se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004

se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07   se dagbog forår 08

Se dagbog efterår2008 Se ny dagbog

 

 

 

 

Billeder fra Oktober:   Begivenheder  og Signe Maries billede 

Her er begivenheder fra September / Oktober samlet.Her er Signe Maries billede

Sidst opdateret d. 27-06-08

8/1 Signe Marie til Albertes fødselsdag - Jeppe har besøg af sebastian. Hella tager til fødselsdag  på amager - 90 års fødselsdag.
7/1 Almindelig dag - mor hentede Signe Marie, som ville lege med Caroline og Alberte. De var ude i sneen alle sammen og spiste aftensmad hos os.
6/1 Almindelig dag - hård morgen - folkedans om aften, hvor Signe Marie delte ud og Jeppe løb rundt og robotdansede.
5/1 Familiedans - vi var på forsiden af 2. sektion i fr borg amts avis..Vi havde en hyggedag hjemme, hvor vi fik ryddet op på værelserne og pyntet ned fra jul.
3/1 Idag skal Jeppe lege med Sebastian. Signe Marie sov fra klokken 17 fredag til kl 6 lørdag, så hun skal have en stille formiddag
2/1 Idag var mor på arbejde, mens Signe Marie lå syg - så det var meget stille. Om aftenen tog far til Annisse til juleafhygning med Jeppe. Jeppe og Anna legede utrolig dejligt og fortalte store historier. Jeppe var afvisende overfor Josephine, indtil han forstod, at de var i familie, så for han over til hende og kyssede hende og hang på hende i lang, lang tid. Vi fik god mad, børnen cocktailpølser og de voksne 3 retter - den sidste hellig tre kongers kage var der ingen mandel i. Vi kørte Henny og Birgit hjem.
1/1 Børnene vågnede tidligt og legede. Så gik vi en lang tur til en sø, hvor der var hule og kravle i, og is, som man kunne lege med og prikke hul i. Efter frokost og regnskab drønede vi til Amager og besøgte oldefar. Hjemme spiste vi mad og hyggede med video.
31/12 Idag legede vi stille og roligt, mens Hella bagte og bagte. Så drog vi til Jonstrup, hvor vi holdt nytår med megen hygge, pyntning og spisning af forret (fiskefileter klk 17, nytårstale kl 18, spisning af indbagt mørbrad og åbning af gaver, Så fik børnene is, og vi andre Sarah Bernard + en lækker hindbær kage af fineste slags. Børnene legede ovenpå, med dukketeater og en masse andet, mens de små mest tullede rundt i stuen. Der var discodans til MGP og blindsmagning af sodavand. Så holdt vi børnenytår kl 9 med champagne og kransekage - og børnene vi ude og fyre fyrværkeri af. Børnene blev puttet, vi andre fik grønlandsk kaffe og hyggede, og så var klokken faktisk 24. Så gik vi ud og så fyrværkeri , på nabobesøg og dansede til klokken fire afbrudt af whiskeysmagning.
30/12 Store indkøbsdag. Vi handlede ind til nytår sammen med Jacob og Henrik. ALLE børnene var i huset sammen med Henrik og Hella, som endda fik tid til at øve nye melodier til dansen - og lavede juleorkester sammmen med børnene.
29/12 Idag var mor sammen med Marie og Pernille, og om aftenen var far til julelegestue i Lillerød.
28/12 Formiddagen gik sammen med Caroline og Mikkel. Vi gik en dejlig tur ned til Slotssøen og fodrede ænder, og da vi kom hjem, lavede pigerne juleforestilling, mens drengene legede nede hos Casper og Gitte. Så spiste vi boller sammen. Juletræ hos farmor og farfar. Børnene nød at lege sammen, selv om Thune familien var syg. Jeppe og Anna fik leget en masse, og Signe Marie og Lasse fungerede utrolig godt sammen - de lavede forestilling sammen. Lone læste julehistorie, og vi kørte hjem, da børnene absolut ikke kunne mere.
27/12 Stille dag - men der blev tid til en gåtur Signe Marie cyklede med mor til slotssøen, mens far var på møllebakkens legeplads med Jeppe.
26/12 Mormors fødselsdag. Vi spiste en dejlig frokost sammen alle sammen - og vi nød at være sammen alle sammen. Frokosten var efter alle kunstens regler med lækker mad. så blev det tid til grønlandsk kaffe som Lene serverede på fineste vis. Vi sluttede af med en hyggelig lille aftensmad med bedste- og oldeforældre.
25/12 Vi vågnede med børnene, så de kunne lege med gaver og deslige. Jacob og Berit kom og vi spiste en dejlig julefrokost, gik om træet og fik de gaver, vi skulle udveksle med dem. Der blev tid til at synge en masse sange igen - Anna er vild med rudolf oget barn er født.
24/12 Hele formiddagen blev der hygget herhjemme med video m. m. Så tog vi ud til farmor og farfar, hvor vi fik Inge og Bjarne. Så gik vi i kirke. Vi var i Annisse kirke i god tid - men fik de sidste sidepladser oppe ved alteret. Jeppe og Signe Marie sad inde ved præsten - drønende rundt til det skulle igang, og talte med præsten. Men de var flot stille under gudstjenesten. Da vi kom hjem, så fik vi kirkekaffe og der blev lavet risengrød og så forhandlede vi Signe Marie op til 3 julesange - hvoraf nu er det jul igen var den ene. to gange rundt, for de skulle begge føre an. Der blev lukket gaver op i store mængder. SÅ spiste vi en lækker and, mens børnene legede, og vi fik risengrød. Børnene og Christian fik mandlen. Så hyggede vi, og da børnene sov, sang vi en hel del mere og hyggede med det.
23/12 Hele formiddagen legede Caroline og Mikkel sammen med børnene udenfor - vi kælkede. OM eftermiddagen tog vi ind til mormor og morfar, hvor vi lavede konfekt. Jeppe og Signe Marie lavede farvede konfekt, og så fik vi en dejlig flæskesteg. Samt grønlandsk kaffe.
22/12 Hella var på arbejde, og børnene var på besøg hos Boel og Hans Erik. Signe Marie legede med barbie, Jeppe og Signe Marie legede med elektrisk tog og Jeppe legede med fly - og deres fly tabte halen. Så var vi sammen derinde med farmor og få gløgg og æbleskiver. Hella kom til at bide i gløggen (nellike) og så løb næsen ellers en hel masse.
21/12  I dag var en stille hjemmedag - det havde vi bestemt - vi var ude i lille sverige for at fælde vores eget juletræ. Signe Marie fandt "det perfekte træ - og så tog vi det ind og pyntede det.
20/12 Idag har Signe Marie lagt med en virus, så vi har måttet aflyse middag med Thunerne og Obl'erne fra Nr. Herlev. Så vi hyggede hjemme, og Jeppe var med far ude hos Henny på skovgærdet. Så gik Christian og Henrik og Jacob i biografen nede i Hillerød - det var jo tid til Ringenes herre nr. 3.
19/12 Signe Marie skal have fælles fødselsdagsfest i SFO'en.  og Jeppe grøddag. Vi hyggede sammen om aftenen hjemme.
19/12 Idag er der julemad i børnehaven - Jeppe løb lige hen og legede med Mikkel. Vi var i byen og hente banken gave til Signe Mrie - et pingvin ur.
18/12 Jeppe skal i nisseteater idag, og morfar kommer på besøg.
17/12 Signe Maire og Jeppe har hygget sig hjemme med julebag og bagte luciabrød. 
16/12 Børnene har været hjemme idag, fordi Signe Marie havde ondt i maven. Det gik nu over, men de havde nok behov for en rolig dag. De legede utrolig roligt og fint sammen.
15/12 Signe Maries  6 års fødselsdag - Vi holdt den med børnehaveklassen om eftermiddagen. Vi hentede børnene, som gik skattejagt hjem til os. Den bedste gave, Signe Marie fik, var sneen, som lå så hvid og fin. Men børnene synes, at det var vådt og koldt, og glædede sig tl at komme hjem. De nød at lege indenfor, drengene lavede slåskamp fra Jeppes snag og ned mod gulvet i tre timer med Jeppes riddersværd og geværer. jeppe synes nu, at det var for vildt. Pigerne legede mere stille, Signe Marie lavede flere stille ting med Anastasia. 
14/12 Signe Maries fødselsdag for familien kl 12 - med Henrik som rigtig fødselar. Vi spiste en lækker frokost af sandwichboller og pizzaer, som mor havde lavet. Så var vi på skattejagt med nisserne fra nissebanden i et rigtigt stormvejr. Det var en dejlig dag.
13/12 Juletræ i Farum og klargøring til fødselsdag
12/12 Jeppe havde Stig til bedsteforældredag - og børnene var med farmor og farfar i teater i helsinge og spiste derude.
11/12 Signe Marie så folk og røvere i kardemommeby på bellvue med SFO'en
10/12 VI var I Farum til julehygge
9/12 Idag var Signe Marie hjemme hos Caroline. Vi nød aftenen og hyggede så meeget, at vi næsten ikkenåede i seng til børnesengetid
8/12 Der er juleafslutning til dans. Jeppe fik mange pebernødder - og Signe Marie vandt en hel masse. Caroline var hjemme og lege.
7/12 Vi brugte dagen på at lave juleindkøb og lave klejner hjemme. Så var b ørnene i bad også, mens den anden hørte historien fra Ishøj teater
6/12 formiddagen går med at se teater i Ishøj sammen med Henrik og Nina . det lykkedes os igen at komme for sent. Vi nød resten af dagen om aftenen med Henrik og Nina hjemme. Vi var nede i slostsparken og lavede hjemmelavede pommesfritter og så julekalender
5/12 Her til morgen hyggede vi oppe i Jeppes seng med åbning af kalender gaver og julekalender fra farmor. Jeppe skal have kyllling med til julefrokosten. Mor skal også til julefrokost idag.
4/12 Signe Marie har været  på tur til frederiksborg slot. De fik en rundvisning med fokus på C4 og spiste i kælderen. Signe Marie holdt guiden i hånden, selv om hun havde far med.  - og så er det julebagedag med mormor på Jesperve, det var vaniliekranse og brunkager, det gik op i! Vi hyggede og morfar kom også til spisningen - som jo er lidt stresset, nårman også skal nå at se nissernes ø.
3/12 Jeppe vågnede med en dejlig oplevelse - der var legetøj i pakken. Så gik det ellers i skle for begge parter - om eftermiddagen kørte vi ud til mormor og morfar, hvor vi hyggede og fik dejlig mad - Jeppe og Signe Marie ville have sund dessert - cornflakes. Vi voksne havde J-dag til dans med julebryg mm + en sen aften med håndbold og hyggesnak i Farum
2/12 Idag var bege børn vældig oplagte. Signe Marie leger med alberte i eftermiddag. De så alle julekalenderne og fik leget lidt. De gik hjem sammen med Hella. Det var meget hyggeligt.Signe Marie vågnede klokken 22.20 og troede, at det varm morgen
1/12 Oppakning af julekalendere og oplukning. Meget hyggeligt med Signe Marie, men Jeppe kunne ikke rigtig find ud af det, så han blev lidt ked af det. Til gengæld var der fuld fart på om eftermiddagen, for han havde fået snemand frost med hjem fra børnehaven og skulle vise ham alt - og han så julekalender to gange. Signe Marie havde Caroline på besøg, og hun var med nede til dans. Da de kom hjem, så de julekalender sammen
30/11 Vi var til juleklip i børnehaveklassen og pyntede juletræ og lavede dekoratione. Hella bød velkommen, og så blev der hygget med gløgg, ævleskiver og aktivitet alle vegne. vi dansede om juletræet - og julemanden kom... Så var vi til Jacobs fødselsdag med hele familien Det var dejligt at se den stærkt gående Adam og signe Marie og anna legede dejligt sammen..
29/11 Hyggedag hjemme, hvor vi pyntede op til jul Vi tog julekassen frem, og så blev der ellers rodet. vi fik besøg af sebastian, der ville lege med Jeppe. De hyggede sig godt.. Så tog børnene til mormor og morfar, mens vi andre var til bryllupsfest hos Janne og Arne.
28/11 Signe Marie fik Pjuske med hjem. Vi var hos Henrik og Nina sammen med alle Obeler. Det var meget dejligt og hyggeligt. De store lavede teater for os
27/11 Signe Marie skal lege med Davy i eftermiddag. Det gik rigtig godt
26/11 Børnene hentes af farmor og de skal puttes derude. De legede dejligt og tog nisserne ned. Farafr har lavet et ror til Jeppe - han syn's nu det er et skjold.
25/11 Jeppe har leget hos Sebastian og pigerne alberte, Signe Marie og Caroline har selv lavet deres pizzaer til aften
24/11 Signe Marie gik selv ud til dans - og hyggede senere med mor
23/11 Børnestævnet fortsætter Vi vågnede ved trommer og dansede igen en hel masse  så ryddede vi op og fik en præmie for oprydningen. resen af søndagen er blevet brugt til at skrive indbydelser til Signe Maries Fødselsdag
22/11 Signe Marie har genskabt Robin Hood her til morgen. Scene for scene - selv komplimenternes rækkefølge til sidst! Vi skal til børnestævne i Jægerspris med Signe Marie. Vi overnattede derude alle 4. Hella og Lena og bjørg lavede dans, Jeppe løb rundt i salen, helst uden andres indblanding og Signe Marie dansede, så det var en lyst - det gjorde Ida Grandkusine også. Det var hyggeligt at se Vibeke Lind og hendes datter mie. Far faldt omkruld med Signe Marie klokken ca. 23, mens mor holdt ud til det sidste - og snakkede en times tid med bjørg bagefter...
21/11 Jeppe er hos farmor og farfar. Han har sovet med farmor. Han har været meget træt. I eftermiddag skal vi til teater - "Robin Hood" på Signe Maries skole. Det blev kun far og Signe Marie. Vi hyggede godt og så et meget flot udført stykke og fik pølser og kebab med Caroline og Mikkel.
20/11 Jeppe er på farmor og farfar ferie i Annisse indtil fredag. Han glædede sig meget - Signe Marie får så en far og mordag..
19/11 Skolehjemsamtale i børnehaven, det gik fint, signe Marie scorede 11 af 12 hos talepædagogen og er bllevet bedre til at lytte og side stille. Hun er ikke så glad for trimløb. Hjemme faldt Jeppe i søvn efter at have klaret børnehaven flot - klokken 3 faldt han i søvn og vågnede først næstemorgen. Morfar passede, mens vi var til dans i Farum.
8/11 Idag var far syg, så Jeppe og han så en masse TV - om aftenen var mor nede hos Lena.
17/11 Far var hjemme hos Jeppe, som var syg. Signe Marie var alene til dans i aften - hun kørte med Karen derned.
16/11 De hyggede hjemem hele dagen - Jeppe er stadig syg
15/11 Maledag i børnehaven  det belv aflyst, fordi Jeppe var syg -Signe Marie var  til Taras fødselsdag sammen med Bjørg og Markus.Om aftenen hyggede de hjemme
14/11 Musik cafe med Rasmus i Farum - mor er arrangør. Børnene hygger med mormor i farum.Jeppe er med far på arbejde idag. Så om aftenen hyggede de med mormor, mens mor var til Rasmusarrangement - der var 120 mennesker.
13/11 EN hyggelig morgen, hvor Jeppe som sædvanlig spiste ca. 3 forskellige slags morgenmad.
12/11 Mormorhavde lavet flæskestegbrugere, været med til at dræbe mus og hyggede godt om børnene.
11/11 Jeppe skal besøge sin gamle børnehave idag. Han fik lov til at vise vej- og lov til at lege med de gamle børn!
10/11 Idag har signe Marie været til gymnastik og har danset en masse. Signe Marie var også til dans - vi cyklede en ny, spændende vej hjem
7-9/11 Vi skal lege med Caroline og Mikkel hele weekenden i Sverige. Vi kørte derop pigerne i en bil, drengene i en anden. Der var koldt, men vi gik straks igang med at lege. Så fik vi aftensmad, lækre tærter, som Gitte havde lavet. OM lørdagen vågnede vi alle tidligt, og så gik vi en tur op til den flækkede sten, som vi klatrede op på, og fandt en ny flækket sten, som vi legede på længe. Så gik vi hjem og fik frokost. Eftermiddagen gik med at lave bål i haven, lave skumfiduser og snobrød over ilden, og så legede vi dejligt indenfor. Om søndagen var vi på tur til Gustavsfors og så superlaksens fødested, fængslerne underjorden og balsalen, og så gik vi en rigtig Stigsti hen til vores biler. Så spiste vi frokost, kørte hjem og spiste aftensmad sammen.
6/11 Børnene er med mor ude og købe ind. Jeppe fik en ny tandbørste med en legomand i.
5/11 Børnene har været i Farum og hygge hos mormor og morfar - og Karen ledede dans for far. Musik og bevægelse var aflyst idag. 
4/11 Signe Marie skal have en far dag og Jeppe en mordag idag. Jeppe legede med mor hjemme - far og signe Marie var i Hørsholm midtpunkt i legetøjsbutikker - og ude og spise kinesisk
3/11 Signe Marie har været syg i nat, så mor passer hjemme. Hun er ovenpå igen! Men vi tager ikke til dans i aften. Børnene legede dejligt som havfruer i en skovså.
2/11 Signe Marie har leget med Caroline hele dagen her i huset, og Jeppe har været med Mikkel på naturlegepladsen. Så var vi til familiedans, hvor emilie (signe ufødte barn) var med, og Henrik og Nina, Jacob og Berit, Lars og Lisbeth, Bjarne og Lene og trine var der - så der var mange børn. Jeppe spillede med på rasleæg den første halve time. Vi er ved at komme på plads i huset...
1/11 signe Marie har haft Anna på besøg. De har leget hele dagen. I aften står det på sangaften hos Henrik og Nina. Børnene legede så dejligt - men først spillede og sang vi en times tid. Lena og Berit havde lavet frikadeller og Henrik og Nina suppe. Børnene legede til klokken 10 - og Signe Marie var vågen, da vi kørte hjem klokken 23! - De voksne sang en masse fra DF's sangbog (Danske folkedansere..)
31/10 signe Marie var til lægen, så vi fik kigget på hendes eksem. Om eftermiddagen hyggede vi dejligt.
30/10 Farmor har haft børnene med i biografen. Vi spiste aftensmad sammen.
29/10 I aften skal far og mor spise med ungdomsholdet. Signe Marie og Jeppe skal med farmor og farfar til fællesspisning i forsamlingshuset i Annisse. Farmor og farfar arbejder i vores hus det meste af dagen.
28/10  Idag skal Signe Marie lege med Alberte. Jeppe legede nede hos Sebastian. Vi var i Ikea og bytte vores skabe - vi spiste derude og børnene faldt i søvn på hjemvejen.
27/10 Jeppe var  i svømmehallen med børnehaven som ene dreng med fire piger, og Signe Marie havde gymnastik en ekstra time. Vi var i nteoo og handle og mødte mor. Om aftenen var vi til dans, Karen var syg, så Julie Loose ledede.
26/10 Idag er der dragebygning og flyvningsdag med 0.A. Der var desværre ikke megen vind, men der blev da bygget drager.
25/10 Idag hentes Signe Marie os Laura. Lærke tages med i teateret om formiddagen sammen med farmor og så skal der laves skabe ovenpå
24/10 I aften skal Signe Marie overnatte hos Laura.Jeppe vågnede tidligt, og vi hyggede alle længe i sengen.
23/10 Vi cyklede ned, og der var rimfrost på veje og stræder. I eftermiddag kommer vores skabe!
22/10 Jeppe vågnede af sig selv. Vi hyggede om morgenen med at læse en af Signe Maries lånebøger - hun havde valgt "Jeppes familie". I aften skal de passes af mormor og morfar. De fik læst næsten hele Orla Frøsnapper.
21/10 De hyggede rigtig til morgen, selv om det var svært for Jeppe at komme op. Vi cyklede til skole - det SNEEDE - i starten af Oktober!. Signe Marie er kommet til at sidde bagerst i klassen ved siden af Luks. Idag skal Signe Marie med farmor op og lege med Amanda. Mor skal til bestyrelsesmøde i børnhaven i aften..
20/10 Første rigtige skoledag efter ferien. Vi kom godt op, men Jeppe var lidt sløj, så farmor passede. De legede bla. i haven. mor kom hjem og hentede dem. Så var vi til dans - og Signe Marie kørte i mørke for første gang med lygter på.De puttede sammen med mor.
19/10 Morfar var med os i Slangerup svømmehal. Vi legede længe med en luftplastikbåd med net i. Så var vi inde til farmor og Troels´fødselsdag. Signe Marie blev der længere og var med til det sidste.
18/10 Vi cyklede ned i byen og fandt gaver til festerne. Så var vi hjemme og hygge og kørte ud tilmorfar og spiste mad, inden far tog til bryllupsfest på Stevns.
17/10 Vi malede og hyggede sammen. Så kørte vi mor til Lufthavnen, så hun kunne komme til NOrge. vi andre var i amagercenteret og spise og købe ind. 
16/10 Vi samlede Signe Maries senge og de legede dejligt i dem. Vi fik også malet det sidste indvendigt.
15/10 Idag fik Signe Marie og Jeppe deres nye senge, vi købte reol og garderobeskab - Hella blev desværre dårlig, så far gik og satte Jeppes seng op alene.
14/10 store flytte og maledag - Signe Marie var på det kgl og se ballet med farmor, de så Hans og grethe og var på bytur og spiste i Magasin. Jeppe var med farfar på tøjhusmuseet og se ridder turnering. Om aftenen var vi ude i Ikea og spise - men købte ingenting.
13/10 Idag begyndte klargøring til maleriet. Vi var ude hos Birger og Ingelise sammen med Hernik og de to store piger. De legede dejligt sammen med Freja. Vi andre fik god mad, børnene mest flütes og is - og kanelsnegle...
12/10 Vi hentede børnene om formiddagen og gik igang med at tage ting ned fra reolerne. Det var hyggeligt. OM aftenen fik far endelig lov til at putte børn igen. Signe Marie havde besøg af Caroline til overnatning, og så havde hun pjuske (klassebamsen) med.
11/10 Far kommer hjem, og vi besøger oldefar på Amager. Vi skal også til Rene Axelsens 50 års fødselsdag. Mor brugte morgenen i Annisse med børnene, så hentede de alle far i lufthavnen, han blev meget glad for at dem. Efter lidt tid hjemme kørte vi til Annisse med børnene og videre til fødselsdagen.
10/10 Farmor og farfar henter Signe Marie og tager til bedsteforældredag i børnehaven. Så tager de dem med hjem til overnatning (mor skal lave arrangement med gitte Baaring for DONG til mange penge. De hyggede dejligt i Annisse med Ditte og Stig
9/10 En ganske almindelig torsdag
8/10 Der står på mormor og morfar hygge, mens mor spiller i Farum. Signe Marie skal til musik og bevægelse.
7/10 Signe Marie skal til fødselsdag hos Martin fra klassen.
6/10 Signe Marie skal til dans.
5/10 Formiddagen blev brugt på cykeltur i slotshaven med kastanieindsamling og hygge - og så var der familiedans nede på byskolen, hvilket som sædvanligt var meget, meget hyggeligt. OM aftene hyggede vi godt sammen - far skal jo til Barcelona i den kommende uge
4/10 Idag har det stået på leg hjemme, en strandtur ved Mikkelsborg. OM aftenen var hele familien Obel samlet i Hørsholm med Ludmilla og Lukas i centrum. Vi havde en dejlig eftermiddag med te på terrassen og en mase børneleg og Kirstens fantastiske mad.
3/10 Signe Marie har været til tandlæge. Jeppe blev hentet af Josefine i børnehaven. Så legede Viktoria og Signe Marie samt Jeppe og Josefine hele resten af dagen, spiste en stor mængde jungleboller, som de store havde lavet,, og så kom fædrene hjem, og vi hyggede med mad, slikskål og nåee også at se lidt gammel cirkus revy
2/10 I eftermiddag skal Signe Marie lege med Anna fra den gamle børnehave De hyggede sig dejligt. Mor var i byen med Jeppe á to omgange. 
1/10 Signe Marie vågnede 5.30 og var noget træt - men hun ville ned til sin far. Jeppe vågnede ca. kl 5.50 - så det var en lang morgen, hvor Signe Marie fx nåede et langt karbad. Meget usædvanligt. Jeppe har skovuge og er på jagt og naturmuseet i HØrsholm idag. I aften kommer morfar og passer børn.
30/9 Signe Marie kørte den hemmelige vej til skole. Om eftermiddagen havde hun catarina med hjemme, de legede dejligt - men kastede med kastanier på mødrene fra deres hule. Jeppe har været i skoven ved en sø og lavet bål - og haft hule i et hul. I aftes cyklede far og Signe Marie en dejlig tur. Mor hyggede sig med aftensange
29/9 Begge børn var vågne kl 6 og legede hule i vores seng. Idag skal Signe Marie til dans o - og have udendørs gymnastik. Vi hyggede os til dans, og kørte fin bagomtur hjem - mor var tidligt hjemme med begge børn
28/9 Vi var til fødselsdag hos Caroline til brunch. Det var meget dejligt at være sammen dernede, Alberte og familie var også med. Om eftermiddagen havde vi besøg af Thomas og Mette - hun med stor mave. Det bliver dejligt for dem med den lille. Om aftenen hentede far og Signe Marie burgere til os.
27/9 kl 9.15 skal vi i Ishøj teater sammen med Viktoria, Josefine og Anna. Vi kom lidt sent, så dronningen ville danse med far. Bagefter drak vi saftevand sammen, og så var vi nede på legepladsen. OM aftenen var vi til legestue i Lillerød - Jeppe i Jacobs gamle dragt og Signe Marie i Enas. Det var en meget hyggelig aften - Jeppe var vågen helt til det sluttede. Farmor og farfar tog et stort slæb. 
26/9 I eftermiddag står det på maling af legeplads på skolen og eftermiddagshygge i børnehaven.Det endte med forældrehygge i haven hos casper og Gitte.
25/9 Signe Marie og far cyklede af den hemmelige sti til skole og øvede os i at cykle på Jespervej. I aften skal vi til aftensmad i Signe Maries klasse - mor er arrangør.
24/9 Signe Marie kom ikke til musik og bevægelse. Vi cyklede hjem af den hemmelige sti, mens mor hentede Jeppe - men hyggede sig hjemme hos mormor og moarfar sammen med Jeppe - fik is og lov til at låne en cindy med hjem.
23/9 Signe Marie skal hjem til Laura og lege idag.Det var spændende pga strømafbruddet. De kunne ikke se film fx. vi fik strøm lidt over 14, men nede vedlaura var der ingen strøm klokken 17.
22/9 Jeppe er små sløj og hoster - så farmor og farfar passer ham. Signe Marie og far var til dans - Signe Marie kunne slippe med den ene hånd momentant. signe Marie havde Laura med hjemme, og vi kunne spise aftensmad på terrassen!
21/9 Hygge dag i Annisse med morgenmad og frokost og fødselsdag. Hjemme var det en rigtig regnvejrseftermiddag med computerspil og hygge.
20/9 Signe Marie kommer hjem fra overnatningen. Stig holder fødselsdag - den skal vi ud til med varmt røget laks og lækker æbleflæsk á la tåsinge Bent- mor og far skal dog videre og lave legestue i Farum.Det var en rigtig feed legestue - selv om der ikke var mange mennesker, og vi havde Lars med hjemme
19/9 Idag var begge børn til tandlægen, og så var vi tilafslutning på Signe Maries temadage. Hun havde lavet fine postkort og  en husketavle. Så otg vi til hygge sammen med Lars og Lisbeth. Vi fik rigtig julemad og Jeppe og Benjamin legede dejligt sammen hele aftenen. Signe Marie tog efter skole hjem til Caroline og overnattede dér.
17/9 Der er emnedage på Signe Maries skole. Hun har valgt et værksted, som hedder husketavle, mens andre har valgt cirkus eller hiphop. Signe Marie cyklede hjem på vejen det mest af tiden. Vi øver os meget. Om aftenen fik vi så besøg af morfar, som fik risengrød og pølser - en ny madkombination.
16/9 Tirsdag eftermiddag var Caroline på besøg. De to piger legede dejligt med Barbie, maling og hyggede sig godt. Caroline blev og spiste.
15/9 Idag havde vi besøg af Alberte. De lavede bla ansigtsmaling. Signe Marie var med mor til dans, og far og Jeppe hyggede hjemme.
14/9 Vi tog ud til naturlegepladsen klokken lidt i ti, så vi fik den store kote midt på pladsen. Vi lavede bål klar, og så kom farmor og farfar  - farmor havde syet tøj til dem begge - og Signe Marie mente, at det MÅTTE være købt. Så kom alle gæsterne, og vi grillede, pølser, brød, majs, kotelletter, mørksej med champignon, og kartofler (de sistde var desværre først færdige til isen - men caroline valgte en bagt kartoffel frem for ris. Så var der den obligatoriske skattejagt  - jagten på den hellige gral med bueskydning, fægtning, jagt, og en masse andet godt. Så holdt mormor isbutik efter Jeppes ønske, og der var pandekager. En af de dejligste ting var, at oldefar Svend kom med. Det var dejligt for os alle, og vi tror også, at han hyggede sig meget.
13/9 Formiddagen gik med en masse hygge, og så drog vi til famlietræf i morfar Eriks familie. Det foregik i skov-Hastrup på en dejlig gård, hvor flere af familierne boede sammen - der var heste og en masse børn, der var lidt ældre end vores. Det var en meget hyggeligt middag, hvor alle bidrog, og så fik vi en hel væg fyldt af familiens aner at se - et meget flot arbejde. Jeppe legede for det meste sammen med os, men Signe Marie drønede rundt med de store piger - og var tilskuer, da de spillede rundbold. Vi andre gik en dejlig tur og så en jættestue, der lå lige bagved. 
12/9 Vi gør klar til fødselsdagen - hygge hjemme. Signe Marie har haft Catarina med hjemme, og de har plukket æbler til den store guldmedalje. Jeppe blev hentet af Casper  i børnehaven og har spist dernede igen idag. 
11/9 Signe Maries klasse skal på tur - og de skal bla. forbi vores hus! Senere skal hun på besøg i børnehavensom gammel børnehaveelev.Caroline var med hjemme og spise hos os, Jeppe legede og spiste nede hos Mikkel.
10/9 Jeppe fødselsdag. Tomatstuen skal på besøg - mor har lavet pizzaer til dem. De gik rigtig fint - de spiste det HELE. Jeppe læegede med sine gaver, og senere kom farmor og farfar og spiste med - vi fik medister og kanonkuglekartofler - dem kan Jeppe godt lide.Senere kommer farmor og farfar og spiser.
9/9 Signe Marie Cyklede til skole med far på cykel ved siden af. Mor hentede begge børn og va rmed dem til lægen. De har det godt begge to. Signe Marie fik frosset en fodvorte af. Senere var Signe Marie med mor i byen for at finde gaver til Jeppe - og hun fik selv nye sko og en badekåbe.
8/9  Signe Marie Cyklede ved siden af mor til skole.Om eftermiddagen var der fart på, spise og derefter skulle Signe Marie og Jeppe var til dans. Der var mange, også Peter og Line med Peters barn.
7/9 Far hentede børnene, som rigtig havde hygget sig - og set video med lokomotivet Thomas.Vi havde besøg af Erik og Connie og "de tre prinsesser". Vi sad og hyggede på terrassen med Connies boller senere gik vi rundt om slotssøen. Signe Marie og Jeppe cyklede. Hjemme havde Hella lavet dejlig mad, og der var isvafler til dessert... De tre prinsesser og Jacob tog sig godt af børnene.
6/9 Vi var i Græsted og køre med veterantog med Ditte og Stig. Vi kørte med lokomotivet Thomas få meter og senere med veterantoget i en fin, gammel kupe til Maarum. Tilbage i Græsted hyggede vi med is og var oppe i et andet lokomotiv.  - senere var vi hjemme hos Ditte og Stig. Vi var nede på legepladsen og Signe Marie og Christian var ude og køre cykel sammen. Hele vejen til Bjørnehøj og rundt om storskoven. Så stod det på hygge, og børnene overnattede. Vi andre lavede dans og var på Tante Maren
5/9 Signe Marie og Jeppe cyklede i skole idag. I aften var vi ude og handle og hygge os
4/9 Signe Marie skal på udflugt - og Signe Marie er cyklet ned til skolen helt uden hjælp til andet end at sætte igang op ad bakke. Signe Marie legede med Catharina hos hende i østervang. Jeppe havde en rigtig konflikt nede i børnehaven, fordi han ikke ville rydde op!