se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004

se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07   se dagbog forår 08

Se dagbog efterår2008 Se ny dagbog

 

 

vi tog til loderup srandcampingvi tog til sommerhuset søndag med Henrik og NinaVi var ved snogebæk, neksø og balka mandag

tirsdag var vi i joboland og spiste i Svanekeonsdag var vi i gudhjem og på Hammershus - og var oldemors gravTorsdag var vi i ekkodalen, hasle med legeplads og i Sandvig og bade

 

SIGNE MARIES NYE SFO:   SIGNEMARIES FØRSTE SKOLEDAG:

Signe Marie Startede i 0. A. på Kulsvierskolen d. 6. august med sine venner Caroline og Alberte

Sidst opdateret d. 27-06-08

4/9 Signe Marie skal på udflugt - og Signe Marie er cyklet ned til skolen helt uden hjælp til andet end at sætte igangf op ad bakke.
3/9 Signe Marie og Jeppe er begge cyklet begge veje. Vi var ovre og købe hængelåse til cyklerne, for Signe Maries var flyttet, Vi var hos mormor og morfar til starten af sæsonen. Der blev serveret frikadeller. Morfar puttede og læste for børnene.
2/9 Signe Marie er cyklet til skole på sin egen cykel her til morgen. Vi havde besøg af Alberte om eftermiddagen. De plukkede æbler fra vores æbletre. De er gode nu!
1/9 Mandag. Der har Signe Marie morgensamling - med Majbrith og de har valgt sangene (0.A) - og så skal de ahve gymnastik. børnehaven har fødselsdag, så Jeppe skal møde tidligt, og så skal de i Ishøj teater og se den fortryllede prins. Om eftermiddagen var der reception dernede. Vi hyggede os med en masse pop-corn. Så hyggede mor og Jeppe hjemme, mens Signe Marie var til folkedans for første gang i den ny sæson. Signe Marie cyklede derned - vi holder kun lige når vi starter nu.
31/8 børnene blev hentet og vi tog til engholm kirken i Lillerød til tobias dåb. Det var en kombineret fødselsdag for Benjamin og dåb for Tobias. Det gik fint i kirken, hvor anna og Signe Marie fandt sammen, og far var til nadver med signe Marie. Så gik vi over på den anden side af vejen og holdt brunch. Signe Marie og Anna legede dejligt med hestene, og senere med Nikoline, Lars' søsters datter. Jeppe legede med Benjamin og senere meget med mor. Det blev en meget hyggelig dag, som sluttede med søndagsindkob i Kvickly ekstra og film (Madicken) 
30/9 Signe Marie og far var hos bageren her til morgen. Sigen Marie cyklede derover og kørte alene ru ndt om benzinstanderen ved møllebakkens Brugs 6 gange. Det var imponerende. vi vækkede de andre til morgenbrød og så kørte vi ud til mormor og morfar, hvor de skulle passes. Mor skulle på tur med Nina og Berit - først til KBH, og cafe olait, derefter til orlogsmuseet og til dansk arktektur museum. så var vi alle på christiania og på holmen. Derefter tog vi flyvebåde til den modsatte side og spiste 3 rette rs menu på café Liva og så en Keld Petersen Revy. så var vi på Nyhavns cafeer... Signe Marie og Jeppe fik besøg af Eriks søster Jytte (hende fik de somo sædvanlig nogle meget fine gaver af - denne gang var det en dino og nogle fine dukkeheste - gæt hvem der fik hvad) og så krummerne på video.
29/8 Idag skal Signe Marie med mor til Farum, Mor skulle til tandlaægen. Signe Marie og Jeppe var nede og lege hos Alberte (fra børnehaveklassen og Jeppe med Sebastian (fra børnehaven) Mor Hentede Signe Marie efter mad.
28/8 Turdag!  Signe Marie skal på tur rundt og se nogle af de steder de andre fra klassen bor - så hun har pakket en lille taske. Jeppe skal på kærmmermarked med børnehaven, og der skal de rigtig hygge ude. Farmor hentede Jeppe og tog ham med Anna hjem, og så hentede da Adam. De havde det hyggeligt.
27/8 Signe Marie skal have idrætsdag idag. Mor har bagt 30 boller - somblev gemt til en anden gang, fordi så mange havde bagt. Signe Marie var ude på orienteringsløb sammen med Alberte..Der blev middag i Annisse - med lækker eftermiddagsmad, som Stig havde købt først.
26/8 Jeppe skal have Lærkedag - hun henter ham i børnehaven. Signe Marie har farmordag først på loiaisiana og så i annisse efter skoletid
25/8 Signe Marie og Jeppe har mor helt for sig selv idag Vi hyggede sammen om aftenen. Caroline og Mikkel var hjemme og lege
24/8 Jeppe var med mor hos oldefar, Signe Marie var til fødselsdag hos Lukas fra klassen og cyklede alene næsten 300 m. Hun faldt også og slog knæet lidt desværre. Det hjælper jo med et plaster.
23/8 Vi var til musikfestival i Farum. Det var meget hyggeligt. Jacob og Berit var med, og vi hørte bla. ZAR.
22/8 Vi skal til Lenas fødselsdagi Frederiksværk. Børnene legede rigtig godt og det blev en meget dejliog aften.
21/8 ADAMs fødselsdag kl 16.02. Signe Marie skal til sin første skolefødselsdag samtidig.
20/8 Vi skal ned og købe en del fødselsdagsgaver idag. Signe Marie starter til Rytmik og bevægelse sammen med Caroline som de eneste fra klassen. Vi tog til Gentofte og handlede i Ikea og var i ToysRus og spiste derinde. Vi havde god tid til at lege.
19/8 Signe Marie har lånt sine første bøger på skolebiblioteket. 
18/8 Mor har fødselsdag. Vi vækkede hende med morgengaver og fik runde brød til morgenmad. Om eftermiddagen var det svært at vente, men så kom de allesammen, og Signe Marie, Viktoria og Anna legede utrolig godt ovenpå, mens Jeppe og Josefine drønede rundt. Vi voksne sad og hyggede og havde god tid til elisabeth og Adam, som øver sig på at stå og gå. Mormor og morfar kom til spisning..
15 -17/8 Familiehygge i Sverige med Signe Marie og Jeppe. Vi gik op til den flækkee sten og leged blod-buzz og prinsesser. Vi plukkede hindbær og brombær, som vi senere spiste med pandekager. Om eftermiddagen var vi ude og bade. Derr var en bro, man kunne kravle op på. Så hyggede vi med mad på terrassen. Om søndagen var vi på ekspedition til den store sten og plukkede blåbær. Så legede Jeppe med morfar og Signe Marie lavede lektier med mormor. Så tog vi hjem, og så lavede Signe Marie sine lektier færdige og lavede mad sammen med mor (PIZZA)
14/8 Signe Marie og Jeppe tager til sverige med mormor og morfar. far og mor skal til møde i Farum
13/8 Signe Marie havde sin bordkammerat Laura med hjemme hele eftermiddagen. de legede senere sammen med Caroline også - i hyggenyggeklubben.
12/8 Første forældremøde i børnehaven. Hella var meget glad for mødet. De fleste er omkring de 50 og har prøvet dele hele før.
11/8 Idag skal vi bare være hjemme.far og Signe Marie var nede og købe fødselsdagsgave til mor, og gymnastiktøj til Signe Marie. Gæt farven... 
10/8 Idag var det igen meget varmt. Signe Marie var glad for at være i skole, og holder mest af timerne. Hun legede med to nye venner: Catarina, som hun går i klasse med og Helena.
9/8 Vi var til spillemandsstævne i Roskilde sammen med Henrik og Nina og børnene. Det var meget hyggeligt, og lidt dans blev det også til. bagefter var vi ude og spise sammen.
8/8 Mor og børn var med mormof og morfar i byen og købe tøj på bytorvet.
7/8 Idag skal signe Marie sammen med Alberte og Caroline hjem og lege. Deres små brødre hedder hhv. Sebastian og Mikkel - og leger med Jeppe i hans børnehave. Måske tager de 3 også med hjem til Alberte - så bliver der nok liv over forestillingen. Om aftenen skal vi grille hos mormor og morfar, og far og mor tager til spillemandsstævne.
6/8 Signe Marie og Jeppe blev fulgt i skole af mor. Signe Marie var på rundtur på hele skolen og blev valgt ud til bordvasker - så skal man tørre bordene af, når man har spist. Ellers har vi ikke hørt så meget om, hvad der skete. Om aftenen var børnene trætte - men Hella og Signe Marie lavede majspandekager til os.
5/8 IDAG ER SIGNE MARIES FØRSTE SKOLEDAG. De stillede op ved flagstangen i fuldt solskin, og De fik et håndtryk af inspektøren + et flag. Så var vi forældre med ½ time, og så havde Majbrit (klasselæreren) en time med børnene. Signe Marie kaldes Signe i skolen. Hun skal gå i klasse med Caroline og Alberte som hun kender godt. de sidder ved 4 mands borde og er 20 i klassen. Om eftermiddagen hyggede far med hende, og om aftenen var vi oppe i Heather hill iklædt hvidt, og spiste middag med Jacob og Berit og Ditte og Stig. Vi satte drager op og badede. det var en herlig sommeraften.
4/8 Signe Maries første dag i SFO. Signe Marie startede i kælderen og sagde efter fem minutter: "far, nu skal du gå!" Om eftermiddagen legede børnene med vandbassinnet i haven, og så grillede vi pølser, mens Signe Marie lavede pølsebrød med mor. Senere spiste vi herlighederne på terrassen sammen med Lena
3/8 Vi legede i haven længe, og så tog vi til Farum, hvor der var sat badebassin op og rutchebane, så de kunne hoppe i. Vi spiste middag og børnene legede med Bjørg og Markus. Jeppe legede med legobiler med Markus, og Signe Marie og Bjørg legede med kludedukkerne
2/8 Bjørg kommer på besøg idag. Jeppe har sovet længe, og Signe Marie nusset med far og mor tidligt.  Vi var med bjørg på frederiksborgmuseet og så flere bryllupper.
1/8 I dag er Signe Maries første dag i SFO på kulsvierskolen. Hun har været dernede to gange, men nu er det alvor. Om aftenen skal vi være sammen med Viktoria og josefine og Elisabeth og have billedhygge. De legede og badede og hyggede sig - og så video og billeder fra Bornholm til klokken næsten 23 - vi så også blomster springe ud klokken 9 om aftenen
31/7 Hella henter børnene i Annisse og Så skal Signe Marie have afslutning i børnehaven. Det var med pølser, pølsebrød og hygge. børnene ville slet ikke med hjem, så Hella gik hjem ov ryddede op en time, og hentede så børnene.. I aften får vi besøg af Freja og Birger og Ingelise.
30/7 IDag har Signe Marie været i SFo og lege med de andre børn og så tog hun Caroline med hjem. Om aftenen overnattede Signe Marie, Jeppe og Anna hos farmor og farfar. Jacob og Adam spiste med.
29/7 Signe Marie har været på ud i det blå tur med farmor. De var i Tivoli og gå rundt og var ude og købe kjole og hat bla. Mor kørte en tur med Jeppe efter et kompromis - mor ville cykle og Jeppe køre i tog, så de cyklede til Allerød med Jeppe syngende bagpå og tog toget hjem, da de havde købt en kopresser til Jeppe. Siden blev Ditte og spiste mad - vi fik kængurubøffer - Jeppe viste, hvor højt han kunne hoppe bagefter. 
28/7 Vi har leget hjemme hele dagen. Vi var med far og mor ned på kulsvierskolen og se den nye SFO, som Signe Marie skal gå på. Jeppe blev meget ked afdet, da han forstod, at han nu skal være alene i børnehaven.
27/7 Vi skal ud til farmor og farfar. Vi har leget med lego, været i teltet, danset samba, lavet chokoladesuppeudenfor. Vi spiste middag med Erik og Kirsten og Bjarne og Inge - vi to gdesserten på terrassen ribs á la poserekrogen. Vi sad derude tilklokken 22..
26/7 Vi har haft besøg af mormor og morfar. Vi cyklede en tur i slotsparken (nu kan Signe Marie faktisk cykle, når hun ikke opdager det) og spiste mad sammen.
25/7 Hjemrejsedagen. Fædrene var på stranden og i skoven med børnene, mens pigerne gjorde rent. Så var vi ved rokkestenen og tog færgen hjem. da vi kom hjem, var det slikskål tid og videotid
24/7 Så var det ekkodalen, hvor vi råbte og klatrede på klipper - børnene lavede en hule, opg Jeppe og Josefine jagede løver.og Hasle med en dejlig legeplads og dansebane. Senere tog vi til sandvig og badede og spiste. 
23/7 Vi var i Gudhjem og spiste sol over gudhjem på gudhjemrøgeri. Så tog vi til Hammershus og senere var vi ved randkløveskåret og derefter i neksø og se Eriks barndomshus og farmors gravsted. OM aftenen spiste vi sen aftensmad med Viktoria og Josefine og elisabeth på terrassen, hvor Nina og Hella lavede fiskefrikadeller og hornfisk.
22/7 Vi var i Joboland. Der klatrede vi, sejlede (viktoria og signe Marie roede) prøvede det hele, var i vandland, hvor de store prøvede alle rutchebanerne, og spiste is i regnvejr.
21/7 Vi badede om formiddagen, spiste frokost i Snogebæk røgeri og mens pigerne var på pigetur i Neksø, badede vi andre på Balka strand. Om aftenen hyggede vi hjemme og grillede fisk.
20/7 Vi badede, pakkede og tog færgen til Rønne med Viktoria og Josefine og elisabeth. Vi var nede ved sommerhuset og badede. Vi grillede på terrassen. signe Marie og Viktoria sover i kahytten
19/7 Vi tog til oldefar og spiste frokost. Så tog vi til Ystad og Löderberg strrandcamping og boede i campingvogn. Vi var ude og se Ales stene om aftenen og badede en masse
18/7 vi skal passes af Lena i aften, for far og mor skal i grønnegårdsteatret sammen med hele familien. Lena er god til at passe. Vi får slik og ser film
17/7 Idag kom Caroline og Mikkel Hjem - og vi legede dejligt sammen hele formiddagen - mest i bassinet, hvor det lige var vejr til at være. Så tog vi med farmor ind til København, hvor vi var oppe i rundetårn og kiggede ud over hele byen. Bagefter tog vi ind i Kongens Have og så dukketeater sammen med Boel og Lærke og Anna og Adam. dem legede vi også med nede på legepladsen. Så gik vi hen til Jensens bøfhus på kultorvet, hvor vi sad ude og spiste og hyggede til Jazzmusik. Så tog vi toget hjem sammen med mor.
16/7 Vi var på stranden i Hornbæk med Viktoria og Josefine og elisabeth samt Anna og Adam. vi byggede vej ud til vandet, ø i vandet, søer på land og sandslot. Senere var vi nede ved havcnen og få is med figurer i. Da vi kom hjem, legede Signe Marie med Anna igen.
15/7 Vi havde en dejlig dag hjemme i haven. Om eftermiddagen fik vi besøg af Anna fra Børnehaven, og de legede dejlig mest i bassinnet. Anna taler lige så meget som Signe Marie, så der var fart på! Vi spiste middag sammen med Lena, men det begyndte at regne ligesom maden var færdig.
14/7 Vi var nede i byen sammen med farmor for at købe gave til Anna. Børnene cyklede Signe Marie er tæt ved at kunne helt selv. Så var vi ude til fødselsdag. Det blev en dejlig dag med badning i haven, lagkage, burgere og en meget dejlig skattejagt.
13/7 Hjemrejse dag. Vi spiste sammen med hjælperne, og om eftermiddagen hyggede vi i haven. Børnene nød at være hjemme.
12/7 Lørdag var vi i svømmehallen, og så tog vi ind til gl ridhus og hyggede med farmor og farfar. Dem spiste vi frokost med, og så så vi stadionopvisningen sammen med Henrik og Nina. Senere hørte vi Je Sweevers i hal 2 inden vi skulle hjem og sove.
11/7 Om morgenen var vi - uden far - til Willys fødselsdag ude ved karrabæksminde. Så tog de ud til Lars og Tina til frokost. Det var meget hyggeligt. Om aftenen var vi til bal ved åen, hvor det begyndte at regne, så vi fik pizza i læ af en ølvogn. Så var vi på gymnasiet og høre det ny harmonium, og så tog vi ud og hørte Maria spille i gl. ridehus og hyggede os der resten af aftenen.
10/7 Om morgenen var de ovre og bade i svømmehallen. Senere på dagen mødtes vi med Marie og hyggede nede ved gymnasiet. 
9/7 Børnene gik rundtur på campingpladsen sammen med mor, Vi spiste frokost sammen, og så tog far hurtigt afsted, mens De andre mødte Henrik Nina ved åen. Så tog de ud og badede ved Karrebæksminde sammen med Josefine og viktoria.
8/7 Vi var i Næstved og se åbningen. Bagefter fandt vi Henrik og Nina og børnene. Jeppe og Josefine blev væk på stadion og løb rundt på plænen. Senere spiste vi pommes fritter på boldklubbens cafeteria.
7/7 Hygge med Hella Hjemme. Det var en god dag.
6/7 Vi hyggede hjemme sammen med Caroline.Så cykelede Signe Marie og Jeppe med hjælpepinde en tur nede i slotsparken.
5/7 Første sommerferiedag. Regnvejr og en tidligt vågnende Signe Marie. Men vi hyggede med morgenmad og spiste frokost med Mikkel og Caroline og Gitte. Så blev det godt vejr, og pigerne legede i haven, senere fik vi badebassinet frem og børnene badede i solen i haven, og vi spiser aftensmad på terrassen ?
4/7 Vi skal have Lars og Lisbeth og Tobias og benjamin på besøg i aften! Specielt Signe Marie og Benjamin legede dejligt sammen. De blev til meget sent - klokken 22 kom børnene i seng.. Vi fik en hyggelig kop kaffe med fletbrød til af børnene sammen med mormor og morfar
2 - 4/7 Jeppe vågnede kl 9.15 om onsdagen - så vi kom sent afsted. Men vi fik pandekager, da vi  kom derop. Om torsdagen var vi på Briomuseet og der var en masse sjov og en ny butik på den anden side af vejen. Fredag kører vi hjem - så vi kan være hjemme til eftermiddag. Mormor og morfar skal til Frankrig.
1/7 Vi hyggede dejligt om morgenen, spillede klodsmajor og spasmager, inden vi kørte i børnehave. I eftermiddag skal vi til Lærkes fødselsdag, men inden var vi med far på frederiksborg slot, hvor vi så rustninger og tordenskjolds våben. Vi tegnede våbenskjold og skrev med gåsefjer og blæk! Inde til Lærkes fødselsdag legede Jeppe med biler og Signe Marie var i højt gear sammen med Josefine fra Hyllinge. De kastede med bamser bla. Så var vi nede og fodre køer og får saammen med Hans Erik, som har en stor stjerne hos Jeppe. Klokken 22.30 - med to vågne børn - afleveredes vi børnene hos mormor og morfar - de skal nemlig på ferie til Sverige.
30/6 Jeppe vågnede først sent, så mor gik i børnehave med Signe Marie - hun skal i svømmehallen med de store idag. Jeppe og far hyggede og legede rejse til grønland. Om eftermiddagen legede vi rigtig dejligt med at sende breve frem og tilbage vha. en snor.
29/6 Vi kørte hjem sammen og var på færgen, hvor vi legede og fik haps dogs.. Hjemme legede vi computer sammen med mor og bagte boller. Vi lavede flettekager til eftermiddagstheen. Så gik far op for at sove. Jeppe havde svært ved at falde i søvn.
28/6 Signe Marie og far var oppe og svømme tidligt om morgenen. I hallen var der fyldt med balloner og skrevet "sextur" med stolene. Senere var vi i svømmehallen alle sammen og i byen og købe ting til festaftenen. Vi var med til festmiddagen, hvor far var toastmaster. Jeppe legede med klodsmajor spillet og signe Marie var vågen til klokken 24, for hun skulle have al underholdningen med. Mor læste i bog sammen med Jeppe, som blev puttet ved 23 tiden.
27/6 vi rejste sammen med Berit og Lena over til bjerringbro, hvor far har været hele ugen. Vi sejlede med færge til Århus og så Magnus og Myggen på vejen. Vi var sammen med far til en fin koncert, men ville hellere lege i sandet sammen med de andre børn. Bagefter var der legestue i hallen, og vi hyggede sammen med Asbjørn i det ene hjørne.
23/6 -26/6 Far er på kursus på Bjerringbro og kan derfor ikke sige meget om, hvad der er sket
22/6 vi var til skt. Hans hos Jacob og berit sammen med Henrik og Nina. det var meget vådt - men meget hyggeligt. Børnene legede dejligt sammen
21/6 Vi var ude hos Henrik og Nina og lege. Jeppe var vist lidt en vandal derude.
20/6 Så er vi raske igen. Børnene var meget friske her til morgen og har fået læst eventyr af mor. 
19/6 En ganske almindelig dag - og det er ualmindeligt! - det blev den heller ikke - både far og mor er småsløje, så børnene var hjemme hele formiddagen og så to hele astrid lindgren film - og var i børnehave hele eftermiddagen! 
18/6 Signe Marie skal med Anna fra den ny børnehave hjem om eftermiddagen. De dansede rundt mandag og fortalte det til os alle. Jeppe får besøg af sin gamle stue fra fredskovhellet børnehave.. Jeppe nød det meget, og Signe Marie havde en dejlig eftermiddag nede ved Anna. Vi fik også at vide, at hun starter i SFO milestedet nede v. kulsvierskolen.
17/6 Børnene skal med mor ned til Carina fra den gamle børnehave i eftermiddag.De var nede hos mormor og spise aftensmad og fejre, at hun var kommet hjem fra Grønland.
16/6 Signe Marie har været nede til sin første skoledag på kulsvierskolen. De var dernede en time,  og noget af tiden måtte Hella sidde og drikke te med de andre voksne, mens børnene havde en time sammen med læreren, Hun fortalte, at de fik lektier for, og at de var lette, og at hun nu, når hun kom hjem fra skole ikke bare ville lege, men sidde og lave lektier. Hun cyklede derned med mor ved pinden, og hun fik tid til at lege lidt dernede bagefter. Hun kunne godt sidde stille, og man skal sidde og vinke med hånden istedet for at råbe. Det var der nogle af drengene, der ikke kunne.
15/6 Signe Marie og far var tidligt oppe og gjorde klar til "halvårsfødselsdag for Signe Marie. Signe Marie cyklede hele vejen ned til bageren, let hjylpet af far med en pind. Jeppe sover længe, ov vi venter på at han vågner, så vi kan lave fest med morgenbrød. Vi skal til elisabeths barnedåb i "mormorkirken" som Viktoria siger. Det var kun dåbssleskabet - opg bagefter var der fin fest i Jonstrup. Det var med 3 retter med og dåbskage og en hel masse dejligt samvær! Adam kan kravle og stå!
14/6 Signe Marie og Jeppe legede med Caroline og Mikkel hele formiddagen. Vi var til dragebådsfestival nede på posen. Vi cyklede derned sammen med Caroline og Mikkel. De havde lavet madpakker. vi så folk i dragebådene, spiste frokost på græsset, hoppede i hoppeborg, kørte med elektriske biler og nogle blev malet i hovedet. Farmor og farfar kom forbi og morfar passede. De voksne  så Ivanhoe i Dyrehaven med Lykke/obel/hansen slænget.Lærke passede Anna og Adam for Jakob og Berit.
13/6 Vi skal til sommerfest i børnehaven - med boder og alskens ting. Det en dejlig sommerfest. Der var mange boder, en isbod, man kunne skyde til gammel porcelæn, og vi vandt nogle ting i lodderne (Gitte vandt MANGE) I en af boderne var der noget meget skægt der var ridning på en rigtig levende pony! Vi prøvede begge to at ride på den. I en af boderne var der fiskedam. I den vandt vi begge to en lille æske med en glaskugle i. Vi dansede folkedans ude på græsset og sad på plænen sammen med Caroline og Mikkel (Signe Marie sad på sofaen med Annikas far og mor.  Vi vandt kagekonkurrencen og Signe Marie fik en flot medalje!
12/6 Anna og Jeppe skal have farmor og farfardag. Farmor hentede dem eftet at have afleveret Stig på skolen. Signe Marie skal hentes af Lærke, når hun har været til eksamen  - Lærke altså. 
11/6 jeppe har haft en skæv morgen, men da han kom hen i børnehaven og så Mikkel være ked af det, fordi han ikke havde ferie i et fremmed land, sagde Jeppe: "så leger vi to bare" og så gik de ind, barikerede et rum og gik igang. I eftermiddag skal vi have en endelig samtale om Signe Marie skal i skole med børnehaven(Hun ved det ikke selv) OM aftenen kom Erik og Kirsten på besøg - og Lærke afleverede Signe Marie med Hans Erik.
10/6 Caroline var på besøg, og Jeppe var nede hos Mikkel. De legede dejligt hver især - pigerne legede ørkenvognude på terrassen. vi fik klippet hæk og set film med børnene.
9/6 Signe Marie spillede computer imorges - i lang tid med magnus og myggen. og har haft  Caroline på besøg. Jeppe har leget med modellervoks, og sad i flere timer og spillede Peddersen og findus.
 s8/6 Vi skal på pinseskovtur!  Signe Marie og Asbjørn vågnede tidligt og vr med far på cykel til bageren og nede ved slottet.Vi gik ud til galgebakken og de legede dejligt derude - specielt legede de gemme oppe på bakken. vi gik tur til udsigten, hvor man kan se det meste af nordsjællands vestlige del. Så tog vi til Annisse, hvor der var fodboldkamp (Jeppe og Asbjørn spillede med) og senere legede Signe Marie rigtig godt med Bertram!
7/6 Vi vågnede tidligt, skal i Byen med mor og Bjørg for at finde briller, og så kommer Birthe og Bent med Asbjørn på besøg. Signe Marie og Asbjørn legede utrolig fint sammen, og de lavede alle tre cirkus i legeværelset, og Asbjørn og Signe Marie lavede et helt rasleshow ud af se den lille kattekilling Jeppe har fået et fint, opsvulmet øje efter et stik på naturlegepladesen
6/6 farmor kom ind og hentede os, og så legede vi derude hele dagen. Vi havde besøg af en af Dittes gamle elever, der havde gaver med til os.Mest udenfor i det dejlige vejr. Om eftermiddagen hentede far os, og vi var på naturlegepladsen, hvor vi havde travlt med at lege med Viktoria og Josefine i næsten fire timer, inden det gik hjemad. vi bagte pandegkager og spise pølser.
5/6 Far var hjemme med os om formiddagen. Vi spillede bla. computerspil. Senere legede vi med Caroline og Mikkel nede hos dem, Vi sad på terrassen og læste bøger bla. Om aftenen hyggede vi hjemme med mor og far og lavede teater
4/6 Almindelig børnehavedag. Mor afleverede børnene, og de havde en dag i børnehaven. De fik kage lige inden vi gik hjem, og så var Jeppe med far på biblioteket, mens mor og Signe Marie hyggede hjemme. Lena var på besøg for at spille sammen med mor, og børnene dansede og spillede i nattøj til Lena og mors musik.
3/6 Børnehaven skal på posen til børnekulturdage. De fik hvide st. georgshatte med navn på. Farmor og farfar var dernede med dem. De sang kulturdagssangen på scenen begge to, og fik en masse ting - pandekager var der ikke så mange af, så de tog hjem til farmor og farfar og lavede nogle flere. Om aftenen lavede mor dejlig mad til dem, og de legede med huse i legeværelset.
2/6 Almindelig børnehavedag. 
1/6 Hjemme legedag. Far kom hjem og puttede børnene.
31/5 Børnene var først ude hos oldefar på Amager og senere på Mellemvej. Der legede pigerne indendørs og Jeppe og Josefine udenfor. Børnene så film indtil klokken 10.30 - dalmatinerne.
30/5 Børnene har farmor og farfardag, fordi børnehaven har lukket. Hella spiser med dem derude. De var i gilleleje og se på fisk og var på stranden.
29/5 Mor får besøg af sin gode veninde Pernille. mormor kom, fordi hun lige blev fløjet hjem fra Grønland.
28/5 Far er hjemme med børnene i formiddag, og så kommer Lena og spiller i aften med mor.
27/5 Signe Marie var på kulsvierskolen og se et stykke om en abe, som 1. klasserne lavede. Da vi kom derned, stod de alle på en pæn række, fordi de skulle have kage. vi hentede mor på hendes kursus, og kørte ned og legede på legepladsen ved posen. Da vi kom hjem fik vi ien is på terrassensammen med farmor og farfar og så kom Mikkel og Caroline op - de rejser til Italien onsdag! Vi spiste aftensmad sammen med dem og deres forældre på tæpper oppe ved vandtårnet. Det var meget dejligt vejr, og når børnene løb og legede i vores have og oppe på vandtårnet.
26/5 Idag har mormor krævet af holde mormordag - hun skal til grønland midt i ugen. De have en dejlig dag, hvor de legede i Farum. Mere har vi ikke hørt. både mormor og morfar var hjemme hos os og vi spiste middag på terrassen. Mor var til et spændende foredrag med en familierådgiver.
25/5 Børnene vågnede sent. Om formiddagen legede Signe marie med Caroline - og der blev rodet meget tøj frem. Så var op Nationalmuseet, hvor Hugin og Muninklubben havde fødselsdag. Vi lavede dans i forhallen sammen med Bjørg, Bjørg lavede en meget fin rundivsning om middelaldermusik, som holdt alle de mange børn fange, og vi var ude i palæhaven og lege gamle legee med en sød pige, der hed Iben. Jeppe så grønlandsk trommedans og en masse om Grønkand, mens farmor og far var med signe Marie rund og kigge på tøj og måder at bevæge sig på op gennem århundrederne. Det hele sluttede med afrikansk trommedans. Da vi kom hjem, spiste vi gammeldaws is på terrassen, inden mor igen gik i krig med skvallerkålen, så helt glemte at lave aftensmad - det blev så hotdogs. 
24/5 vi var hjemme hele dagen. Bortsert fra, at vi var i svømmehallen i slangerup om morgenen. Jeppe badede med sin monster badebriller, og Signe Marie øvede sig i at svømme. Vi mødte Signe fra den gmale børnehave. Senere var det kamp mod skvallerkå, der stod på programmet. Signe Marie ved nede i nr. 22 og legede med Caroline og Clara. OM aftenen hyggede vi igen rigt ved at se Peddersen og findus.
23/5 Jeppe vågnede meget tidligt, og slog sig på ryggen i børnehaven. Han husker det nu ikke selv. Signe Marie spiste på radisestuen, og mor og far hentede børnene. Så tog vi ned til biblioteket og kiggede på bøger. Desværre lukkede de hurtigt, så vi gik en tur i arkaderne istedet - uden at bruge penge - noget nyt for Signe Marie. Så cyklede vi hjem - her faldt Jeppe i søvn. Så det var en rigtig signe Marie hyggeaften, hvor hun fik pizza og pommes frites, fik slikskål og så frøken Nitouche - og så fik læst godnathistorie. Så nu er det spændende, hvor tidligt Jeppe vågner.
22/5 Idag Jeppe og Signe Marie puttes af morfar, fordi mor og far skal hygge på Henriks arbjde med noget dans. Først var vi lige inde og hilse på Bjørg og Markus
21/5 Farmordag. Hun hentede børnene omkring klokken 8 og de var hjemme i Annisse - legede med fortet og dukke Else - og så luckyluke film og læste lucky luke historie. Hjemme bespiste vi Herkules og hyggede. Mor puttede
20/5 Idag har Signe Marie været nede og male i kælderen  - og Jeppe rigtig leget med vand. Det var dejligt at lege med vand!
19/5 Mor afleverede om morgenen, og de legede indendørs, da mor fik besøg af to fra sit gamle arbejde. Så gik de ned til caroline og Mikkel og legede. Vi spiste også aftensmad dernede. De legede rigtig godt - Der var også besøg af en pige, der hed Alberte. Hun har gået i børnehaven. Så kom vi hjem til putning, hvor begge børn var meget trætte. Jeppe blev bidt nede i børnehaven, men han legede med drengen, som havde bidt ham, da mor hentede, så det var vist ikke så slemt.
18/5 Vi var ude og cykle om formiddagen. Jeppe med mor forbi bageren, og far og signe Marie i slotshaven. Om eftermiddagen var vil til fødselsdag hos Berit. Jeppe og Anna og Josefine legede dejligt sammen, og det gjorde Ida, viktoria og signe Marie også. vi voksne sad udendørs indtil det begyndte at regne. Så gik vi indendørs og dansede lancier. Jeppe stod i midten og holdt styr på, om der blev huller i kredsen. Signe Marie dansede med Lærke og Josefine med sin far. Det gik forbløffende godt. Om aftenen fik vi dejlig mad - og så var børnene også ved at være godt møre. Det var en dejlig dag.
17/5 Hjemmedag 2  - gad vide, hvad den bringer ? Jørgen Hanskov har været til frokost - børnene har leget med det ny barbiedukkehus og leget i haven meget. I aften har vi siddet sammen og set Aristocats. De kom ikke i Tv - de 3 -5 sekunder blev brugt på borgmesteren, som løb fakkeltog
16/5 Hjemmedag - sådan næsten. jeppe tullede rundt i haven, mens mor ordnede derude. Om aftenen var vi nede på torvet, til motionsdag sammen med mors nye kolleger. Birkerød dansede dernede ogd mor spillede til. De kommer i TV2 lørdag 18.40 Børnene legede så fint, gik blanacedgang nede ved søen og Signe Marie tegnede en masse
15/5 Vi skal ud og spise hveder i Annisse som traditionen foreskriver. Vi skal i skoven først. Det er også Berits 30 års fødselsdag! Det regnede en del, men vi nåede dog i orned hegn. I Annisse fik vi de dejligste hveder  -og hyggede os godt. Signe Marie blev gift med Anna som brudepige, og Jeppe legede vældigt med biler.
14/5 Vi skal have en rigtig hyggedag hjemme i aften. Far hentede børnene, og Jeppe legede dejligt med Sebastian. Signe Marie skulle males som en prinsesse, så hun ville ikke med hjem. Vi kom dog hjem, og mor lavede endnu en gang dejlig mad til os alle.
13/5  en regnvejrs dag mere. Mor og børnene blev våde på vejen hjem, så de måtte have varm kakeo og franskbrød. Så lavede mor og Signe Marie pizza til os.
12/5 Idag kom vi alle en time for tidligt op fordi vækkeuret var sat en time frem. Så da far var taget afsted, havde vi andre rigtig god tid. Mor hentede os, og Signe Marie var nede og lege med Caroline lige til mad tid. Der fik de kanelsnegle og boller. Det var en indedag i børnehaven, så der havde været meget fart på.
11/5 Idag cyklede far og Jeppe til Annisse til farfar og farmor, hvor vi fik frokost på terrassen. Jacob og Berit var der også, og Anna og Signe Marie legede dejligt. Jeppe var mest inde og lege med biler. På vejen hjem cyklede Signe Marie med far. Jeppe vil nu sove uden ble.
10/5 Vi skal i ZOO med Henrik og Nina. Vi hyggede med morfar og mormor indtil mor hentede os - så kunne vi komme i zoologisk have. Det var meget spændende, og Jacob og Berit var også med. Vi så giraffer og var i tropehuset. Signe Marie fik redet på hest.
9/5 I eftermiddag kommer mormor og morfar og passer børnene. far og mor skal til musikcafe i Farum med Je Sweevers. De overnattede i Farum, vi i Hillerød
8/5 Signe Marie har været til rytmik nede i børnehaven. De går ned i kælderen og synger og spiller - signe Marie fik lov til at vælge i "jeg gik mig over sø og land" - og hun synes det var underligt, at de skulle ligge på gulvet og høre musik - det er jo ikke at spille. I aften kommer Lena og spiser og skal spille sammmen med mor. Jeppe var meget træt og faldt i søvn. Signe Marie blev oppe og dansede til deres spil. 
7/5 Idag skal de spise fisken i børnehaven. Signe Marie og Helin fløj ind og legede sammen. Jeppe sad og høre ridderen på borgen - og ventede på Mikkel. Ditte var på besøg til aftensmad, og de lavede papmaché. Stigs ballon operation var vellykket.
6/5 Børnene blev fulgt i børnehave af os begge. jeg fløj ind til Mikkel og Signe marie til Sarah. Det er jo dejligt. Signe Marie skal på tur til Gilleleje med nogle af børnene idag. Da bussen gik i stykker, blev det istedet til hundested. De havde en dejlig tur, og Sigen Marie sad ved siden af sofie Amalie. De købte fisk på kajen og så en fiskekutter. Signe Marie rensede hornfisk og skar hovedet af hjemme i børnehaven. far hentede, og vi kørte ned og så mors arbejde på Ålholmhjemmet. Så var der også udsolgt, og Jeppe blev puttet tidligt!
5/5 Alm børnehavedag for Signe Marie.Jeppe var små sløj, så han blev holdt hjemme. Han sad stille og legede det meste af dagen, når han ikke så video. Signe Marie ville ikke med hjem, men vi kom da afsted, Senere legede Signe Marie med Caroline oppe ved vandtårnet, hvor de plukkede buketter.
4/5 Var på bakken. Vi tog derind klokken 11 og spiste frokostbuffet, og prøvede en masse dejlige ting - anden, hurlumhej, veteranbilerne, svanerne, træstammerne og racerbilerne og safari. Så så vi Klovenen Schumann og hans fugl, og Signe Marie fik dragt på og var med i optoget rundt på bakken. Jeppe blev passet af Søren og Helle, mens mor spillede og Signe Marie optrådte så fint oppe på scenen. bagefter så vi bakkens dyr og Pjerrot, inde vi tog hjem
3/5 Idag var en hjemmedag. De legede dejligt med Caroline og Mikkel lige til spisetid.
2/5 Klokken 7.30 stod de klar til at gå i børnehave - vi skulle slet ikke afsted, men de havde taget deres nye gummistøvler på og tøj på - så var det bare med at komme afsted... De glædede sig meget. De viste far rundt med stolthed. I eftermiddag henter mor dem dernede.
1/5 Hella starter på det ny arbejde. Farmor passer børnene hun hentede dem klokken 7. 30 - de hyggede sig dejligt derude, og Adam var så glad. Mor var der til frokost, og så hyggede de djeligt hele eftermiddagen, til Jacob kom hjem. Om aftenen var signe Marie i bad.
30/4 Idag skal der slås ridderne i børnehaven. Caroline har sidste dag, og skal slås til ridder og har lavet et flot våbenskjold. F,ar og mor var dernede sammen om eftermiddagen. Jeppe har fået en plads med en sol - som hans sidste stue var, og Signe Marie har fået en pige. Signe Marie legede med en pige, som hed Anna, der bor på Jespervej. Vi var nede og finde gummistøvler til børnene. Senere var v i i Farum, med meget trætte børn, som vi sel vhavde medmen det gik alligevel.
29/4 Idag skal de i børnehave, og Caroline og Mikkel tog Hella med hjem dernede fra. De var til fødselsdag på tolvkarlevej. Hjemme i haven legede Mikkel i hullet bagerst i haven og i hængekøjen, mens Jeppe mest fik læst bog. Signe Marie og Caroline overfaldt Christian, da han kom hjem, der skulle laves hytte i et træ - men han fik dem dog til at nøjes med at sætte skilte og navneskilte op og tegne på dem -samt slå søm i.
28/4 Børnene sov længe, idag skal de i deres nye børnehave. Det gik rigtig godt - Hella snakkede med pædagogen Anjas, puderummet var meget pouplært og Mikkel og Caroline tog sig fint af børnene. Kl. 9 samledes de alle til sanglege. De er startet på tomatstuen. Om aftenen var vi til øvning til bakken opvisningen i Birkerød. Det var medget dejligt. Lena spillede og Jeppe blev underholdt af hendes far. Ida var der med sin far Søren, som har startet en side om Lille B - se denne:  www.lilleb.dk
27/4 Børnene vågnede sent, og vi gik anemonetur med Jacob og Berit og Farfar og farmor til fantasiens ø. Det var meget hyggeligt - Adam var med på ryggen, og de kastede med sten i vandet, og vi fik plukket fine anemoner. Om eftermiddagen var vi i haven. Jeppe fik en legehul, Signe Marie var nede hos Caroline, mor fik ordnet havemøbler og far køkkenhaven.
26/4 Opvisning i Farum. Inden skal vi se dukkehusudstilling på Farum bytorv. BØrnene skal med til afslutningen sammen med Lena, moster Bjørg og Henrik og Nina + Viktoria og Josefine. Mor blev syg, så vi andre tog afsted. Det var en fin dukkeudstilling, og Josefine og Jeppe fik lovc til at trække dagens vinder. Om aftenen gik legestuen fint, Jeppe måtte på armen undervejs, og til kaffen blev de hentet af mormor og morfar, som hyggede med dem helt til klokken 22.30
25/4 Idag er sidste dag i den gamle børnehave. De skal give IS, og signe Marie flødeboller til sin stue. Mor giver dem det, når hun kommer ned til frugt. Det er også mors sidste arbejdsdag på Geelsgaard, så har hun tre fridage hjemme, og der skal børnene køres ind iden ny børnehave. Signe Marie og Jeppe blev sat op på en bæønk og sugnet for, fik medalje og et fint billede. så delte de flødeboller og is ud. Om eftermiddagen var Signe Marie med Casper ovre og hente Caroline og Mikkel og lege i den nye børnehave. Bagefter var Caroline og Mikkel og Casper hjemme hos os og legede (Mest børnene). Vi grillede og nød en god middag sammen.
24/4 Mor er hjemme med børnene i formiddag. Det er hendes næstsidste dag på arbejdet, så hun skal slutte af med afdelingen. De besøger farfar på vejen. Om eftermiddagen hyggede de med mor - de var i bad, og så skulle Jeppe fortælle en laaang historie iført fe-tøj - Signe Marie var lidt sur, for hun var ikke med - hun var i børnehave
23/4 Far skulle pludselig tidligt afsted her til morgen. i eftermiddag henter far os, og så kører vi ind farfar, han kan gå rundt med os nu i hele afdelingen. Jeppe faldt i børnehaven og fik en flot bule i panden.og så ind til mormor og morfar og skal puttes, mens far og mor er til dans. De fik gaver af en af morfars studerende - Jeppe fik en fotoforstørrer , Signe Marie prinsessevinduesmaling. Idag var Signe Marie med i SFO på Birkegården, fordi Emilie måtte tage sin bedste ven med.
22/4 En hård morgen, men vi skal hygge sammen i eftermiddag. Vi tog op og besøgte farfar på hospitalet. Han har det godt, men har haft en lille blodprop i hjertet. Han skal blive deroppe i 5 dage til observartion. Vi var deroppe sammen med Jacob og Berit og Adam og Anna og Farmor. Farmor var hjemme hos os og spise, vi fik laksemadder, koteletter med wok grøntsager, pandekager og jordbær med fløde.
21/4 Vi havde besøg af farmor og farfar. farfar kom på hospitalet, og vi hyggede med farmor lige til aftensmad. Så var vi ovre og se Tobias,  Lars og Lisbeths lille nyfødte. Vi gik en tur sammen med Ditte op til den ny børnehave og hospitalet. Vi sdad udenfor og fik frokost ved skuret. OM eftermiddagen gyngede de dejligt i hængekøjen.
20/4 Idag vågende vi derude, gik en lang tur og var hjemme om aftenen. Vi gik en tur, spiste undervejs, og legede med en gynge og gik på line ved bålpladsen. Senere fik vi en dejlig påpskefrokost, som Nina havde stået for. børnene fik påskeæg gaver og var kede af det, da vi skulle hjem.
19/4 Vi havde besøg af Lisbeth og Lars og Lena om formiddagen og var ude til overnatning hos Henrik og Nina og alle børnene. Det var meget dejligt. børnene spiste først, og så de voksne, der fik god mad, mens børnene så en god film. Vi hyggede til meget sent.
18/4 Mormor og morfar var hos os hele dagen til påskefrokost, gåtur til den nye børnehave og aftensmad sammen (købepizza)
17/4 Vi legede med Caroline og Mikkel hele dagen - vi var i slotsparken og spisefrokost - de store legede indianere længe, og også inde i bambusskoven. På hjemvejen fik vi vand og tyggegummi. De små gik hjem med Hella og Gitte.
14/4 - 16/4 Vi skal i Lalandia - vi hentede lærke og spiste frokost i Maribo sammen med hende. Lanlandia var sjovt - monkeytonkey land., astronautland, hvor Siugne Marie hjalp Jeppe og Badeland med fire trutchebaner - den hvide  var den bedste. Så var der gedeland og en dejlig hytte. Vi spiste hjemme første aften, og anden aften spiste vi på et pizzaria med boldrum til. Der var nye lam, som vi hyggede med ude i lunden. og vejret var godt, så vi kunne spise frokost udenfor på terrassen eller i monkytonky land. Jeppe kunne ikke helt finde rundt i astronaut land, så SM hjalp ham flot. Jeppe kom tudende ud, da en stor dreng havde skubbet til SM! Der var en luftmadrasbane, ansigtsmaling (SM blev prinsesse og J tiger) boldlan og legokoldsrum. Udendørs var der guldgravning, mooncars, trampolin, hoppemadrasser og indianer lejr. De gravede guld til to medaljer. OM onsdagen hentede far og SM morgenbrød og gav gederne mad gennem hegnet. Så var vi i Honkeytonky land, badeland og hentede Lærke i Maribo. Om aftenen fik vi en dejlig middag hos boel og Hans Erik.
13/4 vi skal til påskefrokost hos Boel og Hans Erik med Lærke, thomas og Mette og Jacob og Berit (mon ikke de har Anna og Adam med ?). Her til morgen har Caroline og Signe Marie været i bad, og Hella har lavet friske boller til morgenmaden, hvor Gitte og Mikkel også kommer.
12/4 Signe Marie har været ude at handle med mor. S¨ var mor med børnene i slotsparken på picnic, hvor der også var anemoner. Så kom Caroline op til os og Jeppe gik ned til Mikkel. Vi fik pandekager sammen med Lis fogh, som var til møde med far. Om aftenen spiste vi hps Casper pg Gitte. Carline sov hos os. De lå på de store madrasser i børnesoveværelset.
11/4 Idag starter påskeferien. Far og mor skal ud og se på kontikiskolen for børnene og henter børnene bagefter. Vi har valgt at flytte børnene tilbørnehaven kornvænget pr. 1. maj - og Hella kan bruge de sidste dage på indkøring. OBS: Vi fortæller det først til børnene i løbet af ferien.
10/4 Idag kommer farmor til spisning inden de tager til Frankrig i påsken. De var hjemme med mor hele formiddagen og i børnehave. Det var dejligt. Mor var til møde i børnehaven i aften og fik at vidfe, at den er nednormeret til 40 børn.
9/4 Farmor hentede os her til morgen efter at specielt Jeppe havde haft en masse fart på om morgenen. Vi var ude hos farfar og farmor hele dagen og legede dejligt. Morfar passer børnene hos os i aften. Far og mor var ude og se på kornvænget som ny institution til børnene
8/4 Det er farmordag idag. Børnene skal ud og lege hos farmor. jacob, Anna og Berit kom ud og vi legede dejligt. Så kom far for at hente os, og vi fik eftermiddagste med lagkage, som Anna og Berit havde lavet. Farfar har repareret vores havebænk., og Jacob har kørt den ind til os.
7/4 Idag bliver børnene passet hjemme først af farmor, så af Berit. Børge (Leder af børnehaverne) ringede i fredags til Hella, fordi Tanjas barn er meget sygt, og sagde, at Signe Marie skulle på Egely sammen med 16 andre børn og kun en uuddannet medhjælper. Det vil vi ikke stå model til. Vi håber, at det bedrer sig. Hella tager ned og taler med dem i formiddag. farmor hyggede med børnene, og Berit kom med Anna og de spiste frokost sammen, og så legede de dejligt i mange timer. Først legede de Anna fødselsdag, hvor Jeppe var fætter Br og Signe Marie hentede gaver. Så legede de i haven. Senere kom Mikkel på besøg hos os, og Signe Marie var nede hos Caroline, og så var de begge i bad.
6/4 Signe Marie og Jeppe har leget fantastisk sammen hele dagen. Først ude i legeværelset, hvor vi voksne ikke måtte komme, bagefter i haven fra klokken 12 til spisetid, hvor det bare gik derud af, kun afbrudt af en frokost, som mor serverede på terrassen. De hyggede sig helt fantastisk. Så legede de med computer sammen, men så var der også ved at være udsolgt - hele familien tog sig en slapper til vinterbyøster.
5/4 klokken 9 skal vi i Ishøj teater sammen med Viktoria og Josefine. VI så "Prinsessen i junglen" med elefanter og slanger og alt muligt. Det var meget spændende, og Willy og Karen passede Elisabeth imens bageefter snakkede prinsessen med Jeppe om deres tegn i panden, og så var vi ude og lege på en legeplads sammen, og gik ned til store Vejle å, men der blæste det for meget. Så tog vi til Amager og hentede oldefar, og så var vi til fødselsdag hos morfar. Vi fik boller og lagkage. Jeppe spiste 4 store stykker. SÅ legede vi dejligt med lego sammen med Markus, der byggede en katedral. Vi fik Pitabrød til aften, men var slet ikke trætte, så da vi kom hjem, kunne vi ikke sove.
4/4 Idag henter mor os tidligt og så skal vi rigtig lege. 
3/4 Signe Marie vågnede først og kom ind og lå hos mor. I formiddag er mor hjemme med os. Vi har rigtig leget godt. I eftermiddags var vi meget trætte, men vi hentede mor på stationen og fik grøntsagsmad (med bacon)
2/4 Her til morgen har Signe Marie vækket Jeppe, og i aften kommer morfar og passer os. Vi legede Zoo og spiste fiskefiletter  - Jeppe spiste hele to
1/4 Idag er vi så i børnehave igen OM eftermiddagen var vi til Hennys 70 års fødselsdag  sammen med Jacob og Berit.   Stig og Ditte var også med til tiden. Vi havde travlt med at fortælle aprilsnar historier - ikke mindst til farmor og farfar i telefonen.
31/3 Jeppe vågende sdagde, at han ville af den her gynge. Så var vi på indkøbstur i Rosengårdscenteret og spiste frokost på mikroværkstedet, hvor vi fik et kæmpe påskeæg. Så tog vi toget hjem. Det var en stor oplevelse. Hjemme legede vi zoo og cirkus.
30/3 Idag tog vi med mormor og mor til Odense, og vi var io ZOO og så mange spændende dyr og fik kinder æg og is. OM aftenen spiste vi hjemme i mormors lejlighed og sov på luftmadras.
29/2 Vi var inde på bytorvet og se far og mor lave opvisning med Farum. Så tog vi hjem og fik frokost sammen med mormor og morfar, og så tog vi til fødselsdag hos Viktoria og Joefine, hvor vi fik boller og chokolade og legede dejligt, og vi lavede tivoli, hvor vi fik turpas og var på forhiundringsbane og fiske i andedammen, kastede med bolde, hoppede i trampolin, slog søm i, lavede pandekager over bål, lavede lagkage, fik balloner og fik popcorn. Det var dejligt. Efter det var vi inde og lege, og så fik vi franske hapsdogs til aftensmad.
28/2 Idag stod vi tidligt op. Mor er i Tinglev til møde, og far skulle på arbejde tidligt, så vi var meget tidligt i børnehave. Vi tog vores sækkestole med derned. I aften skal vi ind og lege med onkel Markus og moster Bjørg. Vi var nede i nørrbroparken, og så var vi I Merethe fine butik. Om aften sov i i bjørg og markus seng
27/3 Signe Mari eog Jeppe har hygget med mor tilmorgen,og tog kl 10 ud til farmor med hende, og har været derude hele dagen. De har leget meget ude i den nye legehave, og Jeppe hjalp farfar med at bygge et bord med vask i. Proppen passsede ikke, så det dryppede ud - men det kunne bruges til malkning. Da far kom, var de i bad., og så fik vi kaffe og franskbrødsmadder med nutella og chokoladestykker ovenpå. Vi hentede mor på hendes (snart gamle) arbejde, og Signe Marie faldt i søvn og sov igennem. Jeppe og os spisted aftensmad sammen, og så faldt han også i søvn. Det er hårdt at være hos farmor og farfar.
26/3 Signe Marie sov længe ude hos farmor og farfar. Jeppe savnede Signe Marie så meget, at vi måtte pakke hendes rygsæk med to madkasser og så ville han have alting med: Bleer, skiftetøj osv osv. I eftermiddag kører farmor ind med Signe Marie - hun har det bedre nu - henter Jeppe og så skal de lege undenfor - ekspedition til vandtårnet. Morfar kommer og passer i aften hos os.
25/3 Signe Marie er hos farmor, og Jeppe er i børnehave.Jeppe savnede Signe Marie meget. Han blev malet som kat i hovedet af Caroline, og han faldt i søvn lige efter aftensmaden. Signe Marie har ligget det meste af dagen og hørt historier og set film. Far var ude og se til hende, og hun blev hos farmor og farfar.
24/3 Jeppe vågnede igen meget tidligt og fortalte, at det var morgen, fordi det var lyst og tændte alle lys. Signe Marie er stadig sløj, så det er farmor dag idag.De er begge hjemme i Annisse, OM aftenen var de til dans, og Signe Marie fik en kop og et diplom, men orkede slet ikke at danse med. Signe Marie tog med farmor hjem igen.
23/3 Jeppe vågnede meget tidligt, og Signe Marie var ude og cykle med mor i slotshaven. Jeppe legede hjemme sammen med far Senere kom Lærke og lavede vingummi sammen med os, og Caroline og Mikkel kom ned og legede dejligt udenfor. OM aftenenen hyggede vi sammen med Lærke og fik spisepizzaer. Men Signe Marie var helt færdig, og far puttede på få minutter.
22/3 Signe Marie er ikke frisk, så hun sov videre på sofaen, og fik lov til at se vinterbyøster. Hun kom aldrig til opvisning i Hillerød, hvilket hun var meget ked af. Senere var Jeppe ude og lege med far, og så fik de lov til at se far til fire og spise is. Til frokost ville de altså hedde "Signe" og "Bernhard."
21/3 Børnene vågnede klokken kvart over fem. hvor de begge gik igang med at lege - Signe Marie med sit nye dukkehus af lego og Jeppe med sin fjernstyrede bil. Om eftermiddagen skal vi ind og besøge morfar på hans arbejde, fordi mor og bjørg skal spille til noget med snurresnup i fjernsynet - vi ved ikke, hvornår det kommer. Børnene var på zoologisk museum med morfar, og senere kom mormor også, og så var de på macdonald med mor i Birkerød.. Signe Marie blev dårlig om natten med høj feber.
20/3 Signe Marie vågnede tidligt og hyggede med mor i sengen. Mor er hjemme hele formiddagen, og de tog ud for at cykle på Tvingsvej, hvor farmor var hjemme, og Jacob, Berit, Anna og Adam også var. det var meget hyggeligt. Aftenen gik med at De legede med deres nye gaver. Signe Marie fik et legolegehus, og jeppe en fjernstyret bil. Jeppe skulle have bilen med i seng, og Signe Marie var oppe næsten til klkken 20.45, fordi hun LIIIGE skulle...lege lidt mere med huset.
19/3 Morgenen blev hurtigt kort, fordi far skulle på arbejde for en kollega. Jeppe fandt straks sammen med rasmus nede i børnehaven, og Signe Marie fik morgenmad som sædvnaligt derende (Bolle med syltetøj.) I aften kommer farfar og passer os, mens far og mor er til dans. Vi legede på gulvet m ed biler og barbiedukker, som lige n u er far til fire, som flyver i barbiehuset til Bornholm
18/3 Signe Marie og Jeppe vågnede, og lå i samme seng, da vi kom ind. Vi sang "vi er 1-2-3 -4 fyre" under morgenmaden. Om eftermiddagen var vi på ekspedition til vandtårnet, som er blevet bart og inde i det lille rum. Mor puttede os, efter vi havde været i brusebad og set vinterbyøster. Vi blev puttet i samme seng. Det var dejligt.