se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse

Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004 se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07  se dagbog forår 08  Se ny dagbog

 

Sidst opdateret d. 27-06-08

 

Se Dagbog fra d. 1/8 06   Læs om sommerferien i skotland

24/7 Signe Marie legede hele dagen  med caroline, det meste af tiden hos os. Jeppe så film og hyggede. Om aftenen var vi inde hos Bjørg og se lejligheden. Jeppe var meget interesseret og spurgte en masse. vi købte pizza og legede på Nørrebroparkens legeplads, inden vi så billeder fra vores ferier. Hella har knoklet i haven og malet væggen i stuen for sidste gang.
23/7 Det er godt at være hjemme. Caroline legede for at lege, og Signe Marie legede dér hele dagen og overnatter der i aften. Jeppe og Mikkel legede heledagen, og vi spiste grillmad i haven, inden han blev kørt hjem. Jeppe tegnede Svumpignonger sammen med mor hele aften.
22/7 Vi fik en dejlig english breakfast med alt tilbehør. så kørte vi til Ponteland og fandt der, hvor Hella har boet, og vi spiste på pubben (udendørs) inden vi kørte til lufthavnen. På vejen hjem traf vi en dansk familie fra KBH, som børnene nød at være sammen med. Jacob var så sød at komme og hente os. Berit havde pakket lidt madvarer til os.
21/7 Vi kørte ind til gretna Green og så Hadrians mur (headstead fort) og spiste på en pub, inden vi kørte ud for at find en B&B. Der var kun muligt efter ½ times hjælp fra en sød dame i Coebridge - efter lukketid. Vi spiste så på en pub og endte på en lille gård med flot udsigt "greencart" og med to værelser på 1. sal med eget bad - børnene var imponerede over, at der var juice, kiks og FJERNSYN på værelserne. Der blev karbadet og nydt aftenen med TV.
20/7 Vi var på tur til Kirkcubridge, som er en kunstnerby. Så var der tid til aat hygge hjemme, og vi spillede fodbold og nød aftenen. Vi var på castlets pub og spise.
19/7 Vi gik en dejlig tur fra campingpladsen i den lokale skov og spiste hindbær, og så hyggede vi bare hele dagen på pladsen. Om eftermiddagen og om aftenen spillede vi cricket med nogle engelske børn og spillede minigolf.
18/7 Vi gik en tur var Ardgarten, som er et skovområde og kørte gennem Glasgow og spiste frokost på et tearoom i strathaven. Så kørte vi ned og kiggede på campingpladser ved Annan.Vi kiggede på alle i området, men valgte Huddom Castle, en campingplads lidt inde i landet ved en gammel borg. Der spiste vi på castlets pub om aftenen. Vi spillede
17/7 vi var i inveraray til Highland games med pælekast, stenkast, brydning, løb, cykling, sækkepibespil og 1500 dansere + en forlystelsespark og en masse boder. vi løste en mordgåde i byen planlagt somo en sightseeing tur og spiste inde i byen. Pladsen lå lige op til castlet. Om aftenen fik vi friske fisk af en mand fra campingpladsen, som kom trækkende med sin gummibåd og lige havde fanget dem.
16/7 Vi pakkede og kørte til Inveraray. Der kunne man ikke ligge i telt, så vi kørte til en anden dal, hvor der var en campingplads, som hed ardgarten og nød aftenen dér. vi spiste på en pub i Arrochar.
15/7 Idag gik vi op ad Ben Nevis. Mor og Jeppe klarede flot halvvejen, og Signe Marie  hele vejen til toppen. Det var fremragende vejr og der rørte sig ikke en vind på toppen. Jeppe og mor hyggede ved floden, til vi andre kom tilbage.
14/7 Vi kørte op til Loch Ness og så Urquhart Castle, som havde en spændende film om plyndringer af McDonalds. Jeppe og far plyndrede borgen. Vi spiste frokost på museet. Så kørte vi ind og så Loch Ness centeret - igen en film og kiggede efter Nessie på vejen hjem. Jeppe og mor så noget. Så købte vi ind til mad og grillede igen hjemme.
13/6 Vi kørte op gennem Rannoch Moor og Glencoe og fandt campingpladsen ved invercoe. Den lå helt ned til vandet og der var meget smukt. Vi kørte ind til kinochleven og købte ind til mad og så outdoorcenteret med klatrevægge (også i is) Resten af dagen blev der hygget på campingpladsen.Det var et voldsomt storm og regnvejr om natten.
12/6 Signe Marie var ned og handle under kirken. vi kørte over forth-broen og tog til Stirling castle, hvor vi så ALT - specielt paladset og militærmuseet var godt. Vi spiste på borgen.Så kørte vi op til Loch Lomond og boede på et herregårdshostel. Vi lavede med derinde og hyggede med spil og læsning.
11/6 Vi gik en tur i edinborough. Der blev leget på legepladsen i Princes Gardens. Vi gik "the Royal mile" og spiste frokost på den. Så var far på Whiskey museum med Brian og familie, mens de andre var inde og se Camera Obscura. Det var en stor succes. Så gik vi hjem og lavede mad på hostellet og børnene så Shreck 3, som en beboer havde med.
10/6 Børnene badede på campingpladsen inden vi kørte til Newcastle. På vejen så vi Bass Rock og kørte ad kystvejen. I Edinborough boede vi i en kirke og gik en tur i byen og spiste på Dirty Dick. Far fik Haggis og vi nød en dejlig aften på vandrehjemmet. Der blev spillet cluedo
9/6 VI kørte til Holy Island, men vejen var oversvømmet. Så så vi Bamburgh castle  (med skattejagt for børn) og spiste fish and chips i Seahouses. vi kørte over til lindisfarne og gik tur ud til borgen og så klosteret efter at have fået te i en dejlig have. Børnene badede på campingpladsen
8/6 Far og Bjørg kom hjem midt om natten. Ditte kom og hentede os og kørte os i lufthavnen, ogo så fløj vi til Newcastle. Signe Marie havde propper i ørene. Vi lejede en bil og kørte opo til Warren Mill, hvor vi fandt en campingplads med udsigt over Holy Island.
1/6 - 7/6 Jeppe var i Sverige med mormor og morfar. Signe Marie var på spejderlejr ved Åsen i Skuldelev. Det regnede så meget, at de måtte tage hjem en dag før tid. Jeppe havde to dejlige (våde) dage i Annisse, og så hentede Jeppe og mor Signe Marie på åsen.
1/6 Signe Marie og mor var til Lærkes fødselsdag. signe Marie legede med Josefine. Jeppe var i sverige og far på Bjerringbro
30/6 far var til translokation. Mormor og morfar tog Jeppe med til Sverige og oppe og se pige garden. De spiste på McD på vejen og nød det. Signe Marie og Mor var til Annas fødselsdag og nød det meget.
29/6 Der blev hygget med fredagsslik og film. Vi nød at være sammen alle fire sidste dag.
28/6 Idag blev hygget hjemme hele aftenen sammen
27/6 Alberte blev hentet på kulsvierskolen og vi kørte ud og hentede Signe Marie og Jeppe. Jeppe tog alle sine tegninger og ting med hjem fra skolen. Alberte og Signe Marie legede indtil vi skulle spise, og bagefter så vi alle sammen Asterix i fjernsynet, indtil der skulle soves!
26/6 Vi holdt vejrydningshygge. Kl 17.30 skulle alle gå og gøre deres vejkant i stand. Men lige da begyndte det at tordne ned. klokken 18 holdt det op, og vi begyndte så småt at gå igang. kl 18.30 dryppede det stadig, men vi gav det 15 minutter og så satte vi borde ud foran nr 29 og der blev hygget. Børnene forsvandt i flere retninger og huse, og Jeppe legede med Frisbee på skråningen. Det blev rigtig hyggeligt.
25/6 Far var i København og lave sommerdans. De andre hyggede med Asterix og Obelix. Signe Marie har travlt med at lave lektier og mor lavede historie sammen med Jeppe.
24/6 Vi sov længe. Signe Marie og far var til loppemarked i Annisse på cykel, og vi øvede tabeller på vejen ud og talte engelsk på vejen hjem. Vi stod i bod sammen med farmor - og Signe Marie var loppe i år. På vejen hjem væltede det ned, og vi blev hentet af Lisbeth. Vi hyggede sammen med Lars og Lisbeth om aftenen. Vi spiste og hyggede i udestuen, selv om det regnede, og vi fik grillet i regnvejr.
23/6 far var i Helsingør om formiddagen. Så var han med Signe Marie i byen på cykel, og vi kiggede på mobiler. Skt. Hans blev holdt på Mellemvej i år. Der var et stort badebassin, og vi lavede bål øverst i haven, og vi sad udenfor og hyggede fra kl 20 til ca. kl 23.30. Det var en flot aften, og vi fik sunget en hel masse.
22/6 Far kørte børnene i skole. De far hentede børnene og vi hyggede lidt derude. Jeppe legede med Kathrine. Vi tog næsten direkte ud til Jespervej 22, hvor der blev leget, spillet fodbold med Kasper og Christian, og vi spiste mad ude og hyggede til sent på terrassen.
21/6 Vi havde en rolig dag hjemme. Jeppe legede dejligt med Ida, da de kom hjem fra skole.
20/6 Signe Marie cyklede i skole sammen med Kathrine. Jeppe fortalte om sine foldemænd og skrev MEGET store tal - som vi så skulle læse. Om aftenen var vi til skolefest på Brødeskov. hele skolegården var fyldt med mennesker, og hver klasse havde lavet en bod. Jeppes var ringkastning - han vandt selv 12 stykker vingummi. Signe Maries var darts - man skulle skyde med pile efter billeder af lærerne. Vi var inde og se 6 klasses teaterstykke, som var en TV-kavalkade, som afsluttede med en kapring af nogle hætteklædte, som blev belejeret af politiet. Jeppe var meget optaget af, at han fik en brosten (dog af flamingo) i hovedet. Bagefter har var der Limbo - Signe Marie klarede sig fint - og Signe Marie stod i boden tilsidst.
19/6 Vi havde en rolig afslappet dag hjemme. far hentede Jeppe i skolen og Signe Marie cyklede. Vi fik fiskefrikadeller og nød både haven og coomputeren.
18/6 Jeppe drønede ud af bussen og nød at være hjemme. Vi var til spejdermøde - de havde tændt op i grillen, så da de var gået en tur med børnene sad vi en 40 -50 stykker og hyggede i det dejlige vejr.
17/6 Vi fløj hjem og børnene og farmor og farfar var hjemme hos os og tage imod. Det var et dejligt sommervejr, da vi kom hjem, men så kom regnen. Aftensmaden blev pizza, mens vi så Asterix og Obelix.
16/6 Tur rundt i Budapest. Vi var på slotshøjen, til Marked og i Kurbad i Gellert. Vi kørte også med sporvogn og om aftenen var vi ude og se folklore show i Buda Hills - med Gullasch og traditionelle retter + rundtur "Budapest by Night. Børnene var med til fødselsdag hos Leif i Hyllinge.
15/6 Børnene var hos farmor og farfar hele weekenden. Vi andre tog til Budapest. Vi spiste på "gundel" om aftenen og gik tur i folkets park og ved Donau
14/6 Jeppe var i sit es om morgenen. Signe Marie stod op kl 8 og skulle først være i skole kl 9 fordi der var fest i aftes. går. Jeppe tog med Ida hjem og legede. Lone har samlet en hel mappe med alle deres tegninger. Mor og Signe Marie var i Petras hus til møde i "klubben" og mødte alle dernede. Det bliver spændende! Hjemme lavede vi brændende kærlighed og børnene nød et dejligt karbad!
13/6 jeppe var til spil og fik "Bernhard fra Baagø" for. Signe Marie og mor var ude og finde tøj til 3.A's fest om aftenen. Hun nåede i bad og fik neglelak og spray i håret. Det var en god fest, og hun fik danset med 4 drenge og to piger. Hun var rigtig glad, da hun kom hjem. Jeppe spille Peddersen og Findus i værkstedet og er meget optaget af det.
12/6 Mor var i byen med Signe Marie. Jeppe og far spillede computer hjemme.
11/6 Jeppe legede dejligt i haven og hyggede sig dejligt med at spille Peddersen og Findus. Signe Marie lavede lektier og nød at lege med barbie på sit værelse. Far var nede med dragten til Marianne, og havde møde om vejfesten. Det var dejligt vejr, og vi kunne spise havens skovjordbær og sidde ude og nyde is og jordbær med gæsterne.
10/6 Klokken 9 havde Hella for anden dag i træk bagt boller. Så kom mormor og Mikkel og Caroline blev hentet. Jeppe skulle til fødselsdag hos Simon og hjem og hygge med mormor (han lavede matematikhuset) Signe Maries klasse var på kanotur på Mølleåen. Vi sejlede ned til Lyngb y sø, hvor der blev badet og spist (en krage tog kiks fra Katrine) og sejlet til øen i søen. Så drog alle videre til Bagsværd sø, hvor vi var ude på øen og bade og hygge. Vi var tilbage i Frederiksdal omkring kl 16, og så kørte vi ud til mormor og morfar og indviede deres nye weber-grill. Så var vi alle trætte, men mor havde energi til at pudse vinduer.
9/6 Caroline, Signe Marie og Mikkel kom ud til os ved 11 tiden - og efter en frokost i haven tog vi til Bakken. Far lededeFarums folkedansere (huskes på, at bænken gik i stykker), og vi gik optog gennem bakken med mor, Lena og Bjørg forrest. Så ledede far de små børn, og Signe Marie dansede på det mellemste hold. Imens var Mikkel og Jeppe i 5D-biograf - Farmor og farfar passede dem. så gik vi rundt på bakken og prøvede en masse. Bedst var vist træstammerne, men Jeppe var mange gange i Hurlumhejhuset, og Signe Marie og Caroline i tekopperne. Vi hyggede med Bjørg i det grønne, og så spiste vi med Ditte og Stig på Restaurant bøgely - lige overfor sad Søren med Familie (Ida dansede to gange på scenen også) Så tog vi hjem, det var meget varmt, og drengene faldt i søvn med det sammen. Pigerne snakkede længe.
8/6 Jeppe havde en dejlig aften sammen med mor derhjemme. De så Disneyshow og hyggede. Signe Marie blev hentet af Caroline og var med til fodbold i Birkerød, og de spiste på McDonalds. Så hyggede de hjemme. Christian og Lena var inde hos Mads og fik en forrygende middag. Vi gik en tur ved Amager Strandpark i det dejlige sommervejr
7/6 Jeppe og Ida kom gående hånd i hånd, det var så hyggeligt. Signe Marie optrådte med teaterholdet til børnekulturdagene. Hun legede derude sammen med Julie L, sojm også vr dernede. Jeppe og far legede og prøvede bla. monsterdragen. Mor kom, og så tog vi hjem og spiste aftensmad udenfor.
6/6 Jeppe var til violin med Benjamin - der ville se, hvordan det var. Jeppe var meget dygtig og opslugt. Hjemme spiste vi i udestuen, inden Signe Marie tog til spejder.
5/6 Efter at have spise Hellas nybagte boller for anden dag i træk blev der gjort rent. Så tog vi i badeland og monkey tonkey land, hvor vi sluttede med at spise sammen. Så blev vi lige lidt og Jeppe bowlede med mor, mens far skøjtede med Signe Marie. Da vi kom hjem var det meget varmt, og vi spiste i haven.
4/6 Vi vågnede sent, og så tog vi i badeland, mens Hella og Berit handlede. Børnene var vilde med det og drønede i rutchebanen. Der var ikke mange mennesker. Jeppe lærte at svømme med vinger på. Så var det tid til at gå i monkeytonkeyland, spise frokost, grave guld, skøjte og bowle. Der blev også tid til en lille dukkert, inden vi tog hjem for at grille. Vi spillede fodbold og børnene slappede af ovenpå.  Jacob lavede lækre bøffer.
3/6 Vi drog afsted kl 10 - og vi mødte Jacob og Berit i Rødbyhavn, hvor vi gik ned til stranden og spiste. Børnene legede i klitterne og nød det. Vi andre blev branket godt af solen. Så drog vi i monkey tonkeyland og i badeland. Børnene nød det utrolig meget. Så gik vi ud og spiste pizza og legede i legerummet, inden vi tog hjem for at nyde hiset efter at have leget med gederne.Vi nåede også at spille fodbold på plænen og kaste med frisbee inden børnene nød at sove på hemsen.
2/6 Jeppe nød morgenen i supermantøj. Signe Marie var til fødselsdag hos Marie, og bagefter var vi til Brødeskovfest, hvor far og Jeppe fik spillet lidt fodbold, og der var en serie 4 kamp. Hjemme fik mor lavet en masse i haven, og vi fik plantet drivhuset til med tomat, peber og agurk. Om aftenen så far og Jeppe fodbold Danmark-Sverige, mens mor og Signe Marie gik en tur i skoven.
1/6 Signe Marie blev kørt ud til farmor og farfar, hvor hun syede en kjole og hyggede sig. Jeppe kom hjem med bussen, men den glemte at køre ind. Han stod dog af lidt længere fremme og gik hjem. Så var hen i byen med mor, mens far slog græs og så kom Signe Marie hjem. så lavede Jeppe aftensmad og slikskål, inden det stod på TV-hygge.
31/5 Signe Marie var til lægen med mor - og så var hun hjemme med farmor, som igså kørte hende ind og hentede Jeppe ved bussen. Hun tog os med hjem, og vi fik jordbær sammen. Så kom mor hjem fra møde i Herlev, og vi spiste mad i haven. Så gik mor og Signe Marie en tur rundt om søen og snakkede. Signe Marie var nervøs for vores Lalandiatur.
30/5 Signe Marie har fået et lille børnesår. Så hun kom ikke til spejder eller dans. Jeppe kom ikke til violin, for Jesper havde hold i ryggen. far ledede dans på byskolen og i farum senere. Det var far og mors 9 års bryllupsdag. Vi fejrede det med chips og rødvin, da far kom hjem.
29/5 jeppe var til fødselsdag hos Christoffer og Signe marie var til øvning i Birkerød. Så spiste de på McDonalds. Far var til møde i 3.A. og til generalforsamling i grundejerforeningen.
28/5 Birthe og Asbjørn overnattede - asbjørn skulle spille stuntrally! Vi gik en dejlig tur rundt om sortedam, og så kom Pernille til frokost, hvorefter mor og Pernille gik en lang tur i skoven og drak kaffe på Ninas naturcafé. Mikkel kom og legede med Jeppe
27/5 Pinseskovtur. Vi var ved Tokkerup Enghave ved Mortens Dam. vejret var virkelig med os - Berit havde organiseret maden, og Alex havde fynsk øl med. Stig ledede ekspeditionen til sidseldam og hjemme spillede vi fodbold - Jeppe og Signe Marie var med - Signe Marie scorede mål! Så var det broccolisuppe og hygge hjemme. Jeppe, Asbjorn og Aske legede dejligt hjemme. Specielt var kælderen et HIT
26/5 Birthe og asbjørn samt Henrik og Stina m Sigrid og Nana kom på besøg til frokost. De legede dejligt sammen, mens Henrik, Birthe og far holdt "møde". Vi fik lasagne til aftensmad og hyggede dejligt.
25/5 Mor var i byen med Bjørg. B. skulle have ny garderobe. Vi havde Benjamin hjemme og lege. De tog bussen hjem sammen. Vi så Disneyshow, og så hentede Lars Benjamin. Mor var ude og spise på Sushi restaurant med Bjørg.
24/5 Jeppe var sløj om morgenen, så far kørte ham ud til Annisse, hvor han havde en dejlig dag - og lavede to opfindelser sammen med farfar - bla et springvand. Far hentede ham, og Signe Marie blev kørt til dans af glümers. Vi hentede hende ude hos Kirsten Glümer, hvor vi var længe inde og se huset. Så spiste vi pizza på pizzaria. Mor havde "serviceeftersyn" på sin afdeling. 
23/5 Signe Marie spillede stykket 2 gange i skoletiden - og de nåede ikke ud og købe pizza. Jeppe var til violin med far, og Signe Marie var til spejder om aftenen.
22/5 Signe Marie var på besøg i Petras hus - hvor hun skal gå i "klub" fra næste år. Så optrådte hun med Brødeskov musikteater i gymnastiksalen. Mormor og morfar var med derude. De spillede "den glemte have", Sofie og Leo spillede hovedrollerne og Signe Marie sang meget flot - og var kanin til tilsidst.
21/5 Mandagen var far syg - så Signe Marie øvede kor og Jeppe var til spejder helt almindeligt.
20/5 Far kom hjem fra Fuglsø, og vi hyggede dejligt i haven, mor havde hentet børnene i Annisse og de havde leget med Caroline og Mikkel
19/5 Børnene nød at være i Annisse, mens Hella var med jacob og Berit til Lisbeths 30 års fødselsdag.
18/5 Fredag nød de hjemme - og om aftenen tog de ud til Mormor og morfar. Mormor lavede alles yndlingsretter!
17/5 Hele familien tog til Mellemvej. Først var de ude at svømme i Værløse svømmehal, og så drog de til Mellemvej, hvor det endte med at de overnattede
16/5 Far tog til Fuglsø. De andre hyggede dejligt derhjemme.
15/5 Jeppe og Signe Marie var i biografen med farmor og farfar og sammen med Adam og Anna. så var vi til Berits fødselsdag. Det blev en dejlig dag, hvor børnene legede dejligt. Jeppe og far sspillede fodbold i haven og Signe Marie og Anna hyggede i Annas værelse oppe på loftet.
14/5 Jeppe var til spejder og Signe Marie havde besøg af Sofie
13/5 Mormor kom forbi og var sammen med børnene, og far kom hjem. Så kom Bjørg forbi og vi hyggede i haven. Så legede børnene dejligt, inden mormor kom og spiste middag hos os.
12/5 Lørdag var Signe Marie nede og optræde i arkaderne med teaterholdet. Sofie var med hjemme og lege bagefter. Så hyggede de med MGP bagefter. far var til DM i Odense.
11/5 Fredag var Signe Marie ude hos farmor og farfar og overnatte. Jeppe havde "mordag" sammen med mor - de var i byen og købe ind, så Disneyshow og spiste burgere, inden de så cirkusrevy. Far var til gallafest (igen) på skolen.
10/5 Signe Marie og Jeppe cyklede med mor ud til skolen. Det var rigtig koldt, og Lissi varmede Jeppes fingre under morgensangen. Om eftermiddagen lavede far lancier på Carlsbergvej, og mor tog bilen ud og hentede Sofie og børnene. De legede dejligt hjemme indtil pigernes skulle til teaterværksted. Far og Jeppe hyggede hjemme imens. Da de kom hjem, ringede farmor og inviterede Hella i biografen. Farmor kom og spiste. Jeppe fik sit heromachinespil og Signe Marie et langt karbad, inden de skulle sove. Da farmor og Hella kom hjem spiste de voksne varmede hveder.
9/5 Jeppe var til violinspil, og Signe Marie var ude hos Julie L. og lege. De byggede hule ved brødeskovparken. Hjemme var hyggede vi med superhelte og legetøj, indtil Signe Marie skulle til spejder.
8/5 Jeppe havde Ida med hjemme og lege, og hun blev og spiste. Signe Marie skrev sin historie ind. Ida lavede skurke på PC. Kælderen fik et nyt bord.
7/5 Signe Marie var til kor og har øvet på forestillingen. Jeppe var til spejder og nød det.
6/5 1600 spejdere var i ZOO. Far var trafikvagt, da børnene efter at have kørt med særtog derind gik i optog med musik forrest. Derinde var de med hver deres løb, og vi spiste frokost sammen, inden løbet fortsatte. Det var strålende solskin og alle børn nød det meget! Så var der optog tilbage. På hjemvejen fortalte Jeppe og Rasmus vittigheder. Mor hentede på stationen. Hun havde malet i kælderen og på lågerne. Så spiste vi kylling på øverste etage, inden vi gik ind. Signe Marie skrev en lang stil til skolen (33 sider på små ark) og Jeppe dikterede en lang historie til mor. (15 sider - eller 1½ times uafbrudt fortælling. Så var der også udsolgt.
5/5 Vi arbejdede videre på kælderen og malede til den store guldmedalje. Det var fremragende vejr, og børnene badede i badebassinet i haven. Da Hella var færdig med dørene gik hun igang med lågerne i gangen. Om aftenen spiste vi på øverste etage og så sidste afsnit af matador.
4/5 Vi malede døre og lavede forskelligt i huset. Om aftenen hyggede vi med grill sammen med morfar.
3/5 St. Bededagsaften. Signe Marie og Sofie var til teaterværksted og Jeppe og far var nede på torvet, hvor mor havde sundhedsdag med rend og hop på T-shirten. Så tog vi ud til fantasiens ø med alle dem, der normalt er til pinseskovtur. Vi tog derud, fordi det var Jacob og Berits 10 års bryllupsdag, og det var der, Jacob friede. Berits forældre var med, men ikke Gunnar og Olsen. Så tog vi ud til Jacob og Berit, hvor Stig havde lavet dejlige hveder, og Jeppe far spillede en masse fodbold.
2/5 Signe Marie cyklede i skole. Jeppe tog bussen. Jeppe legede med borg og soldater og var i bad. SIgne Marie havde besøg af Sofie, inden hun skulle til spejder. Mormor og morfar kom for at passe børnene, og de havde pizzaer med. Mor var til møde om aftenen, og far var ude og lave dans sammen med Lena.
1/5 Farfar havde fætter dag med Jeppe og Adam. De var på teknisk museum. Jeppe turde gå op i flyet, der lød, som om det startede, og Adam var lidt bange for at flyene i loftet faldt ned. Hella hentede Signe Marie på cykel og de cyklede ud til Ditte og Stig, hvor vi alle spiste. Så tog vi Adam med hjem og lagde børnene i seng, og Hella malede døre igen-igen.
30/4 Jeppe var til spejder og lavede pamaché. Hjemme så de askepop. Henrik kom til madtid, og vi planlagde "partour", mens Hella malede døre.
29/4 Signe Marie blev hentet af Caroline, og de var på stranden i Liseleje og bade i lang tid! Da hun blev hentet, grillede de pølser i haven. Jeppe havde besøg af Sebastian og de legede bare derudaf hele dagen. Vi andre nussede i huset med småting. Hella er startet på at male de sidste døre. Om eftermiddagen kom Erik og Lene til eftermiddagskaffe, som vi nød på øverste etage.
28/4 Signe Marie havde mor-dag og var i Lyngby og shoppe. Jeppe havde far-dag. vi var på naturlegepladsen, der lige er genåbnet, og så spiste vi på McDonalds, og vi var i København i palads og se Arthur og Mini-Moyserne. Så tog vi med toget hjem. Vi mødtes med de andre i Farum, hvor vi efter en kop kaffe tog til legestue på Ellegården, hvor farmor og farfar var med. Mads, Lena og mor spillede. Signe Marie dansede næsten det hele,  og begge børn var vågne, da det sluttede kl. 23.30.
27/4 Ronni gjorde sig færdig med de to lyskasser i de bagerste rum. Far og børnene cyklede ind til byen, hvor vi mødte mor og var med til Spring NIght. Vi spiste en pizza nede på torvet ved søen og cyklede hjem og så DisneyShow.
26/4 Vi nød det dejlige vejr og var i byen og handle. Far hentede børnene og Sofie, og efter en kort hyggetid hjemme var Signe Marie og Sofie til teaterværksted, mens far, mor og Jeppe var ude og handle.
25/4 Farmor og farfar hentede begge børn. Vi cyklede ud om morgenen, og Jeppe var til violin sammen med mor, mens Signe Marie legede hjemme. Signe Marie, mor og Jeppe havde en hyggeaften med video og tidlig sovning. Far var til dans og til konference i KBH - og lige et smut inde hos Hans Erik og se den nye have.
24/4 Signe Marie cyklede i skole med Kathrine og Sofie. Jeppe kom først hjem, og vi hyggede i haven. De legede med at kaste en hulahopring op i det nyudsprungne kirsebærtræ. Vi spiste mad oppe i den øverste del af haven, og Signe Marie var til dans for sidste gang i år i Birkerød. Begge børn var trætte, så de så Disneyshow inden de skulle sove og spiste vandmelon.
23/4 Signe Marie var til kor, og mor havde begge børn med i byen, men far arbejdede. Jeppe blev kørt direkte til spejder, og så spiste vi og børnene lavede frugtsalat med råcreme, som blev spist med stor glæde ved sofaen.
22/4 Elisabeth var hos os hele dagen. Det var godt vejr, og der blev løbet op og ned ad bakkerne nede i mosen. Om eftermiddagen kom Bjørg for at spille og teste en ny violin, og Willy og Josephine kom og spiste.
21/4 Børnene sov længe, og vi var i byen og handle og hygge. OM eftermiddagen blev der læst og lavet superhelte. Farfar var forbi og lavede noget på vores dør og satte et brædt op under trappen.Om aftenen var far til gallafest på sin skole og Signe Marie dansede opvisning i Birkerød sammen med de andre Børn. Inden da var de i Farum og spise.
20/4 Far hentede Børnene på cykel, og så tog vi alle til dansetræf i Farum. Jeppe og signe Marie dansede en masse.
19/4 Jeppe og far var i byen og vi hentede Signe Marie til svømning. Det var sidste gang, og de fik slik. Hjemme var Arne ved at færdiggøre døren, og Jeppe lavede superhelte, mens Signe Marie var ude på vejen og sjippe med de andre.
18/4 Far kørte børnene i skole og farmor hentede dem ved to tiden og hyggede med dem hjemme. Vi har fået verandadør i oppe i stuen idag. arne har sat den i. Hella var I Randers, og Jeppe var til violin. Farfar var der, da vi kom ud, og alle 5 spiste sammen. Jeppe spiste ris med pinde. Farfar og Jeppe lavede superhelte på nettet, og Signe Marie var til spejder.
17/4 Signe Marie og Jeppe og far cyklede i skole. Om eftermiddagen cyklede Signe Marie selv hjem, og hun nød at være hjemme. Vi havde håndværkere, som har sat stålbjælken op. Signe Marie var til dans i Birkerød sammen med Hella. Jeppe og far lavede superhelte hjemme.
16/4 Mandag gik fint, selv om børnene faldt meget sent i seng. Jeppe sad forrest i bussen sammen med Martin. Far hentede dem på skolen. Signe Marie øvede forestilling med kor i salen, og Jeppe var til samling, da far kom. Så havde Signe Marie Sofie og Kathrine med hjemme, mens Jeppe lavede superhelte fra nettet og skrev dem ud. Så cyklede vi hen til anemonetur med Familien Obel og Bjerre. Det var helt utroligt vejr, og børnene legede med net og legede dejligt sammen lidt fra de voksne. Jeppe krøb ned i det rådne træ, og Stig havde lavet dejlig kage. Det var også idag, at jerndrageren blev lagt op - så vi var oppe og stå på stilladset og kigge ud over mosen.
15/4 Søndag stod far tidligt op og skiftede batteri på bilen. Vi var på planteskole og købte stedmoderblomster, en plante til Signe Marie og hyggede. Hella malede døre, Christian plantede køkkenhave. Jeppe lavede superhelte på nettet og signe Marie læste i flere timer liggende på plantekasserne i drivhuset. Morfar kom og fjernede den radiator, der er foran den dør,  vi skal have skiftet og han blev og spiste med. Så lavede Signe Marie lektier og legede ude, mens mor læste for jeppe. Mor puttede børnene
14/4 Jeppe vågnede og var glad fra morgenstunden. vi læste skatteoen. Mor malede døre og far hentede Signe Marie i Annisse. Vi cyklede hjem gennem skoven. OM eftermiddagen lavede jeppe superhelte på internettet og mor malede døre. Om aftenen var vi til legestue i Brønshøj. Mor spillede, Signe Marie dansede med Viktoria og Jeppe dansede med far. Vores bil villle ikke starte, så vi lånte Mariannes.
13/4 Jeppe vågnede af sig selv og var i glimrende humør. Signe Marie og Jeppe og far cyklede ud til skolen. Signe Marie skal til farmor og male legehuset i eftermiddag. Hun overnattede derude. Jeppe og Benjamin legede stødhjerte - og vi fulgtes hjem. Benjamin løb ved siden af cyklen.
12/4 Mor hentede børnene ved bussen, Signe Marie lavede superhelte på internettet og mor sad ude i det dejlige vejr og læste højt for Jeppe.
11/4 Far cyklede til arbejde, og var til møde til sent. Jeppe var til spil, og Signe Marie var til spejder. Farmor var med inde og danse i Farum om aftenen.
10/4 Det var en hård morgen - men dagen gik godt. Signe Marie nød at læse om eftermiddagen og Jeppe legede dejligt i haven. Signe Marie og mor var til dans i Birkerød.
9/4 Vi stod tidligt op - kl 8 og nød en rølig morgen i huset med læsning og arbejde.Vi nød en tur til Gustavsfors om formiddgen og børnene hjalp med madafrydning, mens vi andre gjorde rent. Så kørte vi hjem til Danmark, hvor Signe Marie havde lektier, der skulle laves.
8/4 Om morgenen var alting dækket i hvidt. Vi nød at lave snemænd og lave sneboldskamp. Morfar og far havde store arbejdsdag.  Børnene var inde en hel del og hyggede, Signe Marie med broderi..Vi skar træer ud. Jeppe hjalp med at kløve brænde og Signe Marie og mor med at køre brændet ind.  Så var vi i sauna med børnened og løb en tur. Om aftenen hyggede vi med at spille yatsi og børnene underholdt
7/4 En dejlig solskinsdag, hvor vi stod tidligt op og gik en lang tur i skoven. Vi gik rundt mellem de væltede træer og var ved begge kløvede sten. Det var meget dejligt. Så spiste vi frokost udenfor i solskin, inden vi gik en tur den anden vej. vi "fandt" en hule med 8 værelser! Vi lavede bål og grillede aftensmaden over bålet - koteletter og pølser. Vi nød bagefter at lege rundt om huset. Senere kom morfar, mormor og mor fra Bornholm, og så spiste vi natmad - ost og rødvin for de voksne.
6/4 Vi hyggede om morgenen hjemme med at lege, Jeppe vågnede tidligt, og vi læste og lavede regnestykker. Signe Marie legede med Belville. Så kørte vi ud til farmor og farfar, hvor børnene legede dejligt. Stig og Ditte var igang med at lægge tag på legehuset. Så spiste vi frokost sammen og nød det, og arbjedede lidt videre udenfor. Derefter gik turen til fars arbejde, hvor far arbejdede, og så tog vi til Sverige med Tycho Brahe. Den inderste bom ville ikke op, selv om alle trykkede på knappen. Det tog ca. ½ time at få den op. Så kørte vi op til hytten og lavede aftensmad. Det blev lækker mad - medister af den bedste - og masser af hygge inden og udenfor.
5/4 Vi tog til fødselsdag hos Morfar. Det var til brunch, og så tog mor med morfar og mormor og Bjørg til Bornholm i et af Eriks sommerhuse. Vi andre tog hjem til Bæverdalen, hvor Caroline og Mikkel kom på besøg. vi spiste sammen med dem og var inde og se tempelriddernes skat 2 i biografen i Hillerød bagefter.
4/4 Onsdagen gik med at der blev arbejdet på dørene og vi cyklede en tur sammen ind til Hillerød og var på bibilioteket sammen. Om aftenen hyggede vi med mad og opgaver hver især. Signe Marie brugte manfe timer sammen med Jeppe på at lave t power point show til morfar
3/4 Idag har Hella malet døre til den store guldmedalje, og far taget berberis ned ind til naboen mod vest. Så har vi begge arbejdet og om eftermiddagen var vi i Silvan for at købe nye dørgreb. De havde dem ikke, så vi kørte til Birkerød for at få dem dér. Nu ligger Silvan jo lige overfor McDonald.... Og da vi kom hjem tog Signe Marie vasketøj ned (hun har fået nye træsko til at gøre det med) og Jeppe laver lækkerier fra sin magisk kogebog...
2/4 Vi hyggede i haven. Desværre så Signe Marie en snog, som vi var nødt til at sætte ud i skoven. senere gik vi en tur i skoven - og tænk så så vi igen en snog. Sådan een har jeg ikke et i mit liv i skoven før. Men hjemme nåede vi dog at være i haven alligevel. Hella købe ind og var inde i Hillerød og arbejde, mens far gjorde det hjemme. Vi kunne grille i haven om aftenen, inden børnene nød at se Asterix på TV.
1/4 Signe Marie, Jeppe og far cyklede ud til Annise. Det var utrolig godt vejr, og vi så den første udsprugne bøg i Orned hegn - det er ikke aprilsnar. Der kom hele Dittes familie pånær Troels og Lone, og vi nød vejret i haven, fik en lækker fiskemiddag, som Stig havde lavet og Dittes is. Børnene legede utrolig godt sammen. Josefine og Signe Marie legede ballet og udklædning hele dagen, og de andre legede lidt på skift. Det store "clu" var som sædvanlig påskerederne, og de nøde legepladsen. Der blev vippet en masse!
31/3 Far var ude og cykle en lang tur, mor malede døre og børnene legede dejligt. Jeppe har travlt med sine opgavebøger. Så var vi i Jonstrup til Viktoria og Josephines fødselsdag. Vi fik en dejlig påskefrokost, og så havde Viktoria arrangeret tivoli ude i haven i det dejlige vejr med mange poster, som børnene løb imellem. Vi spillede stikbold og lege ståtrold og nød pandekager ved bålet. OM aftenen fik vi kyllingeburger - og børnene legede dejligt sammen.
30/3 Jeppe stod selv op og tog tøj på. De blev til samling og fik kage. Vi var alle sammen i byen for at købe ind - der skulle købes mad og gaver. Aftenen gik med Disneyshow og hiv stikket ud.
29/3 Far tog til konference i Kolding. 3a havde påskeægstrilning på Jægerbakken i dejligt vejr - ca. 10 familier deltog. Bagefter kørte de op til farmor og farfar og spise.
28/3 Signe Marie var til spejder og lavede dejlige kager. Jeppe var til violin sammen med mor, og Jeppe kom ind i "boksen", da han skulle høre toner.
27/3 Idag var vi til skolehjemsamtale med Signe Marie med matematiklæreren og dansklæreren. De havde mange roser til hende og de siger, at det går godt med hende i klassen. Senere spillede Jeppe computer og Signe Marie er til dans i Birkerød sammen med mor.
26/3 signe marie fik en fridag hos farmor og farfar og nød den med at slappe helt af.Mandag var en flot solskinsdag, og far og Jeppe gik til spejder. Det var aflyst, så vi spillede fodbold dernede istedet.
25/3 Signe Marie kom hjem ved 13.30 tiden. Jeppe var til fødselsdag i nr. Herlev og cyklede derud. Han nød det meget. Så var der dansetræf hjemme hos os selv. Vi var 6 familier med vores børn, og det var megt dejligt. Vi drak kaffe og dansede ude, men trak ind til aftensmaden - der var rejemadder og pizza.
24/3 Signe Marie var på dagtur og løse opgaver. Om aftenen fik de lasagne og Signe Marie var som eneste mini på nattur med de store. Vi andre cyklede en lang tur (13 km) i det djelige vejr og nød en stille aften hjemme.
23/3 Signe Marie tog på spejder tue, Jeppe var hos morfar og vi var i teatret med "gruppen" - vi så kærlighedshistorier på Avny-T og spiste på kartellet  fremragende mad!
22/3 Signe Marie skulle spille teater og havde sommerfugle i maven. Jeppe havde glemt sin "lydbog", som han var meget stolt over, så vi måtte ud og hente den. Vi mødte mor i byen og var ude og spise i arkaderne. vi fik verdens bedste burgere og var til koncert "grand prix, hvor vinderen snød, fordi hun kendte dommerne. Både Signe Marie og Sofie havde deres bedsteforældre med. Signe Marie og Sofie var med i et af sangnumrene, og bagefter var der åbent hus, og Signe Marie for rundt. Hun blev vist lidt vild med saxofonen. Mor og Jeppe tog hjem og puttede.
21/3 Jeppe var til violin kl. 15 - og Signe Marie og Sofie ventede udenfor. De var derefter til generalprøve, mens far og Jeppe købte Skrubber til mad. Farfar og farmor var derhjemme. Farfar lavede videre på hylden i køkkenet. De blev og spiste, og vi hyggede dejligt.
20/3 En lang dag, hvor Jeppe var med Anna i Annisse og lege og nyde det, og så blev han puttet hjemme. Signe Marie og mor var til dans i Birkerød. Mor spillede for alle børneholdene, og Signe Marie fik lov til at danse med på Juniorholdet.
19/3 Arrangement i 3.A. De spillede deres Grønlandsspil, viste powerpoint historier og der var fællesspisning
18/3 En hel dag derhjemme, hvor alle bare hyggede sig. Mikkel og Caroline var på besøg og lege.
17/3 Hella var i Ikea med børnene og spise frokost. Så var Signe Marie til prøve på stykket, og om aftenen hyggede de hjemme.
16/3 Signe Marie hentes af Nanna fra vores gamle hus og skal ned på kulsvierskolen og hente de andre og så skal de alle til fødselsdag hos Emma på Jespervej 26. Jeppe og os andre skal have en hygge dag hjemme. Jeppe skal dog være der til samling, for de er igang med sådan en god historie...Jeppe hyggede dejligt med os gamle hjemme,  med sædvanlig hygge. Vi fik köttbullar..
15/3 Signe Marie var til svømniing og sprang to gange fra 5 meteren. Så var hun til teaterværksted og nød det. Jeppe tog firebus hjem, og far og Jeppe hyggede med at lave pandekagekage og mad. Desværre blev bøfferne ikke røde nok, men ellers blev det en dejlig aften.
14/3 Signe Marie cyklede selv ud og hjem. Hun nød meget at cykle og skrev videre på powerpoint historien senere. Jeppe blev hentet af far, og vi så endnu et kunstværk, han havde lavet. Så var vi til violin. Jeppe var meget træt, men Signe Marie hjalp ham så fint. Hjemme nød vi at lave aftensmad og spille. Så tog Signe Marie til spejder med et syltetøjsglas. Mor flyttede i nye lokaler med arbejdet. Nu skal hun mest være på Kirsebærbakken.
13/3 Signe Marie cyklede til skole sammen med Sofie og thomas - og på hjemvejen var hun længe undervejs, fordi de kiggede på heste. Jeppe var hjemme hos IDa og lege. De forsvandt ovenpå og kom først ned, da det skulle spise. Signe Marie og mor var til folkedans i Birkerød. Mor spiller sammen med Bjørg. Jeppe og far hyggede og endte med at kigge lidt computer. Signe Marie og far lavede powerpoint historie sammen.
12/3 Signe Marie havde en dejlig farfardag i København. Hun var på bymuseet og på planetariet og se en 3D-film. Jeppe var med far i haven og lege, og så var han til spejder, hvor de var ude og spille rundbold i det dejlige vejr. Så var far ude og have dans for Karen.
11/3 Jeppe og mor var til spejer Heik - de gik en dejlig tur ved kongedyssen og sortedam sammen med spejderne. Signe Marie øvede dans til teaterstykket sammen med 3 andre piger. De skal selv organisere og lave en dans til stykket. en stor opgave. Signe Marie og Sofie legede videre med Belville og så gik Signe Marie med hende hjem og fortsatte ned til Maria for at lege dér hele eftermiddagen. Jeppe og mor kom hjem, Jeppe hvilede sig. Så tog vi ud til naturlegepladsen i det dejlige vejr. Desværre er de nunder restaurering, men Jeppe klarede det fint, og vi gik i slotshaven og var i bambuslabyrinten og ved hængebøgen istedet. Hjemme legede Jeppe med riddere og Hella var i haven og rydde op.
10/3 Vi var i Slangerup svømmehal efter at have set morgenhår som TV. Jacob og Berit var derude, men stod op som vi skulle i. Så spiste vi frokost ude i det dejlige forårsvejr ved skovlegepladsen ved Lystrup. Børnene legede dejligt på bakkerne. efter at have handlet i Lynge (hvor folk ikke er stressede - ifølge Jeppe og mor ) så blev der leget dejligt hjemme, inden vi tog ud til farmor og farfar for at spise. Jacob og Berit kom også ud og spiste. Jeppe og Adam legede dejligt med den nye ridderborg, og Signe Marie og Anna legede med Barbie. Vi andre fik dejlig ro til at hygge og nyde den som altid lækre mad.
9/3 Signe Marie har lavet nogle flotte skraldefigurer, og Jeppe viste stolt sine tegninger frem for os, da vi kom derud. Vi tog hjem og hyggede med lego og leg og Disney show, inden vi "trak stikket ud"
8/3 Signe Marie var i svømmehallen med SFO'en - og sprang fra 5 meter vippen. Så var hende og Sofie til teaterværksted.Jeppe viste stolt sine malerier frem og sine klip på skolen - han blev hentet som den næstsidste... Og hjemme havde mor lavet dejlig pizza, og Jeppe fik paneret søtunge, fordi han ikke fik nok den anden dag.
7/3 Signe Marie har lært om power point -og har lavet et fint show hjemme med 6 sider i flotte (matchende) farver. Jeppe var til violin, men kom for sent, fordi bamsen skulle med, de måtte hente den igen. Signe Marie lavede boller til spejder, som vi spiste, da hun kom hjem. Far kom tidligt hjem, da der var generalforsamling i Farum folkedansere.
6/3 Børnene gik selv hjem fra bussen, og de legede dejligt hjemme. Signe Marie og mor var til dans i Birkerød, og far og Jeppe brugte lang tid på Petersen på havearbejde. Jeppe puttede fint bamsen om aftenen.
5/3 Der er A-uger i skolen. SIgne Marie laver skraldefigur, og Jeppe maler. Signe Marie var til kor, og Jeppe var til spejder om eftermiddagen. Vi spise bagefter - mor havde lavet lækker kylling. Jeppe havde spejdernes bamse med hjem og brugte lang tid på den.
4/3 Vi hentede børnene i Farum, og så var Signe Marie og mor ude og samle ind med Folkekirkens Nødhjælp. De samlede ind  på BÆverdalen og Lille Sveriges vej. Så legede de og tegnede på vejen.
3/3 Vi hyggede dejligt hjemme det meste af dagen. Mor var ude og handle, og Signe Marie og Jeppe så morgen-TV. Om eftermiddagen legede de dejligt nogle timer sammen i haven. Så tog vi ud til mormor og morfar, hvor de spiste hjemmelavede McNuggets, mens vi voksne var til cocktail party hos Henrik og Nina (deres kopperbryllup). Vi blev og overnattede.
2/3 Far havde fodboldturnering på skolen og kom hjem med en hævet ankel - som sædvanlig synes Hella. Børnene nød at lege, og mor læste for Jeppe. Så var det mad og Disneyshow som det nu er om fredagen.
1/3 Jeppe har farfar dag. De skal ind og se 3D-film i Planetariet. De havde rigtig hygget sig, og Jeppe fortalte om det derhjemme med fuld fart. De havde også været på McDonalds. Signe Marie og Sofie havde været en time om at komme hjem - et bæltekøretøj havde tabt sit kørebånd og lå på tværs, så bussen ikke kunne komme frem. De var dog nået til teaterværksted. Charlotte og Sofie blev til spisning. Vi hyggede med at se video af pigernes optræden til festen, og Hella havde lavet dejlig mad - lasagne.
28/2 Jeppe var til violin og far og Signe Marie var ude og handle. Hjemme lavede Signe Marie lektier og var helpdesk for Leo.
27/2 SIgne Marie var til dans i Birkerød sammen med mor - Jeppe og far så GOLDFINGER.
26/2 Jeppe havde gymnastik og var på biblioteket, og Signe Marie var til kor. Signe Marie havde Sofie og Kathrine med hjem og lege. Jeppe var til spejder og de lavede snemænd - en for hvert hold.
25/2 Jeppe orkede ikke at gå til fødselsdag om morgenen, men stillede legetøjet op i fine rækker. Signe Marie spillede SIMS, og vi andre arbejdede. Far var med børnene ude og kælke - vi fandt en hemmelig bane inde i skoven, for Signe Marie mødte Maria og Freja, der kendte den. Om eftermiddagen kørte vi ind til Bjørgs fødselsdag, hvor vi så lejligheden ved siden af, og vi hyggede ved bordet, indtil Jeppe spurgte Bjørg, om ikke hun havde planlagt noget, for det var lidt kedeligt bare at sidde og snakke. Så gik vi en tur ned forbi det "besatte" ungdomshus og op gennem Nørrebroparken. Markus havde lavet lækker græskarsuppe til os til aftensmad.
24/2 Signe Marie sov hos Caroline og hyggede, så Mikkel gik ned til sine forældre fordi pigerne snakkede så højt.. Vi hentede Signe Marie og tog ned i byen og købte fødselsdagsgave til Bjørg. Så kørte vi til Farum og hentede Jeppe. Han havde hygget sig og fået nyt nattøj - og en sportsdragt - sort puma, som han ikke havde haft af siden. Så havde han fået 3 marvelskurkefigurer (plastik - ca 1 cm høj - til 60 kr, men så var der ogås en lille plastik terning med, de kunne puttes ned i. Vi fik den dejlig frokost. Hjemme hyggede vi, og så kørte mor ind og spillede med Lena og Henrik til legestue i Brønshøj, mens vi andre kørte til karneval i Farum. Ditte havde syet 20ér kjoler til Hende og signe Marie og Jeppe og farfar var i plusfors, slipover og slips. Jacob og Berit kom også, da Gurli havde lagt sig syg. Vi spiste buffet, sang en masse fra Stig og Dittes sanghæfte, slog katten af tønden (Anna blev kattedronning) og dansede - Signe Marie dansede det hele. Efter maden gik Jeppe, Signe Marie og far op med violinkasser til scenen, pakkede skydere ud og røvede kassen...
23/2 Signe Marie overnatter ude hos Caroline, og Jeppe overnatter hos mormor og morfar - mormor hentede dem fra skole. Far var ude og handle uden penge og far og mor hyggede med Sushi efter en god gåtur i skoven.
22/2 Skolen er aflyst idag pga snekaos. Mor og far har brugt hele formiddagen på at aflyse og ringe rundt. Signe Marie har været nede og lege hos Jon og Leo det meste af dagen. Jeppe og far var dernede til kaffe - og vi havde en mega sneboldkamp i deres have.
21/2 Jeppe var til violin og Signe Marie til spejder i snevejr. De var ude og kælke og fik lidt før fri... far var i Farum og lede dans om aftenen. Der var snestorm
20/2 Børnene nød skolen - Jeppe havde Rasmus med hjem og lege. De spillede PC det meste af tiden, mens Signe Marie lavede lektier med far og mor. Så var vi til fællespisning hos spejderne og mens børnene slog tønde ned, konkurrerede i lakrissnærespisning, lege hviske leg og tegne leg, og far var til generalforsamling øvede mor hjemme med Henrik og Lena til legestuen lørdag.
19/2 Signe Marie og Jeppe blev kørt ud og klædte om til rokokodame og Mega-man. Jeppe hold startede med tøndeslagning - det tog 3 kvarter. Ditte var ude og se dem. Anna slog også tønde ned, og så var det Signe Marie. 4 børn på skolen fik præmier for flotteste udklædning. Hjemme holdt vi fastelavn for vejen. Vi hængte to tønder op over vejen, og der var 11 familier, der deltog. Vi slog tønderne ned og spiste inde hos os. Alle havde en ret med til et stort fællesbord, og vi hyggede rigtig. Hella sørgede for en præsentationsrunde, og børnene legede dejligt. Jeppe legede meget med Rosa, og Signe Marie og de store piger gik ture langs Slettebjerget, mens alle de større drenge legede skudleg nede ved nr 25. Efter kaffen gik folk v. ca. 21-tiden.
18/2 Hella hentede børnene i Annisse, og De var til fastelavn på Mellemvej. Jeppe og Hella blev kattedronninger. De bed til bolle og hyggede sig.
17/2 Vi nød formiddagen hjemme. Mor har syet Jeppes megaman kostyme færdigt. Det er meget flot. Børnene leger med ringene i kælderen. Vi var ude og gå en tur ned til sorte dam sammen med Ditte og Stig, der tog børnen med hjem. Hella og Christian var i Madeleines madteater. - læs herunder, hvis I ikke selv skal derind. Det var en fødselsdagsgave.
Vi tog toget ind til København og slentrede ned gennem byen til Kongens Nytorv og var på cafe ved magasin inden vi langsomt gik ad Artillerivej og nød den dejlige solnedgang mellem de store nybyggerier på Islandsbrygge. Selve stedet er et gammelt Tuborgdepot, en typisk firkantet fabriksbygning med en store P-plads omkranset af et hegn. Ved den ene store, gule port står der indgang, og så går man ind ad en lille, gul dør uden nogen form for skiltning. Trøstesløst.
 
Indenfor bliver man budt velkommen af en smilende dame, der tager ens tøj, og man bliver udstyret med en polet. Rummet er lille og lavet af nogle store sorte forhæng, og alle de forventningsfulde gæster står og tripper, man kan ane lyset på den anden side. Der småsnakkes mellem de ca. 50 gæster, og pigen, der modtag os, tripper rundt og kigger efter de sidste gæster.
 
Så bliver vi ledt ind gennem tæppet. Det er den nøgne fabriksbygning, hvor der lige indenfor er et område med grønt kunstgræs og røde bolde i alle mulige farver. To store, runde forhøjninger af grønt græs bryder den firkantede form, og skråt til højre er en skinnende metalblank automat, hvor vi ved at putte vores poletter ind kan få en grøn drink. Der er to piger, der tager sig af os, stewardesser, som går rundt med pakker med små papirsposer, som vi kan vælge en af hver. Hella fik popcorn med noget sødt på, jeg fik brændte mandler med paprika. Så står vi mellem hinanden, sparker lidt til boldene, ser det store, røde hundehus og den røde postkasse, som også er en del af set-uppet.
 Svagt kan vi skimte resten af hallen. I midten er der en opsats, hvor der er sat træborde op mellem nogle kæmpe projektor-skærme, tre projektorer på hver side. Gulvet er hvidt, og bordene er af råt træ, sat sammen med sorte metalklamper. Midtfor er en desk, og bagved er konturerne af et køkken.
 Vi står og sipper af den let syrlige drink til de kraftigt smagende forfriskninger. I drinken er en stor oliven, som blander smagsindtrykkene endnu en gang. Man læner sig op ad de grønne forhøjninger eller sætter sig på kanten eller læner sig op ad automaten.
 
Så er det tid til at gå til bords. Lyset tændes svagt på børdene, og bagerst oplyses et helt hvidt, klinisk køkken i svagt. Vi valgte et bord tæt ved køkkenet, så vi kunne følge med. Da vi havde sat os, begyndte svag ballet musik at lyde i baggrunden. Vi begyndte at orientere os på vores bord. Det helt firkantede, rå bord med de store metalklampere råt sat ind i det ubehandlede træ var rammen. Gulvet var helt hvidt, og stolene lysegrønne metalstole, og i midten var der en stor, hvid desk draperet med grønt tyl. Ovenover en stor diskokugle og vægene var helt hvide. Køkkenet på den anden side af os var helt hvidt, en firkant med borde i midten, hvor maden skulle anrettes. Man kunne se alt under bordene og på bordene og ovenene og tallerkenerne - og man kunne kigge ind til opvaskerummet. Bag køkkenet var et rum, som var dækket med hvide gardiner. Selve bordet, vi sad ved, havde en enkel bordlampe af metal, hvor de mange nuancer af lys undervejs spejlede sig stemningsfyldt, og den kunne dæmpes centralt. På bordet foran os var der 5 vinglas, skæve og elegante, og så var der rullet et stykke staniol ud.

På det lå første scene: sprødt. Der lå der 7 forskellige små retter. I midten, stort og imposant lå to salatblade (issalat i havvand), som stod friskt med små dugperler. så var der 6 små anretninger i to rækker. Der var et stykke kokusnød med chokolade på ydersiden, Bolchekål dyppet i noget rødet, så hver anden porre stod ud i rød og den anden i hvid,æble, macadamia,  3 ringe rødløg, et flæskesværd rullet i lidt godt, og senere kom en kok med store, orange rogn til os. Ved lampen stod en lille plastikbox med forskellige ingredienser til os, med et kort over menuen og en brugsvejledning. I de forskellige rum var der ingredienser til hvert tema: Der var eddike/sherry i en pipette, som skulle hældes på sværden, der var chokolade rullet i en speciel slags græs (byggræs) med krydderi, der skulle på rognen. Der var kumqat, tror jeg det hed, en lille citronsmagende saft, som skulle sprøjtes på sværdem, hytteost, der skulle på macadamia. Der var salt rullet i rapsolie og maldon, så det smagte dejligt sammen med bolchebeden. Alt dette blev indtaget med en pincet, som kunne gabe over de enkelte dele. Vi fik en lækker, sprudlende sekt Grüner Vetling til. Imens begyndte væggene at køre med et storbillede af en mand, der tyggede og nød maden. Midt i retten kom stewardesserne med en bakke med cornflakes, som vi kunne træde på og opleve det sprøde.

Næste scene Bitter: Til næste ret begyndte sceneriet i køkkenet. Der kom 4 kokke, som iførst skjorte og slips og hvide forklæder - samt hippe plastiksandaler (Hella siger, at de koster en bondegård) som gik og lavede maden i stand. Tallerkenerne blev stillet op, dåserne taget ud, og hurtige,erfarne hænder gjorde arbejdet. bagved gik den yngste igang med at hive kødet ud af krabber ( med kløer på ca. 30 cm) - det gjorde han hele aftenen, afbrudt af de øvrige opgaver. Tallerkenerne til næste ret blev sat frem, anrettet, og gryderne til de næste retter sat igang, kødet i de to store metalovne, der var stablet op på et hvidt bord. Hver tallerken blev anrettet med frossent græskar og sauce.

Vi fik tallerkener på serveret af tjenerne og stewardesserne, og de kom med forklaringer og præscierede, hvordan man skulle gøre. Til denne ret blev væggene først orange og gule under serveringen, bagefter så man, hvordan en plet delte sig og blev til flere - en orange plet på en grøn baggrund. Den svungne tallerken, som vi fik, indeholdt en grønlig olie i bunden, og orange græskar mos i den ene side. Jeg byttede med Hella, for vi troede, at det var paté og jeg ville gerne have meget. Så kom tjenerne med en lille lærredspose hen til bordet. Hella ville til at tage indholdet, men tjeneren holdt igen. Det var andeleverpaté, som lå i posen, som han rystede foran os, så der kom små brødkrummer og rosenkålstykker på og han tog op med en gaffel og placerede på tallerkenen. den grønlige sovs, den orange græskar og den brødkrummede firkant med pate med en stålgaffel i var et helt lille kunstværk. Til dette fik vi en kraftig, sød kabinet fra Mosel. Her skiftede musikken til Dave Grusins jazz med "mountain dance" og mere musik i den stil. Den ene tjenerinde smygede sig rundt om desken, og draperingen i lysegrøn blev til et skørt, som hun havde om sig.

 I køkkenet var der travlt, der blev rørt store gryder ud og forberedt plader til en ny rest, og de samme kokke var ude og vaske op. Hele tiden blev der gjort klinisk rent i køkkenet, og nu blev der meget lys på maden. I lokalet blev der først rødlige nuancer, så billeder af en danser, som gled rundt på gulvet til klassisk musik. Kokkene kom rundt med små stykker modellervoks i blå, gule, røde og grønne farver. Vi skulle lige til at bygge med dem. Men de var simpelt fundamentet til en skiferplade sprødt med salt, som gjorde de ud for en lille japansk opsats. Kokken kom lidt efter med en meget tynd rulle, hvor der lå krebs, kogt broccoli og lidt tang på. Tjeneren lagde en fin klat creme af en slags på i midten. Til det fik vi en pensel med olivenolie med krydderier på, så vi slev kunne pensle retten og spise den. så sad vi og rullede og spiste det med en japansk brændevin (umeshu) til, iskold med salt på kanten af glasset. Imens dansede en voksen danser i helt hvidt på lærredet. Musikken var nu meget moderne med skarpe "pings" og instrumental, klinisk klang.

Næste scene: blød. Så skiftede det.  Køkkenet blev lyst med gult lyst, alle deres mange neonfarvede sandaler blev grå, og hele køkkenet gult og ensfarvet. Hele sceneriet på væggene blev rødt og orange og der blev anrettet aflange skærebrædder med en tube og en hvælvet skål på. Bagved stod 25 gryder opmarcheret og to køkke havde travlt med af vende noget i to kæmpegryder. på hvert brædt gik overkokken selv og kastede en mos (aligot)ud på tallerkenen. Så gik kokkene ud med brædderne. Vi fik et hver I skålen var en kæmpe kammusling anrettet med glaskål og ymer og æble i en lækker sauce. Mellem tuben og skålen var der svungen kartoffelcreme rørt med to oste, den ene røget. I tuben var en sennepscreme, som vi kunne komme på. De bløde hvide nuancer i det dæmpede lys med natrium lyset i baggrunden blev understreget af de runde former på skålen, de svungne linier på mosen og konsistensen af kammusling og mos. Vi fik en clos fra Montrachet til.Det var utrolig lækkert og flot.

Nu kom næste ret så til os. Nærmest uudholdeligt skarpt. Meget skarpe diskant toner i punktform på kanten til det uudholdelige lavede helt om på settet. Kraftigt lys viste køkkenet og baren. Der var klar durmusik i klassisk balletmusikstil i baggrunden. Nu dæmpedes lyset, der var intet på lærrederne og de travle, hurtige bevægelser hos tjenerne afløstes af en ubemandet køkken, I mørket fik vi udleveret en lille sort æske af kokken. Inde i var en lille beige æske med to små, syrlige bolcher i. Smagen var i højsædet. Der var meget stærkt på ydersiden, det lille bolche, og nåede vel ikke helt at blive søde, men smagen rundedes i munden. Nu fik vi så en lille skefuld olivenis, meget lækker og syrlig. Ved serveringen gik en stewardesse rundt med et stærkt, gult lys, og en tjener serverede is rigelig skefuld is på en porcelænsske til hver enkelt gæst.

Sjovt var det også at se køkkenpersonalet arbejde med den næste ret. De gule, bløde farver var baggrund for en stærk konstrast, hvor almindeligt lys blev brugt til anretning af en gryde til hvert bord. På store organisk formede tallerkener blev der penslet peber på de to sider og en orange, sød lakridssauce i bunden. 25 gryder blev klargjort med store stykker kød og andet lækkert, og til hver af disse var der forberedt et dækken af tang og salat og urter. Til denne ret fik vi en cote du Rhone, skærmene blev rødlige, skæret fra metallamperne ved vores bord skiftede fra blødt, gult til stærkt skarpt rødt, og på lærrederne dansede et par tango sensuelt. I køkkenet skiftede de til almindelig lys, og alle se skarpe nuancer stod klart frem: Det røde kød, det blanke metal og de hvide borde.

Vi fik den store, organisk svungne firkantede tallerken foran os med store, brede penslinger af sort peber og en rødlig sauce på tallerkenen. Så kom tjenerne med gryden til os, hvor et stort, tykt stykke perfekt stegt kød lå en en meget mørk lage med rødløg, urter og tang ovenpå, og med to knolde selleri dækkede med samme lage dannede en fin trekant midt på den firkantede tallerken. Kraftfyldt, stærkt og mættet komplementerede smagene hinanden på en fornem måde. Anden ombæring var kalveskank med glaseret løg til. Løgets kraftig og sødlige smag sammen med den bløde skank var en helt anden, mere blød og sødmefyldt kraftfuldhed. Billederne på lærredet skiftede til et spektrum i røde, gule og orange farver, og musikken nærmede sig soul oplevelsen.

I køkkenet var de travlt beskæftiget med opvask og rengøring og vores kok med krabberne stod stille og roligt og arbejdede på dem. Imens var en kok gået op med to store blendere til desken i midten. Her mixede han drinks og holdt om begge store blendere, mens de øvrige tjenere gjorde nogle små,hvide glasskåle klar og placerede dem tilfældigt på desken. Nu  begyndte grønne cirkeler at rotere på en orange baggrund på lærrederne og diskokuglen at køre rundt. Vi blev opfordret til at rejse os og da vi alle var oppe ved desken brød diskomusik igennem og små blade væltede ned over os, mens vi fik en lækker isanretning i de små skåle og en kølig magaritha med angustura og peber til. Der var mange forskellige konsistenser og istyper i. Sødmefyldte, og brede og stærke. Det var en dejlig oplevelse.  Der var en løftet stemning, glad, forløsende på grænsen til det vilde. Der blev dog ikke direkte dans.

Så trak vi om bag køkkenet, hvor der var endnu en opsats, denne gang med lave, kinesiske træborde med bænke på ca. 20 cm, som man kunne sidde ved eller sidde nedenfor på de bløde tæpper. Her var der orientalsk orienteret musik og kinesisk te og store kopper, og her blev vi blandet i selskabet. Til dette var der en lille lækker kage, der var helt ny og varm, og der blev serveret drinks efter ønsker. Den glad, tilfredsstillet stemning bredte sig.

Vi gik op ad artellerivej og tog togt hjem og en taxa fra Allerød station, en stor oplevelse rigere!

 

 

i

16/2 Signe Marie og mor var byen for at købe ind til stof. Mor har hele dagen arbejdet på Jeppes megaman dragt - Signe Marie har hjulpet. De var også i byen og købe ind til det. Jeppe og far var ude og løbe i Brødeskov og se flunkernes første landingsplads på jorden. Så var vi til en hygggelig fødselsdag hos Mikkel på Jespervej 26 - børnene leger utrolig dejligt sammen.
15/2 Gør-hvad du vil-dag. Børnene måtte gøre lige hvad de ville. Jeppe talte sine penge og tog ned og købte en flunkebog. OM eftermiddagen så de Madagaskar sammen, og så om aftenen lavede mor dragt til Jeppe sammen med Signe Marie. Jeppe læste Danmarkshistorie sammen med far.
14/2 Vi tog på udflugt til Køben havn. Vi satte bilen ved Buddinge og tog toget ind. Da vi gik forbi Glyptoteket, snakkede Jeppe om mumier, og vi gik ind og så på mumier og statuer fra romertiden og grækenland. Det var rigtig spændende, og begge børn var dybt optaget. Så gik vi over til højbro plads over gammel strand, hvor der var en gammel fiskerkone, der solge fisk. På højbro plads spiste vi på McDonalds sammen med Stig og Ditte og Lærke. Så gik vi sammen med Stig ned for at se Absalons gamle grav, men der var alt for mange mennesker, så vi endte på Nationalmuseets børneafdeling. Så var vi på Planetariet - der er en flot udstilling i hallen, og showet startede med at vi så stjernehimmelen og bagefter en flot film og dyrene på koralrev. Så tog vi afsked med de andre og kørte med tog til Farum (chr og Signe Marie hentede bilen i Buddinge) og så var vi ude i Farum, hvor der blev hygget med de store klodser og så kom Bjørg. Lene havde lavet utrolig dejlig mad, og så snakkede vi og legede til 22-tiden.
13/2 Vi havde besøg af Karsten og Kristen Tølbøl og alle børnene. Vi hyggede med frokost, gik tur ved nordmandsdalen og slappede af hjemme med aftensmad og leg.
12/2 Far og mor arbejdede til sent. Børnene legede hos farmor og farfar. Farmor syr en rokokko kjole til Signe marie. Da vi kom hjem nød vi roen og spillede computer.
11/2 Jeppe og Signe Marie fik besøg af Mikkel og Caroline og legede dejligt med dem. Der blev ryddet op på Signe Maries værelse og sat skab op. Vi fik aftensmad i Annisse og vi så familiefilm. Børnene blev derude til overnatning
10/2 Jeppe legede hos Mikkel det meste af dagen. Vi andre gik en lang tur i ulvedalene og var i Ikea og købe skab til Signe Marie og stol til far. Så så vi melodigrandprix og spiste Pita-Brød
972 Jeppe havde Mira fra 0.B med hjem. De nøde at lege sammen, og mor var ude og shoppe. Vi hyggede dejligt med rødt kød og Disnyshow.
8/2 Far var til møde i Farum. De andre hyggede hjemme. Signe Marie var til teater værksted og Jeppe havde besøg af Benjamin.
7/2 Far var til dans i farum - vi havde besøg af farmor. Signe Marie var til spejder
6/2 Vi var nede i byen og købe ind sammen og på genbrugspladsen
5/2 Far var nede og lede dans i Hillerød. Vi nød aftenen sammen. Jeppe var til spejder og Signe Marie til kor
4/2 Vi sov længe - Birthe og Hanne og Kjeld som havde slidt med oprydningen sov hos os, og fik besøg af Ditte og Stig til aftensmaden. Inden havde vi slappet af med Håndboldbronzekampen. Vi så video fra aftenen. Det var meget dejligt.
3/2 Vi holdt den store fest med highland games i Hammersholt forsamlingshus. Tug of war, touch of death, sitck pull, tosiin the caber, Hurling Haggish og sotne lifting. klanerne dækkede nogle flotte borde, og peter havde lavet dejlig mad - haggish først og skinkeskanker og rødt kød bagefter. Ditte lavede en dejlig is, og vi havde købt ost hos Pibe Mølle. Signe Marie og Sofie lavede et flot stykke for alle, og Christian fik en fødselsdagsschottich, deltgo i 358 konkurrence og fik her er dit liv med besøg af David fra hans gamle klasse. Så dansede vi - bla. Lancier og eifhtsome reel stig var med til begge. Så gik festen eller derudaf.
2/2 Signe Marie havde Sofie med hjem, så de kunne øve. Hun blev og spise. Jeppe havde kristoffer med hjem. De legede dejligt. Jesper kom for at hente Sofie og blev og hyggede ssammen med os.
1/2 Signe Marie tager med Sofie hjem, så de kan lege, og så skal de til teaterværksted. Mor er til eksamen er har fået et 11-tal. Det blev fejret ved at Marianne hængte en hendes navn op med 11 tal som l'er på vinduet. Jeppe havde Rasmus med hjemme og lege, og Signe Marie kom sent efter teaterværksted. Så var vi ude og besigtige forsamlingshuset til festen.
31/1 Signe Marie var nede hos Maria og lege hele eftermiddagen og Jeppe var med mor til violin, mens far lavede mad. Om aftenen kom Ditte og tog med til dans, mens signe Marie gik til spejder.
30/1 Christian blev vækket med gaver på sengen. Vi fik besøg af Ditte og Stig om eftermiddagen og så var vi til skolehjem samtale med Jeppe, der fik mange roser og viste os sine fine bøger med ord og opgaver. Det var imponerende. Så var vi nede på den thailandske og spise, inden vi tog hjem for at sove.
29/1 hella havde fri til at læse.
28/1 Vi var i svømmehallen i slangerup, hvor vi mødte jacob og Berit, og Signe Marie tog med dem og legede med Anna. Jeppe var træt, men vi hyggede hjemme, og klokken 16 gik han i seng og vågnede først næste morgen. Vi andre hyggede med Signe Marie.
27/1 Lørdag pustede vi ud - Benjamin og Jeppe og signe Marie var på kælkebakken længe, og far var i byen, og så kom lars go Lisbeth og spiste frokost med os. Om aftenen var der familiehygge.
26/1 Vi holdt stor fødselsdag for signe marie, Jacob og thomas. Det var meget hyggeligt, og vi hentede børnene, og gik skattejagt om grønland rundt om sortedam. så fik de boller og legede en kæmpeleg, hvor alle var med, og Helene havde lavet pizza til alle. så legede de igen, og vi nød at få lidt fred ovenpå. Så kom forældrene, mens de andre så Disneyshow. Benjamin havde vi med hjem. Han overnattede hos os.
25/1 Signe Marie var til teaterværksted. Jeppe og far var på genbrugspladsen og lavede mad sammen. Mor var på arbejde til meget sent.
24/1 far hentede Mikkel og caroline, og de legede dejligt på Jespervej. Gitte kom og spiste med sammen med ditte. Ditte var med til dans i Farum. Det var kaffeaften, så vi sang. Signe Marie var til spejder.
23/1 Vi var ude hos Lars og Lisbeth og hygge til sent.
22/1 Christian havde dans for Karen i HOF. jeppe var til spejder. Vi fulgtes ned med Rasmus Bitsch, der var der for første gang
21/1 Jeppe kom hjem og legede så med Benjamin om eftermiddagen. Signe Marie nød Århus og kom hjem om eftermiddagen. de havde meget at fortælle hinanden. far laavede kursus i Brønderslev og kom sent hjem med flyveren.
20/1 Far tog til Åblorg med fly for at lave kursus i Sæby - han kom for sent, fordi flyet var forsinket. Om aftenen spiste han hos Christian og Eva. Jeppe var på spejdertur i drivende regnvejr til Hillerød og overnattede i spejderhytten. Mor lå sløj hjemme. Signe Marie var  svømmeren på hotellet, så film og de var på moesggaard.
19/1 Signe Marie skal med mormor og morfar til Århus og bliver hentet fra skole. Jeppe og far skal til dansetræf og mor skal have nytårsfest hjemme for sine kollegaer.
18/1 Far har åbent hus på skolen, og Signe Marie er til teaterværksted sammen  med Sofie. De hyggede sig dejligt og fik uddelt nye roller.
17/1 Jeppe var til violin hos Jesper - de talte om James Bond. Jeppe er vild med at lege en slags tagfat med drengene i klassen. Signe Marie og far gik op gennem slotsgade og hyggede og tog en bus hjem. Signe Marie var til spejder - hun har skrevet et langt indlæg til bladet om overnatningsturen i November. Jeppe legede dejligt med riddere, og far og farmor fulgtes til dans i Farum. Ditte danser med Liselotte, mens hendes mand er ude og rejse.
16/1 Tirsdag gik med at hygge hjemme. Jeppe og Signe Marie kom hjem med bussen og så Grease. Bagefter fik vi koteletter i fad.
15/1 Signe Marie ringede efter Katrine, og de legede hele eftermiddagen. Jeppe var til spejder og fulgtes med Rasmus derned. Han skulle starte denne dag. Signe Marie og far lavede mad. vi fik sprængt spegepølse.
14/1 Signe Marie og far er på Louisiana, hvor vi så filmudstilling og var i børnehuset og lege med ler og bygge plader med konkylier og farvede glasstumper. Hjemme spise vi frokost med pølse og ost fra  Pibe mølle. Jeppe nyder Lalandia - han var vil d med monkeytonkeyland, hvor der også var astronautland. De spiste i Piazzariaet. Hjemme fik mormor og morfar en kop kaffe, inden de tog afsted. Så hyggede vi dejligt med leg og snak.
13/1 Signe Marie spillede SIMS det meste af morgenen. Så var far og Signe Marie i svømmehallen - hun sprang fra femmeteren. Så var vi på biblioteket og kørte ud for at bestille ost til festen. I Helsinge mødte vi farmor, der inviterede til frokost. Så tog vi derude og hyggede. Om eftermiddagen gik vi sammen med farmor rundt om Gribsø. Hjemme lavede vi forårsruller og Cuvette med kartoffelmos. Jeppe ringede hjem og sagde, at han havde det godt. De havde været i monkeytonkeyland og ude at svømme, hvor han havde svømmet rigtig godt. Han er vil dmed rutchebanerne og har fået en ven, hvis telefonnummer, han har med hjem.
12/1 Signe Marie havde besøg af Sofie og så hyggede mor og Signe Marie hjemme med mad og Frøken Nitouche. Jeppe blev hentet efter skole og tog til Lalandia med Mormor og morfar. De nåede ikke ud at svømme, men var i begge legeland's.
11/1 Signe Marie havde Sofie med hjem - vi var til teater værksted. Jeppe havde maddag, så vi spiste burgere sammen.
10/1 Signe Marie var til spejder og Jeppe hyggede hjemme med far - vi lavede mad sammen.
9/1 Far var ude og snakke med med Peter til festen. Signe marie havde Julie Ø med hjem.
8/1 Jeppe overnattede derude. Signe Marie var i skole og tog fire-bus hjem. Ditte var inde med Jeppe, og mor og Jeppe legede dejligt i kælderen. Signe Marie gik ned til Katrine for at lege, og i aften er der møde om fødselsdag i Signe Maries fødselsdagsgruppe.
7/1 Signe Marie belv hentet ved 10.tiden. der havde de lege karaoke meget længe, og de andre forældre var hyggelige at snakke med.Vi var i skoven og gå en tur ude ved valhalla-dyssen. Jeppe legede tagfata derude, men blev træt. Så tog vi hjem og hyggede. Jeppe og far var på genbrugspladsen, og Jeppe fandt 3 nye bøger til sit bibliotek. Hjemme spilelde Signe Marie SIMS. Jeppe og far læste 20 sider i Søren og Mette bogen. Så tog vi ud til Ditte og Stig til Hellig tre konger - vi kom en time for sent! Adam havde fået kongen, og da vi kom, fik vi lidt kage og så gik vi rundt om juletræet. Børnene legede dejligt, og Stig havde som sædvanlig lavet dejlig mad.  Signe Marie morede hele selskabet ved at prøve at forklare Erik om hvaqd en farbror er. Jeppe blev og overnattede. Signe Marie fik lov til at læse i sengen mellem far og mor.
6/1 Lørdag formiddag blev der arbejdet og leget en masse. Jeppe var stadig halvsløj, så Signe Marie og mor tog i byen sammen. Om eftermiddagen blev Signe Marie kørt ud til Alberte, hvor hun skulle overnatte til albertes fødselsdag. De så McGee og hyggede med karaoke i den store stue. Jeppe og vi andre hyggede hjemme med Jams Bond og leg.
5/1 Jeppe vågnede med en lille bule på hagen, og Hella blev hjemme og og ham med til lægen - han er på pencillin. Han kom hjem til Ditte og stig og hyggede, mens mor var på arbejde. Sigen Marie to gbussen hjem og var alene hjemme. Så lavede mor fondue titl os alle, og Bjørkom og fik lidt med. Så kom de gamle rødder,mens børnene så Disneyshow - Bjørg, Jon, Tim, Vibeke, Hella Danø, Anne, Merethe og Eva. Det var rigtig hyggeligt. Børnene så James Bond, og havde svært ved at falde i søvn, mens rødderne spillede en masse af de gamle numre.
4/1 Jeppe havde Ida med hjem, og de legede dejligt. Signe Marie var til fødselsdag hos Caroline fra den nye klasse. Jeppe og Ida lavede fondue til os andre, og Lone og Signe kom og spiste med.
3/1 Første skoledag. Signe Marie hostede det meste af natten, og mor blev hjemme med hende. Jeppe var frisk og blev kørt ud på skolen, tog selv etbus hjem og var til violin om eftermiddagen. Der var masser af energi i ham . Signe Marie har læst mere end 400 sider i erik menneskesøn siden jul. Hun spiller sims 2 i resten af tiden.
2/1 Signe Marie og Jeppe legede dejligt udenfor og lavede videre på hulen. Vi var på genbrugspladsen og vi købte ind til mad. jeppe ville have maddag og lave blødende hjerter. istedet blev det nu til skinketærte af resterne. Mor var meget træt ovenpå arbejdsdagen.
1/1 Børnene vågnede først, og vi spise mors dejlige nylavede boller. Så smurte vi madpakker og ryddede op og vaskede gulve og flyttede alle tingene på plads igen. Så kørte ved ned til Frederiksfos og så den, inden vi kørte til Danmark i regnvejr og blæsevejr. Henrik og Nina skulle have benzin på i Traryd, og vores batteri gik dødt. De andre skubbede bilen igang. Vi hyggede sammen på færgen og sagde farvel til hinanden. Hjemme i Danmark var der benzin til 8.09 og da vi kom hjem var der hygge og puslen med legetøj, inden vi sammen så Asterix og Obelix i ægypten. Da børnene sov, så vi andre kong Arthur.