se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004

se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07   se dagbog forår 08

Se dagbog efterår2008 Se ny dagbog

 

 

 

Sidst opdateret d. 27-06-08

Se billeder også fra grønland!

TIL DAGBOG Se vores nye hus

 

Se billeder af huset på http://groups.msn.com/folkedans/- klik her for at se den store versionSe billeder af huset på http://groups.msn.com/folkedans/- klik her for at se den store version

Her er et billede fra vores efterårsferie i Marmaris - klik for at se det i stor størrelse

Dagbog fra d. 5/7 05

1/1 Der blev ryddet op, børnene så to film, og vi var ude og kælke, og vi byggede snehuler. OM eftermiddagen tog vi hjem og så film (min søsters børn i Egypten) og gik tildigt i seng.
31/12 Far tog ud og arbejdede på loftet. Han fik en lægte ned over næsten, så han kom hjem og sad med næsen i is. Så kørte vi ud til Jacob og Berit og holdt nytår. Mor lavede dej og choiklademus hjemme, og de andre havde pyntet op, da vi kom. Børnene legede dejligt, og de fik pizza, osm de selv havde lavet (lagt fyld på) inden nytårstalen. efter talen fik vi drinks og børnene lavede karaoke, mens vi andre fik en lækker mørbrad med bønner med bacon om og rodfrugter til. Så lavede Henrik og Jacob sodavnadssmagning med børnee, vi så karaokeshow m ed Signe Marie og Anna som fordansere, og så lavede vi nytår for børnene ved 21.30 tiden med at srpinge og få børnechampagne. Så blev børnene lagt, og vi andre kunne hygge os med dans, drinks og snak. vi var ude klokken 12 og se på raketter, og så hyggede vi ellers resten af natten.
30/12 Vi tog ud til det nye hus, hvor vi legede dejligt og far arbejde med loft, mens mor malede - så var mor med børnene ud og kælke. Farmor kom forbi og hilste på os, og så kørte vi hjem til Jespervej og spiste aftensmad og hyggede med en god film
29/12 Vi hyggede i det nye hus, hvor vi også sov, og far gik igang med loftet, og mor med at male. Far var hjemme på Jespervej med 4 unge folkedansere, og så kørte vi til julelegestue i Lillerød, hvor Adam, Jeppe, Anna og Jeppe stortrivedes. Jeppe dansede en hel masse.
28/12 En dejlig morgen i det ny hus, hvor der blev hygget og arbejdet. Efter frokost kom Jacob og Berit og Henrik og Nina, og vi fik vist huset frem. Så gik børnene igang med at lege, vi var ude og kælke på den gode kælkebakke , mens pigerne var ude og købe ind til nytår. Så kørte vi alle til Annisse og var til Juletræ hos Ditte og Stig. Det var som sædvanlig meget hyggeligt, der var mange mennesker og børnene legede godt. Signe Marie var meget optaget  af de store grandfætre og kusiner, mens Jeppe væltede rundt med de store grandfætre Lasse og Rasmus.
27/12 Vi kørte ud til vores nye hus, da vi havde spist. Det blev en dejlig dag derude, hvor vi vi gik igang med at lege i værelserne, Christian rev en væg ned i garagen, og Hella arbejde med polyfilla, mens børnene indtog deres værelser. OM aftenen kom Lene og Erik, og vi fejrede fødselsdag derude for Lene. Vi overnattede derude for første gang.
26/12 Børnene vågnede sent og gik straks igang med at lege sammen. vi ringede straks til mormor, som havde fødseldag. Så kørte vi til Hylling til julefrokost hos leif og Ulla. Det var meget deljigt at se Jeppe lege med Frederikke og knuse og kramme hinanden, og signe Marie og Josefine så vi ikke. De var så glade for at lege sammen. Vi gik ned til Agerup, hvor Leif fortalte om indretning af gården og vi fik hørt om tiden med de to go gårde og Hillerød. Så fik vi kaffe ude hos Tina og Lars, hvor vi også dansede om juletræet. Det var meget hyggeligt. Hjemturen blev lang, fordi det sneede. Vi brugte over to timer på at køre hjem.
25/12 Julemorgen stod Signe Marie og far tidligt op med farmor og farfar. Signe Marie hentede morgenbrød hos købmandne med farfar. Vi var ude og lege spioner med børnenenes nye walkietalkier. Så kom Boel og Hans Erik og Lærke (hun var lige kommet hjem fra sit ophold som au pair i nærheden af Geneve. Vi fik dejlig julefrokost, gik en god tur MC.ruten og Jeppe lavede tryllekunster, og Signe Marie læste i sin de fem bog.
24/12 Julemorgen. Far og Signe Marie vågnede først og hyggede. Børnene legede dejligt hele formiddagen. Så tog vi ud til Annisse og fik glög med Inge og Bjarne. Vi kørte til annisse kirke, hvor der var fyldt 35 minutter før start - vi fik plads helt oppe i koret, og Signe Marie og Jeppe indenfør knæfaldet. prædikenen var om Valhalla og retfærdighed og tilgivelse. Så tog vi hjem, legede og hyggede, spiste dejlig mad, og fik ris á la mande, hvor Jeppe købte sig til mandelgaven, og dansede om træet, inden der blev lukketgaver op. Ditte og Stig fik et sæde til bag i bilen  af os. Vi fik den loftlampe, vi havde kigge på i antikvariatet af Ditte og Stig. Far og Signe Marie gik i seng med en bog hver, og Jeppe tryllede på livet løs. Han gik i skole hos mor.
23/12 Mor tog på arbejde kl 8, og far arbejdede hjemme ved computeren hele dagen. Børnene legede dejligt sammen. Om eftermiddagen var vi oppe hos Grethe Bagbo, der fyldte 82. Hun havde slået knæet, så hun havde aflyst sin fødselsdag. Så kørte vi ud med gaver til Boel og Hans Erik og til Lars og Lisbeth på vejen til Annisse, hvor vi holdt Lille juleaften med Jacob og Berit. Vi satte juletræet på fod,  og vi satte det ind i stuen, mens børnene legede dejligt. Så skulle vi alle lave pynt til træet - børnene lavede tændstiksæsker. Vi andre flettede underlige hjerter. Så pyntede Berit træet, vi så julekalendere og fik risengrød og bagefter Kyllingelår. Efter Jul i Valhalle var der  kaffe til de voksne og kager til de ikke så voksne.
22/12 Jeppe var ikke i børnehave idag - to gange! VI hyggede om morgenen med Signe Marie.Jeppe vågnede først, da mor var taget afsted.  Vi var nede og give julebrev i børnehaven (og få kage) og hente Jeppe ting. Så var vi i byen - vi var på genbrugspladsen, i forretninger og nede for at hente grøntsager. Vi besøgte Henny Schlütter for første gang i hendes nye, dejlige lejlighed ud til natur og hun var meget glad - og i badekåbe. Så hentede vi Caroline i SFO og Mikkel i børnehaven. De legede dejligt herhjemme, og vi var udenfor og lege valhal. Mor kom hjem, og farmor og farfar kom forbi, fordi de skulle hente gaver til Erik. (han var forbi her til morgen med gaver til os. Så spiste vi mad, og så kom mormor og morfar, mens Jeppe tegnede rigtig flot indenfor stregerne, og Signe Marie arbejdede på fødselsdagsgaver. Vi nød at være sammen, og vi fik udvekslet gaver. Det er nogen trætte børn, som er kommet i seng i deres nissetøj...
21/12 Børnene blev hentet ved 11-tiden af farmor med nissehue - sammen med Anna fik de deres julegave fra Boel og Hans Erik. Det var en tur i biografen og se far til fire. De måtte helte til City 2 for at se den, og de spiste på MCDonalds først. Så så de Pyrus nede i centeret, og tog en tur over roskilde hjem. Da de kom hjem, skiftede Anne tøj hos os. Hun skulle ud og sove hos farmor og farfar. Vi andre kørte til Ølsted for at se Lenas nye hus. Det ligger i Ølsted og er et halvt dobblthus, helt nybygget. Vi så jul i Valhal deroppe og fik serveret is. Det vawr meget hyggeligt.
20/12 Vi har idag overtaget nøglerne til vores nye hus. Det blev fejret i huset med børnene (og Sebastian) med en sodavand og lidt slik. Arne håndværker kommer i starten af Januar og begynder på at gøre det i stand. Det bliver spændende. Mor er ude og hygge med Pernille i aften. Vi andre har været bekymrede over, om nu ragnarok sker... altså i julekalenderen. Signe Marie har haft skoleafslutning idag.
19/12 Idag var børnene trætte, men de klarede det godt - vi hyggede hele aftenen hjemme - far og mor var ude og måle op til køkken i det nye hus - og vi så alle julekalenderne
18/12 Hele formiddagen blev brugt på at gøre klar til Signe Maries fødelsdag. Kl 15 kom gæsterne, fik kaffe og boller og fødselsdagslagkage, og vi varpå skattejagt - med Loke, Heimdal og horn, balder, de to porte, nornes livstråde jætternes køkken og ragnarok. SÅ fik vi skinke og flødekartofler. Det var dejligt at se børnene bare lege - Jeppe med josefine mest og Tara, Caroline, Viktoria, Anna og Signe Marie sammen - de legede skole.
17/12 Vi var hjemme og gøre klar til fest. Hella lavede brød bla. Så var vi til begravlse med oldefar Svend. det var flot i Dråby kirke. Kisten havde et stort falg på, som blev trukket lidt til side, da præsten puttede jord på. Det så helt magisk ud. Så bar mor kisten sammen med Bjørn og Lene, og vi spiste frokost med sul og snaps hos Bjørn og Lotte. Jeppe sagde, at han ikke skulle brændes. Han skulle ikke til himlen med en eksplosion. Han skulle svæve derop. Om aftenen var vi til Henriks 40 års fødselsdag. Det var et stort tag selv bord, Puslespil som bordplan og et meget stort børnebord. Børnene gik Luciaoptog og vi lavede underholdning - en masse klæden om som Henrik i alle udgaver - "jeg skal lige" Vi dansede lancier og folkedans og hygge snakkede. Signe Marie kom i seng ved 12 - tiden.
16/12 Signe Marie var træt til morgen, men vi kom afsted til tiden, og hun var glad da hun kom derover. Jeppe fik lov til at sove længe og blive hjemme og gøre klar sammen med mor. Farmor og farfar kom, og farmor og Hella og jeppe hentede klassen i skolen kl 13 - så gik de hjem, lavede skattejagt og hyggede udenfor. Skattejagten var en quiz de selv skulle læse over årets julekalender (valhalla) og sluttede med ragnarok på fodboldbanen. Så legede de videre som guder i Asgård, indtil de gik ind og fik boller og lagkage på gulvet i stuen. Stig hyggede med børn i sofaen og spillede med dem. De fleste legede udenfpr til det var blevet mæørkt, og forældrene kom ind og blev budt på gløgg. Resten af aftenen var der ro og fred. Vi så bølle bob og smukke sally på video og julekalenderne.
15/12 Signe Marie vågnede lidt i 6 men blev pænt liggende til mor havde været i bad og vi andre havde vækket Jeppe - han vågnede først, da han blev hevet i benene. Så fik hun gaver og var meget glad. Jeppe skal i kirke med børnehaven, og i eftermiddag har han inviteret Signe Marie og alle bedsteforældrene til superdrenge. Signe Marie var til slagtøj. Alle blev jaget ud på gulvet, og vi skulle lave styrke træning - armbøjning og hale løft. Så uddelte børnene mad. Det er hårdt at være bedsteforælder idag! Så tog vi hjem til Jespervej 26 og fejrede Signe Maries fødselsdag med pita brød (som hos os hedder pizzabrød) og megen hygge, indtil jul i Valhalla. som børnene så inden de blev lagt i seng
14/12 Vi havde glemt at sætte vækkeuret, så der var fart på. BØrnene fik dog lov til at se jul i Valhalla, som vi havde lovet dem. Mor skulle tidligt afsted, så vi andre gik/cyklede i børnehaven. vi kom lige tre minutter for sent ned i skolen. Signe Marie skulle til gymnastik og løb derned, mens far stillede hendes taske ind. Michel og Nana var her og kigge på huset. Far skal have have juleafslutning med risengrød med de unge og hygge med dem. Erik havde lavet rigtig ris a la mande til dem med mandelgave og det hele. De voksne fik  gløgg. Lena viste os nøglerne til sin nye lejlighed som hun overtog idag
13/12 Tirsdag var Luciadag. Signe Marie så Luciaoptog med levende lys af fjerdeklasserne, almindeligt i SFO'en med blå stue og Jeppe skulle gå Lucia som en af skolebørnene i Børnehaven. Det blev øvet i løbet af dagen, og mor kom ned og klædte ham fint på. De havde også lavet Luciaboller og pyntet fint op. Far hentede Signe Marie lige inden kl 16 og vi nåede ned og lege lidt, inden børnene kom. De gik nede fra kælderen og tog skoene af ved lågen, og så kom de syngende ind i de to stuer to gange. Det var rigtig flot. Jeppe gik bagerst og var vældig stolt og optaget. Mor blev dernede sammen med ham, og far tog med Signe Marie til panterpiger, hvor det også var juleafslutning, så de legede mest og fik slik.
12/12 Jeppe havde Emil med hjemme og lege, og Signe Marie og Mads havde aftalt at lege. Jeppe og Emil legede med riddere, var i haven og spillede Lillebror i bolledejen inden vi skulle spise. Mads og Signe Marie malede med vandfarver og hyggede godt. Vi så bamses julekalender og legede postkontor med en del julebreve.
11/12 Jeppe spiler stunt rally og Signe Marie laver julegaver i ler. vi har fået at vide, at vi kan overtage huset i julen. Vi gik tur derude, hilste på genboerne, som havde en række af vejens børn på besøg, var nede ved spejderne, hvor der blev solgt juletræer - og så var det ved at være mørkt. Vi nød at se julekalender hjemme.
10/12 Vi hyggede med Bjørg hele formiddagen. Signe Marie og far var hos bageren. Så var vi til Rubinbryllup i Jægerspris hos Bjørn og Lotte. Det var meget hyggeligt, og Jeppe fik en rigtig god ven i Christian, de legede hele dagen sammen.
9/12 bedsteforældredag i børnehaven. Morfar var med dernede et stykke tid.. Oldefar  Svend fik fred ved middagstid. Børnene har været inde og sige farvel til ham. Mor  og Bjørg skal hygge med børnene hele aftenen, mens far er til julefrokost.
8/12 Vi var hjemme tidligt med børnene og så julekalendere, inden vi puttede. Mor var oppe hos morfar sammen med resten af familien.
7/12 Jeppe har sovet hos farmor og farfar og har været i biografen sammen med Anna og se Peddersens Jul, og Signe Marie har leget og spist hos Alberte. Signe Marie bliver hentet dernede. Vi hyggede hjemme med julekalender. Ditte og Stig tog sig af børnene og lavede mad og puttede dem.  Hellas morfar ligger og er meget syg.  Mor var oppe hos morfar sammen med resten af familien.
6/12 En god dag, hvor 2. A. havde julearrangement. Signe Marie læste to vers fra Peters jul, og Signe Marie og Caroline læste op fra en bog. De optrådte flot, og Signe Marie nåede ikke til gymnastik, fordi Jeppe skulle køres ud til farmor og farfar og sove derude. Hjemme fik vi tortillas og hyggede osd godt med det og julekalender. Far og Signe Marie faldt i søvn i de voksnes seng.
5/12 Vi havde en hyggelig morgen og om eftermiddagen var Sebastian med hjemme og lege. Det var meget fint, og Signe Marie og far spillede kort.
4/12 Far lavede kursus for danseben, mens de øvrige var nede i byen og handle, og så var de til julemarked i byens gade i bymuseet. OM eftermiddagen kom Lene og Erik og hyggede, og der blev besøgt oldefar på hospitalet.
3/12 Børnene var med Erik og Kirsten i teatret og se Nissebanden. Så var vi til Fødselsdag hos Jacob med bål i haven. Det var koldt (og meget leg med Thuneren især)
2/12 Vi havde Sebastian, Sofie og Caroline med hjemme og vi fik risengrød og så julekalendere.
1/12 En meget hyggelig morgen. Strømmen var gået, og alt foregik ved levende lys - kalender åbning og morgenmad og meget dejligt. Farmor hentede børnene med Anna og var til Nissecirkus på kulsvierskolen. De var hjemme og hygge med os. Stig har lavet en kalender til Jeppe, og vi andre får en, vi kan læse sammen. Vi ser Bamse og Kylling,og den spændende valhalla.
30/11 Signe Marie var hjemme hos Caroline - de kom senere op og lege - og Jeppe havde sebastian hjemme. Far var til dans og havde Henrik på besøg..
29/11 Jeppe vågende tidligt og havde tøj på meget før Signe Marie. Han var også ude af døren til klokken 7 og var stolt af at være nummer fire i børnehaven. Phillip tog imod ham. Så afleverede far Signe Marie og hun så film i SFO'en, da hun blev hentet. Mor hentede Jeppe og Mikkel, som legede dejligt lige til spisetid. far var til panterpiger med Signe Marie.
28/11 Far havde dans for Karen og Hella var til møde på Sygehuset. Inden da kom mormor og morfar og spiste mad sammen med os. Morfar var kommet hjem efter næsten en måned på rejse. De puttede børnene
27/11 Søndag kom Jacob og Berit og Erik Fløe og Marie på besøg. Vi hyggede, planlagde underholdning og børnene legede dejligt. Så lavede børnene brunkager, og om aftenen var det hygge foran storskærmen med Sigurd Bjørnetime.
26/11 Lørdag var vi i Ishøj teater med Jacob og Beirt og Morten og Turid - Henrik og Nina hentede deres kusine. Vi så Jul på Herregården, og så var vi sammen med Turid og Morten hele dagen. Vi spiste frokost, vi var i slotshaven og spiste Pizza, inden det var ti til at se MGP på storskærm.
25/11 Fredag morgen stod vi alle tidligt op - og var i skole i god tid. OM eftermiddagen var vi nede på kulsvierskolen og se Nødebo Præstegård som skolekomedie. det var stort for Signe Marie, for hende "femter" spillede med. Vi startede med æbleskiver og gløgg. Hjemme hyggede vi med Disneyshow og film.
24/11 Torsdag er dagen, hvor Signe Marie skal til slagtøj og Jeppe skal til superdrenge.Far var med Jeppe til Superdrenge, hvor Jeppe legede indianerkaptajn. Mor var med Signe Marie til slagtøj, hvor de spillede på Olietønder med mange forskelligt toner.
23/11 Idag var havde Jeppe Mikkel med hjemme og lege, og de havde det dejligt.
22/11 Vi havde en hyggelig morgen. Signe Marievar til panterpiger og Jeppe og far var i føtex. Vi spillede ludo med saftevand og Signe Marie læste Orla frøsnapper som godnathistorie
21/11 Vi hyggede dejligt hjemme. Signe Marie ville gerne have leget, men rykkede istedet rundt på sit værelse, så sengen står ved væggen igen. Jeppe og far hyggede med at læse Bamse nedenunder.
20/11 Børnene sov længe, og mor hyggede med dem, de legede i vores seng og lavede hule indtil frokost. SÅ var vi i svømmehallen i Lsangerup og gik en tur i St. Dyrehave på vejen hjem og forestillede os, at vi gik i forskellige tider. Om eftermiddagen kom Bjørg og Markus forbi og hyggede med Kage og te. Så var det aftensmadstid.
19/11 En stille formiddag, og så var det tid til at besøge oldefar, som var på sygehuset efter at være faldet og brækket hoften. Mormor var også på besøg. Aftenen blev der hygget med TV - og han, hun, Dirch og Dario.
18/11 Far hentede børnene og vi var til dansetræf 1 time, hvor begge børn dansede hele tiden. Det var meget hyggeligt.  Så blev børnene kørt ud til Boel og Hans Erik, hvor de var med til at lave mad og så TV og hyggede med "Vild med Dans" Mor hentede børnene på vej hjem fra Crazy Christmas. far var til ungdomsstævne hele weekenden på Stevns med pigerne fra Farum.
17/11 Far hentede begge børn, og mor var til superdrenge med Jeppe, mens far og Signe Marie var nede og handle og til slagtøj. Vi lavede mad til dem, mens Signe Marie så børnetime
16/11 Onsdagen blev brugt til at slappe den og hygge. Der var snevejr, så vi var ude og kaste med sne i haven og lave sneengle. far var til dans, og mor hyggede med de mindre.
15/11 Vi var nede og stemme sammen på kulsvierskolen, og så lavede mor og Jeppe Kylling i svøb og romkugler, mens far var med Signe Marie til panterpiger. Hjemme nød vi noget god mad, inden det var puttetid. Så så vi valg længe
14/11 Jeppe havde tid til lege med Mikkel, og Signe Marie nød at danse ballet om eftermiddagen
13/11 Vi hyggede hele fomriddagen med at rydde op (jeppe) og danse ballet (signe Marie), menes far ordnede lidt i haven. Om eftermiddagen var vi til Ninas fødselsdag med Jacob og Berit - vi var i skoven og fik burgere
12/11 Signe Marie var i film klub og legede hos alberte med Alberte og Caroline, mens far arbejdede iog mor var i byen med Bjørg og se på briller til Bjørg. Så var vi til Taraqs fødselsdag i København. Jeppe hyggede det meste af dagen med mormor.
11/11 Jeppe blev kørt ud til mormor og hyggede der til lørdag middag. Signe Marie og far inviterede mor i byen, og vi var på La Perla oig spise og så soldaterkammerater.
10/11 jeppe var til pan terpiger med mor, og far var i byen med Signe Marie og købe gaver - og til slagtøj
9/11 Far var til dans i Farum og lavede mad til pigerne.
8/11 Signe Marie og far hentede Jeppe, og vi hyggede hjemme. Caroline kom, og de legede dejligt sammen, og efter maden legede de lektieværksted, mens Jeppe var i bad.
7/11 Far tog ned og lavede kursus med Karen, mens de andre gik tur i Ny Hammersholt med Henrik og Nina. de hyggede dejligt, og så var vi sammen med Ditte og Stig og Jacob og Berit til familiedans - Karen havde Signe og Emilie med, så det var virkelig familiedans. Mor spillede.
6/11 Signe Marie var til fødselsdag hos Daniel i frødalen, og da vi skulle hente hende, så kom Jeppe hjem sammen med farmor og farfar, og vi hyggede lidt sammen. Så var det tid til hygge og showtime i TV.
5/11 Jeppe havde en dejlig dag i Hyllinge, hvor han legede godt med Frederikke, som var helt vild med ham. De var nede ved kirkegården og lægge en krans på graven. Boel og Hans Erik ´kom om aftenen, og de hyggede alle med Lars og Tina. far hentede Signe Marie i skolen og vi tog til København og kørte med metro, og kørte med rulletrapper, først op til kgs nytorv og så videre op til fjerdesal i magasin. Senere gik vi ad strøget, kørte tur med sneøltoget og se en rigtig gammel ølvogn med heste foran og spiste på mccadonalds. Vi var også i sømods bolcher og købe fredagsslik og lidt til Jeppe. Så lavede far dans i Ida's børnehave, mens Signe Marie kiggede på - og hun dansede overfor statsministerens kone i Lancierens første tur. Mor var med arbejdet ude og spise sushi.
4/11 Halloweenparty med Alberte, Caroline, Mikkel og Sebastian. Slagtøj og superdrenge. Og så til farmor og farfar til Mortens aften. Jeppe bliver og sover og tager med farmor og farfar til Hyllinge til oldefars (død) 100 års dag. Vi fik en dejlig middag med kæmperejer og flæskesteg - der er jo en uge til mortensaften, så fjerkræ er ikke til at opdrive. Far holdt møde med Karen da vi kom hjem.
3/11 Vi var til samråd med Signe Marie, som fik lutter ros.
2/11 Signe Marie var til panterpiger, og Jeppe cyklede hjem sammen med mor i regnvejr
1/11 Mandag aften var mor til møde på Brøedskovskolen m. bla. Lars og Lisbeth
30/10 Signe Marie var nede og lege hos Mads, og så var der dragedag på skolen
29/10 Lisbeth og Lars var på besøg. De hyggede dejligt hele eftermiddagen. SÅ kørte de ind og spiste hos mormor, og børnene var der til overnatning, mens mor var til legestue i Brønshøj.
28/10 Far er på Fuglsø. SÅ var de inde og tage afsked med Lærke, med en stykke kage - og så var der middag hos Jacob og Betit
27/10 Børnene blev hentet af mor, og Hella hentede Caroline til svømning og kørte begge børn til slagtøj, mens far og Jeppe cyklede ned til superdrenge.
26/10 Børnene blev hentet tidligt af farmor, som havde dem med hjemme hele eftermiddagen. farmor blev hos os og spiste, inden hun tog ud for at passe Adam og Anna.
25/10 Signe Marie var til  panterpiger, og Jeppe legede oppe hos Sebastian sammen med Mikkel, og insisterede på at bliver deroppe og spise. De nød det meget. Vi andre spiste pasta med kødsovs.
24/10 Almindelig hverdag igen. Signe Marie hyggede sig om eftermiddagen med Alberte og Caroline, mens Jeppe tog med Sebastian hjem. Pigerne lavede et helt teaterstykke for os om nissepiger. Jeppe kom hjem til madtid.
23/10 Jeppe vågnede først og kyssede os godmorgen. Vi spiste morgenmad, som mor havde hentet i brugsen, og Jeppe fik gennemgået sine kort, mens Signe Marie gik igang med perlekæder. Senere kom Mikkel op og legede, og Sofie kom også. Om eftermiddagen fik vi besøg af mormor og morfar , der kom med en masse kage - det var meget hyggeligt at side og spise kage sammen.
22/10 Sidste dag. Vi hyggede med rolig morgenmad og pakkede, mens Signe Marie og far badede i swimmingpoolen. Vi tog ned for at handle i bazaren, far købte to sweaters og en trøje, mor fik nye sko og børnene købte en masse perler til perlekæder og smykker til vennerne. Vi handlede også yo-gi-oh kort for Jeppe, som er blevet helt betaget af dem. Han fik de nyeste. Så spiste vi på torvet bag bazaren, igen dürumruller, og far blev barberet - studset i nakken - og brændt i ørene og på kinderne med olier. Det var en sjov oplevelse. Så gik vi ned til stranden og badede, både Jeppe og Signe Marie og far badede en hel masse. Jeppe ville slet ikke op og vil bade i havet igen! Vi badede indtil Vi skulle afsted. Vi skulle så hjem til hotellet, hvor vi blev hentet klokken 16 - og oplevede hele den vilde lufthavn med kø i tre kvarter bare for at komme ind i forhallen pga. sikkerhedstjek. Vi kom ind, og så skulle den ene klæde om og den anden på toilettet. Herefter endte vi i transithallen, et stort område med stole, hvor vi spiste den medbragte mad. Vi blev kaldt ud ca. 45 minutter senere, der var fem minutter fra første udkald til final call. Så vi stod i kø til paskontol og sikkerhedstjek, inden vi stod i lufthavnsbussen, hvor Morten læste vittigheder op for os.  Flyveturen hjem starten med gråd fra Jeppe, fordi man ved nødstilfælde skulle efterlade al bagage, og han ville ikke efterlade sit sovedyr. Da mor havde læst lidt, faldt de begge i søvn. De vågnede hjemme i Kastrup, hvor vi ventede længe på fars kuffert, som ikke kom frem. Så hentede vi bilen, som mormor og morfar havde kørt ud om aftenen. Hella kørte os hjem til et koldt hus.
21/10  Fredag vågnede vi ved at Jeppe kyssede os godmorgen. Så drog vi ind til Marmaris med Dolmus. Vi hyggede og gik rundt i kvarteret bag bazaren, hvor det var mere tyrkisk. Vi så et frugtmarked, hvor der var en legeplads bagved, og to gamle mænd, der lavede kaffe på en kande. Vi prøvede toiletter med pedal, hvilket Jeppe ikke brød sig meget om. Så gik vi bagom ind i til havnen, hvor der var meget mondænt, op i den gamle.by. Dér spiste vi dürumbrød med kebab. Der var en kat, der olede sig, og en mand i berbarbukser, der gik forbi og lavede sjov med Jeppe. Så gik vi ned i bazaren, hvor vi blev fanget ind i en kryddeributik, fik æblete og snakkede med en, der kunne tale dansk.. Vi købte efter lang tids handlen nogle krydderier, honning og lidt æblete. Det var hyggeligt. Så drog vi ned på stranden, og vi gik langt ned ad stranden, lejede en vandcykel med rutchebane og var ude med den en time, hvro far og Signe Marie badede. Det var koldt, at sidde oppe på vandcyklen, men Jeppe styrede os, og Signe Marie rutchede i vandet og badede med stor glæde. Så gik vi en lang tur lang tur ned ad strandesplanaden, fik is og nød det dejlige vejr. Vi gik helt op til borgen, hvor vi sad på en cafe ned mod havnen og fik en kop kaffe, og skrev postkort, inden vi postede dem og tog hjem til Hotellet. Vi gik ned af vores gade, og kom til den lille Melmet restaurant, der lå med en lille græsplæne trukket lidt tilbage fra vejen. Det var en meget hyggelig tjener, som fik os sat ned ved nogle træborde, og vi kunnne nyde bjergene i den nedgående sol, flankeret af de mange kulørte lamper. Over os var en vin med mange vindruer og græskar, som også hang ned. Vi fik en meget lækker menu med Brød (lavet i ovn med oliventræsbrænde) Fyldte svampe og pandekager. Begge dele meget lækkert. Børnene dansede og legede med hængekøje og gungestolen og dansede. Så fik de burger og nuggets, mens vi voksne fik anatolsk kebab, meget lækkert serveret på en stor pande med ild under. Vi fik tyrkisk kaffe og melon til slut. Det var meget dejligt og en flot aften, som endte i mørke, hvor gik roligt hjemad og købte fredagsslik i supermarkedet på den anden side. Hjemme læste vi Bertram og spiste slik. 
20/10 Vi vågnede tidligt, Jeppe kyssede os vågne. Vi bestemte os for at tage ned og prøve lykken med en bådtur igen. Vi tog dolmussen ned til havnen og handlede lidt, inden vi kom med en bådtur med fri drinks og mad. Vi nød det gode vejr på soldækket på hele turen, og læste mere kalle Blomkvist. Så sejlede vi ud til en fiskefarm, hvor vi så fodrede fiskene, som kunne ses tydeligt i det klare vand, og samtidig nød vi den smukke udsigt. Vi sejlede ud og se den selvlysende hule og badede i aquarium bugten,hvor far og Signe Marie svømmede ind på Paradisøen og Jeppe fik en sten fra øen. Vi svømmede på meget dybt vand, og sprang ud fra båden - far fra soldækket. der kom en mand sejlende, som solgte is, her langt væk fra alt. Så sejlede vi over til Amor bugten, hvor der lå en lille by. Derude var det tid til at bade og imens grillede styrmanden på stavnen kylling til os. Det var meget lækkert. Så sejlede vi til Turunc - en lille by mellem klipperne, hvor vi gik en dejlig tur, og vi fik købt en dametaske til Signe Marie som er jeans blå med sølvbogstaver "angel". Vi sejlede med båden igen, hen til turquise bay, hvor vi badede for sidste gang og sprang en masse. Så var der en god halv times sejltur hjem, og vi drog med Dolmus til hotellet efter at have købt ind. Vi nåede det lige inden vi skulle til tyrkisk aften. Vi blev kørt ca. 200 m ned til et stert, amfiteater lignende restaurant. Der fik bord sammen med Morten og Rikke, og børnene elskede at løbe rundt og lege i det store amfilignende restaruant med et stort scene gulv i midten og borde op fra siderne. Jeppe faldt i søvn hos mor lige da vi begyndte at spise. Vi  fik mesos og lækkert kød, og der var et stort show med folkedans, sværd mænd, mavedans fra begge køn - man kunne også selv danse. Signe marie dansede med Morten og Rikke. Så fik de candyfloss og så ildslugeren. Vi kom sent hjem.
19/10 Vi var igen tidligt oppe for at tage på Dalyantur - men det var slet ikke med båd - det var med bus derud. Vi kom til at sidde ved siden af to andre børn, Morten på 11 og Rikke på 8. Vi legede "spøgelse" med stor succes i bussen, lige til vi stoppede. Vi var ude på en storkefarm, hvor der var en stor dam, hvor der var ænder og gæs, og der var en fem-seks storke, som gik rundt. Børnene legede med Morten og Rikke. Så kørte vi 200 m, hvor der var en tæppeforretning, hvor vi fik vist teknikker, typer og så damer væve. Så blev vi sat ind i et showroom, hvor vi så tæpper i  3/4, mens vi fik æblete og fik lov til at gå på tæpperne, og mor fik fremvist en række Kelimtæpper. Vi andre kiggede på souvenirs. Så kørte vi ned til nogle flodbåde, som sejlede over floden til et mudderbad. Vi lagde til på en kaj, hvor der var smukke blomster, og en træbar, i gammel stil. Der lugtede fælt af svovl, og da vi kom ned, var der et hvidt bassin, som var 40 grader varmt med uklart vand, der stank af svovl. Bagved var der en masse søle, et mudderbad, hvor folk gik i, og der stod en mand med halvt størknet mudder på sig. Der var nogle kurvekabiner, hvor man gik ind og klædte om. Signe Marie og far gik ned til mudderbadet, der der lød et råb - Kristian, Morten og Rikkes far faldt i. Så badede vi i det. Man flød ovenpå, og blev ret beskidt - bagefter sad vi og tørrede i solen. Jeppe og Mor gik i det varme svovlbad. Signe Marie og far kom over i det. Så var det mor, som var med Signe Marie i mudderbad, Jeppe var kun i med det ene ben. Så gik far og Jeppe tilbage i svolvbadet - det var bedre, og vi badede og kom sammen med en række andre svovlduftende personer op i båden. Så sejlede vi til Dalyan. På vejen så vi en skildpadde komme op og trække vejret - en stor oplevelse. Så gik vi i land i Dalyan, og spiste på en udendøres restaurant, hvor der voksede mandariner. Vi fik Mesos, og en hovedret og pandekager til forret. Vi fik frugt til dessert og smagte en af de ikke helt modne mandariner. Der var et skoleorkester, der øvede sig i skolegården tæt ved. Så sejlede vi ned ad floden gennem deltaget - sivskove og marsk, inden vi landede på skildpaddestranden, hvor man kunne bade i både ferskvand og saltvand. Vi lå på stranden, Jeppe legede dekektiv, og Signe Marie legede med de to andre, Vi badede og prøvede begge slags vand. Så sejlede vi tilbage igen til Dalyan, hvor bussen hentede os. Så legede en masse lege på bagsædet, inden vi blev sat af ved hotellet igen. Vi gik over og spiste på baren fra den anden dag, hvor de denne gang viste Tom og Jerry. Vi nød aftenen hjemme på hotellet med Kalle Blomkvist og spil med Jeppes nye Yo-gi-oh kort. Der er 100 stk, og de skal alle læses højt. Det tager sin tid. 
18/10 Signe Marie lavede morgenmad til os alle - og gik sammen med mor efter morgenbrød. Vi tog ind for at sejle, men vi fik at vide, at der var fyldt op, og vi kunne få dagen efter. Så gik vi hen til en anden, som solgte os turen, og som kørte os ned til bådene, men der var ingen, som sejlede. Det gjorde far sur, men vi gik op for at få pengene tilbage, og det fik vi. Så gik børnene med mor i bazaren. De købte klipklappere til Signe Marie, mens far var oppe og bestille en tur til Dalyan gennem rejsebureauet til den næste dag. Så gik vi ned i byen. Vi gik ned ad stranden, fandt et sted med gratis solstole, hvor vi badede lidt, og så spiste vi på deres restauranten der hørte til. Vi fik væltede to glas cola under måltidet. Så badede vi i lang tid igen. Vi tog tilbage til hotellet, og besluttede os alligevel for at tage ned til havnen og spise. Vi blev lokket ind på en restaurant på havnefronten, hvor vi fik dejlig mad. Der var en montre med fisk, man kunne vælge mellem. Vi blev lovet ½ pris for børnene, men det var ikke tilfældet, da vi skulle betale. Vi fik meget lækker mad, og så mørket falde på over byen.
17/10 Vi tog ned til Icelmer efter at have spist english og turkich breakfast på hotellet. Det var meget lækkert og hyggeligt. Vi tog en dolmus ned tli byen, købte ind,og tog en dolmus ud til Icelmer, hvor vi lejede solstole og badede hele formiddagen og legede i strandkanten. Vi fik is og nød det gode vejr. Jeppe og mor byggede sandslotte og far og Signe Marie badede. Vi så en masse folk sejle på bananer eller drøne rundt på luftpuder. Vi gik en tur i byen og så på huse og butikker. Så tog vi en dolmus tilbage til Marmaris og blev inviteret ind på en båd, hvor vi bestilte efter en forhandling en bådtur til Dalyan næste dag. Så købte vi ind til aftensmad og hyggede hjemme på hotellet med Kalle Blomkvist og et enkelt aftenbad.
16/10 Ankomst vi havde en flot køretur, mens solen langsom gik op, så man fra at kunne ane bjergene i baggrunden pludselig havde dem knivskarp i morgensolen og bagefter i de flotte farver. Vi ankom til hotellet, lånte et værelse for at sove, men da vi havde spiste morgenmad var vi klar til at opleve marmaris. Vi tog ind med en Dolmus.Dolmus er deres busser. Man betaler 1 lire = 1 million  for at tage 1 tur på en ringlinie. De kører hele tiden, og man rækker bare hånden ud, så stopper de. Der var en ring linie, som kørte lige forbi vores hotel og ned til centrum. Så  hævede vi  penge (far blev bange for sin konto, fordi han ikke kunne hæve..) og gik ned ad stranden, fik en kop kaffe og børnene "shoppede" i vandkanten. Så drog vi længere ned, satte os og børnene fik badet. Vi gik ind i Marmarisp gennem den gamle bydel, og fik set den gamle borg, der er meget hyggelig med et væld af blomster og med en flot udsigt over hele Marmaris. Så ledte Jeppe vej gennem den gamle by, og vi gik gennem bazaren og så på mosaikker, selv om vi blev "overfaldet" af handlende. Så tog vi tilbage til hotellet, spiste frokost i blæst, men mens vi så TV, så badede far og Signe Marie, og vi prøvede vandrutchebanen alle 3. Jeppe og mor op, mens vi andre badede videre.  Vi tog til velkomstmødet med tyrkieteksperten, hvilket ikke gav os meget,  men vi fik et tyrkisk brød og æblete, mens deres udbud af ture blev gennemgået. Vi fik dog set Icelmer, fordi der også skulle hentes gæster dér. Vi blev sat ind i en bus, hvorfra  vi skulle køres rundt i byen.Vi fik set guldsmykker (det tog lang tid inden vi blev hentet), lædervarer og tyrkisk delight.Så blev vi kørt hjem, vi var trætte, så vi droppede bazaren, posthuset og en butik der også. Hjemme gik vi over gaden og fandt en restaurant, hvor de viste mr. Bean, mens vi spiste, og der var akvarium ved siden af og en masse glimtende pærer. Vi faldt hurtigt i søvn hjemme. vi er begyndt at læse Kalle Blomkvist, og Jeppe er detektiv - han ser i kikkerten og undersøger ting. Han er også nøglemand - han låser op til vores lejlighed. Den ligger på 2. sal og består af to værelser, et med senge til børnene og et med senge til os voksne og et køkken med bord, og en altan, så man kan se ned over swimmingpoolen med vandrutchebane og legeplads bagved. Bjergene omkranser os i alle retninger langt ude i horisonten. På Hotellet er en solbadeterrasse, en bar og en restaurant.
15/10 Lørdag gik turen til Farmor og farfar. Vi havde en dejlig eftermiddag i huset og gjorde klar til turen. vi var på rundvisning i den dejlige have hvor der er malet sat ny hæk, og lagt tag på skurene. Stig lavede en dejlig omgang mad, inden Ditte kørte os ind til lufthavnen. Der var vi kl 21.50, fordi vi skulle veksle penge - men de lukkede 20.30. Vi kunne først tjekke ind kl. 22.05, så der var god, lang tid.  Jeppe faldt i søvn, mens Signe Marie så H. C. Andersen i TV. To timer senere blev vi kaldt ud til gaten i den anden ende af lufthavnen, så vi bar håndbagage og en sovende Jeppe derud. Efter ca. 20 minutter derude gik vi ombord i flyet, og lige som vi skulle til at entre, vågnede Jeppe, og holdt sig vågen ind til få minutter inden vi landede. Signe Marie faldt i søvn lige efter afgangen. Vi landede meget hårdt med en masse larm i Dalaman lufthavn, men ingen af børnene vågnede. Faktisk sov Jeppe igennem hele busturen (ca to timer) til Marmaris..
14/10 Fredag var det tid til at få besøg af både Mikkel og Caroline om morgenen. OM eftermiddagen hentede vi Signe Maries cykel og var ude på bæverdalen, hvor vi fejrede, at vi havde skrevet under og de havde skrevet under på bolnadsvang. Så hyggede og gik rundt med Arne for at se på de ting, vi gerne vil have, at han laver. Så var det hjemlig hygge med slikskål, Disneyshow og showtime
13/10 Kl. 7 kom Caroline op og hyggede.Torsdag hentede far Signe Marie og mor var med Jeppe til gymnastik. Signe Maries cykel var blevet hærværket, fordi den havde stået på skolen om natten, så far og Signe Marie var hos Cykelhandleren med den. Mads og Sofie hjalp med at bære den ud til bilen - det er de bedste venner. Så hentede vi Gitte og Caroline og Mikkel til svømning og far fulgte dem til slagtøj. Da vi kom hjem, lavede pigerne mad, og efter maden kom Gitte og Mikkel oop, og vi hyggede til langt over sengetid. Det var meget hyggeligt.
12/10 Onsdag hentede far tidligt, så vi kunne nå at lege hjemme. Børnene hyggede sig godt sammen. Så var de med mor og far i Farum, hvor Signe Marie var med til ungdomsholdets dans, mens Jeppe legede og mor spillede.
11/10 Tirsdagen blev brugt ude i det dejlige vejr. Vi havde besøg af Sebastian og Caroline
10/10 Idag var vi begge tidligt hjemme og vi var ud og samle kastanier, og så var vi nede i byen - Jeppe ville gå derned og kigge på vinterstøvler. Imens cyklede far og signe Marie til bæverdalen og gennem skoven hjem. Det var en flot tur, og vi nød madpakker ud i skoven, mens mor og Jeppe fandt noget mad til os
9/10 vi var på en dejlig cykeltur ned til fantastiens ø og rundt i bredevang, og sluttede i regnvejr. lena var der, mens hendes lejlighed blev vist frem.
8/10 vi slappede af hele dagen, var på tur til byen - mor med Signe og købe vinterstøvler, far med Jeppe ude og købe ind for hans sparepenge. Så fik vi besøg af dem, der har købt vores hus. det var en fantastik oktober vejr, og vi var i haven hele eftermiddagen, inden vi gik ind og slappede af med Julie (teenagepige i fjernsynet.) og bagefter landskamp
7/10 far var til fest med skolen. De andre hyggede hjemme
6/10 Hyggeaften hjemme - efter at Signe Marie var til Slagtøj og Jeppe var med mor til gymnastik
5/10 Signe Marie var med Farmor hjemme og hyggeog spise med. Mor lavede mad med Jeppe og de hyggede. far var inde i kbh. og så på udstilling.
4/10 Jeppe var på post og telemuseet med farmor og farfar og nød det rigtig meget. Signe Marie var til panterpiger, hvor hjælperen Heidi fik lov til at tage holdet, og Jeppe og mor lavede en masse opgaver, Signe Marie øvede sig på ordene til diktaten imorgen, og så lavede hun gymnastik med far.
3/10 Bliver en stille dag hjemme. Vi nød at slappe af sammen - Jeppe lavede en masse opgaver, og Jeppe havde besøg af Sebastian
2/10 Jeppe hyggede hos os og så var vi ude og cykle ved Sortedam - en dejlig tur i skønt vejr. Jeppe cyklede på det blå lyn - og vi spiste kager på halvøen. Så var Jeppe til fødselsdag hos Oliver i Harløse, og Signe Marie kom hjem, mens vi kiggede på opvaskemaskine. Så var Signe Mar mor til familiedans - der var to børn.. Så hyggede vi med opgaver og tamagochi i haven
1/10 Signe Marie havde besøg af Alberte, og de legede med Jeppe og plukkede æbler. Så drog vi til København og var til fest hos Bjørg om aftenen. Signe Marie tog med Mormor og morfar hjem. Jeppe og Signe tegnede en masse.
30/9 Vi var til Bjørgs magisterkonferens og recpetion på instutituttet - vi kørte med tog og metro derrind og gik tur på amager fælles
29/9 Signe Marie var til slagtøjværksted med mor og Jeppe var til superdrenge med far.
28/9 Jeppe er ude hos farmor og farfar og kommer først hjem i aften. Signe Marie skal til fødselsdag hos Caroline.
27/9 Tirsdag blev Jeppe hentet i børnehaven af farmor. Så var de oppe og cykle i Tisvilde hegn. Jeppe overnatter derude. Hella og Signe Marie var til gymnastik  - der var ikke låst op, så de måtte vente 20 minutter.
26/9 Mandag var vi på bæverdalen med vores forældre og så spiste vi sammen. Jeppe og Signe Marie var med Sebastian og Alberte hjemme.
25/9 Vi slappede af det meste af formiddagen. Dog lavede mor en masse mad til LRas og Lisbeth, der kom klokken 12 - far cyklede ud til bæverdalen. Så hyggede vi i haven hele eftermiddagen og så bla. på børnetøj (Lisbeth er højgravid med nr tre) det var et fantastisk vejr.
24/9 Kreativ dag. Desværre var Viktoria ikke så frisk, så de legede længe med tamagochier og malede kun lidt. Vi var ude og kigge på huset i bæverdalen og drak kaffe derude. Det ser meget fristende ud.  Så tog vi hjem og pigerne så en film. Så drog vi til legestue i Farum,hvor der var ca. 30 voksne - og så os og vores børn. Det var dejligt at se Anette, og børnene legede dejligt. Signe Marie var ked af, at Viktoria var sløj og måtte hjem. Hun to hjem itl Mormor og morfar, og det gjorde Jeppe i pausen. Josephine var med til at danse hele aftenen.
23/9 Mor var i dyrehaven med Marie, Pernille og Maries nye mand, og de nød de brølende elge. Vi andre hentedes og far og Signe Marie hyggede med at cykle, og der var kage, fordi det var gammel børnehaveelevdag i børnehaven. Så var vi til dansetræf i Farum, hvor vi lidt over 40 ialt, selv om folk kom på forskellige tidspunkter. Jeppe dansede en masse og var oppe og ønske numre. Jacob og Berit oog Ditte og Stig v ar der også. jeppe tog med Josephine hjem, og vi havde viktoria med hjem. De hyggesnakkede til sent.
22/9 Hella har hørt om et hus på bæverdalen udenom ejendomsmæglerne. Hun var ude og kigge, inden hun tog i byen med Nina. Signe Marie var til slagtøjsværktøj med Gitte, som havde hende med i svømmehallen. Jeppe og far var til superdrenge, hvor far sad udenfor og ventede. Hjemme spiste vi pizza og spillede cykelspurt - Jeppes gave fra Jacob og Berit.
21/9 Farfar holdt  fødselsdag. Farmor hentede børnene og Berit tog Hella med, og far kom lige fra arbejde, så alle nød at være sammen om eftermiddagen. Pigerne legede dejligt, og Jeppe og Adam havde i flere omgange stor glæde af hinanden. Der blev spist, inden mor lånte bilen og kørte tilbage (far var til dans)
20/9 Idag var Signe Marie til Panterpiger med mor - mor var nede og handle. far og Jeppe hyggede hjemme, efter at far havde hentet Jeppe nede hos Sebastian
19/9 Vi havde en rolig eftermiddag hjemme for børnenes skyld, vi så video om aftenen og Jeppe fik klippet hår (og ører) vi så de utrolige.
17-18/9 Signe Marie og Jeppe er med mormor og morfar på Fyn - de startede i ZOO i Odense og fandt verdensdele. Senere gik det løs med tur til Ringe Hotel, hvor de indlogerede sig og så MGP.  Søndag blev tilbragt på Egeskov med spøgelses, tur på loftet, supermans dragt og Video i riddersaln, albyrinten og  tilsidst mødet med mor og far i Roskilde, hvor de kom fra kursus på engelsholm, så spiste vi alle sammen på en lille restaurant og så, hvor Mormor boede, da hun var lille.
16/9 Jeppe har børn i bevægelse dag - de skal  lave aktiviteter på en stor boldbane i dag. Signe Marie og Jeppe hentes af morfar og de skal hygge hele aftenen
15/9 Mor var med Signe Marie til slagværktøj, hvor der er vikar. Hun er også så ked af, at Dorthe - hendes matematiklærer - ikke er i skole. Far var med Jeppe til Superdrenge gymnastik. De leger Javel hr. kaptajn med styrbord og bagbord og honnør og rotter på dækket. De legede også supermand mod batman. Om aftenen spiste vi Æbleflæsk.
14/9 far var til dans i Farum, og Signe Marie og Caroline var i Annisse og hygge og spise. Mor og Jeppe lavede kinesisk mad fra hans nye børnekøgebog.
13/9 mor var hjemme med Jeppe idag. Der var besøg af 20 børn fra tomatstuen og de havde en dejlig fødselsdag.Mor afsted med Signe Marie til gymnastik.
12./9 Jeppe havde en dejlig dag i børnehaven. Caroline og Mikkel var med hjemme og Jeppe og Mikkel og Signe Marie lavede teater, mens Signe Marie og Caroline malede
11/9 Børnene vågnede tidligt og lå og så TV i fars og mors seng - alle 4. Så havde Hella lavet boller opg vi nød morgenmaden, inden vi gik en god tur ude ved dronningensbøge, hvor der også blev leget en del. Om eftermiddagen kørte mor en cykeltur, mens vi andre hvilede med en film. Så kom Caroline og Mikkel på besøg, og der blev leget dejligt. Aftensmaden blev spist på fodboldbanen i det dejlige vejr.
10/9 jeppes fødselsdag! Han vågnede klokken 6.30, og så var vi igang med flag og sang og gaver, og far havde hentet morgenbrød hos bageren. Så gjorde vi en masse klar til festen, Jeppe bestemte, at de voksne skulle have burgere istedet for bøffer og salat, så der blev lavet om på menuen, så vi måtte ud og købe ind igen. Selve festen var ude på naturlegepladsen, hvor der var gang i bål i kaffe/the, og Signe Marie, Caroline og Viktoria rigtig legede godt, og Jeppe, Mikkel og Sebastian også var væk. Der var skattejagt og grillpølser og brugere - vi sad derude til ved 7 - tiden, så drog vi hjem til Jespervej for at drikke kaffe. Henrik og Nina blev og overnattede, og børnene sov sammen. De legede med flexitracks hele aftenen.
9/9 Fredag var en anderledes dag. Jeppe havde slået foden (vi troede den var forstuvet. Han kunne ikke træde på den, og den var lidt hævet.) Så farmor kom ind og hentede ham, og han fik en dejlig dag derude, indtil far kom og hentede ham. Mor hentede Signe Marie, og de var i byen i Lyngby sammen. Var havde en hyggelig aften hjemme.
8/9 Jeppe var i svømmehallen med børnehaven. Jeppe startede til gymnastik idag. Hanr er "superdreng, og de var kaptajner og måtte kravle i ribber og spiringe, og Jeppe klarede det hele flot selv! Signe Maries slagtøj var aflyst, så de var begge med ude og kigge på hus i Bæverdalen.
7/9 Idag havde vi ikke noget rugbrød, så mor lavede boller til os - og en masse tilbørnehaven.  I aften starter dansen i Farum.
6/9 Vi var til gymnastik med SIgne Marie på Hllerøædsholmsskolen. Panter piger!  De lavede 6 aktiviteter på 60 minutter... Så købte vi pizza og mor kom hjem og spiste dem  med os. Jeppe var med børnehaven ipå besøg hjemme og andre steder. Hos os fik de kanelsnegle
5/9 Mor er på konference. Vi andre hyggede med  at hente pølsebrød og være på Jeppes restaurant ude på terrassen.  Signe marie cykler til skole ABC-kampagne.. Alle Børn cykler.
4/9 Vi havde en god søndag, hvor vi startede med at Signe MArie legede med Alberte og var i Nødebo og kigge på hus med farmor og farfar. Så var vi sammen med de tre prinsesser og kunne sidde i haven. Vi gik også tur ned til Furesøen.
3/9 Signe Marie var nede og lege med Anne længere nede ad vejen. Jeppe og mor var i byen og kigge på gaver til Jeppes fødselsdag. Far var til folkemusikfestival i Tisvilde, hvor de strygefri spillede (mogens og Birgit og Nicolai og Bjarne) Frede Knudsen havde lavet 3 melodier, som far lavede dans til. Børnene var så i Annisse, mens far og mor var til dans sammen med Karen for personalet på rungstedgaard. Senere hyggede vi alle i Annisse.
2/9 Far havde idrætsdag på skolen, Signe Marie var hos Boel og Hans Erik gik tu rmed hundene og var meget optaget af dem. far og Jeppe og mor var i Lyngby storcenter og se på tøj, gaver og globussen. Så spiste vi på butterfly og hentede Hellas ny cykel og børnenes efterspændte. Far hentede Signe Marie og fik en hyggelig snak med Boel og Hans erik og Lærke. Hella og Jeppe tog toget hjem. Hjemme så  de TV sammen.
1/9 Jeppe var med børnehaven i Ishøj teater og se rejsen til de blå bjerge. Så var der fødselsdag i børnehaven, hvor vi hyggede i det dejlige vejr med kage og kaffe. Om aftenen fik vi fiskefiletter.
31/8 Idag skal mor i biografen og ind til Lyngby med børnenes cykler. Hun så veninder. Vi andre hyggede hjemme med dejlig mad
29/8 Vi skal ud og kigge på hus i Annisse - denne gang komme rejendomsmægleren vel..
28/8 Vi var i Annisse og kigge på hus, og så drak vi te hos farmor og farfar. Jeppe overnatttede derude, vi andre var i føtex og nød en stille aften.
27/8 Vi var på frilandsmuseet med Frederiksborg statsskoles folkedansere. Vi spiste mad først, gik tur til andelsbyen og købte slik. Vi dansede på scenen efter Jeppes opfordring, og Farfar og Chr dansede degnedans, og Signe Marie og far.
26/8 Vi gik tur ved nødebo sammen med Hanne. Vi var til fødselsdag hos Morten Preuss. Det var en dejlig dag, hvor Vejreet og øllen var god.
25/8 Vi fik besøg af Hanne til aftensmaden. Vi var ude og kigge på et hus i Annisse inden.
24/8 Hellas kollegaer er på besøg, inden de skal ned og løbe stafet ved slotssøen. De sad på en bænk, mens de andre løb rundt
23/8 Vi hyggede med at handle og var i haven og optræde og spise. Emilie kom til møde.
22/8 Almindelig skoledag, far skal til møde i Farum om aftenen. Børnene var nede og købe ind for lommepenge:  Jeppe fik en actionmand - water blaset og Signe Marie en tamagochi.
21/8 Viu var til familiefest - først var vi i vandrehjemmet og få morgenmad, så var vi på byvandring og også oppe og se sandskåret, og senere var det tid til at psise frokost i galleriet. Om eftermiddagen var vi til Adams fødselesdag i nr. Herlev, inden det var tid til putning.
20/8 Vi hyggede hjemme og ryddede op inden vi tog til familiefest i Andersenfamilien på Hanehoved, lavede O-løb der og soppede og sejlede i jolle, inden  vi spiste på galleriet om aftenen.
19/8 Mor var i byen med sine arbjedskollegaer - vi andre så Disney show hjemme og var i byen med Caroline og Mikke
18/8 Mor fødselsdag. Jeppe var vågen flere gange i løbet af natten. far hentede morgenbørd kl 6, og vi hyggede dejligt. I eftermiddag kommer hele familien til grill. Det blev rigtig hyggeligt i haven, og Bjørg puttede børnene.
17/8 VI havde Alberte og Sebastian på besøg. De store viste teater for de små på fodboldbanen. De små var rigtg gode til at rydde op. Mor var til bestyrelsesmøde i børnehaven.
16/8 Hjemme hyggedag, hvor der blev lavet mad af jeppe og sderveret på terrassen som en meget fin restaurant - vi fik tortillas
15/8 En almindelig skoledag og børnehavedag. Hella hentede Signe Marie og Jeppe, og farmor hentede Anna, og så tog de i tivoli sammen. Der blev leget på legepladsen, sejlet med dragebådene og taget med den flyvende kuffert, inden der blev drønet rundt i skærsilden og spist haps dog. Så var vi henne og se "tommelise" som ballet i pantomimeteateret, inden Farmor kørte Anna, Signe Marie og Jeppe hjem.
14/8 Der blev leget med Caroline og Mikkel om formiddagen. Vi var til Eriks fødselsdag om eftermiddagen med hygge på slotspladsen og rundvisning i portrætsamlingen. Bagefter tog vi ud til Brededam og grillede og hyggede. Anjas søn faldt helt under vandet på halvøen. Vi sluttede ude på fantasiens ø med leg og hygge.
13/8 Vi hyggede hjemme med tv og specielt brødrene løvehjerte, indtil vi tog i Køge badeland med Henrik og Nina - vi var der i mange timer, og der var vandrutchebane og masser af hygge, inden vi tog hjem til Henrik og Nina, hvor børnene legede cirkus ovenpå. Vi fik burgere til middag. Hella spillede til bryllup i Hillerød midt om natten.
12/8 Jeppe var i børnehave, og Signe Marie i skole. Nu er hendes bedste lærer hendes matematiklærer. Far og børnene var ude og handle motionstøj til Jeppe, og så kørte vi ned til mormor, der passede begge børn, mens far og mor var i Grønnegårdsteatret med Hele flokken.
11/8 Jeppe har hele børnehaven på besøg idag! Det er stort. Jeppe delte is ud og sagde værsgo. Far og Signe Marie var i byen og købe sportstøj. Mormor kom og spiste kylling sammen med os og var "tandfe"
10/8 Signe Marie havde første skoledag i 2. A. 1½ time. Hjemme hyggede vi alle fire om aftenen med at læse og tegne - Jeppe skriver bogstaver rigtig flot. Far og Jeppe var ude at handle, og vi lavede falafel pita med "granater". Signe Marie tabte en tand under aftensmaden. Hun var helt op og ringe!
9/8 Signe Marie blev hentet af farmor og var i tivoli sammen med Anna hele dagen. Far hentede Jeppe og Oliver, der legede dejligt sammen til kl 19. Signe Marie og Ditte kom hjem til Spisetid, og vi hyggede med fiskefiletter. Mor tog ind til Pernille om aftenen.
8/8 Vi var alle på arbejde og i børnehave. Sigen Marie tog med Caroline hjem, og Jeppe lagde sin frisbee på toppen af taget, så far måtte stable kasser op og hente den. Jeppe var med far i Netto og handle "granater". Vi skrev under på  at Estate kan sælge vores hus.
7/8 Vi slappede af hjemme og nød formiddagen sammen. Om eftermiddagen besøgte vi oldefar, var nede hos bjørn og Lotte og var på McDonalds og spise. Børnene synes at ahven var fatastisk. Oldefar spiste vi is sammen med, og han viste os en genvej hjem
6/8 Børnene lægede med Mikkel og med sig selv, mens vi andre knoklede med hus og have. Vi holdt familieråd og besluttede flytningen.  Der blev danset hele dagen til PippiCD
5/8 Vi var inde og se Pippi. Jeppe var i Slangerup med børnehaven hos tvillingerne. Vi kørte / løb ned og så Pippi i Slotshven. Det sluttede lidt før tid, fordi det regnede.
4/8 Børnene er i Annisse. Farmor og farfar kommer ind med dem. Vi spiste mad sammen
3/8 Børnene blev kørt til Annisse, hvor de skal overnatte. De har leget dejligt hele dagen. Anna er startet på SFO og hun var med Signe MArie og Jeppe ude i Tisvilde. Vi andre havde besøg af Lena og Mads til opstart af sæsonen i Farum Folkedansere
2/8 Hella kørte børnene ud til Boel,. hvor de legede det meste af dagen. De var også ude og besøge Thomas og Jens, og Signe Marie gik tur med hundene. Vi så min  søsters børn sammen hjemme.
1/8 Børnene var almindeligt i børnehave, Signe MArie havde sportsdag. Mor startede på sin nye jobfunktion.Vi var nede og spise dejlig mad hos Karen Hansen, hvor vi så grønlandsbilleder sammen. Jeppe løb derned og hjem hurtigere end de andre kunne cykle
31/7 Signe Marie og Jeppe legede med Mikkel og Caroline, Signe Marie ved med dem i byen og fik is. Jeppe legede dejligt hjemme. Vi andre fik lavet en del i haven, almindeligt arbejde og klippet kirsebærtræet ned. Lena kom lige forbi efter at have været til brylllup.
30/7 Vi havde en rolig hjemmedag , hvor det regnede, så vi hentede børnene og hyggede med fjernsyn og svumpignonkort.
29/7 Mor og far var til Benny Anderson koncert på Sofiero. Stor oplevelse, som Lena stod for. Vi spiste natmad med felix og Malene.  Signe Marie og Jeppe blev hentet af morfar i Hillerød, og de hyggede sig dejligt ved være i biografen i Værløse og se bøllebob og smukke sally.
28/7 Jeppe var i med børnehaven i slotsparken og spiste 8 pandekager og fem sendwich. Signe Marie var i svømmehallen med SFO'en. VIktoria og Josefine og Elisabeth var hos os om eftermiddagen og lavede bla. smør. Der blev spillet stuntrally og mor lavede pizza. Mor var i byen med Kirsten Reedtz og vi andre så Olsenbanden.
27/7 Signe Marie var med mor på arbejde, og Jacob og Berit her. Børnene legede i haven, og vi spiste aftensmad sammen.
26/7 Børnene kom hjem, og vi brugte eftermiddagen i Hornbæk i Chr og Mette hus med Henrik og børnene. Vi var på hornbæk havn, fiskede krabber og fangede rejer, samt soppede. Lena kom til aftensmad
25/7 Børnene er på ferie i Annisse.
24/7 Afslapning hjemme og aftensmad med Jacob og Berit i Annisse.
23/7 Vi fløj hjem til Danmark og blev hentet af farmor og fik dejlig mad hjemme.
22/7 Vi fløj til Kangerlussuaq og var på tur til indlandsisen, så moskusokser og rener. Vi var kørte i store busser. Vi var ude og spise i roklubben om aftenen og kørte med amerikansk skolebus. Jeppe åbnede svingdørene.
21/7 Vandring på klippen mellem byen og isfjorden kun os 4. Signe Marie skrev postkort. Der blev lavet fiskesuppe (Markus)
20/7 Tur til rodebay. Spisning derude ved lækkert fiskebord. Hygge om aftenen ved igloerne i en rimelig vind.
19/7 Vandring ved isfjorden med Lene og Erik, grill på klippen
18/7 Guidet rundtur i byen. Museet gennemsås. Grønlandsbuffet på hotellet om aftenen. Midnatssejlads mellem isbjergene.
17/7 Vandring langs med isfjorden en lang tur, som endte med grill på klippen ved igloerne.
16/7 Vi fløj til Kangerlussuaq, og videre til Ilulissat. Vi fik middag i barbecuen efter at være indkvarteret i igloerne. Christensenerne så midnatassol.
15/7 Hjemmedag .på museum i byen og masser af hygge. Familien Obel spiste frokost på Hans Egede. Vi fik lam til mad hjemme.
14/7 Svømmehalsbesøg - udsigt over hele bugten. Erik og Lene var på værftet og spise. Vi så western på b&O fjernsynet.
13/7 Tur på Lille Malene til evig sne. Middag hjemme for børnene og fredagshygge og slik. De voksne var på værftet og spise
12/7 Vi var på tur guidet af Lene rundt i byen og spiste frokost i kulturhuset. Vi så deres nationalmuseum, hvor mumier og mineraler var meget spændende.Jeppe var mere til at få legetøj... Hjemme lavede Markus en dejlig havkat.
11/7 Vi fløj med helikopter til narsarssuaq, og videre med fly til Nuuk. Overnatning i Sørne og Louises lejlighed.  Vi så hvaler fra vinduet om aftenen.
10/7 Vi var til gudstjeneste med bryllup og vandrede om eftermiddagen. Signe Marie lavede sælret med Heidi. Det var to slags sælsuppe og kogt kød, som vi spiste, og vi blev inviteret til k affemik, og der blev kastet mønter til dem, der havde lavet noget første gang. Mikkeline og Leif den lykkelige fortalte historieer og snag Mads Doss, og Heidi sang grønlandsk og lærte Signe Marie grønlandske ord.
9/7 Tur til de varmekilder med en gammel geologisk undersøgelsesbåd. Fantastisk flot sejltur i halvtåge. Vi så hvaler på vejen ud, turen varede 5 timer ud, 5 timer hjem. Badning i de varme kilder var utroligt. Vi lagde til ved en lille anløbsbro (som var det eneste der var) og gik op over en slette, hvor der ingen ting var. Så var der to hvide træhytter - og da vi kom nærmere på i det vel 2 grader varme vejr, var der pludselig grønlandske børn i ingenting, som hoppede rundt. Kilderne var små, og der var to med ca. 100 m mellemrum, med ca. 60 cm dybde. Den del af kroppen, der var oppe, fik vind og 5 grader varm luft på sin våde krop, så det var en hurtig løbetur til den anden kilde.
8/7 Formiddagen blev hurtigt væk med hygge og leg. Vi så pelsfabrikken Great greenland om eftermiddagen. Markus grillede havkat til os. Om aftenen blev bådturen aflyst
7/7 Signe Marie og far på tidlig morgentur. Heidi kom med sin mor og fortalte om Grønland. Vi nød det dejlige vejr og roen. Vi så sæler blive skåret op til brættet. Vi var nede i byen alle. De yngste vandrede i fjeldet og vi hyggede hjemme om aftenen.
6/7 Stig henter os tidligt. Signe Marie vågnede lidt i seks. Børnenes første flyvetur. Vi landede i Narsarsuaq, hvorfra vi gik tilhavnen med et hyggeligt stop undervejs.Vi sejlede med båd i 4 timer til qaqortoq. Jeppe faldt i søvn lige inden vi ankom. Vandrehjemmet hentede os (heidi). Vi har vandreehjemmet helt for os selv.
5/7 Hella skal ned og klippes kl. 10.30  Far er taget tidligt på arbejde. Børnene var med Hella i byen. Signe Marie og far var på biblioteket og finde bøger om grønland. Ditte og stig kiggede forbi. Signe Marie lavede Æggekage til os og serverede den fra sin bod. Børnene kom sent i seng.