind til teater med Sofie. Jeppe var ude og købe fødselsdagsgave til Signe Marie, og vi mødte Mikkel og Mette Inge (som flytter). Sofie og Signe Marie viste vej til Lille Sveriges vej og gik "galt" på vejen til Sofies hus. Hjemme hyggede vi med at se "de Frygtløse" på video. Om aftenen lavede Signe Marie og Jeppe gymnastik
15/11 VI var til samtale med zigzaggen, der var glade for Jeppe. Vi talte om de børn, der gerne ville lege med ham. Katrine, Rasmus, Kasper, Christoffer. - Ida og ham leger stadig utroligt. Vi havde Leo og Jon med hjemme, fordi forældrene skulle noget, og de blev og spiste og gik til spejder med Signe Marie. Jeppe var hjemme sammen med mor efter middagen. Vi har fået gjort rent for første gang og fik kasse nr. 2 fra årstiderne med grøntsager. Deenne gang fik vi kuller. Far var til dans .
14/11 Mor kørte ud med bussen med børnene til skole. Så var vi til skolehjem samtale med Signe Marie. Hun fik meget ros, er rigtig god til at læse og til at formulere sig. OM aftenen skrev Signe Marie på computer - hun skriver sin egen historie.
13/11 Jeppe var til spejder og mor var inde hos Pernille.
12/11 Jeppe og far stod tildligt op og kørte til Ida og Rosa fødselsdag. De så 140 biler idag. De andre gik en tur og hyggede rigtig i hytten og kom hjem sent. Jeppe og far gik tur i skoven om eftermiddagen
11/11 Vi var ude og gå en lang tur om formiddagen forbi Rösslen og Lene lavede en enorm frokost. Så var vi nede og lege ved den store sten ved svinget og lavede en hule. OM aftenen så vi "Dronningens vagtmester og spillede "gris".
10/11 Jeppe var til violin, og vi kørte til Sverige. Lena serverede and deroppe, hvor de havde fældet alle træerne bag baghuset. Vi så the movies og spillede kort.
9/11 Signe Marie er til teaterværksted.
8/11 Signe Marie var til spejder og kom hjem med et fuglebrædt.
7/11 Jeppe legede med Ida - Signe Marie var hjemme hos farmor og farfar og nød det.
6/11 Jeppe var til spejder.
5/11 Caroline og Mikkel kommer og leger. Hella skal til fødselsdag og spise sushi
4/11 Vi gik tur i skoven om formiddagen til fantasiens ø, satte signe Marie af oppe ved alberte og far og Jeppe legede længe legen med den sorte sten, som egentlig var orange. Jeppe legede med Ida om eftermiddagen og vi var deroppe og få kaffe og friskbagte boller. Aftenen blev med chateaubriand, førstevælger og Matador.
3/11 Signe Marie var til fødselsdag nede hos adam. De gik bla. en lang tur rundt om søen i skoven med poster. Det havde været rigtig sjovt. Jeppe havde besøgsdag nede i børnehaven. Jeppe gik urndt og så til alle tingene, indtil han mødte Sebastian. Så foregik resten af tiden med Mikekl og Sebastian i puderummet. Vi var hjemme og se Jespervej 22 - de har revet alt ud af stueetagen. Uhledigvis gik Hella ind i stilladsen, så hun havde hovedpine.
2/11 Signe Marie skal til teaterværksted. Til minikonfirmand var så de film om moses og fik kage. Det regnede og blæste, da de skulle gå. Jeppe legede dejligt med Ida, da vi kom.
1/11 Signe Marie var til spejder og Jeppe var til fødselsdag hos Kasper. De havde hygget sig begge parter
31/10 Børnene var ude ved Berit og børnene lgede dejligt. Hella var med derude og spise. Far var inde og lave nordisk aften i Farum
30/10 Jeppe var til spejder og Signe Marie havde Ida med hjemme. Far og Jeppe lavede mad
29/10 Jeppe skal til fødselsdag  i klassen hos Oliver, og Signe Marie skal på cykeltur med klassen. Signe Marie og far cyklede ud til Brødeskov og fulgtes med de andre. Mor stødte til i skoven efter at have afleveret Jeppe. Vi var ude ved Dyssen og grillede mad ved St. Donsedam, og senere legede vi ved pladsen ved Dyssen.
28/10 Signe marie blev hentet ude i Annisse og kørt ind til Alberte, mens Sebastian kom ud til os. OM efter middagen var børnene med mormor og morfar i biografen i værløse, og om aftenen spiste vi sammen, og Hella tog ud for at spille til legestue i Jægerspris
27/10 Signe Marie var ude i Annisse, og de lavede et stort modeshow. Jeppe var til violin med mor, og vi havde anna med hjem - far var i byen med hende, mens Jeppe var til violin. Senere kom jacob og Berit og spiste hos os - Jeppe og Anna lavede nudelret.
26/10 Torsdag hentede far børnene i skolen efter Signe mArie havde været til minikonfirmand. De havde været sammen med præstevang og havde set på kalkmalerier af skærsilden i nr Herlev kirke. Alberte, Sofie, Katarina og Emma L havde været med. Sofie var syg, så Signe marie var alene til teaterværksted i støberihallens sal. Jeppe og mor hyggede hjemme. far lavede mad - vi fik kartoffelmos
25/10 Morfar kom og legede med børnene og passede dem. Mormor havde lavet mad til os, men var ikke selv med. Mor var på seminar.
24/10 Jeppe var hjemem hos Ida helt til spisetid - de hyggede dejligt. Signe Marie var glad hjemme - hun havde lavet grandprix vise med en anden pige fra en anden klasse. Mor lavede lasagne med Signe Marie.
23/10 Signe Marie var til kor og Jeppe var til spejder. Signe Marie lavede mad sammen med far.
22/10 Søndagen gik med at hygge hjemme og gøre klar til ugens forløb. Hella var ude at gå med Pernille, og vi andre lavede bål i haven og tegnede på vejen.
21/10 Vi er hjemme og nyder det! Lørdag blev brugt til at lege med caroline og Mikkel. Det blev en dejlig dag, og ditte og Stig kom, så vi kunne fejre fødselsdag for Ditte. Vi spiste alle sammen, og Kasper kom midt i maden. Vi så Matador sammen.
20/10 Vi tog afsked med vesterhavet ved at børnene legede i klitterne. Vi spiste frokost i Rebildbakker ved blokhuset og var lige et smut på spillemandsmuseet. På vejen hjem mødte vi Julie Hebbøl på færgen. Vi nåede hjem til at se Diseny Show.
19/10 Vi drog på tur til Rugbjerg knude - Fyrets bygninger er helt dækket af sand. Så gik vi gennem markerne til Mårup Kirke og så på gravstenene og klinten. På vejen hjem spiste vi frokost på en natklub i Løkken og var på udsalgs (det var kulturnat i Løkken.
18/10 Vi var i badeland i Blokhus om eftermiddagen, efter at Signe Marie havde leget med sin gode veninde Camilla og vi havde bygget et slot i klitterne med sofaer til og med Rokkeæg på muren. Begge børn var vilde med badelandet, og de legede længe med en stor rød stang og sejlede hinanden rundt.
17/10 Vi var hjemme i klitterne og fandt nogle gode legekammerater i Camilla og Louise. Vi nød at gå tur i klitterne og bare hygge i sommerhuset.
16/10 Idag gik turen til Skagen. Vi stoppede i Mygdal og så ravbutikken, hvor vi lærte om rav og så, hvordan ma sleb det, og hvordan man lærer at kende forskel på plastik og rav. Signe Marie fik et vedhæng i rav, og vi fik alle en is. Så drog vi videre op til grenen, hvor vi gik en dejlig tur ud til selve grenen, hvor Jeppe stod mellem havene og nød det, og senere stod han der med Signe Marie og mor. På vejen til p-pladsen spiste vi frokst ved den føste bunkter, og så legede vi kluddermor ved den anden. Vi kørte ned til havnen i Skagen, og nåede lige akkurat ikke at se Anchers hus - men såså vi bamsemuseet i stedet. Det var flot - og nok mere for børnene.. Så var vi på skagen museum, hvor der var en meget flot samling af Skagens malere. Børnene fik udleveret en konkurrence, som de gik meget op i. Det skulle finde dyr, det største og det mindste maleri - og detaljer i billederne. Vi kørte ud til den tilsandede kirke og gik en dejlig tur derude - Jeppe foreslog, at vi skulle op i tårnet - så det var vi også. Så kørte vi hjemad. Vi spiste på Mama rosa i Sindal og var hjemme sent.
15/10 Vi nød at være i sommerhuset, og var - bortset fra at vi var et smut i Blokhus og handle - hele dagen i klitterne i et fantastisk vejr. Vi købte rødspætter fra en båd ved Rødhus, som vi så blive trukket op fra havet. Børnene legede dejligt g sprang rundt i klitterne. Det var så godt vejr, at far og mor faldt i søvn i klitterne om eftermiddagen.
14/10 Vi kørte til blokhus - mødte Gitte Christensen på færgen og nød det dejlige vejr. Vi gik ud for at hilse på havet - og Jeppe førte an på store strejftog i klitterne. Han springer virkelig meget rundt!
13/10 Fredag var vi ud hos Nicholas til fødselsdag. Begge børn var meget trætte, så vi tog tidligt hjem. Det var som sædvanlig meget dejligt - selv om signe Marie savner nogen på samme alder.
12/10 Torsdag var Signe Marie til minikonfirmand og teaterværksted, mens Jeppe var ude hos Benjamin og lege - far sad fast i en kø på Isterødmotorvejen. Vi lejede Hammersholt forsamlingshus. Mor var til konference, så vi hyggede hjemme.
11/10 Onsdag var Signe Marie til samtale med Thomas - og begge børn var hjemme og lege med farmor og farfar, som også blev og spiste.
9/10 Jeppe var med anna hos mormor og morfar. De legede dejligt.
8/10 Vi nød at være hjemme sammen - Signe Marie havde besøg af Marie - og Jeppe samlede puslespil til den store guldmedalje.
7/10 Vi var i Annisse og hygge med Stig og Ditte. Signe Marie syede til en skotaske, og Jeppe gravede mumier ud sammen med farfar. Så fik vi som sædvanlig dejlig mad, inden vi drog til dansetræf sammen. Det var som sædvanlig meget hyggeligt, selv om vi ikke var så mange denne gang. Da vi km hjem var vi nede og se til gederne og gik rundt om Slettebjerget.
6/10 Jeppe vågnede tidligt og var igang hurtigt. Vi nød formiddagen, og så var det tid til fardag. Far og Jeppe var på naturlegepladsen, i bambuslabyrinten, på MacDonalds og så hjem og se Madagaskar, inden vi igen gik i skoven ned til "lille Sverige" hvor vi bla. så tre hjorte. Signe Marie og mor var i Lyngby storcenter og kom hjem med en masse tøj også til karla, build a bearen. De havdespist derinde og været ind og se over Hækken. Hjemme så drengene fodboldlandskamp og pigerne så Matador.
5/10 Mor skrev opgave, så far hentede begge børn i skolen, og vi kørte ind til violin med Jeppe, og var alle tre derinde. vi købte Gamojaer igen - og Signe Marie fik også lidt. Hjemme så vi Disneyshow og hyggede med "dans" i TV + fredagsslik
4/10 Signe Marie skal til teaterværksted.Hun var først til minikonfirmand, og så kørte vi ind til byen med Sofie. Vi kom sent hjem, da det varede over ½ time længere end sidst - vi kunne bare have læst seddelen. Vi købte gamojaer til Jeppe. Det vidste vi egentlig ikke, hvad var, men vi mødte Sebastian, som skulel købe nogen.
3/10 Jeppe havde besøg af rasmus og mormor og morfar var på besøg. Mormor kørte tør for benzin.
2/10 Jeppe tabte endnu en tand under sangen. signe Marie var nede hos Marie - vi andre hyggede hjemme. Der er aktivitetsuge på skolen, Jeppe har natur og Signe Marie om vikniger og bærbare..
1/10 Jeppe var til spejder og Signe Marie hyggede hjemme
30/9 Signe Marie var træt, da hun kom hjem. Jeppe var ude at gå og tog fem KM mærket med spejderne.
29/9 Far drog til rødding. De andre hyggede godt hjemme. Signe Marie var til overnatning hos Caroline med de andre fra den gamle klasse. Mor var ude og spille, og Jeppe var hos Boel og Hans Erik
28/9 Signe Marie var til minikonfirmand for 2. gang. Mor hentede Jeppe og Signe og Sofie, og de to piger var til teater værksted. Bagefter var de ude og finde gave til Caroline. Hjemme lavede mor brændende kærlighed, og vi hyggede dejligt.
27/9 Mor og børnene nød en dejlig dag hjemme, og selv om signe Marie kom for tidligt til spejder og var ked af det, blev det en god dag. Jeppe fik lavet tøj til casper, og signe Marie sov sammen med mor, da far kom hjem.
26/9 Tirsdag var Ida med hjemme og lege. de kunne slet ikke stoppe igen. Vi nød det gode vejr og spiste i udestuen, hvor vores gamle spisebord står,, efter at vihar fået det runde bord fra Henrik og Nina.
25/9 Signe Marie var til kor for første gang, og Jeppe var til spejder. Vi nød det gode vejr om eftermiddagen, mens Signe Marie lavede gave til Caroline, der snart har fødselsdag.
24/9 Fødselsdag for Jeppe og Benjamin - det blev gjort klar det meste af dagen. Signe Marie var god til at hjælpe til. Vi fik sat det runde bord op fra Henrik og Nina om spisebord. Børnene tegnede et sørøverskib udenfor. Så kom alle børnene - de opførte sig fornemt. vi fik PI-ra-TA brød og var på skattejagt med Bænkebider løb og forhindringsløb (som Signe Marie styrede) og opgraven af skatten (desværre havde kasper og rasmus og Benjamin allerede gravet skatten op.) Så kom forældrene - det blev en dejlig eftermiddag i haven med flot sørøverkage, som mor havde lavet og kaffe og te. Vi spiste mad oppe på øverste niveau og nød vejret.
23/9 Dagen blev brugt på at gøre klar til fødselsdagen - men først va vi lige til Furesø foreningsfestival og hjemme på Ganløsevej og spise frokost. Om aftenen nød vi at sidde ude og spise i haven. Så var der dømt TV-aften
22/9 Vi var til dansetræf i Farum, og Jeppe var til violin først. Vi hyggede dejligt, pigerne dansede meget med, og Jeppe og asker og asbjørn legede vildt sammen.
21/9 Signe Marie var for første gang til minikonfirmand - man går over i Kirken til minigudstjeneste og så over i Sognegården - de lavede udstillinng til høstgudstjenesten søndag (hvor vi jo uheldigvis har fødselsdag hjemme) skal til teaterværksted. Jeppe hentes sammen med Anne for at tage til fødselsdag hos farmor. Mor tager til forældremøde i 0.A.
20/9 Signe Mare kom hjem meget træt, og vi hentede Jeppe, og de så film sammen.
19/9 Signe Marie er på lejrskole - hun skal på øresundsakvarietidag. Jeppe cyklede hjem fra skole med mor, og Vi var til fællesspisning for 0.A. i zigzakken. Jeppe legede dejligt med Ida, og spiste rigtig meget og snakkede uafbrudt til pædagogmedhjælperen, som sad ved siden af os.
18/9 Signe Marie blev sendt afsted med tog til Helsingør fra Hillerød st. Det var i det høje gear for alle børnene. Jeppe var hjemme hos Ida og lege og spise, inden han skulle til spejder. Han var i skoven. Mor hentede ham og hyggede med at læse de nye bøger, han har lånt på skolebiblioteket. Signe Marie var på Kronborg
17/9 Mor tog med børnene i svømmehallen. De kunne ikke komme i Slangerup, for den var lukket, men så tog de i værløse istedet. De var lige på Ganløsevej og hilse på. Om aftenen pakkede Signe Marie til sin lejrtur. Far nåede lige at komme hjem til sengetid.
16/9 Jeppe var til violin om morgenen med mor, og Signe Marie havde Lærkedag. de hyggede med at gå i biografen og se "Garfield 2" Hjemme hyggede mor og Jeppe, og så så de allesammen Junior-MGP hjemme.
15/9 Far tog til Brenderup for at lave kursus. Violin var aflyst, så mor havde god tid til at hygge med børnene.
14/9 Far cyklede ud med Jeppe. Far kørte signe Marie til teaterværksted, som Sofie også skal gå til. Vi mødte Jesper derinde. Mor cyklede hjem med børnene.  Far var til sent møde på skolen,
13/9 Signe Marie var til spejder, og vi fik besøg af Jens Rohde. Mor var med til spejder, så morfar passede Jeppe. forældremødet varede 5 minutter, for der var kun kommet Hella. Far var til dans i Farum, så Jens og Morfar måtte hygge hjemme.
12/9 Far cyklede ud og hjem med Jeppe. Det gik fornemt. Tirsdagen gik med hygge i huset, hvor børnene legede dejligt sammen. Der var forældremøde for 3. a hos os.
11/9 Mor hentede Jeppe og Benjamin. De legede dejligt til spistid, og efter det skulle Jeppe til spejder i sin nye uniform. De lavede skumfiduser over bål. Signe Marie skrev stil - 20 sider i et a5-hæfte en lang historie om en klovnefisk, som hedder Signe Marie, som skal flytte til et nyt sted..
10/9 Jeppe stod op inden vi vækkede ham. Han var meget glad for gaverne, Signe Marie gav ham et joystick. De så en film og hyggede men specielt Jeppe var meget spændt. Gæsterne kom, fik flunkeburgere og senere flunkeskattejagt, som Jeppe havde bestemt. Benjamin blev og legede Bjørg og Markus blev og hyggede hele aftenen. Far bød Markus på Chili - de var stærke.
9/9 Vi gjorde klar til festen og var til zigzag fest fra klokken 14 - 20. Det startede med kaffe, og så lavede aktiviteter: sækkevæddeløb, puslespil, stafetløb, fodbold og holde børnene inde. Så spiste vi medbragt mad og hyggede. Jeppe strålede, da Ida kom! Vi sad sammen med hende og hendes forældre. Signe Marie legede med en pige fra parallel klassen
8/9 Idrætsdag på skolen. Farmor og Ulla hentede børnene og Jeppe var til violin med farmor, mens de andre sad udenfor. Vi købte ind til fødselsdagsgaver.
7/9 Jeppe havde Ida med hjemme, Signe Marie havde Julie Ø med, så kom Maria og Senere kom Sofie og Katrine. De legede teater og Ida og Jeppe var på værelset hele tiden. Mor var på internat
6/9 Signe Marie var til spejder.
4/9 Jeppe var til spejder og legede med Ida hele eftermiddagen
3/9 vi hentede børnene og var hjemme. Hella blev sløj, så vi andre tog ind til aften med de tre prinsesser. Vi var til kulturdage i Nørrebroparken og legede i hoppeborg, og så var vi på tour de lejleighed os BJørg og Markus og de tre prinsesser. Så spiste vi i festlokalet i Søllerødgade.
2/9 signe Marie og Jeppe var ude hos Lars og lisbeth. De var til kræmmermarked og nød det meget. Om aftenen så de løvernes konge 2 og signe Marie fik lov til at blive oppe lidt længere. Pigernes arrangerede tur - vi var i cisternerne og ude og sejle på Frederiksberg haves kanaler og spise i Fam. Hansens gamle have - så var vi på carlsberg, inden vi endte hjemme hos Jacob og Berit til fest.
1/9 Benjamin og Jeppe var meget stolte over at skulle uddele invitationer. Om aftenen hyggede vi med fredagsslik - børenen cyklede både til og fra skole
31/8 Børnene hyggede dejligt hele eftermiddagen hjemme, og de nød roen, både mor og far var meget trætte.
30/8 Signe Marie havde Sofie med hjemme og Jeppe og mor hyggede dejligt sammen. Mor kørte børnene til skole og hentede dem.
29/8 Singe Marie havde besøg af Camilla, og de legede dejligt. Lars og Lisbeth var på besøg for at vi kunne forberede fødselsdagsfest fælles for de to i klassen. Camilla blev og spiste, og blev kørt hjem, da Hella skulle ud og lave noget hemmeligt.
28/8 Jeppe havde Ida med hjemme og lege. Signe Marie havde Sofie med hjemme. Jeppe var til spejder senere, mens vi andre fik besøg af Lena og Mads. Vi grillede og hyggede sammen - og Jeppe fik vist sin violin frem.
27/8 vi hyggede hjemme idag. Børenen legede dejligt med legoklodser det meste af dagen. hella var ude at spille om formiddagen for Birkerød. Vi varr I Annisse om eftermiddagen og nød haven og samværet.
26/8 Signe Marie havde ondt i tåen, og hun læste nærmest hele "skatteøen" i voksenudgave - ihvertfald de første 200 sider. Vi hyggede med Olsenbandens første film om aftenen.
25/8 Jeppe spillede violin og Jesper er forrygende! Vi hyggede med boller inden, og Signe Marie sad og læste imens vi var inde. Så kørte vi ud og holdt fødselsdag for Benjamin. Hjemme holdt Mor fest for kollegerne
24/8 Vi hyggede hjemme hele torsdag eftermiddag.
23/8 Far var til forældremøde i klassen. signe Marie var til spejder og nød det
22/8 Far var til møde i Farum. De andre hyggede hjemme.
21/8 Børnene tog fire-bussen hjem, og Jeppe var til spejder om aftenen. De lavede navneskilte og legede ståtrold og hyggede. Jeppes klassekammerat Martin var med.
20/8 Vi arbejdede lidt i huset om formiddagen, hentede en træt Signe Marie og vi kørte ind  og hentede Jeppe i Farum. Så drog vi til Adams fødselsdag med hele flokken. Signe Marie fik leget med Viktoria, og Jeppe legede mest med sig selv. Vi tog hjem og lavede lektier, og så kunne Signe Marie bare ikke mere... Jeppe var vågen længe, inden han faldt til ro
19/8 Vi var ude og løbe i skoven om morgenen - blev overrasket af regnvejr. Signe Marie var på spejderovernatning - oprykning nede i spejderhytten fra kl 11, far hjalp med at sætte telte op til vejfesten og Jeppe var i byen med mor, og så vr han hos mormor og morfar fra midt på dagen, mens vi andre var til en dejlig fødselsdag hos Lena, og hilste lige på nede ved vejfesten. Signe Marie var på løb i skoven, og nåede også at spise med til vejfesten sammen med Leo.
18/8 Mors fødselsdag. Vi gav gaver om morgenen og hyggede med sang.  Mor skulle i skole for første gang, og var forsinket på hjemvejen, så Signe Marie var alene hjemme næsten en time. Jeppe var til violin for første gang. Han lærte at gå med violinen, lave kaninen og tage til 1. sal mv. Henrik og Nina og bedsteforældrene kom om aftenen. jeppe spillede for dem, og mor fik en fin fødselsdag.
17/8 Jeppe og Signe Marie legede dejligt. Vi hyggede og lavede stegt flæsk og Persillesovs. Mor skulle ind til Pernille, så vi andre arbejde på at male gaver til mor og gøre dem klar til fødselsdagen
16/8 Jeppe og Signe Marie legede begge dejligt i SFO'en - Jeppe med anna, som tog med hjem. Sammen legede de tre med build a bear og nød det. Anna blev til aftensmad. Vi rykkede alle 4 ned i det nye gæsteværelse, mor læste højt, og Signe Marie og far spillede kalaha.
15/8 Da vi kom hjem, var der god tid til at lege og hygge. Farmor og farfar hentede nemlig lige efter skoletid og hyggede med børnene til lidt over fem. De blev dog ikke og spiste med. Signe Marie malede en af Ditte stole i rød og blå, og farfar læste Alice i eventyrland for Jeppe
14/8 Jeppe havde en god dag i børnehaven, og Signe Marie havde engelsk for første gang. Vi hentede mor på arbejdet og hyggede det meste af aftenen. Begge børn sover sent,og Signe Marie er bange for slanger om aftenen i fodenden (faren har haft det samme)
13/8 Jeppe var til fødselsdag hos Mira fra børnehaveklassen, og Signe Marie var med far til Eriks fødselsdag. vi var i arboretet og hjemme hos Erik og Kirsten. Signe Marie spillede bla fodbold og legede med Anja Phillips datter.
12/8 Mikkel og caroline kom og legede, og mor og gitte var i byen og handle. Om aftenen var vi inde til Markus fødselsdag i kælderen, mens der blev grillet udenfor. Signe Marie fortalte om sin build a bear, og Jeppe og far legede pokemon udenfor
11/8 2. skoledag. far var med til morgensang, og far og mor var i grænnegårdsteateret med Signe Marie og se "natmandens datter" Jeppe var hjemme med morfar. Mor havde lavet skinketærter - stor succes!!
10/8 Første skoledag for Jeppe. Han klarede det meget fornemt, og var meget stolt bagefter. vi blev budt velkommen i aulaen, og 6. klasse sang for os. Så gik vi med over i klassen, hvor Jeppe havde 1½ time. Signe Marie startede med alle de andre kl 8.45, hvor de sang to sange og fik præsenteret de forskellige lærere. Så var de i klassen, hvor Thomas lod dem fortælle om deres ferie, læse deres postkort og satte små flag på de steder i Danmark / Verden, hvor man havde været. Jeppe cyklede ud, og de cyklede alle hjem, spiste frokost og tog til kulsvierskolen, hvor de var til tandlæge til tjek - og så legede de nede ved SFO'en længe, inden de cyklede hjem. Hjemme kom far med pizzaer og børnene så "sound of music"
9/8 mormor og morfar kom og passede, fordi mor og far skulle ind og se "Les Miserables" vi grillede og børnene hyggede sig med dem begge. børnene var i SFO og hyggede sig rigtig godt.
8/8 Almindelig SFO dag. Vi var på bibliotekt om eftermiddagen og låne en masse bøger. Mor lavede mad igen. far løb tur med Signe Marie i skoven.
7/8 Almindelig SFO dag - om aftenen løb Signe Marie tur med Mor, og mor lavede frikadeller
6/8 Vi hyggede dejligt sammen hele formiddagen, og vi spillede rundbold på engen, inden Henrik og Nina kom. Vi fik lidt godt sammen, inden folk tog afsted.
5/8 Henrik og Nina tog afsted tidligt og børnene hyggede sig dejligt, og legede. Jacob og Berit kom inden frokost. Jeppe og Annas build a bear havde bryllup og der blev lavet perleplader til den store gldmedalje.Vi hyggede og gik tur i skoven og grillede om aftenen.
4/8 Hella skal ud med Bjørg i eftermiddag. Børnene er i SFO. Vi var ude hos Gitte og casper til en dejlig middag om aftenen, og børnene legede utrolig godt sammen. Nina og Henrik + børn sov i vores hus, da vi kom hjem
3/8 Jeppe var ude at gå tur i "junglen" med Ditte og Stig. Signe Marie var ude og sejle med Caroline og Mikkel.  far hentede Jeppe i Annisse, og vi sov alle hjemme. Hella kørte efter sengetid ud og hentede Kasper, som vi havde glemt i Annisse og ryddede op til weekendens besøg
2/8 Signe Marie var på arbejde med mor, og blev hentet af gitte, og så var hun ude hos Carolines farmor sammen med Caroline og Mikkel til overnatning. Jeppe var hos ditte og Stig. Vi andre fik dejlig mad, Hella havde lavet og arbejdede videre på panelerne.
1/8 Børnene er ude hos Ditte og Stig, de har cyklet 9 km på cykel sammen med Ditte og Stig. Vi skal derud til hygge i aften sammen med Jacob og Berit og Erik og Kirsten.
31/7 Dtte sov i gæsteværelset, og de hyggede dejligt i Annisse. Vi andre var ude at spise og satte paneler op i gæsteværelset
30/7 Hellas sidste feriedag. Vi hyggede dejligt hjemme og børnene hyggede sig rigtigt hjemme med bamserne. Vi var i farum til eftermiddagskaffe, og så var vi hos Jacob og berit for at hente en seng til gæsteværelset.
29/7 Hella hyggede sig med at køre til Jespervej hele 6 gange: Jeppe ville lege med Seabatian, og signe Marie med alberte. Drengene var hos os. Så var vi til bryllup og hentede Signe Marie og afleverede Jeppe (bryllupper er kun for babyer og voksne) Så skulle Jeppe afleveres igen og Signe marie have Alberte med hjem. Far var i Göteborg sammen med bla. Lis og Bjørg.
28/7 Far var i Göteborg. Hella var med farmor og farfar i Lyngby med børnene - Jeppe fik sig en build a bear og Signe Marie en masse tøj til sin.
27/7 Signe Marie og Jeppe cyklede ind til Caroline og Mikkel og legede dér hele dagen. Signe Marie var på besøg oppe hos Emma, som bor i vores gamle hus. Det er blevet så moderne, sagde hun. Om aftenen lavede mor mad, som vi spiste ude, og børnene så "huset på Christianshavn" og Olsenbanden i Paris - der var mange ting, der kunne genkendes.
26/7 Vi var ude hos Henrik og Nina, hvor der blev leget, badet og spillet hvad fatter gør - og tilsidst set Løvernes konge på video.
25/7 Hella malede hele dagen på trappen og paneler. Jeppe fik besøg af Emil, og de legede dejligt hele eftermiddagen. så kørte vi ud til Ditte og Stig, hvor vi fik middag på terrassen sammen med Erik og Lene. Børnene badede, og vi så billeder fra vores sommerferieture