se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004

se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07   se dagbog forår 08

Se dagbog efterår2008 Se ny dagbog

Sidst opdateret d. 27-06-08

Her er et billede fra forårets begivenheder - klik for at se større billede   

Hvad er der galt med billedet ?

Se billeder

 

4/7 far drog afsted inden børnene vågnede. Børnene nød en rolig formiddag, hvor der var tegneværksted - Jeppe træner hårdt i at tegne robotter. Så tog mor med børnene på storindkøb i Lyngby storcenter. far stødte til - Hella brugte 1½ time i H&M og 1 time på at handle selv. Vi andre legede på sørøverskib og spillede minigolf inde på torvet. Jeppe lavede burgerrestaurant, da vi kom hjem. Senere kom Lena forbi til en lille hyggestund.
3/7 Der var stille hygge hjemme - mor fik lavet en del i haven - og så var vi på stranden i Liseleje med Jacob og Berit og Ditte. Det var meget hyggeligt, og vandet var dejligt. Så drog vi hjem til Annisse og legede og hyggede og spiste dejlig Stigmad, inden vi drog hjem for at sove i telt.
2/7 Vi hyggede stille og roligt hele morgenen, og far var ude og cykle med Signe Marie og købe ind nede i byen. HJemmespillede Jeppe stuntrally, og så drog far pud og lavede dans og hygge med Annette og Lena. Det var med grill udenfor og billedlotteri og 358 spil (ring til en ven - Birthe) Børnene var med mor oppe i Jægerspris og hilse på oldefar og de spiste is sammen. Så var de til byfest ( i luftpude land med en kæmpe rutchebane) , og de spiste på brogrillen i Frederikssund. Hjemme så de film "m in søsters Børn på bryllupsrejse"
1/7 Børnene var opppe lidt i syv og spiste hurtigt morgenmad, ås de kunne komme til at lege, inden de skulle afsted. Det gik helt forrygende! Om eftermiddagen var vi i København og kigge på Jakker. Senere var vi i Kongens have og hygge på legpladsen og spise aftensmad med Pernille i det dejlige vejr. Vi så en fin forestilling på en rullende karrusselscene inden vi drog hjem med tog.
30/6  Jeppe have mormordagOm eftermiddagen havde vi Caroline med hjem og lege - så blev vi enige om at slå telt op - og så kom MIkkel (efter  Jeppe var kommet hjem op, og det endte med at vi grillede med Mormor og morfar og Gitte  og alle børnene. Så kom Anette og Lena forbi, og tilsidst Karen og Casper. Det blev rigtig hyggeligt. Og også lidt sent - de 4 børn blev puttet i teltet af Hella
29/6 Jeppe var på tur med børnehaven ned til Oliver og Emilie.Jeppe blev verdensmaester i stuntrally!  Han have besøg af Emil fra børnehaven, og de legede dejligt med Signe Marie hele eftermiddagen. Efter maden kom ANne fra Hellas gmale arbejde på besøg, og vi sad ved bordet oppe på boldbanen og hyggede med chokoladekage, som Hella havde lavet - med egne jordbær ovenpå. Jeppe overnattede inde hos mormor ogmorfar, der kom og hentede ham lige efter aftensmaden.
28/6 Signe Marie var ude på naturlegepladsen og fiske med SFO'en. Jeppe blev hentet, men Signe Marie var ikke ´kommet hjem endnu, så vi spillede stuntrally hjemme, og hentede Signe MArie på vejen til Jonstrup. Børnene legede dejligt sammen og badede i det nyindkøbte badebassin. Vi spiste Clubsandwich ude og nøde senere jordbær med is.
27/6 Almindelig arbejdsdag. Det var hård for børnene - især Signe Marie. De spillede computer, da de kom hjem, og vi nød et stille måltid, hvorefter de blev puttet.
26/6 Hjemrejsedag. Mor kørte hele vejen, far sov og børnene havde lidt skænderier på bagsædet. Hjemme var Lena forbi, børnene badede og vi spiste mad udenfor i det dejlige vejr - og der var flere jordbær modne, end vi kunne spise.
25/6 Sidste dag. Farmor og farfar tog hjem ca. kl  9 og det gjorde resten af familiekurset også. Vi havde en fin fest, hvor der blev skålet for de øvrige holdt og hygget en masse Jeppe holdt sig vågen til kehrausen, og signe Marie fik al underholdningen med op blev puttet ca. kl 1.
24/6 En dejlig dag, hvor børnene nød deres mor og de var på løb i skoven - de skulle finde nogle tal og  skulle slå med en stor terning far at finde det næste. Der var festaften på familieholdet, mens vi andre havde åben legestue - og nogle veloplagte bartendere.
23/6 Det var skt Hans. Børnene lavede to flotte hekse og legede en masse. jeppe fik gang i en god leg med Freja. Efter skt Hans bålet blev Jeppe puttet, mens Signe Marie fik lov til at høre Bent båltale og hygge en masse. Senere var ca. 30 mennesker oppe og vippe og fald tned fra den. Det slog hårdt på Michael. Vi andre fik synget en række sanglege og sang længe - faktisk indtil Hella kom over (ca. kl. 1. om natten
22/6 Vi fik vurderet vores hus til 2,5 milion. Det er mange penge... Idag var der udflugt til Himmelbjerget, sejltur med Hjejlen og drikning af vand fra Slåen sø.
21/6 Tirsdag var de ude og sejle på Gudenåen. Selv om det regnede var det en dejlig tur.
20/6 Familiekurset startede med megen hygge og leg. De dansede og legede en masse. Om aftenen blev der lavet bål og snobrød. De hyggede sig vældigt.
19/6 Børnene hyggede sammen med farmor og farfar hele dagen, Signe Marie var nede og morgenbade med far. De nød naturen omkring højskolen og va rpå El museet ved Tange sø. Om eftermiddagen startede familiekurset.
18/6 Hella tog med børnene ud til Annisse, og de hyggede deligt, og drog til Hundested, hvorfra far og alle undtagen mor drog til Bjerringbro. Vi havde en fin sjeltur, hvor sad oppe og nød udsigten og det gode vejr, selv om det vippede lidt. Vi sejlede til Århus med hurtigfærgen. Børnene så mest på TV og nød legerummet, mens vi andre mødt gamle statsskolefolkdansere. På Bjerringbro tog vi ned og badede, inden selv kurset startede sammen med freja.
17/6 Jeppe er hjemme idag, og Signe Marie har skoleafslutning kl 11.30. De har fået chokolademadder tilmorgen for at markere feriedagen. Vi laver pandekagekage til kagekonkurrencen og varmer chicken McNuggets til maden med salat (det synes Hella) Det startede med en masse lege, knoglesangen, stinkbombe, løven, faldskærmslege, grøftekonen . Senere var der så længdespring, sækkevæddeløb, kagekonkurrence og Lotteri.
16/6 Mor holder fridag med Jeppe - de skal på nationalmuseet, hvor moster Bjørg viser rundt specielt med St. georg og dragen.. Jeppe fortæller, at det var en fin historie, og Hella siger, at han var god til at være stille og række hånden op. Bjørg var meget glad, siger både Jeppe og Hella. Jeppe sov, da han kom hjem, og han sov, mens far og mor var til samtale i børnehaven 8noget af tiden) og så kørte far og Signe Marie cykeltur og var oppe ved Bernhards og ELnas grav. Så kørte vi ind til Lærke, hvor Lena serverede. Det gjorde hun rigtig flot. Lærke var meget glad, og SIgne Marie og Anna legede dejligt i kælderen med barbieudkker. Signe Marie fik Sarah Bernard og naploeonshat kager, men ikke den fine studenterhart af kransekage. Så tog vi hjem og sov i teltet. Om aftenen skal vi til studentergilde hos Lærke.
15/6 Jeppe har det godt igen, men bliver hjemme med far idag. Jeppe så to pokemon film, og Signe Marie var med til at tømme skabe i skolen - de skal flytte over i en ny blok.. Så var Signe Marie med mor ude og handle i byen, hun fik nye sko, mens far passede Jeppe hjemme. Vi spiste aftensmad på terrassen - pitabrød og mcnuggets, som Jeppe ikke ville spise. Så var vi i kiosken og leje video - det blev til ulvehunden Balto. Signe Marie og mor sov i teltet, mens far var inde med Jeppe. Jeppe er nogenlunde frisk nu
14/6 Begge børn var afsted, og da vi kom hjem, blev der badet og leget på terrassen og i teltet. Vi spiste aftensmad siddende i teltet. SÅ var det Jeppes tur til at være sløj med opkast, tynd mave hele natten. far og signe Marie sov ude i teltet. Vi fik samlet et nyt skab til soveværelset.
13/6 Signe Marie får en rekonvalensesdag i Annisse, og i eftermiddag skal vi på naturlegepladsen med Hellas arbejdskollegaer (og deres børn) Det sidste regnede dog væk, og istedet hyggede vi hjemme og Signe Marie og Jeppe så vaks 2 og Signe Marie og far sov ude i teltet.
12/6 Børnene legede dejligt sammen i teltet i haven. OM aftenen kørte de ind til Farum og hyggede med mormor og morfar. Far kon sent hjem fra Borris
11/6 Signe Marie var syg, så der blev ikke arbejdsdag i børnehaven. Hella havde arbejdsdag i køkkenet, for hun skulle lave mad til de 40, som var derovre. OM aftenen kom morfar og de grillede. De havde ogs¨rejt teltet, men det var ikke lige for en sløj Sigen marie at sove derud.e Børnene legede fantastisk sammen
10/6 Signe Marie var sløj, så hun vbar hjemme og blev passet af farmor og farfar. Jeppe fik også lov til at hygge sig hjemme. OM aftenen blev der hygget og set Disney-show
9/6 Jeppe var med mor på kulturdag. Signe Marie var lidt småsløj, men ville i skole og vise sin cykel og på kulturdag om eftermiddagen, så selv om hun havde tynd mave (vaskede selv sine underbukser i skolen) gennemførte hun. Jeppe og mor hyggede sig godt på kulturdagen, Jeppe var med oppe og synge, selv om mor måtte hjælpe lidt til. Alexander gik sammen med dem indtil han mødte sin farmor. Senere gik de hjem, og så kørte Signe Marie og mor derned - der var mange ting, man kunne prøve, og de kom først hjem til aftensmadstid. Så kunne Signe Marie ikke længere. Hun gik omkuld efter at have ikke at have spiste sine popcorn op. Jeppe hyggede sig med os og arbejdede med sin Care Bear bog i næsten en time koncentreret.
8/6 Jeppe blev hentet af farfar, og havde en god dag i Annisse. De gik rundt om Tvingsbakken og var på legepladsen. Far var rundt og hente ind - han hentede det skab, vi havde udset os I Ikea til soveværelset, og de to cykler i Lyngby, hentede Signe Marie hjemme, så Hella kunne komme i biografen og hentede Jeppe i Annisse. Hjemme kørte vi en Jomfrutur på cyklerne, spiste pizza, var i slotshaven på dem og nød det dejlige vejr. Så var folk også trætte.
7/6 Vi tog på indkøb til Lyngby for at købe nye cykler til børnene. Dem får de onsdag. Så var vi i Ikea og handle lidt og spise aftensmad. Børnene var ved at falde om, da vi kom hjem.
5/6 Grundlovsdag. Signe Marie kom ned og hyggede med far tidligt, og vi tog en dejlig morgencykeltur rundt i Hillerød sammen. Vi startede i slotsparken (jeg er det første barn i slotsparken idag) og sad på klatretræet og hørte fuglesangskoncert. Så kørte vi ned og legede skjul i bambuslabyrinten, og vi krøte ned forbi Karen og var i bageren dernede. Vi tog op til legepladsen på posen og spiste vores linser der, inden vi tog fat på at lege. Så kørte vi ned og se en flok sovende ællinger ligge tæt sammen. Signe Marie ofrede sin bolle på dem. Der var en, som blev nappet af en ældre and - den havde næsten ingen fjer tilbage på ryggen. Så tog vi hjem og spiste scones med Jeppe og mor, og så kom Mikkel og legede. Far og Signe Marie lavede et sammensat billede, mens Mor knoklede i haven. Jeppe og Mikke legede dejligt, og vi spiste frokost og de fik en ninja kiks. Så var vi alle ude, far fik klippet hæk og mor hyggede med Signe Marie, som lavede lektier og læste for Jeppe. Efter maden så vi Robin Hood som tegnefilm sammen.
4/6 Alberte var på besøg hele formiddagen, og så var vi med dansetræf på naturlegepladsen. Jeppe legede dejligt med Freja og Josefine og Melina, og Signe Marie og Viktoria havde det dejligt. Vi endte på Jespervej med Birger, Ingelise, Line og Adam og en gang pizzaer. Børnene legede utrolig godt sammen, og Jeppe var den, der holdt sidst ud. Han lavede perleplade til over 10. Hella gik op med ham for at stryge perlepladen. Inden hun havde strøget den, var han faldet i søvn på vores seng!
3/6 Jeppe var i skoven og var rigtig dejlig beskidt, da han kom hjem. far og Signe Marie hentede Sebastian i børnehaven sammen med Jeppe og de legede dejligt, de to hjemme i huset. Sebastian blev til hele fredagsritualet med Hit med sangens første del.
2/6 Jeppe skal i skoven med børnehaven igen idag, og Signe Marie skal med fem'terne til naturlegespladsen. I eftermiddag holder instrumentværkstedsholdene koncert i støberihallen kl. 16.30, og farmor og farfar kommer med. Signe Marie spillede accordeon i orkesteret og gjorde det fint. Bagefter var vi på pizzaria i arkaderne med Ditte og Stig og Gitte og børnene. OM aftenen havde vi møde om familietræffet - og Signe Marie hjalp til med at lave fine buketter
1/6 Jeppe har været i skoven og var ganske beskidt, da han kom hjem. Signe Marie lavede lektier, mens Jeppe var i bad, og ellers stod den på hygge i det lilel hjem hele aftenen.
31/5 Der er sommerfest i Signe Maries klasse i aften, og de har noget hemmeligt for, som Signe Marie er meget spændt - og lidt nervøs over - resultatet af. Hella hentede begge børn efter skole og de sad stille og så film (Jeppe havde været i skoven og var ganske træt.) Så gik turen i plaskregnvejr ned til sommerfesten,hvor vi skulle grillle. Klassen optrådte med Halfdan Rasmussens alfabet, som de havde tegnet til. Signe Marie fremsagde E og R. Det var meget flot. Så sang de tre sange, Alfabetsangen, en indianersang og "jeg er en glad lille cowboy". Så var det tid til spisning. Der blev grillet en vældig masse pølser, lavet et fint salatbord, og så blev der lavet snobrød over nogle kuglegrill's. Der var en del forældre, der fik lov til at stå med snobrøddet. Det blev en meget hyggelig aften.
30/5 Vores bryllupsdag! Hella hentede Jeppe og var i byen for at købe mad, som kræsede om far - minutsteaks og whiskeysauce og kartofler. Far hentede Signe Marie, og vi var af den hemmelige sti og købte blomster til mor. Hjemme hyggede var stille og roligt og fik tegnet og lavet en masse i oipgavebøger. Da børnene sov, spillede vi kort.
29/5 Enstille dag hjemme i en solbeskinnet have. OM aftenen var far i biografen og se den nye star Wars med Jacob, og Bjø'rg kom til spisning og hygge.
28/5 Begge bø'rn badede i karrat på terrassen. Det var super dejligt vejr. Vi var på bakken. Signe Marie dansede både med Hillerød og Farum - mor spillede for fire hold sammen med Lena og Anette, og Farum dansede og var i skoven sammen. Pernille og hendes "kusine var med derude og de spillede yatzi sammen med børnene. SIgne Marie slog yatzi i første slag - og Jeppe lavede cameron i det tredie. Efter opvisningerne var vi ud og prøve ting. Børnene var i svanen sammen med mormor, og vi var alle i Hurlumhhej efter at have spist flæs ad libitum - Bjørg, Markus og Lena og Anette var med ude og spise. Signe Marie prøvede træstammerne og så var det slut for denne dejlige, varme og slobeskinnede dag på bakken.
27/5 Signe Marie var med mormor i byen og få nyt tøj. Jeppe fik en piratbog. Jeppe var med Oscar hjemme og lege, og så kørte de ud og spiste mad på ganløsevej. Far var til 150 års fest på skolen.
26/5 Hella tager Signe Marie i skole idag. Bagefter skal hun med Lena i det kgl. og høre David synge tenorpartiet i Don Gíovanni (Mozart.)  Signe Marie skal til instrumentværksted. Det var vældig hyggligt at være i teatret - Lena og Henrik og Nina var der også.
25/5 Jeppe bliver kørt ud til farmor og farfar af mor. V Ditte skriver:i har haft endnu en dejlig jeppedag med leg inde og ude. Sjovt at han gerne
vil se sig selv som lille, det opdagede jeg tilfældigt. Da jeg viste Anna og
Adam noget video fra de var små, sagde Anna: Skal vi ikke snart lege.

Signe Marie var ude og lege med Laura. Hun var med hende ude til ridning, og hun spiste derude. Da vi kom hjem, spiste hun godt med koldskål.
 

24/5 Jeppe var hjemme hos Emil og lege idag. Der var to ældre brødre og en stor hund, men Jeppe klarede det flot. Signe Marie spillede rundbold i idræt og var ikke så glad for det, og var i computerlokalet i matematik. Til aftensmad fik vi besøg af mormor og morfar, der kom i deres to nye audier og havde forret med. Vi hyggede dejligt, vi spiste forretten på terrassen og spillede "hest" om hvem der skulle tage ud af bordet - Signe Marie "vandt" to gange
23/5 Jeppe har været nede og fået taget blodprøve (sådan mere rutine) idag. selv om han var bange, klarede han det flot! OM eftermiddagen hyggede vi alle hjemme med at spille og lege.
22/5 En stille dag. Vi spiste frokost på østside af huset og hentede børn i Nr. Herlev, og så var vi i haven, Hella såede i køkkenhaven og Far tog mælkebøtter op, børnene legede med Mikkel (hos dem)og  Caroline (hos os)og så puttede vi os alle tidligt.
21/5 Dametour... Vi mødtes i nr. Herlev, hvor børnene (hemmeligt) skulle passes af Stig og Ditte. Så sendte vi pigerne i silende regn på sloptstur, hvor de skulle finde antal spir på Frederiksborg slot, løse opgaver ved Dronningholm, Assserbo og Helene i TIsvilde, samt finde Rågeleje slot. Der stod vi og ventede på dem, og vi spiste en overdådig skaldyrsfrokost på Søstjernen. Så gik vi en lang tur i solskin til Heatherhill og så tog vi til Anisse, hvor vi var i haven, spillede boule, darts og Highlander til klokken 21.45, hvor vi så lavede fondue og fik frugtsalat, afbrudt af lidt dans og en nattergaletur. Senere på natten spillede vi backup og darts.
20/5 Signe Marie slutter allerede klokken 11.30, for de store har afslutning, og de skal kaste med karameller og lave vandsprøjt. Det sker på fodboldbanen. Hun glæder sig meget til det. Jeppe skal på skadestuen med børnehaven og se den idag. (der er intet i vejen med ham.)
19/5 Signe Marie og Caroline var til instrumentværksted - de skal spile koncert om to uger.  Så var de til nattøjsparty ude hos Noor - laura skulle sover derude. De fik pizza og hygede sig dejligt. De spillede fodbold og slog vejrmøller, da de blev hentet. Jeppe blev hentet af mor, og de var ude og købe ind sammen.
18/5 Jeppe har været i Annisse og hygget sig - og været på legepladsen.  Mor hentede begge børn og var med Signe Marie nede og træne til bakken. Signe Marie dansede på alle fire hold og var meget stolt af det. Far og Jeppe spillede spasmager hjemme.
17/5 Almindelig hverdag. Jeppe var til almindelig lægetjek med mor. Bilen er på værksted, så der er gang i cyklen. Aftenen var fyldt af trætte børn, så de så pokemon og min søsters børn.
16/5 Signe MArie var hos Anna fra jespervej og lege, og Jeppe havde besøg af Mikkel. Senere var vi til fødselsdag hos Berit, hvor vi alle var meget trætte , men vi hyggede os godt alligevel - særligt ved at gå ned til legepladsen ved brødeskovskvarteret.
15/5 På pinseskovtur med masseer af hygge, klattring og den sædvanlige fodboldkamp (anette scorede to måål) og med spillemandsmusik. Jeppe legede dejligt i skoven med Asger og Asbjørn, og Signe MArie legede med Viktoria, og de klatrede op i træerne (op til 5 m) Hjemme legede de i skibet, og var med til fodboldkampen begge to. Jeppe kunne bedst lide at være i forsvaret. Signe Marie, Viktoria og Ditte (Peter Beregnstorffs) legede med små bjørne længe om aftenen.
14/5 Vi hyggede dejligt hele dagen, spillede fodbold og tegnede bla. Derudover Var vi på en dejlig tur til fantasiens ø, hvor de legede røvere og politi-.
13/5 Far hentede børn tidligt og hyggede med dem - mor tog ind til Pernille og vi andre fik dejlig mad, og så fredagsfjkernsyn. Senere, da børnene sov, kom Birthe og asbjørn. Vi sad og snakkede til sent på nateten
12/5 Signe Marie var til instrumentværksted med Caroline og legede dernede hele eftermiddagen. Vi havde besøg af Emil fra Jeppes børnehave. De legede dejligt.
11/5 Jeppe er i Annisse. Han havde en dejlig dag derude og blev kørt hjem af farmor. Vi hyggede hjemme hele eftermiddagen i haven
10/5 Signe Marie skal ti l,København med farmor. De var på statens museum for kunst og se to udstillinger og spise kage på cafeen. INden da havde de spist lidt frokost ved poppelgangen. Så tog de i Tivoli, hvor Signe marie fik lov at prøve tre ting: Minen, pariser hjulet var spændende. Så spiste de på viften og så pantomime. Jeppe legede med sebastian, som blev og spiste. Jeppe tager med farmor hjem og overnatter.
9/5 Almindelig skoledag. Hella henter børnene i et voldsomt haglvejr. I helsingør er det hele hvidt, mens bøgen er grøn. Næste morgen er sneen der stadigvæk!
8/5 Jeppe har besøg af Mikkel. og Signe Marie tegner en masse. De andre spiller stuntrally. Far kommer hjem og er ret træt. Vi ser min søsters børn og Signe MArie griner rigtig meget
7/5 Hella er til begravelse med Rene Axelsens mor, Børnene er i Jonstrup. Resten af dagen hygges hjemme.
6/5 Efter en hyggelig dag tages der til Jonstrup, hvor de leger rigtig godt. Signe MAreie er med Viktoria til gymnastik. De leger ballet og overnatter derude.
5/5 Hella og Berit laver dans, og Jacob passer alle børnene, og så spiser de sammen.
4/5 Far tager til Fuglsø. De andre hygger - Jeppe er i Annisse, og Hella og Signe Mrie spiser med derude.
3/5 Mor tager til møde på Fyn og skal til aftenmøde i Signe Maries klasse.  Det var meget spændende og lidt kedeligt, at pædagogen Lene holder op
2/5 Almindelig skoledag.
1/5 Vi var på anemonetur med Boel og hans Erik og Erik og Kirsten til fantasiøen. Der blev ikke plukket anemoner, men bøgen stod helt lysegrøn, og humøret var højt. Erik kravlede op i et hult træ med børnene. Så tog vi alle hjem til os og spiste frokost og hyggede. Jacob og Berit blev og hjalpo med oprydningen.
30/4 Så var det tid til weekend. Børnene legede med nattøj på hele formiddagen og nøde det m eget, mens far var nede og handle og vi lavede mad til om aftenen, og mor var nede og blive klippet. Om aftenenen var vi til legestue i Farum - med spisning og hygge med Viktoria og Josefine og elisabeth. De store piger dansede rigtig meget. Jon og Henrik var m ed til at spille, og de havde lavet en sang til Far og Lena og Annette. Farmor og farfar kørte hjem med pbørnene ved 10 tiden.
29/4 Fredag var en hyggedag hjemme med aftensmad, Disneyshow og Hit med sangen. Vi hyggede rigtig.
28/4 Torsdag hentede mor børn for at tage til instrumentværksted og havde dem med til møde i bakkegade, men instrumentværkstedet var aflyst, så de tog i byen og hentede Jeppe. Så var far med Jeppe i byen og kigge efter legospil. Imens kom Sofie med sin far, som pudsede vinduer, og Sofie og Caroline blev til spisning.
27/4 Mor var til møde i Odense, og vi andre hyggede kort hjemme, inden vi kørte til Farum. far havde glemt kødsovsen, så han måtte hurtigt aflevere børn og køre hjem efter den, inden der var afslutning i Farum. Mor var også til møde om aftenen.
26/4 Tirsdagen var en hyggedag hjemme i haven. Morfar kom og passede om aftenen, for mor var til koncert med Harald Haugaard og fra til møde på skolen.
25/4 Børnene hyggede sig dejligt om morgenen med mor, og Jeppe havde en dejlig dag i børnehaven. Signe Marie havde lidt ondt i foden, og fik bind på, men hun vimsede rundt i stuen, og bindet generede hende, så hun fik det af. Om eftermiddagen kom Alberte og Sebastian på besøg, og de legede dejligt indenfor vinduemaling og hulebygning. De ble vog spiste - vi fik tortillas. Det blev en lang putning, for børnene kunn eikke forstå, at de skulle sove, når det var mørkt udenfor...
24/4 Børnene legede rigtig godt for sig selv det meste af formiddagen, og Signe Marie var nede og lege med Caroline, mens Jeppe legede med Lego. Det var dejligt vejr, og vi fik ryddet lidt op i kælderen og skuret. Nu er det endelig slut med barnevogne og klapvogne og kravlegårde. Så cyklede vi ud til naturlegepladsen, hvor jeppe for første gang skulle cykle uden at have en voksen ved siden af. Det gik meget flot - faktisk klarede han de ca. 10 km uden at falde en eneste gang! Vi var til klassekomsammen  i 1.A. derude, og børnene legede dejligt. Jeppe ville mest lege action mand for sig selv. Vi så forestilling, hvor børnene optrådte på taget af det lille hus derude. Så cyklede vi hjem i det djelige vejr - Jeppe klarede det uden en enste sur tone. Signe Marie har forstukket en sene under forden, så det var hårdt for hende. Til gengæld tog vi det stille og roligt herhjemme om aftenen. De var også godt møre...
23/4 Så blev der lørdag. Vi var ude i Slangerup og svømme Jeppe svømmer rigtig godt og Signe Marie hopper i fra skamlerne nu, selv om det let bliver til maveplaskere. Så kørte vi ud til oldefar og besøgte ham, og spiste i Føtex i Frederikssund. Det var meget fint. Hjemme blev der leget og klatret en masse, og der blev lavet en soveklub med Jeppe som Chef og kvinder som MASTERE - og hans dukke Nanna var med som master. Den er kæreste med hans løve. Om aftenen så de de utrolige på DVD - far faldt i søvn undervejs.
22/4 Vi cyklede helt ud til Lars og Lisbeth - en tur på over 8 km - Signe Marie cyklede hele vejen! Derude fik vi en dejlig frokost sammen med familien og Gudmoren. Signe Marie og Benjamin legede dejligt, mens Jeppe vist var lidt skuffet. Så han fandt dog ud af at lege med mor og sig selv. Til gengæld spiste han meget af kagen senere. Vi cyklede hjem og spiste forårsruller og Chicken McNuggets. Signe Marie klarede hele cykelturen uden problemer - den længste nogensinde.
21/4 Vi var til samtale om Jeppe i børnehaven. Han fik meget ros og han klarer sig rigtig godt dernede. Vi skal holde hvedeaften med Ditte og Stig, når Signe Marie er færdig med instrumentværksted. o ghar afleveret Caroline.  Vi mødtes ud ved Fruebjerg klokken 17.15 og gik en dejlig tur til Frue kilde med stop undervejs og kravlen i træer. Så gik vi ad indianerstien tilbage og over i den del af skoven, hvor bøgen var sprunget ud. Den var meget flot!  Hjemme i Annisse blev der leget dejligt og vi spiste middagen nede i legestuen i strålende solskin - der blev spist lækre hveder, bla. med kammuslinger i Cajoun sovs - men også de obligatoriske med laks. Så legede Jeppe med action man og Signe Marie fik tegnet en masse, inden Ditte sluttede af med at læse H. C. Andersen.
20/4 Signe Marie og far cyklede i skole, og jeppe havde dagen sammen med farmor og farfar - de var på hospitalet med en mappe til Erik. farmor havde syet en nederdel til Signe Mrie. Signe Marie lavede en masse lektier og Jeppe legede. Vi fik frikadeller og medister samt ris med godt i det kunne Jeppe godt lide.
19/4 Mor afleverede og hentede igen idag. Børnene var i bad om eftermiddagen, og far komo hjem og badede med dem efter sin cykeltur.Vi var til skolehjemsamtale med Signe Marie, som fik en masse ros og var glad for at være i skole. Det var en god oplevelse. Jeppe var nede hos Sebastian -. som ikke var hjemme - og spillede på hans computer. Hjemme spiste vi aftensmad og kom i seng i god tid.
18/4 Far var syg idag, mor klarede bringnig og hentning, og om eftermiddagen var de ude og handle ind sammen. Så spillede de legocreator og vi spiste mad udendørs igen.
17/4 Vi var i skoven nede vbed klatretræet og tog videre ud til en lille sø og spiste vores napoleonshatte. Så fik de et bad, og vi drog med madpakker i McDonaldsposer ind for at hente mor. Hjemme kunne vi være ude i haven og grille.
16/4 Alberte var med i skoven og plukke anemoner ved fatasiens ø. Jeppe legede med sebastian. Signe Marie var med i Farums opvisning i kulturhuset med H.C. Andersen tema. Hun klarede det meget flot. Om eftermiddage legede børnene med Alberte og Sebastian, inden vi tog ud til Jacob og Berit for at spise, og Farmor og farfar var der også, lige hjemkommet fra Italien. Det var meget hyggeligt, og Jeppe legde længe løbeleg med Adam. Berit og Jacob puttede, for far skulle ud og lave dans.
15/4 Fredag faldt Signe Marie og slog knæet. Om aftenen var vi til dansetræf i Farum, hvor Jeppe legede godt med Asdbjørn og var med til de første 6 danse. Lena kørte hjem til en vandskade, så vi fik også danset nogle trampdanse.
14/4 Signe Marie og Caroline og Jeppe blev hentet, vi var hjemme og få lidt mad, inden vi tog til instrumentværksted, og Jeppe og far handlede. Hjemme lavede vi klar til medisterpølse til os alle og hyggede i haven.
13/4 Mor skal rejse idag, hun holdt Jeppe hjemme. Så tgo de til Helsingør, hentede far og fik byttet mors ur. I Farum fik den en time sammen med mormor og morfar, og så kørte de på McDonalds med far - morfar tog over efter at have været i lufthavnen med Pigerne. Jeppe sov først, da vio kom hjem fra fars dans.
12/4 Mor var o børnehaven og lavede opslagstavle, mens Jeppe legede. Så hentede de Signe Marie og nøde en god eftermiddag derhjemme.
11/4 Signe Marie og far cyklede hjem - og var til sidste dansegang, hvor de trillede med æg. Vi kørte hjem gennem skoven og plukkede anemoner. Jeppe legede ivrigt med lego hele eftermiddagen og var helt opslugt. Jeppe har restaurant uge og skal lave restaurant på torsdag. Signe Marie har fordybelsesuge om H:C: Andersen og arbejder med at lave dukketeater til "fytrøjet med slot, heks, hunde osv.
10/4 Signe Marie og far cyklede ud til Chr K. s fødselsdag. og mor hentede. Jeppe spillede computer og lavede tegneserier på pc. Så cyklede vi alle ned i slotsparken (jeppecykler selv nu - om en han svinger meget) og legede i bambus labyrinte og plukkede anemoner.
9/4 Far lavede kursu hele formiddagen for danseben, og Så var det dagen, hvor Signe MArie havde opvisning. Det var også Anna første opvisning, og Mormor og morfar var med. Far var til gallafest på skolen
8/4 Efter skole var det tid til at slappe af hjemme med fredags hygge. Dejlig mad, Disneyy show, slikpose og Boom-Bomm.
7/4 Christian hentede børnene og Signe Marie og Caroline blev hentet fra intrumentværksted af farmor, og så var de derude og lege og psise. Jeppe hyggede med mor og far hjemme. Det blev en dejlig dag. Jeppe vågnede om morgenen og sagde, at nu var det slut med at brokke sig!
6/4 Hella hyggede dejligt med børnene, mens far var til dans. Signe Marie har trvlt med at lære at sjippe. Jeppe var ude hos farmor og farfar og øvede sig at Cykle
5/4 Jeppe har haft en dejlig dag i børnehaven, og Signe Marie nød Davys fødselsdag. I aften skal vi ud og spise med morfar, der fylder 60 år. Det var på birkerød kro, og børnene opførte sig utrolig fint. Jytte var med, og vi endte på ganløsevej.
4/4 Almindelig dag, hvor mor hentede begge børn og gik hjem i det dejlige vejr. Børnene var nede og lege hos Caroline og Mikkel, og så spiste vi flæskestegsbrugere hjemme i haven. Signe Marie var til dans, mens Jeppe og mor brugte god tid til at spise.
3/4 Far og Lena lavede kursus i Århus - børnene sov ganske længe, og så var det dagen, hvor man var til fødselsdag hos Viktoria i et dejligt vejr. Josefine var syg med skoldkopper, så Jeppe legede ikke så meget med hende. Ellers nød de alle det dejlige vejr ude i haven.
2/4 Signe Marie vågnede tidligt, og Jeppe vågnede senere, men de så Disneyshow, for de så det jo ikke dagen før. Far var på genbrugspladsen, og mor hentede morgenbrød i brugsen. Så drog vi til København, hvor vi mødte Bjørg, og vi gik gennem de gørnne områder ned til Assistentens Kirkegård. Der var vi nede og sætte flag på H. C. Andersens grav. Der ver meget stille og roligt dernede, det var en fin oplevelse. Vi var inde i "folkets park", hvor der var en stor gavltegning af Strid - en kæmpe graffiti, som Jeppe sagde - og var meget imponeret af. Så legede vi på legepladsen på Blågårds plads. Vi gik ind ad Nørrebrogade, over søerne og fik afleveret mors Jakke og kigget på seje knive. Så gik vi ind på kultorvet, hvor vi sad udendørs og spiste pizza til jazzmusik . Signe Marie dansede med Bjørg, so dog blev siddende. Så gik vi i H&M og Signe AMrie og far var oppe på rundetårn og se ude over byen  i det fine vejr. På vejen hjem nuppede vi lige en is. Da vi kom hjem, legede børnene dejligt i haven - de pustede sæbebobler, Jeppe prøvede at fange dem. Vi spiste aftensmad ude i haven, og senere så vi "de utrolige" på video - en stor glæde for Jeppe, so m hvade ønsket det længe.
1/4 Signe Marie vågnede og startede med at lave 1. Aprilspøg med far. Så drog mor afsted på kursus, og vi andre til vores sædvanlige dont. Jeppe blev hentet først, og fik 5 stjerner af Anne nede i børnehaven -. og som belønning skal han på teatertur med 3 udvalgte kammerater.  Det bliver spændende! Vi hentede Signe Marie nede i børnehaven, og tog hjem i haven for at lege. Vi lavede Aprilsnar med farmor, som lavede Aprilsnar med os - vi var ude og kigge efter cirkusoptog med elefanet -  men der kom ingen. Så var vi ude hos Lars og Lisbeth til spisning. Der var gang i Lars' racerbane og der blev spist burgere. Senere sad vi og hyggede, mens børnene legede derudaf.
31/3 Signe Marie og Caroline legede i haven indtil det var tid til instrumentværksted. Jeppe legede sammen med Mikkel nede hos Sebastian. Han spiste også dernede, opgCaroline og Signe Marie spiste hos os. Signe Marie købte gaver til Caroline. Vi hyggede med H. C Andersen eventyr til aftenslæsning.

30/3

Jeppe blev kørt ud til farmor: En fin dag med smukt vejr. Vi læste længe i "Der var en tid", en lille
drengs erindringer og tegninger fra 1900tallets begyndelse.
Der blev spillet ludo og set lidt af Madiken 1. Gik udenfor for at cykle,
hvilket han er god til. Der var ingen støvler, men vi klarede den med to par
sokker og de store maosko.
Leg i haven med loader og gaffeltruck og bassineet blev tømt og heksedrik
klargjort i bassinet, efter det var skyllet med klorin. Ingen frøer
overlevede februars strenge frost i år.
Vi var på gaden med cykel igen efter frokosten, som blev nydt ved cafebordet
i dag. Sidst på dagen var der æbleskiver og leg med actionman sammen med
farfar. Jeppe var ikke særlig parat til at skulle hjem, og han pakkede
sammen i langsomt tempo, det kunne have taget en time, men det fik det ikke
lov til. Han lagde sig og tudede, men da det ikke havde nogen effekt, holdt
det hurtigt op og vi kom ud af huset i god stemning. Dejlig dag, og så
glemte jeg lige at fortælle om legen med det mangefarvede tov fra
skibsdækket og i æbletræet. KH bedsterne.

Signe Marie var ude og lege længe, inden de andre kom. Jeppe spillede computer med robotterne. Far var til dans som sædvanlig

29/3

Første skoledag igen. Det var en god dag, og Sofie var med hjemme og lege, så kom Jacob med børnene, og Lena var også forbi.

28/3

En rengøringsdag. Huset og bilen fik en ordentlig tur. Der blev også tid til en cykeltur rundt om slottet – og hele formiddagen legede Jeppe og Mikkel Sammen, og vi spiste frokost udenfor. Signe Marie var nede hos Albewrte og lege sammen med Caroline. Om aftenen lavede Signe Marie og far lektier udenfor (lavede matematik med terninger), mens Jeppe og mor lavede mad

27/3

Vi hyggede hjemme, var ude og cykle alle sammen, vi var nede ved Lukas med hans påskeæg og blev budt indenfor til brød og leg. Mor og Jeppe gik selv hjem inden da. Så var vi i Annisse sammen med farmor og farfar og Leif og ulla og Jacob og Berit. Det blev en skøn eftermiddag med Hygge på den bagerste terrasse med æbleskiver og andet guf. Da vi kom hjem, lavede mor pizza til os alle og vi så Olsenbanden til den på storskærm.

26/3

Vi arbejde videre, og børnene legede dejligt for sig selv og sammen. Så spiste vi frokost på terrassen, og børnene lavede fælder nede ved de to skurvogne. Vi spiste aftensmad og kørte hjem i kortege bagefter.

25/3

Vi var en tur oppe ved den flækkede sten – Jeppe og mor var på en lang udflugt. Signe Marie hjalp med at ordne træer. Vi spiste frokost ude og nød det dejlige vejr til sent. Så var vi i Sauna.

24/3

Far og Erik arbejdede meget i skoven, og vi andre hyggede indenfor. Så gik vi ud og så til de andre og vi gik alle en tur ind i skoven, mend et var næremst umuligt at komme frem for væltede træer. Vi legede ved en stor sten og kravlede rundt mellem træerne. Hjemme var vejret så godt, at vi kunne sidde og slappe af uden overtøj på terrassen. Mormor lavede dejlige måltider til os.

23/3

Vi hyggede hjemme, og da mor kom hjem, så kørte vi til Sverige, hvor mormor og morfar ventede med aftensmaden. Så hyggede vi djeligt og kom sent i seng.

22/3

Dagen startede med dynebio og så var vi på far arbejde, og vi lavede teater i auditoriet, og vi tegnede på tavlen. Så spiste vi frokost med farmor og farfar i kickly i Helsinge, og vi legede has farmor og farfar, mens mor og far var inde og skifte bank. Vi fik æbleskiver i Annisse da vi kom derud. Der blev kravlet på gavlen af legehuset og kigget i reder. Hele aftenen sorterede far billeder – nu er der 1500, som vi synes om til fremkaldelse…

21/3

Mor var på arbejde. Vi andre var hjemme i huset og hyggede med dynebio, inden vi tog i byen og hyggede os med at handle ind. Om aftenen nød vi en god gåtur.

20/3

Vi var til en dejlig paskefrokost i Annisse med Jacob og Berit og Hans Erik og Boel med hele deres familie samt Troels og Lone. Vejret var fantastisk, og børnene byggede reder udenfor, som påskeharen lagde æg i, Stig havde lavet dejlig mad, lam og en lækker forret. Det var meget hyggeligt for os alle.

19/3

Vi var alle ret sløve, men far nåede at være nede og handle og få ordnet vaskemaskinen efter råd fra Erik. Så gik vi en tur for at hente vores cykler, og hyggede dejligt hjemme om aftenen.

18/3

Vi skal alle til dansetræf i Farum.  Mor var syg, så hun blev hjemme med Jeppe. Far og Signe Marie var af sted og hyggede sig dejligt. Signe Marie legede med Viktoria den time, de var med, og så var Anna og Julie (en ny pige) dem, der legede godt. Signe Marie og Chr kørte Lena hjem.

17/3

Begge børn kom godt af sted. Signe Marie er kørt til til instrumentværksted af mor, og Casper henter. Pigerne legede nede hos Casper. Far er til møde i Nyborg.

16/3

Jeppe bliver hentet af farfar, og han bringer Signe Marie i skole. Jeppe hyggede sig dejligt sammen med Anna ude i Annisse. Far hentede Signe amrie, og så kom de ind med Jeppe. Mor var syg, så de bestilte pizzaer til spisning. Så tog far til dans, hvor han og Anette stod for mad til ungdomsholdet. Mor klarede skærene hjemme.

15/3

Så blev det tirsdag. Jeppe er syg igen, så farfar hentede og bragte Signe Marie i skole. Mor er syg, og senere på dagen hentede mormor og morfar Signe Marie i skolen, og de kunne hygge med os hjemme. Far var i Esbjerg og bilen gik i stykker på hjemvejen. Vi blev hentet af Falck. Da vi kom hjem havde mormor lavet mad, og vi spiste alle sammen.

14/3

Jeppe er syg, så farmor og farfar passer. Farmor afleverede igen. Så var signe marie til dans sammen med Anna. Mor er med til at spille, mens far og Jeppe hygger hjemme. Berit kørte Signe Marie hjem.

13/3

Så var det tid til en stille søndag. Den betød, at mormor og morfar kom på besøg til frokost, og at vi gik en god tur ned til kælkebakken og bag om granbakken. Børnene nød turen meget. Aftenen var stille og rolig, og børnene læste sig selv i søvn.

312/

Mor var syg, så vi andre hyggede dejligt hele formiddagen. Om eftermiddagen var vi i Jonstrup og hyggede sammen. Børnene så vi ikke meget til. Børnene lavede cirkus show og de voksne dejlig, dejlig mad. Vi kom sent hjem.

11/3

Vi havde møde med Niels, som har screenet Jeppe. Han er en kvik dreng, som lå over snittet i de fleste dele af prøven. Mor var til hjernemassage. Catarina var mede hjemme og spise mad. Det var hyggeligt.  Mor hyggede med Marie. Vi andre fik mad og nød disneyshow, da mor var kommet hjem.

10/3

Signe Marie blev kørt til instrumentværksted, mens Jeppe var i børnehaven (mor hentede) en dejlig dag. Jeppe har en ny pædagog, Annemette

9/3

Jeppe var i Annisse, og far hentede ham. Signe marie hyggede sig dejligt i SFOén og de lavede perlekæder af kokosnødder. Vi lavede en fin en sammen derhjemme.

8/3

Jeppe var stadig syg. Han var ude hos farmor og farfar, og nød det i fulde drag. Det var en god dag. Signe Marie nød at lege med Catarina, for hende bedste veninder – alberte og Caroline var på skiferie.

7/3

Jeppe var ikke blevet helt frisk, så Jeppe var hos farmor hele dagen. Farmor afleverede og spiste aftensmad med os var med til dans med Signe marie og  Anna. Hun kørte Signe Marie Hjem, mens far ledte dans for Karen. Anna blev der til hun blev hentet af netes mor.

 6/3

Søndag pakkede vi  huset sammen , mens børnene så  TV. Så drog vi ned til badelandet, hvor børnene var i monkey tonkey  land. Så gik vi ned til vandet og så på det, kiggede efter sten og legede på stranden. Vi spiste også frokost dernede, for vejret var godt. Så gik vi tilbage, og mens Jeppe besøgte monkey tonkey land og astronautland for sidst gang var far og Signe Marie igen i vandet. Signe Marie fik svømmet en hel masse. Så kørte vi hjem til Hillerød. Det var godt at se sit eget legetøj igen.

 5/3

Jeppe vågnede og rørte sig tidligt. Signe Marie gik selv ned og vækkede os alle og de to børn så TV . Jeppe styrede fjernbetjeningen. Så hyggede vi med morgenmad. Jeppe hyggede hjemme med mor. Signe Marie og far spiste i badelandet, mens Jeppe og mor spiste hjemme. Så mødtes vi alle foran astronautland og så spillede vi bowling. Hella var helt suveræn. Jeppe lavede en strike og det blev rigtig fejret. Signe Marie holdt længst ud, men en time er lang tid for Jeppe. Så badede vi igen, mens mor og Jeppe var i monkey tonkeyland. Vi nød en dejlig middag hjemme, og havde en stille aften i huset.

 4/3

 Børnene så TV tidligt. Signe Marie var frisk, men Jeppe var syg, så Vi hyggede lang tid om morgenen hjemme med ferie morgenmad  - far og signe Marie var nede og hente morgenbrød - og snak og spil. Så blev Jeppe i huset sammen med mor, mens far og Signe Marie gik ned og badede. Vi tog hjem og spiste frokost sammen. Signe Marie var helt vild. Og hun havde fundet en god ven, som hun kunne lege med, de legede dejligt sammen, og moren gav dem slik. Det var en stor oplevelse for Signe Marie. Jeppe og mor var nede og hilse på gederne, og så var de i astronautland, og så var de i monkey tonkey land, hvor Jeppe fik en god veninde.  Så mødtes vi alle til hygge i monkey tonkey land, inden vi drog hjem for at spise aftensmad , spise fredagsslik og se Disney  show og spise slikpose. Signe Marie var med far til familiedisko. Der var ikke mange, men Signe marie fandt en god veninde at danse med.

 

   
   
   
3/3 Vi hyggede med morfar tidligt om morgenen, så tog han afsted, og mor stod op. Signe Marie og far var i bad sammen, og Jeppe legede med sit puslespil. Mormor stod op og vi kom alle ud ad døren lidt over ti. Var købte ind til weekenden i saxkøbing
2/3 Vi havde en hyggelig morgenstund. Far var ude og skovle sne klokken 6, og vi nåede alle i skole / på arbejde til tiden. Vi tog ud til morfar til klokken 17.30, men der var ingen hjemme, så Hella lavede mad, Så kørte vi til dans, og der blev børnene hentet. Mor og far var til dans hele aftenen. Børnene gik  sent i seng mormor og morfar hyggede med dem.
1/3 Børnene var trætte, så vi legede derhjemme med badelegen. Signe Marie fik lavet lektier, men s Jeppe tegnede.
28/2 Mor bragte og hentede idag. I Signes klasse var de 11 børn - og kun to piger, Caroline og Signe Marie ,resten var syge! De var i arkaderne og købe bedatøj til vores lalandia tur - så hele aftenen blev dfer leget i badetøj i stuen på den blå luftmadras med badebriller - selv mor var i badetøj. Signe Marie var til dans, mens far spillede pokemon med Jeppe.
27/2 Signe Marie gik over til bageren og købte morgenbrød - der var ikke udvalg nok i brugsen. Så gik vi en tur ned til fantasiens ø, hvor det lå meget sne og var is nok, så vi kunne gå på det lave vand foran facaden. Vi lavede skattejagt og hyggede rigtig. Hjemme legede de lidt udenfor, og så var vi ude hos Janne og Arne til kage og hygge hele eftermiddagen. Jeppe opdagede sin første rokketand om aftenen, og så er det svært at sove!
26/2 Vi startede med at Signe MArie gik til brugsen efter morgenbrød. Senere var vi i svømmehallen, så vi kunne se Signe Marie svømme og hoppe i på hovedet - selv oppe fra skammelen. Jeppe var i hopla og dykkede en masse. SÅ besøgte vi Frederikssund og spiste frokost på et pizzaria, og kørte vi op til oldefar, som havde det godt og nød at byde på kaffe. Så var vi udenfor og lege, inden mor tog ud ogspillede,  og vi andre hyggede og spillede spasmager.
25/2 Signe Marie havde en god skoledaga, og Jeppe og mor talte med Niels. Det gik vist OK.  OM eftermiddagen kom så Jacob og Henrik med alle børnene. De dansede til musik på luftmadrassen. Vi spiste tortillas og så Disney show og De dansede og var optagede af stjerne for en aften. Inden afgørelsen spiste vi Signe Maries kage. Mødrene var med Lena inde og spise og se "Venter på far"
24/2 Jeppe ville ikke med hjem fra børnehave, så Caroline og Signe Marie blev hentet først, og de skulle lige have et kyllingelår med. I børnehaven ville Jeppe og Mikkel lege, og så tog alle 4 med i byen, pigerne var til instrumentværksted, mens drengene var med ude og handle. Hjemme legede de alle dejligt sammen i lang tid, inden drengene kastede sig over legoklodserne. Vi hyggede med aftensmad, og bagefter lavede Signe Marie og mor kage (Signe Marie havde fået en veje opgave for til matematik.) Kagen blev dog ikke til klassen, for Signe MArie var ikke sikker på, at man måtte have lov til at tage kage med uden at have spurgt. Jeppe og far byggede med klodser, lavede baner og fængsler.
23/2 Snestorm over Danmark, loves der. Farmor og farfar kom tidligt og vi hentede Jeppe ned sovende. Signe Marie var oppe og vældig glad. Mor tog ned sammen med et par kollegaer og svømmede her til morgen.Jeppe var i Annisse - Vi har haft en dejlig dag. Jeppe er så afslappet og tryg, og vi nød
samværet: jeg  sad tæt og så film sammen med ham, og Stig læste højt. Jeppe
kommer med mange overraskende udtryk. Sidste gang, han var her, legede han
med action man og forklarede, at han var modig og disciplineret!!
Han legede meget med ord og rim i dag, og han sad længe med legoklodser på
gulvet  i forstuen, mens vi læste aviser. Han forklarede en masse om rumskib
og udstyr på hans rumstation. Munden løb hele tiden. det mindede os om, da
du og Jacob var optaget af at lave labyrintagtige rum på de store
legoplader.
OM eftermiddagen hentede farmor Signe Marie, mens Farfar læste for Jeppe. Far var hjemme og vende i 5 minutter, inden han skulle til dans.
22/2 Bjørgs fødselsdag. Efter skole tog vi ind til Birkerød, hvor Bjørg skulle spille til sin fødselsdag. Lene og Erik var der også, og vi fik flødeboller sammen med det lille hold. Så blev mor og spillede, mens far og børnene var på McDonalds. Vi kom tidligt hjem og i seng
21/2 Det gik godt i både børnehave og skole, selv om det var hårdt at komme op. Da vi kom hjem, fik vi besøg af Arne, Hanne og Fiona samt lille Johannes! Det var meget dejligt at være sammen - pigerne løb straks væk og hyggede sig herligt sammen - det meste af tiden med Jeppe også hele tiden. Vi var til dans, mens mor og Jeppe lavede mad, Karen sluttede før for at hilse på og hygge. Hjemme spiste vi ris taffel og børnene legede så djeligt, at vi helt glemte at afbryde dem - så de kom først i seng efter 22!
20/2 Far og Lena er i Århus og undervise. De tog afsted kl 6.20 - det var et meget hyggeligt kursus og en god, lang togtur frem og tilbage. Mor var ved stranden med børnene og tog ud og besøgte farmor og farfar - de var dog hjemme til spisning. Jeppe lavede flotte tegninger af sig selv, Signe Marie, mor og far og skrev deres navn på dem. De hænger i stuen.
19/2 Signe Marie og Viktoria vågnede først. Så kom Jeppe indi den store seng til os, og vi hyggede, indtil det var tid til morgenmad og disneyshow ved storskærmen. Så tog Jeppe og Josefine med far til Slangerup svømmehal. De kastede sig rundt, hoppede I fra  kanten og svømmede rundt. Vi var ovre i det store og sejle på trekanten, hvor de sad inde i. Der kom en pige, der hed Simone. Hun kravlede op på taget, og så ville jeppe op på den store hund, men så kom der en stor dreng og hoppede i, og så væltede det hele, Jeppe røg under vandet og Josefine faldt ned. Så ville vi over i det lille bassin, men der havde et barn lavet pølser. Så vi tog det helt lille. Senere var vi i sauna to gange, og fik mad ude i cafetriaet og en is til slut. Signe Marie og Viktoria havde kreativ dag. De malede æsker og malerier. Det var meget spændende, og de holdt kun lige pause for at spise. Da vi kom hjem, deltog Josefine også. Så gik de store piger ud i sneen og legede, mens Jeppe og Josefine legede ovenpå. Da de to piger var blevet hentet, gik far og Signe Marie i gang med at rykke rundt på møblementet oppe hos Signe Marie, og vi hyggede med spisning og pokemonfilm. De voksne var lidt trætte, så de så også en film om aftenen.
18/2 Signe Mrie var i morgenbrusebad med far og mor. Det var lidt trangt. Så var Signe Marie til aqua camp for sidste dag - de skal have mini Ol her til formiddag. Far og Jeppe var McDonalds og spise. Vi hentede Signe Marie til svømning, hvor hun ikke alene havde vundet et håndklæde og en drikkedunk til miniOL, men også havde fået et diplom. Hun havde svømmet i det store bassin! og hun havde lavet hovedspring og maveplasker fra kanten. Om eftermiddagen kom Josefine og Viktoria og Elisabeth. De legede dejligt sammen allesammen, og Elisabeth var nede og hygge sammen med os to voksne. Så kom Henrik og Nina og spiste sammen med os, og vi så disneyshow sammen, fik pandekager. Jeppe ville helst blive hjemme, og vi blev enige om, at de begge blev og sov.
17/2 Signe Marie var ude hos Berit og Jacob om morgenen og blev kørt til aqu camp af dem. Jeppe var hjemme og nød at være i centrum, og var til fødseldag hos Mikkel sammen med mor. Det var bedst, da børnehaven var gået hjem, og Mikkel Sebastian og Jeppe kunne lege - bla. var de nede og kælke. Hjemme blev der lavet biograf og klippet hår. Far var på folkemindesamlingen om eftermiddagen og i Lillerød med Annette om aftenen.
16/2 Signe Marie skal til aqua camp, mens Anna og Adam komme rpå besøg. Vi skal alle spise sammen om til aften. Det var en dejlig dag, hvor Signe Marie legede med anne til hun skulle på aquacamp, og så legede Jeppe og Anna meget - vi var ude og lege af to omgange. Så sov adam, og da Signe Marie kom hjem, legede Anne og Hende godt, mens Jeppe viste Adam sværdkunster. Senere var vi ude igen og lege i sneen - vi byggede videre på det udendørs snehuler (uden tag) så kom Jacob og Berit og vi spiste sammen, inden de tog Signe Marie med hjem.
15/2 Signe Marie fik besøg af Caroline og alberte, og de legede dejligt sammen - først inde og så udenfor, hvor de legede eskimoer. S¨å blev de afleveret til aqua camp, hvor de var i svømmehallen om formiddagen. Signe Marie er lige ved at kunne svømme - idag crawlede hun. Så var de oppe i hallen. Jeppe blev kørt ud til mormor, hvor han legede dejligt, var på bytorvet og kom hjem med en pokemon video, som blev set flere gange. Mor var i Fredensborg indkøbscentral og købe ind til kreativ dag, og hun lavede karrysuppe, inspireret af en af sine arbejdsopgaver.  Signe Marie blev hentet fra aquacamp af Gitte, for hende., Caroline og alberte var i biografen og se Oscar og Josefine en stor oplevelse, selv om det var lidt farligt undervejs!! Mormor og morfar var på besøg til mad. Det var meget hyggeligt. Bagefter var det tid til at se pokemon filmens første del og så puttede mor.
14/2 Signe Marie er startet til aqua-camp. Mor cyklede i det frygtelige føre, og vi andre kørte i bil. Der var mange børn der nede, men det virkede roligt og velorganiseret, og de tre piger var meget spændte. De nød det meget og fik hver en T-shirt. Jeppe var i biografen og se Peder Plyds og haffalaffelen. Det var han meget optaget af og nød det meget. Om aftenen hyggede vi alle sammen og nød den dejlige rolige stemning af vinterferie
13/2 Vi stod op og hyggede dejligt med morfar over morgenmaden, så gik vi igang med at fælde træer. Efter to dages arbejde har vi gjort en lille del af stien til den flækkede sten klar, og båret det ud til vejen. Bjørg og Markus kørte tidligt, og vi andre kørte lidt over frokost efter at der var ryddet lidt op og børnene havde været ude og lege. Vi kørte hjem, og I Helsingborg begyndte det at blæse op og sne. Så turen hjem gennem skovene var fyldt med sne og slut. Hjemme kunne vi ikke køre ind, fordi der lå 40 cm sne, og en vold ude ved vejen. Både Gitte og Casper og Annette og Lena havde været nede for at rydde sne. Vi fik gjort det efter pizza-maden - det var hårdt arbejde. Så hyggede vi med et tiltrængt bad, indtil børnene skulle sove.
12/2 Vi sov godt, men mor var oppe flere gange for at putte brænde på ilden. Mormor og mor var sammen med børnene i älmhult, og købe sko til Signe Marie og Jeppe. Mændene og Bjørg knoklede i skoven med at rydde træer. Der blev dækket op med lækker frokost, og børnene legede i den sne (ca 15 cm, som var faldet i løbet af dagen.) der var og byggede snemand. Mormor havde lavet den dejlig frokost, og aftensmaden stod Erik for - det var fiskespyd og mørbrad grillet indenfor over pejsens varme. Christian gik tidligst i seng efter dagens arbejde, mens de andre spillede spil - bla. Ludo. Signe Marie havde travlt med at lave håndstrik det meste af dagen. Hun fik virkelig lavet nogle fine ting.
11/2 Jeppe skal med til discofest på radisestuen. Derfor lavede mor og Signe Marie diskokugler til børnehaven her til morgen. Far og Jeppe var til test sammen med Niels - det gik meget fint! OM eftermiddagen tog vi til Sverige i et dejligt vejr. Da vi kom derop, var der ingen strøm, og en masse væltede træer. Mormor havde lavet kottbullar og korv over brændeovnen, og der var fyret op i begge pejse. Markus og Bjørg kom og vi hyggede dejligt foran den varme pejs. Vi sov i stuen. Det var spændende at bo i et hus uden strøm - og skylle ud med vand manuelt og vaske op med vand, som skulle varmes over ovnen.
10/2 Signe Marie skal til instrumentværksted. Pigerne havde travlt med at lave dans til imorgen. De hyggede sig rigtigt, og Signe MArie var nede for at hente sin gave i danskebank - dem med overskuddet på mange milliarder - vi måtte vente ½ time ved kassen!  Jeppe skulle med Mikkel hjem og lege -det gik fornemt. Vi spiste mad sammen hjemme safarispagetti var en stor succes. Bagefter satte Signe Marie sig og fik lavet lektier. MOr var i biografen og se en film, som varede 4 timer.
9/2 Signe Marie skal rigtig hygge sig med mor idag, og farmor og farfar kører Jeppe hjem. Vi puttede en afslappet og tilfreds Jeppe i junosengen efter at have læst
Barbapappaheftet helt igennem. Det er faktisk en sjov og finurlig
tegneserie, fuld af fantasi og hygge. De sædvanlige tre aftesangsvers blev
sunget et par gange. Det er så kært at se, hvordan freden breder sig og
øjnene lukkes til, når jeg synger. Begyndelseslinjerne er nu heller ikke til
at tage fejl af: Nu LUKKER SIG MIT ØJE,  - JEG ER TRÆT og går til RO, og
sluttelig SOV SØDELIG SOV BLØDELIG LUK DINE ØJNE TIL...
Så blev der ikke spurgt efter mere og jeg gik IND I STUEN.

Jeppe vågnede sent, kl var nok 8.45, da han vippede benne over kanten af
sengen og krøb ned til   mig. han lå lige så stille og vågnede og kiggede og
gav et par små kys.
(Godt han sov længe, for vi så valg til midnat, tror jeg. Vi var meget
berørte af  Lykketofts flotte tale. En statsmand værdig. Anders Fogh har
ikke vundet vores hjerter på sin  måde at føre valgkamp på, tværtimod.)

Dagen starede sindigt. Mens jeg ryddede op og fyldte badekarret, "læste"
Jeppe Ferdinand, der er ordløs og bladede i Barbapappa. Så badede vi. Han
fik et par historier fra heftet igen, og derefter gik lang tid med at lave
collage og tegne BARBAer. Jeppe var ikke med på at skulle klpippe og satte
sig på chaicelongen, men han kom hurtigt hen til bordet og gik i gang som
limemester. Han ville nu godt klippe hårene på Barbabilled. Han farvede
tegninger og satte prikker til øjne. Han har ikke let ved det, og han tro
på, at han kan, er ikke voldsom, men ikke desto mindre hyggede vi os altså
over en time med at snakke og arbejde oppe i legestuen ved det hvide bord,
der efterhånden står der permanent. Signe gik direkte til det i går aftes,
og Anna og Adam sad også ved det i lange perioder i fredags.
Så var der leg på biltæppet, frokost og derefter leg med biler og fort.
Efter en tur på egen og på den store legeplads gik vi småsludrende op over
stien "jeres gamle kælkebakke", og hjem over Tvingsbakken.
Jeg havde lovet at der blev tid til lidt leg med ACTIONMAN, og så var kl
pludselig langt over 16. Ved denne sidste leg, som han også nød, løb han
meget frem og tilbage, det lignede næsten en hel dans. Til gengæld var han
meget stille på turen hjem i bilen, men bestemt i godt humør. Hjemme hos jer
ventede noget godt, og han glædede sig til at vise billederne og FORTÆLLE om
dagen. Inden jeg gik, puttede sig så rart på mit skød.
 
8/2 Signe Marie og Jeppe var sammen med Caroline nede og stemme. børnene og mor var ude hos farmo og farfar og spise noget dejlig mad, mens far sov. Jeppe overnatter i Annisse.
7/2 Jeppe havde besøg af Niels i børnehaven. Signe Marie var til dans om aftenen, men Jeppe var for træt. Han havde fået en ny veninde, Celina, og Han blev spurgt af Nikoline, om han kom til dans.
6/2 Vi var til fastelavn i Jonstrup. Vi hyggede dejligt med alle de andre og slog katten af tønden og bed til bolle. PÅ vejen hjem raslede børnene på ganløsevej, hvor vi fik aftensmad.
5/2 Formiddagen blev brugt til oprydning udenfor og masser af leg og TV. Signe Marie var med på genbrugspladsen. Om aftenen var vi til karneval i Farum. Børnene havde en dejlig aften, og sov først da vi kom hjem ved 23 tiden. Signe Marie var Kineser og Jeppe var fluesvamp.
4/2 Fredag var en rigtig hjemmehyggedag med børnene. Vi så disneyshow og hyggede foran flimmeren
3/2 Signe Marie og Caroline blev hentet af mor sammen med Jeppe og Mikkel, som var med i byen og som legede oppe hos os lige til det var spisetid.
2/2 Signe Marie hyggede rigtig om morgenen med os alene. Hun skal til svømning idag og så bagefter blev hun hentet af mor, som tog til Annisse og hentede Jeppe.
1/2 Da ville tidligt i SFO og i børnehaven, men det lykkedes ikke for nogen af dem at komme op. Dig var de nede på skolen ved 7.30 tiden, så de fik lidt oplevelsen. Signe Marie og Jeppe blev hentet af mor, som stod for maden - kalkunsteaks - inden hun skulle til bestyrelsesmøde i børnehaven. Vi andre spillede spasmager og tegnede. Om aftenen blev Jeppe afleveret ude i Annisse til overnatning. Han dansede flere danse med farmor på gulvet inden vi tog afsked. Signe Marie fik lov til at se krummerne inden hun skulle sove.
31/1 Jeppe fik en flot fluesvampedragt af farmor - og Signe Marie var prinsessen fra prinsessen på ærten til fastelavn nede hos folkedanserne.
30/1 Far fik lov til at sove længe, men blev så vækket med sang og gaver, og dejligt morgenbord. Så slappede vi af og hyggede, og var i biografen og se "stor Ståhaj" -en gave fra børnene. vi gik ned forbi slotssøen på hjemturen. Der var et ret tykt lag is under vandet, det var en pudsig kombination. Hjemme ringede Jeppe ned til Mikkel, og det endte med, at de alle 3 kom op og legede og hyggede, fik lagkage - og blev sammen med casper og spiste rester af flæskestegen.
29/1 Jeppe skal have alenedag ude på Mellemvej. Det har han selv bestemt og glæder sig meget. Signe Marie bliver hentet hos farmor og farfar, og så skal vi i svømmehallen i Hillerød  (jeppe synes, at den er for kold) Så laver vi fødselsdag for Christian med de nærmeste familie og venner om aftenen. Det var en dejlig tur i svømmehallen. signe Marie spræller osm en fisk og kan svømme under vandet - men ikke over vandet - der bruges for meget energi på at holde hovedet oppe. Så lavede vi mad - fiskesuppe og flæskesteg og diverse salater. Jeppe kom hjem med Josefine - sin kæreste og mormor sin eks kæreste. Men som han sagde, så har jeg ingen B-kæreste. Så kom alle gæsterne, og legen og snakken gik lystigtHella havde lavet pølsehorn og flütes dagen før. Vi havde en dejlig aften, hvor vi bla. dansede lancier fra st Croix - med fire små piger først og bagefter de voksne med hovedbeklædning.
28/1 Jeppe skal ud til Anne og prøve deres skøjtebane. Det glæder han sig meget til. Anne har inviteret på mad hjemme hos hende selv. Signe Marie skal ud til farmor og farfar og overnatte, hun bliver hentet direkte fra skole. Far skal til lille stævne for ungdomsholdene i Farum, Lillerød og birkerød. Jeppe skal med derud, og så kommer mor og henter ham, når hun har lavet dans i Ballerup sammen med Gitte Baaring for Codan.
27/1 Jeppe blev afleveret med megen grin og glæde dernede. Signe Marie var straks inde i klassen. hun har været til sundhedsplejerske idag. Hun måler 1.26 og vejer 26,2 kg - og klarede alle de øvrige prøver med glans. Mest imponeret var sundhedsplejersken, da hun skrev sit navn præcist med et bogstav i hvert af felterne på et kvadreret papir - med store forbogstaver og alting.  Jeppe ville gerne have Mikkel med hjem - så alle fire var med i byen  - pigerne  var til instrumentværksted. Hjemme legede de indtil Gitte kom og hentede. Men dér var de også blevet meget trætte. Så lavede far fiskesuppe og børnene fik læst højt af Signe Marie og blev puttet af mor.
26/1 Signe Marie skal til svømning i eftermiddag og Jeppe har farfar og farmor dag. Han havde det dejligt derude og nød dagen meget. Signe Marie var til svømning og dykkede under en metalbøjle, som hun uheldigvis fik i hovedet. Hun nyder det rigtig meget. Om aftenen hyggede de hjemme med mor. Far kom sent hjem
25/1 Signe Marie var tidligt oppe for at gå i bad med mor. Jeppe skal med Sebastian hjem i eftermiddag. De legede rigtig dejligt - specielt legovillespillet var Jeppe vild med - han legede videre med det hjemme med rigtige legoklodser. Vi havde en hyggelig stund med Signe Marie, som tegnede, inden mor hentede Jeppe. Signe Marie blev sendt i brugsen efter økologisk smør - og kom tilbage med hvidløgssmør - så det skal vi have til maden en dag. Mor var til møde om bestyrelsesregler for børnehaver opm aftenen og har fået ros for sit oplæg til kommunen.
24/1 Jeppe havde en god dag i børnehaven med fødselsdag og maskemaling. Signe Marie var til motorik og var i SFO'en loænge. Hun legede med Davy og Lukas i hobbyrummet. Så tog vi hjem og lavede brugere, inden Sign e MArie var til dans i biblioteket. Så var det tid til at lave lektier og putte.
23/1 En dejlig dag, hvor Alberte og Sebastian var på besøg, mens vi andre fik arbejdet i haven og i huset. Vi fik beskåret æbletræer og klaret det indvendige. Om eftermiddaggen var pigerne ude og lege eskimoer i snevejret, mens de kælkede. Badtid var hyggeligt. Så var det tid til at sidde og se frk. Nitouche og for Jeppe vedkommende at  være på nettet og se batman.
22/1 Vi gik en lang tur ned i byen gennem slottet i det dejlige vejr. Vi kiggede på butikker og købte de engelske muffins, Jeppe gerne ville have. Så tog vi hjem og spise frokost efter at have fodret ænder. Morfar hentede børnene og var i Forum til Børnekulturdage. Det var en stor succes. De tegnede, fik slik og prinsessblade (1 af dem..) Så spiste de på mcdonalds. Far og mor var ude hos Henrik og Nina og spise og så var vi med Jacob og Berit inde og se de gyldne løver. Det var rigtig godt, ligesom det var fint at spise natmad på Mellemvej - en reminiscens af gl. dage. Vi hentede børnene på hjemvejen.
21/1 Jeppe kom ud til farmor og farfar (farmor hentede ham) og blev passet, far hentede og fik frokost derude.  Signe Marie kom hjem og var med til at lave dejg til pølsehorn og vi hyggede med. Jeppe og far købte slikpose og hentede Signe Marie. Hun var helt oppe og køre og fik pyntet sig til en smuk prinsesse i prinsessen på ærten - hende der kommer ind i regnvejret. Der blev hygget hjemme i sengen med Jeppe og slikskål.
20/1 Signe Marie skal til instrumentværksted med Caroline (Gitte henter ) og Mor hygger med JEppe - Bjørg kommer om aftenen og far er til åbent hus. Signe Marie legede længe hos Caroline og da hun kom hjem skulle der laves lektier og laves  dress til fastelavn fredag. Bjørg var halt med til at putte, og så hyggede Hella og Bjørg med at snakke til ganske sent. Jeppe kom ind, meget varm, da vi skulle sove.
19/1
I dag har vi haft en fin dag med ham. I starten var Jeppe ikke så meget for
at være på Tekninsk Museum, (som Stig valgte, selvom han tidligere havde
sagt noget andet). STIG lagde et let pres på Jeppe, som ville ud med det
samme. Jeppe blev alligevel optaget af mange af tingene, og da de var på vej
ud, skulle han LIGE se både det ene og det andet.
Han var glad og kær hele dagen. Sad så nydeligt og længe ved frokostbordet,
han tændte og slukkede de levende lys og snakkede hyggeligt med os  om, hvad
han havde set på museet og alt muligt andet. Sjove ordspil kom der også.

Han og jeg gik ud i haven, hvor han lavede fælder. Først ville han helst
have mig til at lave arbejdet, men så skiftedes vi, og senere gjorde han det
selv færdigt. Derpå gik vi på legepladsen, hvor der væltet en masse store
træer, som kun delvis var fjernet. Der var mange STORE FÆLDER, sagde han. På
vej hjem snakkede vi om at lave og tegne planer. Jeppe fortalte om hans
opfindelse af en støvsuger, der selv kunne tænde, når der var støv, og så så
sugede den, og så snart alt støvet var væk, slukkede den sig selv.  Hjemme
gik han i gang med at tegne den. Det er den grå tegning. Efter få linjer og
få minutter var han træt og havde "ondt i hånden". Så skiftedes vi og fik
udfyldt dåsen og rørene ved fælles hjælp. På næste billede tog jeg nogle
pensler og malede et par runde figurer (hjul), som han syntes kunne blive
til en symaskine. Den tegnede vi så på skiftevis. De næste billeder blev
mere og mere hans egne, og han fik tag på at holde ordenstligt på penslsen
og ikke tage for meget farve på. Vi HAVDE EN VIRKELIG DEJLIG TIME MED
OPFINDELSERNE, som han glad viste til Christian. Jeppe blev lige babyagtig i
sproget et par min. , men glemte det så,  og han drak en kop cacao, inden de
kørte.
I løbet af eftermiddagen sagde han selv to gange, at han var tørstig, og vi
gik ud og hentede vand, som jeg har stående i en sodavandsflaske i
køleskabet. Den må han gerne selv tage for sig af. det gør han nok næste
gang.
Vi vil gerne have ham lidt længere end i dag, han nåede ikke at lege så
meget selv og et spil med glaskugler vil han også gerne prøve.

Han tog selv tøj af og på. Støvlerne fik han til sidst selv stillet op, så
de vendte rigtigt, inden han tog dem på. MEN HAN PRØVEDE DA LIGE, OM IKKE VI
VILLE KLARE DET FOR HAM. HAN HÆNGTE FLYVERDDRAGTEN nydeligt OP PÅ KNAGEN.
ALT SAMMEN STILLE OG ROLIGT. JEG KAN GODT SE, AT HAN MÅSKE FØLER SIG LIDT
USIKKER. I forbindelse med mange AF DE  BESKREVNE AKTIVITETER, så VILLE/
KUNNE han ikke i starten, MEN  HAN KUNNE MEGET, NÅR HAN BLEV GELEJDET og
opmuntret LIDT.


Knus fra Ditte


Bagefter var vi nede og hente Signe Marie til Svømning og på skolen og hente taske, så skulle Signe Marie tegne til Viktoria, og så var vi til Eliusabeths fødseldag. De legede dejligt og nød samværet med de andre - Jeppe forærde sine tegninger til Josefine.
18/1 Signe Marie havde nor med hjem - hun er en ny pige i klassen, og meget sød. De lavede pandekager og malede. Jeppe lavede rugbrød med mor.
17/1 Det er tid til Signe Maire og Dans - Signe Marie vil gerne lege med Sofie. Jeppe skal i skoven og har fået hundekiks med. Det gik fint - Signe Marie havde Sofie med hjem.
16/1 Vi var til Albertes fødselsdag sammen med gitte og Casper. Børnene legede dejligt - piger m piger og drenge.Hjemme lavede far og Signe Marie mad på egen vis.
15/1 Vi var ude hos mormor og morfar, mens far var til danseseminara og mor var inde og kigge på støvler. Mor gik tur sammen med børnene og bedsteforældrene. Da vi kom hjem, så vi åbning af det nye operahus
14/1 Signe Maire kom i skole i sidste øjeblik efter at hun legede med dykkerbriller på hjemme.I aften er det tid til dansetræf på Ellegården. Jepep var småsløj, så mor blev hjemme med ham. Signe Marie holdt ud til den bitre ende.
13/1 Signe Marie og Caroline skal til instrumentværksted . De har fordybelsesdage, og SIgne Marie har været til elevsamtale med deres lærer Gitte.  Jeppe var med mor og Bjørg ude hos oldefar, som tog sig godt af Jeppe og gik med rullator. OM aftenen lavede vi pommes frites og Fiskefrikadeller.
12/1 Signe Marie er til svømning med SFO'en og låner nye bøger på skolebiblioteket. Far var til dans
11/1 Signe Marie er med farmor i København på statens museum for kunst, mens Jeppe hentes af mor. Signe Marie lavede sine mange lektier og Jeppe var aktivt med. Så var det tid til bad. Så det var to trætte børn, der kom i seng.
10/1 Det var hårdt at komme op. Far var i Odense, og kom sent hjem. Signe Marie var til fødselsdag hos alberte, og Jeppe var med derovre og lege om eftermiddagen. Det var meget hyggeligt for dem alle. Det var for hårdt at skulle til dans, så de blev hjemme og lavede pizza sammen med mor.
9/1 Idag har farmor hygget med os med morgenmad og højtlæsning. vi har været ude og se på skaderne. naboens flagstang er knækket, to træer oppe ved vandtårnet og endelig er vores store syrenere mellem naboen og carporten røget. Det er savet op her til morgen. Vi var ude og bese vandtårnet, hvor ro store tæer var faldet og havde lagt elledningerne ned.. Så naboerne bagved og ovenfor havde ingen strøm. Alberte var på besøg, og de legede dejligt ude og inde. Om eftermiddagen var vi til familiedans, alberte var med, og Hella spillede, for Bjørg kunne ikke komme frem. Der var mange børn, og Ditte og Stig var der også. Om aftenen var far til møde med Henrik og Mette i Køge. Hella lavede varm suppe til vores bagbo.
8/1 Vi havde en stille morgen, hvor børnene sov længe. De lå oppe hos mor og så fjernsyn, mens far arbejdede. Så var far til møde i Viby, og det var noget af en tur at komme hjem i stormvejret. Børnene var på vej ned i byen med mor, men de turde ikke gå helt derned. Det var for farligt. Inden far kørte hjem, så lukkede Roskilde / Hillerød vejen. Far kom hjem, og kort tid senere kom farmor, som havde været i København. Hunblev og spiste burger med os, og resten af Viktoriabasen med Parmaskinke. Så blev farmor og overnattede.
7/1 Signe Marie holder fødselsdag i SF¨'en - de skal se møgunger - og Jeppe har maddag i børnehaven - de skal have det store fiskebord. Jeppe spiste ikke noget  - men fik 4 rugbrødsmadder. Han ville ikke med hjem fra børnehaven, fordi han var igang i værkstedet. Signe Marie delte slik ud og hyggede dejligt, så vi hentede Jeppe sammen i børnehaven, og så gjorde vi klar til Janne og Henning skulle komme. Jeppe bagte brød og vi anrettede victoriabras i bacon og en forret af gravad laks - og chokolade mousse, som hella havde lavet om morgenen. Det var meget hyggeligt, og børnene fik en "fri-aften" de sad oppe i vores seng og så fjernsyn og fik lov til selv at falde i søvn deroppe.
6/1 Jeppe sov længe (far arbejdede hjemme) og var i bad og fik klippet negle efter aftale med mor. Om eftermiddagen var Caroline og Signe Marie til instrumentundervisning og Jeppe var med ude og handle. SIgne Marie købte for sine lommepenge didlblyanter og poser til Carolinge og sig selv, mens Jeppe købte en pixibog og plastiklommer til sine pokemon kort. Da vio kom hjem ordende Signe Marie diddlmappe og Jeppe spillede pokemon. Så hjalp Jeppe signe Amrie med regnestykkerne.
5/1 Far skulle til dans, og mor havde lovet os en bustur, så vi kørte ned i byen og handlede. Vi spiste aftensmad på restaurant (pizza!) og nøs det. Vi var meget trætte, da vi kom hjem.
4/1 Mor afleverer - og I aften skal vi til afjuling hos farmor og farfar. Berit kørte os derud, og vi sang en masse - Jeppe var rigtig glad for at gå om træet, tchingdaderada er yndlignsnummeret. Så fik børnene risengrød og vi andre en masse god mad - blæksprutter og vildtkølle - og helligtrekongerskage. Berti kørte os trætte mennesker hjem
3/1 Rimelig start på et nyt år. Hella afleverede børn + bil (den skal repareres efter en kørte ind i den i November for forsikringens regning) og hentede børn igen. Vi sad hjemme og hyggede med boller - og Signe Marie læste højt - 28 sider af sin læsebog fra skolen!
2/1 Vi var ude i skoven ved gadevang med Ditte og Stig ved hjortesøle og spiste frokost sammen. Så kom Caroline og legede med Signe Marie, og bagefter var det tid til at tage til Farum, hvor Mette og Sten og Viktor var på besøg. Der blev hygget med legoklodser og guldmine.
1/1 05 Børnene vågnede lidt over 8, og Hella stod op og lavede boller. Det var stille og roligt, og så gik vi en lang tur først til en legeplads, så gik nogen over til Jeppes børnehave, mens andre var en tur gennem slotsparken. Efter frokost tog de andre hjem, og vi hyggede med en god Olsenbande film, inden det var puttetid.
31/12 04 Vi holdt nytårsaften sammen med Jacob og Berit og Henrik og Nina. De kom i løbet af eftermiddagen, hvor vi pyntede op efter at have gået en hyggetur sammen alle 4. Børnene fik mad inden nytårstalen, og vi fik alle blågrønne drinks - efter talen stod Jeppe og dirigerede de andre børn som gardere. Så fik vi voksne en lækker forret med jomfruhummere og en vildtsteg som hovedret, inden vi spillede billedlotteri med billeder fra året og var ude og fyre fyrværkeri af med børnene. De fik lov til at fyre af på skift. Så skulle ind og holde børnenytår med børnechampagne og drinks og popcorn. Det var meget fint, som de sprang ind i det nye år.  Vi voksne så 90 års fødselsdag, nåede ikke desserten, men fik irish coffee inden nytår. Så var vi ude og fyre af, og så blev der danset og hygget til ved hlav fire tiden.