se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004

se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07   se dagbog forår 08

Se dagbog efterår2008 Se ny dagbog

Sidst opdateret d. 27-06-08

Her er par stemningsbilleder fra påsken 04Her er et udsnit af billeder fra vores tur til Lalandia. De to øvrige børn er Anastasia fra Signe Maries klasse og hendes lillebror, Niklasher er billeder fra fastelavnHer ser du vores hus og billeder fra den nye børnehave - klik og se vores dagbog!

13/6 Vi tog i Frederikssund svømmehal - et meget dejligt roligt sted,  med børnebassin. det var meget fint - men mest, fordi der var svømmestævne i Slangerup. Så var vi nede hos Oldefar Svend i hans ny bolig. det var meget fint, og vi gik ned på hovedgaden i det dejligste vejr og fik en IS - vist nok det forkerte sted. På hjemvejen købte vi jordbær, ny kartofler og gulerødder i teltet ved freerslev. Det var meget dejligt. Så var vi nede på kulsvierskolen for at stemme, og Signe Marie gik trafikprøveruten igennem med far, mens Hella to hjem for at male videre på toiletdør og alle dørkamme i gangen. Vi hyggede rigtigt, og så lavede vi mad, som blev indtaget på terrassen, så spillede Jeppe computer og Signe Marie dansede i sofaen.
12/6 Arbejdsdag i børnehaven. Der skulle males de ny skib. Hella malede og havde Jeppe omkring sig. Signe Marie malede legeshuset - og fik malet sit regntøj. Senere fik vi grillmad til frokost, osm der blev spist godt af. Signe Marie legede dejligt med Louise, som var med hjemme til aftensmad på terrassen. senere kom hendes far, som var murer, og som kiggede vores hus godt efter. Vi hyggede til ganske sent. Og så en meget hurtigtskiftende klovneforestilling.
11/6 Signe Marie var ked af ikke at komme på kulturdag - vi havde lovet hende det fredg - men så styrtede det ned. Istedet tog hende og far en hygge dag på bibilioteket og med at handle og med at lave restaurant for de andre. Det var meget dejligt. Jeppe og mor hyggede hjemme. Vi havde en dejlig aften.
10/6 Udflugtsdag.  Signe Marie var med klassen på frilnadsmuseet med deres "store" (5 klasser) Signe Maries var desværre syg. De kørte i hestevogn og så pantomime teater - 3 mand på frierfødder. Det havde været godt. Jeppe var med hele børnehaven til kulturdage i Hillerød, og Han stod forrest på scenen med en legemikrofon, som han fik ødelagt - og grinede af det. De sang som indledning på det hele. Så var der en klovn, som var meget spændende, men mest spændende var smedien, hvor han fik lov til at styre blæsebælgen og så jernet blive formet - og en kniv landede i græsset foran os, og svedede det helt. Så kom mor, og vi var med til at lave aktivitet i teltet. Jeppe fik popcorn og vi gik op gennem gågaden. Senere hentede vi Signe Marie, og Lena var på havebesøg, og hende og mor samt nogle veninder var nede i den indre slotsgård og se afløsere for Lisa Ekdahl.
9/6 Vi havde besøg af Lars og Lisbeth. Benjamin legede godt med de to store, de lavede cirkus med klovne numre, og Tobias var blevet meget stor og undserholdt os andre, selv om han hele tiden ledte efter de vørige.
8/6 Da vi kom hjem, ville Jeppe se superman. Det tager 3 timer. Så det var den aften.
7/6 Signe Marie var til fødselsdag, og vi benyttede lejligheden til at Jeppe tog ud med mor og handlede. OM aftenen havde vi besøg af Anette og Lena, som skal spille for far i næste sæson. Det var meget dejligt.
6/6 Vi badede og saunaede i vandlandet og fik dejlig brunch, og så kørte vi hjem til Annisse - børnene var bortført sagde Bjarne. De var oppe hos Jan og ragna til brunch og legede dejligt. Vi tog dem med hjem, hvor Signe Marie gjorde rent og ryddede op helt af sig selv, og Jeppe spillede computerspil. Så så de en god film, det er ved være sengetid. En dejlig weekend!
5/6 Grundlovsdag. Pigeudflugt. Vi startede tidligt med at lave sandwich, og så drog vi ind til Mellemvej og hentede Henrik og Nina. Præcis kl 9.15 var vi klar ved kanoerne på Susåen, hvor vi sejlede op til Holløse Mølle og så ned til Næstved med en meget dejlig frokost i midten på en eng uden nogen larm. Næste stor var Sorø Store kro, som lå på en bakketop. Vi hyggede med øl og en gåtur ned til søerne i Sorø. Så gik en del af os i vandlandet (biblioteket var en skuffelese, kagerne til kaffen OK) Og senere var der så tre retters dejlig menu med dyrekød, kalvesteg og dessert. Så var der musik indtil natmaden med MORTEN - Niels var der ikke. Så drog vi ned på værelserne og drak lidt videre. Signe Marie og Jeppe havde en dejlig dag med farmor og farfar. De var i skoven og fange haletudser og grille med Stig, og senere var de til Præstegårdsmarked med tombola og fiskedam og vandt præmier.
4/6 Det var svært at få børnene op. Det holdt hårdt,  men vi nåede i skole til præcis kl 8. Jeppe blev afleveret senere af Hella. I aften skal vi spise sammen med Ditte og Stig og Jens Rohde.  Jens kom og hyggede med os, Hella kokkerede i køkkenet i høj grad og gjorde klar til børneudflugt dagen efter - men vi fik også tid til at hyggesnakke. Ditte og Stig kom ind og spiste med, og vi havde det meget hyggeligt. De tog børnene med hjem.
3/6 Store festdag i børnehaven. Signe Marie var helt oppe på mærkerne fra tidligt om morgenen, og fik rigtig badet og pyntet sig om eftermiddagen. Da vi kom derned, var der mange igang med at gøre klar, og så sang drengene fra 0. a og B for os, og pigerne optrådte med et nummer, som majbrits datter havde indstuderert med dem til en melodi fra Grease. Så sang det sange for, os, og så var der stor tag selv bord henne i klasserne - Signe Marie og Mads stod i baren og betjente folk med sodavand og øl. Jeppe hyggede mest sammen med os. Det var meget dejligt. Hella holdt en lille tale for majbritt og Lene, og børnene legede dejlig - specielt Signe Marie og anastasia sammen med Jeppe. De kom meget sent i seng
2/6 En rigtig legedag. Signe Marie var hjemme hos Lauraog lege og spise. Jeppe ville lege med Mikkel, så han var dernede længe. Så kom de op med Caroline og Mikkel, og vi legede og hyggede og lavede mad sammen på terrassen. Det var hyggeligt - senere hentede mor Signe Marie i Nødebo hos Laura
1/6 En rolig dag efter fart på i dagene op til. Hella var i Gilleleje og hygge, så far havde børnene for sig selv - det var dejligt at hygge med dem om maden.
31/5 Vi var i Annisse til frokost på terrassen, og vi legede dejligt med børnene udenfor. vi så også video fra skovturen. Men på vejen hjem faldt Jeppe i Søvn - vi andre er nok også lidt flade.
30/11 Vores bryllupsdag, Hannes fødselsdag, lars´25 års fødselsdag osv..Pinseskovtur. Jeppe og Signe Marie var i Jægerpris og besøge oldefar. det var dejligt at besøge ham, og lidt spændende. Så var de til pinseksovtur ude i gribskov med ekspedition og en dejlig gynge. Senere var de i Annisse, hvor der var fodboldkamp, men Jeppe havde travlt med at vaske vinduer, og Signer Marie var mere til at lege på legepladsen. Sent faldt de i søvn, og Erik og Lene var der til allersidst. Far og mor kørte til Sdr nærå og var til Hanne og Arnes bryllup - en meget fin dag, med en frisk præst, som talte til brudgommens far midt i talen., med højdepunkter i Ilses tale til dem, Arnes spillen vals for Hanne og dansen til samme selv komponerede vals, som Harald spillede (han spillede også i kirken) Det største var, da Thomas talte til dem og vad om lov til at kalde Arne for far. Hella kørte bilen hjem, mens vi andre sov - vi var hjemme omkring kl 4.Det var også hyggeligt at se Ann Louise igen. Det er mange år siden, men det var utrolig dejligt og livsbekræftigende.
29/5 Far og mor dag. Jeppe havde far dag med tur til arkaderne for at find ealle playstations dernede, vi spiste på pizzariaet - de lavede meget bedre mead end hjemme - selv end mor - så købte vi en gave til Sebastian og var oppe med den - vi fik boller, og børnene legede. Derefter kørte vi i skoven, og Jeppe var meget dygtig til at cykle,h helt uden pine, han blev blot holdt på skuldrene. Vi legede ninjaturtles. Hjemme hyggede vi med spil, læsning og computer. Mordagen var en indkøbstur til København- især i H&M. Men de timede det, så de kunne sidde på  macDonalds og spise og se hele karnevaloptoget gå forb. Signe Marie fik en masse nyt tøj, som blev præsenteret hjemme sammen med noget sørøvertøj til Jeppe. Det kom på og aldrig af! Senere tog vi til Farum og spiste sammen med mormor og morfar. Vi kørte gennem en mængde FCKfan, der tydeligvis havde vundet mesterskabet. Det var en meget dejlig aften med dejlig mad, og to legende børn, Jeppe var sørøver og lavede huse og våben, Signe Marie syede på mormors gamle symaskinem, som hun havde fundt hos oldefar. Jeppe og Signe Marie sover derude. Signe Marie ville sove for sig selv ovenpå
28/5 Far hentede Jeppe, så vi kunne nå ned at handle sammen, og vi hentede Signe Marie, da hun var færdig itl fødselsdag i SFO'en. Vi skulle have Lars og Lisbeth på besøg, men det smuttede, istedet kom Karen forbi med gave til brylluppet. Vi indbød hende til at spise, og nåede også lige at fange Jacob og Berit, så det blev en dejlig gang ristaffel med Adam og Anna - og alle børnene så disney show ovenpå, mens vi andre hyggede os nedenuinder. Adam kom også ned til os - det var vist ikke så spændende at sidde i sengen - og hos os kunne han være midtpunkt.
27/5 Vi havde en dejlig dag hjemme. Jeppe var i rigtig hopla i haven, og Signe Marie legede djelig med ham.
26/5 Signe Marie skal have afslutning i musik og bevægelse, hvor vi skal med. Jeppe skal igen idag i skoven og hygge - han har fået Mariekiks med til at dele ud til eleverne. De var friske, da vi kom hjem. Jeppe var i byen med mor og handle, og signe Marie var nede hos Caroline. Vi spiste mad sammen med Lena, og var nede og se en fin opvisning i musik og bevægelse, hvor Signe Maries højdepunkt var at være Gerda i historien om pedro pedersen, der blev skudt af 4 onde mænd, mens han gravcede kartofler i sin have. Signe Marie skulle opdage ham og skrige. Jeppe var meget træt efter skovturen, så mor tog hjem med ham, og vi andre fik kage og saftevand og legede godt, inden øjnene ikke rigtig kunne holde sig oppe længere.
25/5 Jeppe skal i skoven igen idag, og så skal han hentes afmormor. Signe Marie skal prøve 9. klasses sidste skoledag, dvs få karameller og være bange for at få vand på sig..Senere skal hun ud til Katarina og lege. De legede dejligt, og Jeppe legede med triptrapstolen, at den var en græsslåmaskine, og han havde trøjen med det periodiske system på, så han kunne være robot. Mormor blev og spiste, og Lena kiggede lige forbi. Signe AMrie tegner fine bøger med massser af tegninger i i øjeblikket - specielt med Frederik og Mary
24/5 Det svært at komme op. vi læste resten af snøvsen færdig ved morgenbordet. Jeppe have skovuge i denne uge. Jeppe  legede djeligt, han have våde bukseben og havde været i søen med sine sko - det er altså kun undersiden, der er selvrensende... da han blev hentet, og Så legede de i haven, og Signe Marie satte sig ind og tegne, mens Jeppe løb rundt med det periodiske system på maven og legede, at det var robotknapper. Så kom morfar og spiste med på terrassen. Vi nød at spise sammen. Så ordnede han vores vaskemaskine. Senere kom farmor - hun har lavet kjole til Signe Marie og havde købet en bluse til Jeppe. Hun sad og hyggede længe med Hella, mens far puttede.
23/5 De legede dejligt med deres ting hjemme. Signe Marie var nede hos Katarina.
22/5 Dejlig dag i Sverige og Hjemresje til Danmark.
21/5 Idag er der planlagt indkøb i Ikea og älmhult...2
20/5 Hele dagen gik med at se huler og bygge huler. Morfar har hængt en gynge op.
19/5 Hella og børnene blev hentet af mormor og morfar, og så drog de til Sverige, var i City Gross og fik djelig mad ved sommerhuset.
18/5 Tirsdag eftermiddag var det dejligt vejr, så børnene kunne være i haven, da de kom hjem. De fik læst højt af både far og mor af den nye bog som sagn og eventyr om samer.
17/5 Mor har lavet havfruehaler til alle, og en trefork til Jeppe. Mor har været med i skole idag. Det var hyggeligt, men Signe Marie ville helst "sidde" på mor hele tiden. Hella hentede Jeppe, og så gik de ned og hentede alle 6 piger (sofie var på lanzarote) De gik og sang hele vejen med pjuske forrest. Signe Marie bar med børn på skift., og så er der havfruefest hjemme med alle klassens piger.
16/5 Formiddagen stod i fjernsynets tegn i nattøj og at  hjælpe Hella med rengøringen. Far lavede græsplæne. OM eftermiddagen slog vi et sving forbi Ganløsevej og hyggede lidt, og så var vi på en dejlig gåtur i Utterslev mose med Bjørg og Markus, Vi så gæs med gæslinger og en masse dejligt vand, og fandt nogle gode klatre træer. jeppe løb forrest og lavede uinderholdning. Hjemme stod Signe Marie for en masse planlægningen af morgendagens havfruefest.
15/5 Dejlig dag på bakken. Signe Marie stod tidligt op og så videoen fra resten af brylluppet. Så vågnede Jeppe og så Disneysjov med storesøsteren. Så drog vi ind til Berits fødselsdag i dyrehaven, hvor vi fik en dejlig frokost tæt ved selve bakken. Så skulle Signe Marie danse på scenen og gå optog først, mens mor skulle spille til alle amtets opvisninger. Senere sad vi nede ved indgagnen til bakken og fik kaffe. Børnene fik set Pjerrot to gange, far drukket kaffe med Farum og børnene leget dejligt med Anna og Adam og viktoria samt Josefine. Vi fik prøvet svanerne med alle børnene, og børnene var helt vilde med hurlumhjehuset, mens far og farfar sad og fik øl med Lena og Anette på en fortovscafe. Senere spiste vi middag med Ditte og Stig på stedet på stedet, italiensk menu, Jeppe fik dog røde pølser. Så så vi en mand blive skudt ned fra en høj pæl, og prøvede at vinde chokolade, men det lykkedes ikke. Vi tog ud til vandet, for vi skulle samle ting ind til havfruefesten. Så drog vi til Hillerød, hvor Lena og anette ventede med dejlig chokolade, inden far skulle ud og lave dans med dem. Vi lavede dans, men hørte først nogle fra selskabet synge 7 stemmige danske sange. Det var flot!
14/5 Signe Marie har spist prinsessemorgenmad og taget hvidt og lyserødt på, og i dag skal vi se bryllup! Hella var til tandlægen med børnene, og derefter stod det på royalt bryllup på TV. Vi tog TV'et ned i stuen, og vi så på det fra klokken 15. Signe Marie erklærede, at hun skulle det lige til brudevalsen. Hella dækkede fint op og lavede snacks og dejlig mad til os. Børnene hyggede sig, men klokken 21.20 kunne selv Signe Marie ikke mere. Vi voksne faldt i søvn, så vi ikke fik Kronprinsens tale.
13/5 Idag er der forældremøde i 0. A. Børnene legede djeligt i haven, Signe Marie spillede bold med en ærtepose.
12/5 Signe Marie tog med Caroline hjem for at lege. Jeppe var med mor nede og handle, fordi vores egen bil ikke ville starte så måtte Hella låne Vindelevs bil. Hella lavede pølser til os alle hjemme.
11/5 Signe Marie havde Annika med hjem fra skole, de legede dejligt, og tilsidst lavede de duftevand på stolen ved hoveddøren. Annikas mor kom og spiste med. Signe Marie var til træning til bakken. Karen ledte og Lena spillede med Anette. 
10/5 Far ligger syg hjemme, men Signe Marie har invitationer med til sin havfruefest for klassens piger. 
9/5 Idag var familien ud i Hove hos Morten og Turid, hvor Jeppe og Asbjørn blev rigtig gode venner og legede meget.Signe Marie legede mest med Anna, som fandt masser af snegle. Vi fik en herlig omgang mad, og så var i haven i det dejlige vejr. Om aftenen spistes der i Farum - pizzaer med Bjørg og mormor og morfar, som havde været i Jægerspris.
8/5 En hjemmedag, hvor vi ikke lavede meget udover en gåtur ned til bambuslabyrinten. Jeppe og Signe Marie snakkede om, hvordan de skulle bo, når vi ikke boede her længere. Jeppe og Josefine skulle have 200 børn. Vi forklarede, at så måtte der være tvillinger og trillinger og firlinger imellem- hvorefter Jeppe sagde "grislinger". Til Frokost kom Henrik og Nina på besøg, og vi nød det sidste af hvededagsmaden. Børnene legede som sædvanligt bare dejligt.
7/5 Signe Marie vågnede først, og de så junglebogen, fordi Jeppe er sløj. Signe Marie er nede og lege hos Alberte, men Jeppe spiller computer...
6/5 I et meget dejligt vejr mødtes vi alle - hele familien Obel og Bjarne og Inge  på parkeringspladsen i skoven med Olsen, som var kommet med tog fra Hundested. Anna stod på bommen og grinede. Vi gik en dejlig tur i den grønne bøgeskov ned til fantasiens ø og nød det dejlige vejr dernede. Så gik vi hjem - Signe Marie gik fra os andre og fandt parkeringspladsen. Vi andre var ikke helt trygge. Så nød vi vejret i haven på Jespervej over rosévin og øl, mens børnene legede, inden Stigs hjemmelavede hveder (6 til hver) kom på bordet sammen med zøftings pølser, Olsens laks og en masse andet godt. Hella havde også lavet frugtsalat og Signemarie revet æble. Børnene legede dejligt, og vi fik kokosmakroner i sofaen, mens Anna og Signe Marie dansede. Jeppe var faldet i søvn. 
5/5 Jeppe blev kaldt hjem fra børnehaven, men var egentlig ikke syg. Mor var træt, så de sov lidt sammen. Om eftermiddagen var Mikkel og Caroline oppe og lege. De så hele mary Poppins, men smor hvilede sig, og far var nede i zøftings pølser.
4/5 Jeppe skal på strandtur til Helsingør med Bente. Det var meget spændende, og han faldt i søvn på hjemvejen. Hjemme legede de dejligt med Katarina i haven, indtil vi skule spise. Så var det putte tid - og mor havde møde i festudvalget. 
3/5 Jeppe legede dejligt hjemme hele eftermiddagen. Signe Marie var hos Laura i hendes nye hus i nødebo. Lena kom og hyggede til mad.
2/5 Først legede de inde hele formiddagen, så spiste vi frokost på terreassen i dejligt vejr, og så drog vi ud til farmor og farfar og hyggede i det nye klatrestativ og Jeppe løb rundt med farfar. så drog vi til fars skole, og så ind og høre Phønix i helsingør toldkammer. Det var en rigtig djelig oplevelse. De sang og optrådte meget proffesionelt, men havde stadig gnistet. Jeppe sagde undervejs - hvor er de bare gode..Bagefter spiste vi is i Helsingør med lars og Lisbeth, og benjamin og Jeppe legede dejligt sammen. Så vi gik ud og spise sammen. Vi spiste på et pizzzaria i en baggård udenfor i den skønneste sol.
1/5 Vi havde skal have besøg af Adam og Anna hele dagen. Det var meget dejligt. Signe Amrie og far hentede bedsteforældrene i lufthavnen, og de andre legede hjemme. Det var et fremragende vejr, og vi kunne være ude hele formiddagen. Da vi kom hjem, havde Jeppe og Anna bagt chokoladekage, og vi hyggede med den. Vi spiste middag sammen om aftenen, da Berit og Jacob kom tilbage fra Fyn. En dejlig dag
30/4 Jeppe og far fræsede haven i eftermiddag. Signe Marie legede med Anastasia. førstpå birkegården, så hjemme hos Anastasia, som havde fået en ny hundehvalp (få uger gammel.) Jeppe hyggede med mor mor hjemme og spillede computerspil, og da Signe Marie kom hjem, stod det på fredagsslik og disneyshow - og hit med sangen!
2974 Jeppe skal til gilleleje og overraske en pædagog, der har 40 års fødselsdag. Signe Marie skal male trolde til et troldelandskab i temadagene, og Hella skal på lederkursus ved landemærket i eftermiddag. Jeppe og far hentede Signe Marie, og vi kørte af den hemmelige sti og legede udenfor.
28/4 Signe Marie har emnedage om trolde de næste 3 dage - idag skal hun lave trolde af trylledej. Morfar kommer og passer i aften. De legede med Caroline og Mikkel i haven og så video (bulderby) med morfar. Mor har haft Jeppe hjemme idag, og de har hygget, selv om mor var lidt sløj. Idag havde vi sidste dansedag i Farum. De unge havde lavet dejlig mad - lasagne, og vi dansede med de voksne og fik ost og rødvin. Hella sagde pænt tak for de mange år.
27/4  Jeppe har sovet i børnehaven, og de legede godt sammen - og spiste aftensmad udenfor!
26/4 Vi har siddet det meste af morgenen og skrevet dagbog for Pjuske. I eftermiddag hentede vi anastasia og de lavede de fineste ting af trylledej og legede dejligt sammen med Jeppe.
25/4 Signe Marie var for træt til at komme til fødselsdag, så de brugte formiddagen på at se madicken og lege. Om eftermiddagen var vi på Fruebjerg, hvor bøgen lige var sprunget ud. De havde bagt kokosmakroner med mor, mens far planerede have, så dem spiste vi på toppen af fruebjerg, hvor de også lavede en hule omkring et hult træ.
24/4 Signe Marie stod tidligt op med pjuske. Så var vi til børnestævne i Brønshøj, hvor vi dansede inde på ballahøj skole med opvisninger og lidt legestue. Signe Marie kørte i bus til tivoli, mens vi andre hentede Bjørg. Signe Marie gik først op på plænen sammen med Marie og dansede meget flot. Så gik vi i tivoli. De fik turpas, men der var mange mennesker, så vi prøvede ikke så meget. Vi var i den flyvende kuffert og Jeppe i bådene, mens Signe MArie var i karrussellen. Mormor og morfar gav så middag i det kinesiske hus. Vi fik buffet.  Far og mor tog til legestue i Farum, mens Signe Marie og Jeppe hyggede med Markus og mormor og morfar derinde. De var i den flyvende kuffert igen og så var de i baljerne med vandfald. Tilsidst fik de en stor candyfloss. Hjemme på Ganløsevej blev de puttet med pjuske.
23/4 Signe Marie fik Pjuske med hjem (en tøjbamse, der går på skift i klassen.) Hun blev hentet midt i en film, og da vi kom hjem, lå der 5 m3 jord i indkørslen, der skulle køres om ved køkkenhaven. Vi gik ind og klippede, og da mor kom hjem, blev der kørt jord. Signe Marie gik selv hjem nede fra bageren - hun ville ikke vente på de andre. Senere blev der set disney show og spist fredagsslik
22/4 Idag har vi haft en dejlig morgen, hvor alle hyggede. Signe Marie havde Alberte med hjem, og Caroline kom op og legede i haven. Vi spiste med Alberte, og så kom Mette og Sebastian op og var lidt med og legede. Senere så de "rapunzel", hvilket blev ret sent.. 
21/4 signe Marie vågnede kl 5.20 - hun skulle lave lektier til skolen. hun læste først i sengen og senere læste far bøger for hende nede i sofaen. Far og mor var til møde om Jeppe i børnehaven. Det gik godt. Signe Marie og far cyklede hjem og hentede Jeppe, som også cyklede hjem. Vi gik alle i kiosken og købte gl daws - de er lige kommet derovre. Så var vi i Farum, købte lløbesko til Jeppe - han afprøvede dem inde og i haven på Ganløsevej. Vi fik dejlig mad. Så tog vi til dans
20/4 Om eftermiddagen var Signe MArie hjemme hos Anastasia og spise og kom sent hjem. Jeppe var med far og mor i byen og hygge - for at kigge på sko.
19/4 Dejlig morgen med Emil til godmorgenhistorie ved bordet.. Vi var hjemme og lege i haven, og så kørte vi på cykel ned til spisning i børnehaven. Der var dækket op i tomatstuen, og vi fik djelig mad. Signe MArie legede prinsesser med Caroline og Annika, mens JEppe spillede fodbold og lavede trapper til cementrøret. Så cyklede vi hjem igen. Det var en deljig dag.
18/4 Vi var med 0. A.  på naturlegepladsen. Det var meget hyggeligt, og børnene legede dejligt, fik os voksne til at lave snobrød m pølser til sig. Vi blev derude tilsidst med Alberte og Anastasias forældre. Signe Marie kom med Anastasia hjem,og Jeppe med sebastian. De blev hentet i cykelvognen, og så spiste vi aftensmad, inden to trætte børn blev puttet.
17/4 Signe Marie og Alberte vågnede 5.30 og snakkede, gik selv ned og spiste morgenmad og legede. Senere kom vi andre op, og Hella lavede dejlige boller. Mette og Sebastian kom ned, legede med, og så spiste vi frokost sammen på terrassen. Senere fik vi besøg af Anna - de legede dejligt i haven, Anna og Signe Marie. eIndenfor var det Jeppe og Anna, som legede med modeller voks. Om aftenen spiste og hyggede vi med Jacob og Berit og Lena, indtil mor og Lena skulle ud og spille. Vi grillede, men spise indenfor.
16/4 Fredag var Alberte på besøg til overnatning. Det var meget dejligt at opleve alle 3 lege sammen ude og inde. De var med til at lave mad, da de kom fra Ridning (Signe Amrie var med Alberete hjemme og lege fra klokken 13 og var med til ridning. Senere fik de fredagsslik og så Disneysjov. Alberte sov først omkring klokken 22.
15/4 Vi vågnede dejligt og læste historie - legoblad - ved morgenbordet, og så skulle Signe Marie lige lave lektier - det gjorde hun ved morgenbordet - det var, at hun skulle tegne i den fine anatomibog, som hun har fået med hjem. Signe Marie har spillet fodbold i hallen -men faldt over bolden og slog sig på maven. Hun var også med til løb sammen med resten fra klassen og kom sidst, og de andre grinede - men da hun løb selv bagefter, løb hun meget hurtigere. Jeppe blev hentet af mor, og de hyggede hjemme, indtil vi satte os op på cyklerne og kørte til anemonetur med farmor og farfar og Jacob og Berit m børn. Det er en gåtur ned til  fantasiens ø, hvor man nyder anemonerne og forventningen om bøgen. Det var meget dejligt, og Signe Marie og Anna legede dejligt, mens Adam gik rundt og snakkede en masse - han kunne sige "farfar" og "bøøh". Vi fik kage og øl ved en solbeskinnet brededam, hvor ænderne gled rundt. SÅ gik vi hjem, og fik købepizza sammen med farmor og farfar. Det var meget hyggeligt. Signe Marie har fået lektier for, og nu sidder hun og laver dem ved siden af mig, og synes, at der står Signe Marie allevegne på skærmen.
14/4 Vi hyggede med morgenmad og morgenlæsning efter en lang nat, hvor far sov sammen med børnene. Jeppe vågnede kl 2.30 og ville stå op, fordi han havde mareridt - men efter 15 minutter faldt han i søvn igen.Signe Marie har haft skolehjemsamtale idag. Det var en lidt underlig snak, fordi Signe Marie var meget træt, men hun fik stor ros for sin DLB test, men sagde, at hunikke var så glad for matematik opgaver. Hun sagde også, at det ikke gjorde noget, for mormor kunne hjælpe hende.Jeppe hentes af mormor, og han har været i skoven med børnehaven. Han så på snegle og biller mv. Senere kom mormor og hentede ham, så de kunnelege. Morfar puttede, fordi mormors PC-maskine var gået i udu.
13/4 Mor skal på internatkursus ude på den nordiske lejrskole, og vi hygger hjemme med risengrød. Jeppe havde omvendt dag med jakke og hue, som sad omvent på - og solbriller. Signe Marie ville slet ikke hentes - men vi cyklede en dedjlig tur af den hemmelige sti.
12/4 Hjemmedag, hvor Signe Marie var nede og lege med Caroline, og Jeppe og far cyklede en lang tur og øvede os i at holde balancen på cyklen. Far og Signe Marie var nede og teste anemoner og cykle rundt om brededam. Der mødte vi Rasmus på den lille ø. Mor ryddede op i kælderen
11/4 Vi var i Annisse til frokost of indvielse af det ny sørøver flag. Jeppe og far var på legepladsen, mens Signe Marie malede potter. Det var meget hyggeligt, og vejret var så fint, at eftermiddagskaffen var på terrassen. børnene legede så godt i rhohendronene, at vi blev og spiste aftensmad.
11/4 Hella handlede, mens børnene legede dejligt med Mikkel og Caroline det meste af dagen. Vi grillede til aftensmaden., som blev indtaget oppe ved det gamle ildsted.
10/4 Oldefardag Vi legede og nød det gode vejr i haven med Mikkel og Caroline - senere drog vi så til Tårnyb og besøgte oldefar. Vi var sammen i dragør og spise is. På hjemvbejen spiste vi mad på kultuorvet. Jensens bøfhus gav dejlig mad. + is
9/4 Første feriedag sammen. Vi nød at lege indenfor, og Signe Marie fik besøg af Alberte, og vi var ude og lege i hulen, og lave et bål - desværre regnede det for meget til at det var rigtig godt at brænde - men så fik far også lidt leg. Mor bagte djelige pandekager og vi festede indenfor. Så lavede børnene en flot forestilling ovenpå -med masser af udklædning og sminke.
8/4 En dejlig dag, hvor børnene legede utroligt fint sammen med modellervoks og lavede mad og var alfer. Senere gik vi i haven, og de legede i den nye hule, og Jeppe klatrede en masse i træer. Om eftermiddagen kom mor hjem, og så havde vi ferie. Den fejrede vi ved at køre i Ikea og hygge i børneafdelingen, spise aftensmad og sende børnene i legeland, mens far og mor købte skriveborde og et lille bord til køkkenet. Det blev samlet efter Signe Marie var faldet i søvn - det holdt hårdt for hende.
7/4 Så var det tid til en rigtig rolig morgen. Vi kørte op til Esrum Møllegård og kiggede på udstilling, arkimedespumpe, gynger og Esrum kloster. Det sidste havde desværre lukket, så vi måtte nøjedes med en udstilling i møllehuset - den var meget spændende for børnene. Senere blev der kastet pinde i mølledammen. Om eftermiddagen tog Hanne og Keld afsted - efter Keld havde læst længe med børnene. Så inviterede vi morfar til fødselsdagsfest. Signe Marie dækkede et meget flot bord - så flot, at Erik ikke måtte komme ind til det, da han kom. Lige fra servietter på stoleryggene til flag i lysestagerne. Hella lavede dejlig mad, og Jeppe hjalp med at skære grøntsager. Det bvlev en dejlig aften, hvor børnene holdt længe ud og vi andre fik hyggekaffe tilsidst
5/4 Signe Marie var ude og lege hos Anastasia - Vi var ude og aflevere og hyggesnakkede en 1 times tid. Jeppe var meget fascineret af en skyder, der kunne skyde en edderkop ned. Så tog vi hjem, og så kom Hanne og Keld til frokost. Vi hyggede djeligt og gik en kort tur, men så begyndte det at regne (det gør det, når Keld er på gåben i Hillerød.) Senere klarede vejret dog op, og vi tog til Fredensborg slotspark, nød synet af vandet ved Skipperhuset , så de første anemoner og gik op til nordmandsdalen.Det var en fin tur. Hjemme stod det på madlavning, Hentning af Signe Marie og middagsmad (Signe Marie fik 2. gang aftensmad.) og selvfølgelig en masse hygge om aftenen.
4/4 Vi var til påskefrokost hos farmor og farfar med Jacob og Berit og hele familien fra Bistrup - inkluderet den lille ny Jens, som de er meget glade for. Det var en lækker menu med laks, røget lam, elgkød og ost. Vi nød frokosten meget og fik tid til at lege med Jens - og være ude og kigge efter påskehare  - vejret var ikke så godt, så det var mest børnene. Adam var lige så sød som altid, og Signe Marie og Anna legede utrolig godt sammen. Jeppe ville helst lege med biler.
3/4 Vi var hjemme og hygge hele dagen. Caroline og Mikkel kom op og legede, og om eftermiddagen kom Gitte og Casper op med nybagte horn. Det var meget lækkert. De legede med hulen - som blev lavet med overdækning - far og alle børnene gravede.
2/4 Fødselsdag hos Viktoria. Signe Marie legede meget med josefine, så der næsten ikke blev tid til Viktoria. Far var til gallafest på sin skole.
1/4 Jeppe havde det hårdt tilmorgen, for han ville spise ovenpå mor / far. Men han var glad i børnehaven, da han endelig fik noget at spise. Vi lavede folkedans i Signe Maries klasse kl 8, og så skulle klassen op og trille med æg på skansebakken. Det gik rigtig fint, de dansede fint, og hørte med stor ro på troldehistorie. Om eftermiddagen hyggede far og børn dejligt. Jeppe var superglad og legede med Mikkel i børnehaven, og Signe Marie ville næsten ikke med hjem - hun var ved at lave en tegning. Vi lavede aprilsnar en masse - med farmor - jeg er på vej til til dig alene i bus - kommer du og henter mig ? til farmor. til Anna: Kan du lege igår ? så fandt Signe Marie selv på at de jo kunne lege til påskefrokosten hos farmor og farfar
31/3 Vi var hjemme i haven med Mikkel og Caroline. Bagefter var vi ude hos mormor og morfar, hvos Signe Marie lavede lektier (malede æg)
30/3 IDag har Signe Marie MOR-dag og Jeppe FAR-dag. Signe Marie var med mor i Lyngby og få ny bikini. De spiste derinde og fik is på hjemturen - Signe Marie kunne huske, hvilke isboder, der var åbne på vejen hjem. Far og Jeppe var i Arkaderne og hygge og spille computerspil, og så var vi på MACCADONAL i Birkerød og få burgere, og så I ALlerød og få is.
29/3  Jeppe var med børnehaven på brandstationen og gik hele vejen hjem. Signe Marie lavede påskeæg i SFO'en. Senere spillede hun computer, mens Jeppe var ude og cykle med mor. Signe Marie cyklede ned til dans, hvor det var sidste gang - så vi trillede påskeæg og spiste is - Signe MArie spiste to portioner. Vi cyklede hjem gennem skoven, mens vi legede, at vores cykler var heste.
28/3 Farmor kom ind til frokost - og overraskede os, for vi havde glemt sommertiden... Så kørte vi sammen til KBH. Vi var inde på nationalmuseet og se Bjørgs rundvisning og skattejagt. Det var meget spændende, Signe MArie i mange sari'er, Jeppe i snabelsko med elefanthovede. Senere var vi rundt på skattejagt, som Bjørg havde lavet. Børnene var meget optagerde, Jeppe af snabelsko og Signe amrie af Sari'er og den røde plet - men også af at finde rundt på museet og besvare Bjørgs skattejagt. Den var vældig fin og hyggelig. Jeppe var utrolig fascineret af de store stauer, der stod ude foran med våben, løver, kamp og mangearmede damer. Hjemme fik vi "medister af den bedste--"
27/3 MOrgenen var præget af VLADEK - en legomand, som Jeppe fik og en belvilledukke, som Signe MArie fik.Vi var til opvisning på torvet i FArum og til folkemusikfestival i musikhuset. Det var vældig hyggeligt. Bjørg var med og Erik. Vi dansede meget med børnene og hørte middelaldersang og folkeviser. Så var vi ude og spise på pizzeria i Allerød, hvor mor skulle spille til legestue senere. Vi andre fik is og tog hjem.
26/3 Signe Marie var ude hos farmor og farfar til Signe MAriedag. Vi andre tog derud og spiste aftensmad.
24/3 Jeppe passes af farmor. - han er dog ved at være ovenpå igen. Vi skal til Farum til dans. 
23/3 Jeppe har været syg hjemme idag. Han har set superman og rip,rap og rup video. Signe Marie havde Laura med hjemme, og de legede dejligt med hinanden.
22/3 En hård morgen, men vi kom da afsted alle. Signe Marie havde besøg af Caroline, som også var med os til dans. Det var hårdt, for Karen lavede en hyggeopsamling. Jeppe havde besøg af Mikkel
21/3 Hjemmedag i regnvejr. Signe Marie malede en hel masse, flotte malerier helst af indere i sari'er. Jeppe legede dejligt med en beyblade, han selv har lavet udfra noget legetøj. Så spillede han computer i mange timer. Om eftermiddagen var lige ude på vandtårnet, inden de stod på spisning og lavning af suppe.
20/3 Idag er det tid til den store opvisning i Hillerød. Signe Marie vågnede meget tidligt. Vi hyggede, og senere kom Caroline og Mikkel op og legede. Alberte stødte til ved frokosttid, og så endte det med at vi spiste boller med alle forældrene ved 14 tiden. Farmor og farfar kom til spisning kl 16. Opvisningen gi fint. Signe MArie dansede fint, og anna og Signe Marie fik danset en masse. Jeppe var fin i sin dragt. Signe Maries dragt har mor puslet med, og farmor har gjort en dragt klar til Jeppe.. JAcb pg Berit kom også, og Adam var som sædvnalig glad. Signe Marie dansede Lancier med far tilsidst, inden kræfterne slap op. 
19/3 Signe Marie skal til tøsedag hjemme hos Alberte. Jeppe får besøg af Sebastian om eftermiddagen, og  Farfar kommer ned i børnehaven og læser højt.Far ogm or skal lave folkedans i børnehaveklassen.
18/3 Signe Marie skal med Caroline hjem sammen med Catharina. Jeppe har været med mor i byen og købe fødselsdagsgave til hans kæreste - og blev selv meget glad for en armbrøst i "lille eventyrland. Så var far med ude og handle. Vi spiste aftensmad sammen med Signe Marie og hyggede med et bad.
17/3 Jeppe har været på udflugt til slottet idag. Det varmeget spændende, og de havde besøg af en håndværker, som han og Sebastian var meget optagede af. De kaldte ham "kongen". Signe Marie og Jeppe legede dejligt i haven om eftermiddagen, mens mor fik ryddet staudebedet. Vi fik dejlig medister af den bedste i Farum, inden far og mor tog til dans
16/3 Idag var Signe Marie og mor og Jeppe hjemme og lavede pizza og hyggede med at tegne
 15/3 Vi er oppe og på arbejde alle. Signe Marie havde travlt med at vaske stenene fra østersøen hele morgenen. Signe Marie og far var til dans - og Signe Marie cyklede hele vejen op ad Tamsborgvej..
14/3 Vi var igen tidligt oppe - de så TV - og vi ryddede op efter bedste evne. Så tog vi ned og hyggede os med at spille minigolf. Det gik de meget op i. De havde hver deres teknik til at skubbe til boldene. Signe Marie skubbede og Jeppe svingede køllen med foden. Så gik vi en dejlig tur nede ved Østersøen og fandt sten og legede. Signe Marie fandt en masse havfrueting. Badelandet trak igen, men først spiste vi frokost ovre ved monky tonky land, hvor Signe Maries klassekammerat Anastasia var  sammen med sin familie. Derefter gik turen til badeland, hvor vi hyggde dejligt - Signe Marie med sin veninde - indtil vi drak en kop kakao sammen inden morfar og mormor tog hjem. Så hyggede vi andre lidt videre - Jeppe faldt i søvn i mors favn derinde - og så spiste vi alle fire på en burgerbar, inden turne gik til Hillerød - børnene faldt i søvn undervejs.Jeppe holdt sig vågen helt til Hillerød motorvejen, Signe Marie faldt i søvn på Lolland. Det var godt for dem begge.
13/3 Idag var Jeppe tidligt oppe og se en masse morgenTV. Mændene var  ved bageren og hente morgenbrød, for børnene ville se TV! Så tog vi ind og stod på skøjter og legede i astronautland. Efter det var det tid til at vælge, hvad man ville - Jeppe ville skøjte med mor og mormor - det gik rigtig godt, når han kun havde en skøjte på. Signe Marie og far og morfar badede. Vi mødte Signe Maries klassekammerat Anastasia, så det blev en laaang svømmetur.  Jeppe hyggede med mor en hel masse i astronautland og på legepladsen.. Mormor og morfar tog hjem og lavede mad til os. Vi var nede og bowle, hvilket var en stor succes. Jeppe svingede kuglerne i hovedhøjde og Signe Marie blev god til at kaste. Morfar vandt! Så  spiste vi mad tidligt på pizzeria - mormor og morfar gav. Signe Marie spiste fire stykker, og Jeppe tog også godt fra. Det var også godt med boldlandet, som hørte til. Så tog vi hen og så Niels Plys show med en meget fræk gris far og morfar nåede også at bowle lidt.. Det var en dejlig dag, som vi afsluttede med en børnedrinks og et selvlysende armbånd til hver af børnene. Hjemme så de voksne så "flintesønnerne"
12/3 En hel Lalandiadag blev nyt. Signe Marie vågnede meget tidligt og fik lov til at se fjernsyn. Mor havde bagt dejlige boller. Så var vi ude i astronautland og i badeland, hvor vi sammen med morfar prøvede rutchebaner, mens mor og Jeppe var i astronautland. Vi var hjemme og spise frokost. Senere kom mormor, og vi tog ned og stod på skøjter. Det var rigtig sjovt - og Jeppe var meget dygtig til at holde balancen, måske mere end nogen af os voksne.  Signe Marie var meget hurtigere til at skulle i badeland. Vi mødtes alle i badeland og der var fint med lys osv. Vi spiste mad derinde og nød en rolig aftenstund hjemme - børnene sov meget hurtigt. 
11/3 Signe Marie vågnede meget tidligt. Far tog børnene med - morfar var med til kbh. På hovedbanen skulle vi via det hemmelige spor 26 - skift i Nykøbing Falster og til bus i Maribo. Det var en dejlig tur med fortællinger og naturoplevelser. vi så munkebakken i Næstved fra toget og begge storstromsbroerne. Vi talt om Falstringer og Lollikker. Jeppe mente, at falstringer måtte tale falsk - hvilket morede folk meget. Vel ankommet til Lalandia var vi først lang tid i monky tonky -land og i astronautland, hvor Jeppe selv fandt rundt, inden vi var i badeland. Signe Marie fandt en veninde, der hed Emma, som desværre skulle hjem fredag. Badeland var fint, men Signe Marie ville gerne have været i rutchebanerne. Så hyggede vi med pølser og pommes fritter. Vi så et meget flot børneshow med monky tonky og hans veninde Maja og Niels Plys.Bagefter tog vi op til vores A1-hus, efter at have hilst på gederne.Vi lavede mad efter Signe Maries ønske til morfar og mor, der kom omkring klokken halv syv - så børnene kunne lige se børnetime inden de kom.. Vi hyggede i huset og nød at spillekort - de voksne. Børnene var meget trætte
10/3 Vi skal alle ud til mormor og morfar og sove.Vi er startet vores miniferie.
9/3 Jeppe og Signe Marie var med mor ude og besøge oldefar på plejehjemmet. Han hedder Svend Aage på døren, og var meget obs på, at børnene ikke skulle røre ved snorerne, so kalder personale til. Hella nød synet af sin morfar med to børn i den ene hånd og stok i den anden, mens han viste rundt.
8/3 Signe Marie har Lærkedag. Hun henter Signe Marie fra skolen og de hyggede dejligt med at lave barbie ting. Mor og Jeppe tog derind og spiste.
7/3 Vi er i Slangerup svømmehal om morgenen. Det var rigtig dejligt, og så var der familiedans om eftermiddagen hvor Jacob, Berit, adam, Anna og Farmor var med.
6/3 Arbejdsdag. hella var til tandlæge i Farum og købte ind. Vi var i haven, fik vasket bil og en masse andet. Signe Marie havde besøg af Anna fra børnehaven, og Jeppe havde besøg af Sebastian. Om aftenen var vi inde på Blovstrød kro og spise (Bilen fejrede 300.000 km)
5/3 Jeppe har farfar dag. De kørte med metro hele strækningen og Jeppe var chauffør hele vejen. Han nød det vældigt. Så mødtes de med Ditte og spiste frokost oppe på Magasin med udsigt over det kgl. teater. MOr hentede Signe Marie og Catharina, og de legede rigtig dejligt. Jeppe spillede Sorteper med farmor og farfar, og Lena kiggede også lige forbi.
4/3 Signe marie er med Anna på louisiana med farmor. Jeppe skal sove derude. Signe Marie og far havede en rigtig far aften sammen.
3/3 Vi nød en djelig eftermiddag m ed Jeppe og Hentede Signe MArie til Jacobs fødselsdag (fra klassen) så kom morfar og spiste med børnene
2/3 Signe Marie var i svømmehallen med SFO'en og Jeppe var tidligt hjemme med mor.
1/3 Vi var til samtale om Jeppe i børnehaven og til dans med dem begge. Jeppe var til fødesldag i børnehaven
29/2 Vi var i skoven ved grbisø med Ditte ogStig og i Annisse til frokost og hele eftermiddagen. Det var bare dejligt.
28/2 VI skal I Ishøj teater  sammen med Jacob og Berit og Henrik og Nina og se "ønskebrønden. Vi var der TIDLIGT og bagefter var vi hjemme hpå mellem vej og få en djelig frokost og børnene fik leget rigtigt godt. om aftenen skal mor spille til legestue i Brønshøj med Lena bla. Det var meget koldt - de spillede med Jakker på. Børnene legede djeligt mest i foyeren. jeppe og Niklas legede rigtig godt.
27/2 I eftermiddag bliver der hjemmebiograf med bjergkøbing grandprix. Signe Mrie var til fødselsdag i SFO'en og så min søsters børn
26/2 Idag henter mor børnene tidligt, så de får en lang dag hjemme. Jeppe legede med mor, og Signe Mrie havde Caroline med hjem.
25/2 Jeppe har hygget sig godt med sine brochurer i og sin R-skrue. De ryddede op sammen med mor i deres værelse, og så var de ude hos mormor og morfar, hvor de fik pommesfrites og pølsehorn
24/2 Jeppe far hyggede dejligt hjemme, inden vi alle tre tog ned og hentede Signe Marie, der var til svømning. Så købte vi et nyt bilsæde til Signe Marie.
23/2 Så er det Jeppe, som skal have fastelavnsfest i børnehaven. Han var superman, men deltog ikke i tøndeslagningen. Signe marie legede dejligt med Mads og Caroline, da vi hentede. Mor stod tidligt op og lavede fastelavnsboller, mens de andre læste flittigt i legetøjskataloger. Til dans var begge børn med, og Jeppe lgede meget med linedanseropsætningen. De arbejder med at spise med kniv og gaffel og får lov til at komem på restaurant, når de kan.
22/2 Så blev der malet billeder til den store guldmedalje - Signe Marie malede lykkedalen og Jeppe også - med superman som en væsentlig forbedring. Alberte og Sebastian kom forbi - sebatian havde en gave med hjem til Jeppe. De har været 3 uger i thailand. Vi var til fastlavn i Birkeød folkedansere., hvor Bjørg spillede. Vi slog katten af tønden, og Signe Marie og Tara dansede. Jeppe drak grøn sodavand og spiste popcorn. De vandt et engangskamera i loteriet. Senere var vi på Ganløsevej til Bjørgs fødselsdag. Det var med meget hygge og balletforestilling af Tara og Signe MArie med Superman i midten. Vi fik en meget lækker Hellefisk fra Grønland og snakkede en del om oldefar, som skal på venteplads til et plejehjem mandag.
21/2 Vi så video hjemme om formiddagen, så kørte vi en tur i byen på cykel, og om eftermiddagen var vi ude hos Henrik og Nina til fastelavnsfest. Det var som sædvanligt dejligt. Vi slog katten af tønden udenfor, og drengene og pigerne legede sammen - de store - de legede fangeleg. Der var virkelig spænding i luften. Jeppe var superman ogAnne legede med dukker i et hjørne. Så var vi ude og slå katten af tønden. Det gik meget fint.
20/2 Signe Marie skal have fastlavnsfest på skolen - og hygge med disco i SFO'en om aftenen. Det var en stor aften for hende. Ført kom vi derned med pølsehorn, som mor havde lavet, og så slog de tønde ned, spiste, og så var der disco dans og konkurrencer. Signe Marie blev nummer 3 i stoledans, hvilket hun var meget stolt over. Jeppe fik lov til at se Video på væggen. Far havde en projektor med hjem.
19/2 Jeppe har farmor dag sammen med Anna. Der spises i Annisse.
18/2 Signe Marie og Jeppe var ned hos mormor og morfar. Mormor havde gaver med hjem fra grønland - en sælskindsvest til Jeppe og et skind til Signe marie
17/2 Jeppe har været til Mikkels fødselsdag med børnehaven, og Signe Marie til Svømnning med SFO'en. Det hyggede med bruger med far hjemme.
16/2 dag er det fastelavn til folkedans. Jeppe var superman og Signe Marie Hilda, farmor havde lavet nogle fantastiske kostumer til dem. Signe Marie havde regnet ud, at med balletkjolen, overstykket, koften og tørklædet kunne hun lave 10 forskellige dragter. Jeppe løb rundt i sit superman kostume og var helt aldeles ustoppelig. Han var superman og slog hårdt til tønden. Karen var julemand, og Jeppe klarede fint ikke at blive kattekonge. Vi fik fastelavnsboller og saftevand.
15/2 Vi ude og gå en tur om formiddagen, og så kom Ditte og prøvede dragter på Signe Marie og Jeppe - jeppe skal være superman og Signe Marie frøken Hilda. Så tog vi toget sammen til København, kørte med metro - stort Hit for Jeppe - at stå forrest og kigge/styre, mens vi kørte ind gennem tunnellen!! Det Kongleige teater var en kæmpeoplevelse for dem begge, først gik vi ud på balkonen og kunne se hele byen, så så vi på malerier og salen og Signe Marie var helt oppe og køre. Hun var nu stille under hele forestillingen. Det gjorde Jeppe også, da han fik det forklaret under overturen.  vi sad på 1. sal og kunne se orkestergraven og hele scenen. jeppe var meget optaget af guldenglene, og ville slet ikke med ud i pauserne. Signe Maries puls gik på højtryk - hun oplevede simpelthen det hele! I pausen fik vi vand - men det havde de næsten ikke tid til. Jeppe ville ikke ud af teatret til den anden pause. Bagefter klappede alle meget - og Jeppe begyndte at klappe, da alle andre var færdige. Han troede nok, at det var en del af forestillingen. Bagefter kørte vi ekstra stationer med metroen - Jeppe var helt vild -  Han stod foran og lod som om han kørte toget op og ned. Og vi fik lov til at vente i metroen på en station, det hører jo ligesom med. Vi spiste pølser på Nørreport station - men så var der også udsolgt, da vi kom hjem.
14/2 Hella var i byen med Jeppe. Så var det tid til at være til Mikkels fødselsdag. Det var en djelig fest, hvor børnene legede godt med de andre. Mikkel fik et lyssværd, som Jeppe brugte meget, og Signe Marie legede meget med hans nye hestestald, og kørte på løbehjul sammen med Caroline.
13/2 Vi var med Henrik og viktoria og Josefine på frederiksboreg slot til rundvisning om børn. Vi cyklede derned. Fremvisningen var vældig god og handlede om børn. De var meget optagede, men efter ca 45 minutter kunne de mindste ikke mere. Signe Marie og Viktoria var helt opslugte, og de hørte om de 17 uldfeldtbørn og Isabella/elisabeth og en masse mere. Vi andre fik lidt juice nedenunder. Bagefter legede vi udenfor i slotshaven, og så Chr 4 's siddesten.  Så tog vi hjem, hvor Hella hyggede med os. Om aftenen var vi ude hos Lars og Lisbeth og Benjamin - han havde fået nyt værelse. De legede rigtig godt, specielt var det godt at springe på madras sammen.
12/2 Mor var på arbejde. Vi andre hygede hjemme, børnene legede dejligt sammen, og vi var til lægen med Signe MAries fodvorter, og så var vi i byen og handle og spise på pizzeria. Vi hentede Caroline og Mikke tidligt og de legede dejligt hele eftermiddagen. Om aftenen passede morfar, for vi andre var med Ditte og Stig på fin Arne Jacobsen restaurant og i teatret og se flemming Jensen : to mand på en tømmerflåde. Det var en fin forestilling, og til sidst KOM Aksel Strøbye.
11/2 Vi tog hjem til Hillerød efter at have pakket og Hella fik gjort rent, mens vi andre var ude. Hjemme var det dejligt at kunne lege med Caroline og sit eget legetøj! 
10/2 Ditte og Stig tog hjem, vi andre var i älmhult og handle. Senere var vi ude ved Gustavsfors og stå på miniski. Det var helt nyt for dem begge. Jeppe fandt også en dejlig glidebane. De var dygtige stil at stå på dem - for Jeppe virkede det helt naturligt. Om eftermiddagen var vi på skitur forbi den flækkede sten.
9/2 Da vi vågnede, var der kommet sne, og alt var hvidt. Ingen vind, så sneen lå på alle træerne. Vi kælkede med børnene i haveog ved den flækkede sten og fandt et nyt camufleret skydetårn. Om eftermiddagen lavede vi bål og pandekager udenfor. Saunatur igen om aftenen var dejligt. Signe Marie Nød det meget og ville selv sove i gæstehuset, men det blev nu sammen med farmor.
8/2 Hella legede ude med børnene. Farmor og farfar kom til frokost. Det var dejligt. Så gik vi en lang tur og byggede et slot ved blåbærhøjen, og gik ud til stenøen og stod på ski - nærmest. Stig lavede dejlig fiskeret til os. Om aften var Ditte og Christian med Signe Marie i sauna-bad - Vi rullede os i sneen alle tre ! jeppe var faldet i søvn, da vi kom tilbage. 
7/2 Vi gik en dejlig tur ud til blåbærhøjen og troldedalen og vores sten-ø. Jeppe førte far på eksepdition efter frokosten. Om eftermiddagen tog vi en tur til den flækkede sten.
6/2 Vi tog til Sverige lige efter arbejde. Vi kom derop og nød at lege med de legeting, der er deroppe.
5/2 Signe Marie skal med Caroline hjem. Mikkel var hjemme og lege med Jeppe. 
4/2 Vi har været hos Jacob og Berit sammen med Heidi og Ole med Anja og Bo fra USA.
3/2 Idag skal Signe Marie ned og svømme med SFO'en
2/2 Signe Marie var til Oles fødselsdag og havde leget rigtig godt. Far og Jeppe var ude og handle - og Signe Marie til dans for 2. gang i år. Jeppe var hjemme iv ores have med de små og hente en troldhasselgren.
1/2 Vi var til familiedans og fik besøg af hendes verden. Bagefter var vi ude hos Jacob og Berit til Elisabeths 1. års fødselsdag - forksuft, fra den gang, vi var syge. Vi lavede også skattejagt.
31/1 Idag har vi været til børnejazz i Helsinge og ude og få boller i Annisse.
30/1 Vi har fejret far med fødselsdagsmorgen - Hella havde lavet dejlige boller! Vi så video om aftenen.
29/1 Vi holder en tidlig fødselsdagseftermiddag for far. Farmor og farfar var på besøg. Så spiste vi tærter til aftensmad. De nmåede ud og kælke ved vandtårnet med Ditte,
28/1 Idag skal vi til Farum og have mad - og så skal far og mor som sædvanlig til dans.
27/1 Signe Marie har været hjemme med farmor og farfar idag - de hentede også Jeppe. Jeppe og far var en tur i arkaderne.
26/1 Signe Marie er forkølet - passes af farmor og farfar. Mor til bestyrelsesmøde. Farmor og farfar blev til spisning.
25/1 Børnelegestue i Brønshøj, hvor mor spiller. Vi hentede og bragte Bjørg.
24/1 Caroline har været på besøg - teatermiddag i Annisse - Hella spiller til legestue, og far er til 50 års fødselsdag i Århus
23/1 Far arbejder hjemme med Jeppe idag  Far og mor er i teatret, mens morfar passer barn
22/1 Jeppe er ude hos farmor og farfar idag - han er lidt syg.
21/1 Jeppe er hjemme med mor idag.
20/1 Idag skal vi til fødselsdag hos elisabeth allesammen - men josefine var syg, så vi holdt den hjemme med lagkage osv..
19/1 Vi havde også besøg af Henrik Jansberg - og herrerne arbejdede. De andre var nede og kælke og fodre ænder bla.
18/1 Vi var i svømmehallen med Bent og Asbjørn og mødte Lars og Lisbeth og Jacob go Berit. og ude og kælke med børnene senere
17/1 Signe Marie var nede at lege med Caroline og Alberte, og far og Jeppe hyggede dejligt. Om aftenen kom Bent og Asbjørn til aftensmad
16/1 Iag var far og mor med Jeppe i børnehave. Signe Marie skal på politistationen med klassen, og så skal hun have farmordag.
15/1 Vi nød at være hjemme og høre musik, inden vi fik flæskesteg nede hos mormor og morfar.
14/1 Jeppe har farmordag fra klokken 12. Caroline og Mikkel og Gitte kom op og spiste hos os.
13/1 Børnene var med mor i Roskilde for at finde stof til gardiner. De spiste på mcdonalds dernede.
12/1 Vi var i Slangerup svømmehal med Caroline og Mikkel og Jacob og Anna. Om eftermiddagen drak vi te sammen med farmor og farfar hos Jacob og Berit. Jeppe blev lidt dårlig, så de tog tidligere hjem.
11/1 Børnene legede med Carolinge og Mikkel (Kælkede). Om eftermiddagen var vi inde hos Søren og Helle. Børnene legede dejligt sammen. Jeppe med alle drengetingene... Så leavede de danseforestilling for os.
10/1 Far havde Jeppe hjemme og de hyggede dejligt. Signe Marie og Caroline legede dejligt det meste af eftermiddagen.
9/1 Mor henter og hygger med børnene. og har bestyrelsesesmøde i aften.
8/1 Signe Marie til Albertes fødselsdag - Jeppe har besøg af sebastian. Hella tager til fødselsdag  på amager - 90 års fødselsdag. 
7/1 Almindelig dag - mor hentede Signe Marie, som ville lege med Caroline og Alberte. De var ude i sneen alle sammen og spiste aftensmad hos os.
6/1 Almindelig dag - hård morgen - folkedans om aften, hvor Signe Marie delte ud og Jeppe løb rundt og robotdansede.
5/1 Familiedans - vi var på forsiden af 2. sektion i fr borg amts avis..Vi havde en hyggedag hjemme, hvor vi fik ryddet op på værelserne og pyntet ned fra jul.
3/1 Idag skal Jeppe lege med Sebastian. Signe Marie sov fra klokken 17 fredag til kl 6 lørdag, så hun skal have en stille formiddag
2/1 Idag var mor på arbejde, mens Signe Marie lå syg - så det var meget stille. Om aftenen tog far til Annisse til juleafhygning med Jeppe. Jeppe og Anna legede utrolig dejligt og fortalte store historier. Jeppe var afvisende overfor Josephine, indtil han forstod, at de var i familie, så for han over til hende og kyssede hende og hang på hende i lang, lang tid. Vi fik god mad, børnen cocktailpølser og de voksne 3 retter - den sidste hellig tre kongers kage var der ingen mandel i. Vi kørte Henny og Birgit hjem.
1/1 Børnene vågnede tidligt og legede. Så gik vi en lang tur til en sø, hvor der var hule og kravle i, og is, som man kunne lege med og prikke hul i. Efter frokost og regnskab drønede vi til Amager og besøgte oldefar. Hjemme spiste vi mad og hyggede med video.