se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004

se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07   se dagbog forår 08

Se dagbog efterår2008 Se ny dagbog

Sidst opdateret d. 27-06-08

 

Se Dagbog fra d. 1/8 06   Læs om sommerferien i Skotland

2/1 Ditte og Stig var her. Signe Marie og Ditte var i Ikea, mens Jeppe og farfar spillede troldmandsskak og læste Harry Potter. Vi spiste frokost sammen, og så kørte de ud til Annisse, og de afleverede dem ved 18 tiden. hella var inde og arbejde, far arbejdede hjemme.
1/1 Vi hyggede med brunch -(masser af pandekager) og kig rundt om sortedam. Så blev der lavet drinks om aftenen.
31/12 Vi holdt nytår på Bæverdalen med Jacob og Berit og Henrik og Nina. Vi fik fondue - rødvins-, oste- og chokolade. Jacob stod for fyrværkeri. Kl 12 gik vi ud og så fyrværkeri fra øverste etage og lavede bål.
30/12 Vi gjorde rent til den store guldmedalje og cyklede en lang tur ud til stjernen og de mange kors.
29/12 Vi hyggede hjemme. Signe marie legede med Caroline og overnattede derude. Vi andre hyggede hjemme med Jeppe i centrum.
28/12 Vi cyklede en dejlig tur til byen. Så var vi ude hos Ditte og Stig til juletræ. Der blev gået til den, og børnene nød det meget.
27/12 Det var store Potterdag. Vi så de fire første film
26/12 Mormors 60 års dag. Vi tog til Farum og spiste Brunch med Ditte og Stig. Senere kom Lizzi og naboerne over. Vi fik grønlandsk kaffe, vi lavede bål i haven og beskar træer med Markus.
25/12 Vi havde julefrokost i Annisse med Jacob og Berit. Vi hyggede godt og gik tur til Bjørnehøjskolen.
24/12 Juleaften i annisse. Vi var i kirke i Anisse og var nød en dejlig aften.
23/12 Vi var hos Mormor og morfar og fejrede lillejuleaften med at lave konfekt og spise risengrød
22/12 Vi slappede helt af. Farmor og farfar kiggede forbi.
21/12 Signe Marie læste sit digt op i klassen. Børnene tog hjem med mor. Jeppe havde Rose, og Signe Marie Ida med hjemme.
20/12 Jeppe legede dejligt hjemme, og mor lavede mad til alle. Børnene nød at se julekalendere. Signe Marie havde julefrokost i skolen og havde pasta salat med.
19/12 Signe Marie cyklede påden nye cykel i skole og far kørte ud med Jeppe og afleverede en masse bøger. Signe cyklede på den gamle cykel (DÅÅÅRLIGT) til saxofon og Jeppe og far var nede på bibilioteket og låne den næste Harry Potter bog, inden han var til spil. Hjemme løse han svære matematikopgaver, mens Signe Marie læste i sine bøger.
18/12 Farmor og farfar var forbi og hyggede og hentede alle tingene fra fødselsdagen. Far hentede Signe Maries nye cykel - en fødselsdagsgave.
17/12 Signe Marie var nede i byen med mor og handle ind. Hun fik en ny cykel i gave og byttede sit ur. Far og Jeppe læste Harry Potter magisk trekamp færdig.
16/12 Hyggedag hjemme. Børnene hentede juletræ med far, og Jeppe savede ud til juletræet. Vi var til  gløgg i nr. 24 - det var meget hyggeligt.
15/12 Signe Maries fødselsdag. Farmor kom tidligere og indrettede vaskekælderen mor knoklede med maden. Vi optog en video med nisser og gæsterne blev jaget rundt. Vi så den om aftenen inden julekalenderen.
14/12 Farmor hygger med børnene om eftermiddagen. Far er til julefrokost.
13/12 Vi var til forældremøde i 4.a. Det handlede om klassens trivsel. Børnene blev passet af morfar. De så julekalenderne.
12/12 Far var til dans. Far var med børnene nede og få lavet pas. Børnene var var til spil - jeppe legede på legepladsen ved byskolen. Der blev set julekalendere for to dage - 2 timer!
11/12 Vi var til juleafslutning i Birkerød. Der var ca. 200 mennesker og vi spiste flæskesteg og risengrød. Mormor og morfar var med - og Bjørg spillede. Jeppe dansede det hele og nød at danse med Josephine.
10/12 Mor kom sent hjem. Vi andre hyggede i huset.
9/12 Signe Marie var på spejder tur. Far hentede Jeppe hos mormor og morfar, hvor han havde  lavet nisselandskab. Så tog vi toget til KBH, hvor vi så nøddeknækkeren af Peter Langberg på det kongelige, var oppe  på galleriet i pausen og se ballonen. Anna og Jeppe var vilde med at kigge ud deroppe fra.  V nød en gåtur gennem strøget på vejen hjem.
8/12 Mor stod op kl 5 for at læse. Jeppe så Julekalender, morgenhår og Signe Marie er taget på spejdertur til Ramløse. Vi var til juletræ i Farum, hvor Jeppe var med og var drillenisse og kom med sækken med slik. Jeppe var hos mormor og morfar og overnattede. Vi kørte til Lund for at danse og spille med Mølleåen og Jacob og Berit, og vi samlede Bjørg op i KBH Lufthavn, hvor hun stillede bilen til Erik.
7/12 Signe Marie var med Ida hjemme og var til videoaften med pigerne fra klassen hos Katrine. De legede bla. karaoke og dansede via et program. Vi andre hyggede hjemme med mad og julekalendere
6/12 Farmor hentede børnene og de arbejdede på Signe Maries fødselsdag. (optog film)Farmor blev og spiste sammen med os. Jeppe og mor lavede julehjerter. Jeppe er helt optaget af hjerterne.
5/12 Børnene var til spil, og vi hyggede sammen bagefter. Far var til dans i Farum.
4/12 Signe Marie og mor var til dans i Birkerød. Vi andre hyggede hjemme med de mange julekalendere. farmor var hos os og malede på skabsdørene
3/12 Vi var til juleklip/hygge i Jeppes klasse. Der blev produceret pynt til klassen - og vi spiste fællesmad. Signe Marie lavede stjerner - Jeppe legede mest. Signe Marie var til spejder.
2/12 Vi tog til Lyngby og så "guldhornene". Så var vi på frilandsmuseet og se stubmøllen, nisseskuespil i første gård, og var nede til juletræsfest i Andelslandsbyen. Tilsidst var vi i vandmøllen og se juletræer. Jeppe købte en bog med julehjerter. Så spiste vi på McDonalds på vejen hjem
1/12 Vi var til frokost i farum og sov længe. Vi blev der hele aftenen og hyggede med Bjørg og julekalendere.
30/11 Jeppe havde futte med hjem. Han var med oppe på loftet og fange to mus og så hele haven og huset. Vi var til jacobs fødselsdag, hvor børnene fik risengrød og vi voksne rødvinsfondue - vi så billeder fra Budapest og børnene legede g sang og dansede til kl 23.20
29/11 Børnene og mor var i byen og handle. far var på Fyn til møde
28/11 Børnene var til spil og far var til dans i Farum. Værløse folkemusikanter spillede til kaffeaftenen
27/11 Jeppe og far var hjemme, mens mor og Signe Marie var til dans i Birkerød. Bjørg var med hjemme og spise ost - og søstrene pakkede julekalendere.
26/11 Børnene var til spejder og mor var på skole. Vi hyggede med lækker mad, som mor havde lavet.
25/11 Signe Marie legede med Maria, og far lavede kursus for danseben. Mor og Jeppe nød "fridagen" hjemme.
24/11 De tre børn legede hele dagen en god leg. Mor var ude og købe gaver til kalenderen med Bjørg, og så var hun til Ninas 40 års fest. Vi andre så Nordic MGP med Jacob og børnene.
23/11 Mor var til julefrokost. Signe Marie havde Camilla til overnatning. vi var nede og tænde juletræ på torvet. Vi mødtes ved klaverfabrikken, men der vr kun os. Så gik vi op gennem arkaderne og mødte optoget. På torvet fik vi slikposer - og vi gik op i Helsingørsgade, hvor vi fik æbleskiver. Hjemme legede børnene en rigtig god leg og så Disneyshow.
23/11 Vi skal hygge hjemme hele aftenen.
22/11 Børnene var til spil - Jeppe legede robot inde hos jesper. Hjemme fik vi julepølser og far var til danss om aftenen
21/11 Mor var til møde længe, og vi andre hyggede med spil, lektier og var til dans i Birkerød (Jeppe kiggede på dansen i næsten 2 timer...) så nød vi lige 10 minutter med mor, inden det var sovetid.
20/11 var var inde hos Troels og Lone, fordi Ole og Heidi var kommet hjem. Jeppe legede lidt med Bo, og Signe Marie, Anna og Anya var helt uadskillelige. Vi andre nød dejlig mad og godt selskab. Det var nok sidst gang, vi var på Fællestoften (de flytter i foråret.)
1911 Jeppe blev hentet kl 11 fra juleturen. Så hentede far og Signe Marie caroline på cykel og kørte i svømmehallen. Den var lukket, så vi endte i Slangerup i stedet. Kl 16 var der julegløgg på vejen, hvor vi hyggede lidt over en time, inden vi gik hjem og spiste.
18/11 Dagen gik med at hygge og læse. Jeppe tog på spejdertur klokken 11 og Ditte og  Hella var ude og købe  frugttræer sammen. Vi drak kaffe sammen, da de kom hjem. Om aftenen var vi til Taras fødselsdag i KBH - sammen med Bjørg og Markus pigerne legede bla. Ski på trappen.
17/11 Vi var til dansetræf. Jeppe dansede med hele den første halvdel og legede dejligt med de andre. Vi var ca. 25 og nød at danse polsk Mollevit og hambovarianter
15/11 Mor var i Odense til koncert med Lena. De nøde en dejlig aften med Sophia Karlsson. Hjemme hyggede vi og lavede burgere.
14/11 Far var til møde i Odense. Det Var en lang dag, og han nåede ikke hjem til spisning. De andre var til spil og nød at cykle en tur.
13/11 Vi hyggede dejligt hjemme - farmor kom forbid om eftermiddagen til hygge
12/11 far var til møde i Odense. Børnestævnet sluttede med meget dans. Ditte og familien gik tur om eftermiddagen. Vi fik snevejr. Jeppe og mor hentede far og rasmus´mor ved toget i Allerød
10/11 Børnestævne i Birkerød med lagkageløb og dans og violinspil og lege. Jeppe og Signe Marie og Viktoria og Josefine sov derude med mor.
9/11 Signe Marie kørte selv med vus ind til caroline og vi andre nød at hygge hjemme
8/11 Vi nød at være hjemme og spille computer. Jeppe og rosa legede sammen om eftermiddaggen og spillede PC
7/11 Børnene var til spil og far var til konference på Fyn.
6/11 Benjamin var med Jeppe hjemme og de hyggede dejligt. Mor og Signe Marie var til dans i Birkerød.
5/11 Jeppe og Signe Marie var til spejder - jeppe legede med ROSA hele eftermiddagen. mor var på uddannelse og ude at spise på sophienborg
4/11 far sov hele dagen. De andre nød t være ude. Jeppe legede med Mikkel det meste af dagen.
3/11 Lørdag tog vi til Farum for at hjælpe med flytning fra stuen - der skal ordnes gulv. Så tog far til kursus i farum (dansekursus med over 80 deltagere og 25 som måtte afvises!! Hella spillede til legestue om aftenen i Espergærde og værløse musikanterne holdt legestue i Farum (over 90 mennesker - 72 mennesker på gulvet ved afslutningen!)
2/11 Fredag var hyggeaften for os alle sammen. Vi nød at se Disneyshow
1/11 Far var til møde i Brenderup om bacheloruddannelse. De andre hyggede hjemme med at lave mad bla.
31/10 Børnene var til spil og far til dans i Farum. Vi mødtes i byen og købte ind, mens Signe Marie var oppe og lege hos Ida. De var ude og lave trick or treat.. Jeppe og Signe Marie lavede tick or treat hjemme.
30/10 Signe Marie var til dans med mor i Birkerød. Jeppe og far hyggede med læsning, spil og leg
29/10 begge børn var til spejder. Hella startede på sin uddannelse og var lidt sløj, så hun tog ikke til Yoga. Far faldt tidligt i søvn - men havde telefonmøde med Birthe og Henrik.
28/10 Jeppe var til fødselsdag i klassen, og Kasper, og Martin Jeppe fulgtes hjem. De legede hele eftermiddagen. Signe Marie legede med Caroline og de var på tur med hellas arbejde rundt om Gribsø på den nye natursti. far kom sent hjem og blev hentet på stationen.
27/10 De cyklede en lang tur, og var til legestue om aftenen i Brønshøj. Stig og Ditte og Henrik, Nina og børnene var der også, og det blev meget sent
26/10 mor og børnenen var til Kram arrangement på torvet og fakkeltog - de så disney senere. far tog til Fuglsø for at lave kursus med Mads
25/10 Vi hyggede hjemme. rosa var på besøg.
24/10 Mormor og morfar var på besøg. Der blev lavet lektier og børnene var til spil.
23/10 Hella spillede for børnene i Birkerød. Jeppe og far hyggede med en masse lektier.
22/10 Hygge om eftermiddagen. Jeppe til spejder og lave reb, Signe Marie tog afsted senere, mor til yoga
21/10 Far kom hjem kl 23 om natten. Hjemtur fra Bornholm og hygge med egne ting
20/10 Afrejse til San francisco. Festaften på Bornholm og blæst. far var ude i San Francisco og sejlede med katamaran under Golden gate.
19/10 Ditte fødselsdag og meget hygge - bla. tre piger på shopping. Jeppe spillede for farmor. Far så yosemite og spiste i Chinatown.
18/10 Hygge og tur til Hammershus.Far var på besøg på Bishop High og så Appelretten lave en sag for eleverne. Vi spiste hos rektoren for Mammoth.
17/10 Jacob og Berit kom djeligt vejr og nyden på klipperne.  Far vil på Besøg på Mammoth High
16/10 Tur til rokkestenen og klatren på klipper. Far til møder i Bridgeport og spisning hos bea.
15/10 Afrejse til Bornholm og nyden af sommerhuset. far var i Reno og tog til Mammoth
14/10 Hjemtur og hygge i Annisse og cykeltur hjemme
13/10 Far tog til USA, og Jeppe til farmor og farfar og Signe Marie og mor til Fødselsdag hos Birthe i Viborg, hvor de kørte over med Jacob og Berit
12/10 Signe Marie var ude at løbe motionsløb i skoven. Jeppe var til fødselsdag hos Kasper og se bla. hele "cars" - så legede han i haven. Vi så en masse tv og spiste lækre, engelske bøffer.
11/10 Vi hyggede hjemme hele eftermiddagen. Jeppe er igang med en julekalender.
10/10 Børnene var til spil og på biblioteket.
9/10 Jeppe laver julekalender - Signe Marie er til dans i Birkerød. Stig har holdt foredrag om kanaler i Nr. Herlev og De var lige forbi og se til Dittes arbejde.
8/10 Jeppe var til spejder - de hørte om spejder historie, Signe marie var på nattur i skoven. Hella til yoga på sin nye cykle. Ditte har været her og arbejde det meste af dagen i haven.
7/10 Vi var til familiedans i Hillerød - der var 3 børn. Signe Marie var ude og lege med Alberte. Ditte var hos os hele dagen og arbejdede med Hella i haven
6/10 Far og Signe Marie var inde og danse til Furesø Foreningsfestival, Jeppe og mor gik ind til byen, hvor vi var på Frederiksborg Slot i næsten 3 timer og så billeder og var nede og prøve dragter (Jeppe en 12 kilo tung rustning) og så gik de tre hjem, mens far kørte i bil. Jeppe lavede pølsehorn, og vi hyggede med TV om aftenen.
5/10 Mor var til wellnes sammen med Nina, Signe Marie var til fest i Petras med dans og konkurrencer, og far og Jeppe sad i 1½ time ved bålpladsen og hyggede, inden vi gik ind og så TV-
4/10 Vi hyggede hjemme i det dejlige vejr - og Jeppe stod for at lave mad.
3/10 Signe Marie fik en masse for på saxofonen, og Jeppe var rigtig godt til saxofon. Far havde dans på solvangsskolen istedet for det sædvanlige sted.
2/10 Signe Marie var til dans i Birkerød og nød det meget. Jeppe og far hyggede med Harry Potter og mad
1/10 Vi samlede kastanier på vej hjem fra bussen. Jeppe lavede mad og var til spejder, hvor de også lavede ting med kastanier - Jeppe lavede vægte. De er i gang med anden A-uge, hvor Jeppes tema er vand. Signe Marie har om SMS og Chr d. 4. mor har været til yoga, og Signe Maries spejder var aflyst.
30/9 Signe Marie har været på grønnekilde og hvidekilde og smat vandet begge steder og overnattet i spejderhytten i Helsinge. Christian var oppe hos Stig, ellers blev dagen brugt til afslapning. Vi gik alle tidligt i seng
29/9 Far og jeppe har læst en masse Harry Potter. Mor hentede Signe Marie hos Caroline og kørte hende til spejder turen, hvor hun skal gå 10 km mærke. Jeppe blev kørt ind til morfar, hvor han øde eftermiddagen og så Albert og fik bruger (14 bidder er en burger) Far og mor var til Karens 65 års fødselsdag. Jeppe var med til legestue i Farum og var vågen til det sluttede. Henrik. Hella og Lena spillede. Der kom en hel flok fra Brønshøj, så vi var rigtig mange.
28/9 Farmor henter begge børn, og Signe Marie er i svømmehallen med Caroline og skal sove der. Jeppe og mor skal til Annisse og spise. Far er til møde i Odense.
27/9 Mor var på internat på Kolle-Kolle. Jeppe var nede og få byttet sit spasmagerspil han købte gimot'er istedet. Vi hyggede med Harry Potter og spil.
26/9 Signe Marie kørte til Saxofon og mor var med Jeppe til violin og far var i Farum og lede dans. der er 26 nye!
25/9 Hella kom sent hjem, og far var ude og afløse Janne i Slangerup. Børnene var en smule trætte, så vi brugte tiden på at læse Harry Potter
24/9 Jeppe og Signe Marie var begge til spejder. De hyggede sig dejligt og Signe Marie var ganske våd efter regnvejret
23/9 Loppemarked på Bæverdalen. jeppe købte ind - vi fik ikke solgt meget. Signe Marie var i Jægerspris med Caroline.
22/9 Vi hentede Signe Marie ude på naturlegepladsen, hvor forældrene lavede surprise morgenmad. Hun varmeget træt. vi var til stig fødselsdag. Far var toastmaster og lavede et indlæg med Jacob som to gamle mænd. jeppe og Signe Marie legede dejligt udenfor med sjipning og med rasmus. Der var dans til Jazz - Jeppe var helt vild - og vi ryddede op. jeppe faldt i søvn hos Bjørg.
21/9 Signe Marie tog på teambuilding tur med klassen til Eghjorten - de skal overnatte derude. Vi andre var i Annisse med Jacob og Berit og Inge og Bjarne for at pynte op til festen.
20/9 Vi nød en stille aften hjemme. Signe Marie pakkede til turen, og vi andre læste Harry Potter bind 1 færdig
19/9 Mormor og morfar passede, men Hella var til møde om sportskilen. Far var til dans.
18/9 Farmor havde begge børn med i Tivoli med Anna - de fik tur pas og prøvede 26 forskellige forlystelser. Bjarne var med.
17/9 Hella startede til Yoga ig Jeppe og Signe marie var til spejder.
16/9 Vi nød dagen hjemme med masser af læsning. Hella var inde og gå tur i dyrehaven med Pernille. Mikkel var på besøg og legede med Jeppe, og Signe Marie havde Maria på besøg. Vi indviede bålpladsen med skumfiduser.
15/9 Vi havde en rolig formiddag, inden vi cyklede ned til Frederiksborghallen og så Peter Pan. Da vi kom hjem, var det tid til at se MGP for børn.
14/9 Far var ude og bowle med arbejdet. Far var i København med klasserne til index2007Signe Marie var til fødselsdag i klassen, og Jeppe og mor nød at være hjemme sammen.
13/9 Christian var til forældremøde i Helsingør, men var hjemme og hente Jeppe først.
12/9 Signe Marie kørte selv til saxofon og hjem. Jeppe og mor var til violin og det gik rigtig godt. Far var til dans i Farum - der var 24 helt nye dansere til introkurset.
11/9 Jeppe legede med gaver - speciel nintendo wii. Farmor kom forbi og hyggede om eftermiddagen. Signe Marie var sammen med far til dans i Birkerød. Det vil sige, at far sad på en bænk og læste udenfor, for han måtte ikke komme med ind for Signe Marie.
10/9 Jeppe blev vækket med sang og fik sit nintendo wii og så shreck efter at have taget tobus hjem. Han spillede nintendo istedet for at gå til spejder. Signe Marie lavede sims og var til spejder
9/9 Familiefødselsdag for Jeppe i dejligt vejr. Ida kom og legede inden. Temaet var jordens hemmelighed og Jeppe havde lavet skattejagt med minespil og masser af aktiviteter, Skydning, snigning, smagsprøver, spise æblebåde og finda gamojaer. Vi startede vulkan (mentos i cola) og sluttede med at gætte kodeord og holdnavn. Der blev hygget og leget til den store guldmedalje.,
8/9 Dagen blev brugt på at gøre grillpladsen færdig og lave klar til fødselsdagen.
7/9 Mor hentede Jeppe og de andre og drog ud til Folkmanns. Der var skattejagt og bål og gnaveben. Signe Marie var til fødselsdag i svømmehallen, far hentede hende. Far og Signe Marie cyklede hjem fra skolen. Så var der almindelig fredagshygge
5/9 Signe Marie var til saxofon og cyklede selv frem og tilbage til byskolen. Jeppe var til violin - og Signe Marie var ude og købe gave imens. Mor var på Ninas naturcafe. Om aftenen kom farmor og arbejdede i haven. Far var til dans for første gang i år. Der var 2 ½ kvadrille.
6/9 Vi gjorde klar hjemme til fødselsdagen og lavede vikingehjelme og grntsager
4/9 Signe Marie var til dans i Birkerød sammen med mor. Jeppe og far og farmor lavede grillplads i haven og lavede lektier.
3/9 Vi hyggede hjemme med svumpignonkort og Signe Marie var til spejder. Jeppe arbejdede på skattejagt til sin familie fødselsdag
2/9 Vi var til hygge hos Connie og Erik med de 3 prinsesser
1/9 Vi arbejdede på grillpladsen. Børnene hyggede i Farum hele aftenen og sov der. far og mor var til fest i Hyllinge, hvor Tina holdt cowboy-fest. Ditte havde lavet flotte kjoler til pigerne.
31/8 Signe Marie var hjemme hos Ida, og blev der til sent. Far og Jeppe var ude og handle og havde "far-dag" hjemme med megen hygge. Mor var til fest med afdelingen
30/8 vi hyggede hjemme - Vi arbejdede på bænken og Jeppe og mor lavede svumpignon kort
29/8 Signe Marie var til saxofon og Jeppe til violin. Så var vi til demonstration for brødeskov skole, hvor Jesper Skovdahl talte til Nick Hækkerup.
28/8 Tirsdag kom Ditte og Stig og byggede på grillpladsen. Jeppe lavede sin tegning færdig
27/8 Jeppe var til spejder og blev meget våd - de lavede lagkage. Ditte og Stig arbejdede med bålpladsen. far var til møde ang vejfest
26/8 Vi var til komsammen med 1.A på naturlegepladsen. Det var meget hyggeligt, og Jeppe tog hjem og legede med benjamin bagefter. Signe Marie var hele dagen hos Caroline og var med til fødselsdag i svømmehallen med den gamle klasse. Om aftenen blev der lavet lektier. Signe Marie øver sig hver dag på saxofonen.
25/8 Vi valgte at være hjemme. Hella lavede guldfiskebassin (lappede det) og Farmor og farfar knoklede med grillpladsen. christian var inde og lave dans på axeltorv. Vi spiste sammen om aftenen.
24/8 Fredag var en stille dag, hvor Jeppe og far var nede på genbrugspladsen og købte stabilgrus til grillplads. Vi hyggede med TV som sædvanlig
23/8 vi var ude hos Lars og Lisbeth for at planlægge fælles fødselsdag
22/8 Signe Marie er startet til Saxofon. Jeppe var til violin. far var til møde i farum
21/8 Vi var til fødselsdag hos Adam. Børnene legede dejlig. Jeppe og far læste søren og mette ½delen og farmor og farfar kom forbi med dækken til sofaen.
20/8 Signe Marie var til spejder og tog beviser - specielt var det nyt med øksebevis. Mor rengjorde hele køkkenet (knoklede til sent)
19/8 Vi vartil Benjamins fødselsdag. Der blev leget og lavet bål i forhaven med snobrød og pølser.
18/8 Vi skal have vejfest. Der er oprykningsweekend hos spejderne.
17/8 Mor holdt sin fødselsdag idag. Familien var på på besøg, vi havde bestilt thaimad og det sluttede en stor cirkusforestilling i kælderen.
16/8 Far og børnene var ude at kigge på fødselsdagsgaver. Børnene var i Farum og hygge, mens far og mor var i Grønnegårdsteatret og se "Erasmus Montanus". Vi holdt på Kajen ved Pys' kontor.
15/8 Far cyklede på arbejde og havde pædagogisk dag. Mor hyggede med børnene, var i Lyngby med sin cykel og de spiste i Farum. Hytten blev færdig mht træ idag
14/8 Ida og Jeppe legede dejligt sammen efter skole - startede med at lave deres første lektier. Stig og Ditte var her, og der blev bygge på legehulen. De blev og spiste.
13/8 Første skoledag. Far og mor var med og Vi blev meget hurtigt gennet ud af læreren. Jeppe og Ida nød at være sammen igen. Vi andre nød kanon til morgensang og Signe Marie startede i Petras hus, hvir hun var meget af eftermiddagen og havde to veninder forbi derhjemme. Jeppe lavede fødselsdagsinvitationer hele eftermiddagen og aftenen.
12/8 Brunch og afrejse hjem. Vi gik en lang tur i skoven om eftermiddagen.
11/8 Vi var til Josephine og Susannes fest i Hørve. Det var en ferielejr, hvor vi var ca. 130 mennesker - der var fodbold, hesteridning og en masse aktiviteter. Der voksen spillede fodbold, Signe Marie fandt rosa fra  Sorø at være sammen med og Vi badede. Om aftenen var der festmiddag og dans og bål til langt ud på natten.
10/8 Signe Marie lavede danseforestilling for ca. 500 mennesker i Gribskov kultursal. Det var meget flot. Farmor og farfar var med. Vi hyggede hjemme hele aftenen med Disney show osv.
9/8 Ditte og Stig var hos os om eftermiddagen og vi lavede noget på hytten. Vi spiste sammen og børnene tog med Stig og Ditte hjem.
8/8 Jeppe leger i Annisse med Anna og Adam. Signe Marie skal til danseværksted cyklende med Anne Sophie og Line. Vi skulle til Heatherhill, men det tordnede, så vi endte i Annisse og spiste sammen og hyggede. Far var til møde angående vejfest, Jeppe sov i Annisse og Signe Marie og mor hyggede.
7/8 Jeppe, Adam og Anna har været på eksperimentariet fra kl 11 - 17. Signe Marie cyklede sammen med Anne Sophie og Line til teaterværksted ud og hjem. Så forsvandt hun ud og legede sammen med dem hele eftermiddagen, selv om mor havde skyndt sig hjem. Om aftenen tog de 3 ud og cykle. Far var til møde med Lena og Mads oppe hos Lena. Bilen var til eftersyn
6/8 Jeppe, Adam og Anna har leget i Annisse - bygget lego og badet og rendt rundt i badetøj hele dagen. Signe Marie var til danseværksted og blev kørt derind af Ditte. Om aftenen hyggede vi med kortspil i haven.
5/8 Vi tog til Roskilde spllemandsstævne sammen med Henrik og Nina og Jacob og Berit. Vi spiste sammen, gik ned og dansede på scenen med børnene og børnene legede dejligt sammen i den gloende hede. Så så vi Nordfolk danse deres nye show, og så tog vi hjem. På vejen hjem badede vi ved stranden lige nord for Roskilde. Efter aftensmaden kørte vi børnene ud til Annisse, hvor vi drak te med Jacob og Berit.
4/8 Vi brugte dagen på at arbejde i haven og få lavet mange af de småting, der trængte. Om eftermiddagen var vi i Liseleje og bade og spiste pizzaer på stranden.
3/8 Vi nød en dejlig aften hjemme med Disneyshow og hygge. Hella malede og far satte ribbe op.
2/8 Jeppe havde en dejlig dag i Annisse hvor han bare gik rundt og slappede af. Signe Marie  nød at være ude og handle med mormor og lege med Cindydukker. Far og mor gik en tur rundt om slotssøen og spiste på torvet.
1/8 Børnene tog på eksperimentariet med mormor og morfar. Jeppe sover i Annisse og Signe Marie i Farum.
31/7 Ditte og Stig passer børnene. Ditte kom med rhodhodhendroner og Stig har gang i et projekt med en eskimohule til børnene. Børnene var i Annisse med Anna og Adam. Børnene kunne næsten ikke skilles. Vi grillede makreller fra Thomas og spiste i udestuen med Ditte og Stig
30/7 Far arbejdede hjemme og børnene var med HHV Lærke og Boel inde og se Evans ark og transformers. Far og mor gik en tur i Birkerød og spiste inde hos Boel og Hans Erik. Børnene legede dejligt i kælderen.
29/7 Jeppe var med på genbrugspladsen og Ditte knoklede i haven. Mormor og morfar kom og spiste frokost og hyggede hele eftermiddagen. Så så vi den lyserøde panter i fjernsynet.
28/7 Have-dag. Ditte er igang med at lave en fin gang mellem de to øverste niveauer. Vi hyggede med frokost sammen.
27/7 Ditte kom og knoklede i haven. Vi nød en aften med Disney show.
26/7 Bon-bonland. Begge børn prøvede hankatten. den og rejen var det store hit. der blev også set cirkus! Jeppe var vild med cowboylegepladsen.
25/7 Anna og Adam kom og legede hele eftermiddagen. Vi grillede ude med Ditte og Stig og Jacob og Berit
24/7 Signe Marie legede hele dagen  med caroline, det meste af tiden hos os. Jeppe så film og hyggede. Om aftenen var vi inde hos Bjørg og se lejligheden. Jeppe var meget interesseret og spurgte en masse. vi købte pizza og legede på Nørrebroparkens legeplads, inden vi så billeder fra vores ferier. Hella har knoklet i haven og malet væggen i stuen for sidste gang.
23/7 Det er godt at være hjemme. Caroline legede for at lege, og Signe Marie legede dér hele dagen og overnatter der i aften. Jeppe og Mikkel legede heledagen, og vi spiste grillmad i haven, inden han blev kørt hjem. Jeppe tegnede Svumpignonger sammen med mor hele aften.
22/7 Vi fik en dejlig english breakfast med alt tilbehør. så kørte vi til Ponteland og fandt der, hvor Hella har boet, og vi spiste på pubben (udendørs) inden vi kørte til lufthavnen. På vejen hjem traf vi en dansk familie fra KBH, som børnene nød at være sammen med. Jacob var så sød at komme og hente os. Berit havde pakket lidt madvarer til os.
21/7 Vi kørte ind til gretna Green og så Hadrians mur (headstead fort) og spiste på en pub, inden vi kørte ud for at find en B&B. Der var kun muligt efter ½ times hjælp fra en sød dame i Coebridge - efter lukketid. Vi spiste så på en pub og endte på en lille gård med flot udsigt "greencart" og med to værelser på 1. sal med eget bad - børnene var imponerede over, at der var juice, kiks og FJERNSYN på værelserne. Der blev karbadet og nydt aftenen med TV.
20/7 Vi var på tur til Kirkcubridge, som er en kunstnerby. Så var der tid til aat hygge hjemme, og vi spillede fodbold og nød aftenen. Vi var på castlets pub og spise.
19/7 Vi gik en dejlig tur fra campingpladsen i den lokale skov og spiste hindbær, og så hyggede vi bare hele dagen på pladsen. Om eftermiddagen og om aftenen spillede vi cricket med nogle engelske børn og spillede minigolf.
18/7 Vi gik en tur var Ardgarten, som er et skovområde og kørte gennem Glasgow og spiste frokost på et tearoom i strathaven. Så kørte vi ned og kiggede på campingpladser ved Annan.Vi kiggede på alle i området, men valgte Huddom Castle, en campingplads lidt inde i landet ved en gammel borg. Der spiste vi på castlets pub om aftenen. Vi spillede
17/7 vi var i inveraray til Highland games med pælekast, stenkast, brydning, løb, cykling, sækkepibespil og 1500 dansere + en forlystelsespark og en masse boder. vi løste en mordgåde i byen planlagt somo en sightseeing tur og spiste inde i byen. Pladsen lå lige op til castlet. Om aftenen fik vi friske fisk af en mand fra campingpladsen, som kom trækkende med sin gummibåd og lige havde fanget dem.
16/7 Vi pakkede og kørte til Inveraray. Der kunne man ikke ligge i telt, så vi kørte til en anden dal, hvor der var en campingplads, som hed ardgarten og nød aftenen dér. vi spiste på en pub i Arrochar.
15/7 Idag gik vi op ad Ben Nevis. Mor og Jeppe klarede flot halvvejen, og Signe Marie  hele vejen til toppen. Det var fremragende vejr og der rørte sig ikke en vind på toppen. Jeppe og mor hyggede ved floden, til vi andre kom tilbage.
14/7 Vi kørte op til Loch Ness og så Urquhart Castle, som havde en spændende film om plyndringer af McDonalds. Jeppe og far plyndrede borgen. Vi spiste frokost på museet. Så kørte vi ind og så Loch Ness centeret - igen en film og kiggede efter Nessie på vejen hjem. Jeppe og mor så noget. Så købte vi ind til mad og grillede igen hjemme.
13/6 Vi kørte op gennem Rannoch Moor og Glencoe og fandt campingpladsen ved invercoe. Den lå helt ned til vandet og der var meget smukt. Vi kørte ind til kinochleven og købte ind til mad og så outdoorcenteret med klatrevægge (også i is) Resten af dagen blev der hygget på campingpladsen.Det var et voldsomt storm og regnvejr om natten.
12/6 Signe Marie var ned og handle under kirken. vi kørte over forth-broen og tog til Stirling castle, hvor vi så ALT - specielt paladset og militærmuseet var godt. Vi spiste på borgen.Så kørte vi op til Loch Lomond og boede på et herregårdshostel. Vi lavede med derinde og hyggede med spil og læsning.
11/6 Vi gik en tur i edinborough. Der blev leget på legepladsen i Princes Gardens. Vi gik "the Royal mile" og spiste frokost på den. Så var far på Whiskey museum med Brian og familie, mens de andre var inde og se Camera Obscura. Det var en stor succes. Så gik vi hjem og lavede mad på hostellet og børnene så Shreck 3, som en beboer havde med.
10/6 Børnene badede på campingpladsen inden vi kørte til Newcastle. På vejen så vi Bass Rock og kørte ad kystvejen. I Edinborough boede vi i en kirke og gik en tur i byen og spiste på Dirty Dick. Far fik Haggis og vi nød en dejlig aften på vandrehjemmet. Der blev spillet cluedo
9/6 VI kørte til Holy Island, men vejen var oversvømmet. Så så vi Bamburgh castle  (med skattejagt for børn) og spiste fish and chips i Seahouses. vi kørte over til lindisfarne og gik tur ud til borgen og så klosteret efter at have fået te i en dejlig have. Børnene badede på campingpladsen
8/6 Far og Bjørg kom hjem midt om natten. Ditte kom og hentede os og kørte os i lufthavnen, ogo så fløj vi til Newcastle. Signe Marie havde propper i ørene. Vi lejede en bil og kørte opo til Warren Mill, hvor vi fandt en campingplads med udsigt over Holy Island.