Læs om familien Dagbogen Forsiden

gammel side med familieliv

Her er lidt billeder fra familielivet:

 

Billedet er fra Disneyland. De øvrige billeder er fra vendsyssel i efterårsferien - de to til venstre fra Rugbjerg knude I 2006 var vi på dejlige ferier i Paris og i Vendsyssel.

Vi afholdt fødselsdage, var i Sverige til nytår og Christians 40 års fødselsdag blev fejret med maner - Signe Marie optrådte med et 20 min langt stykke!

Billedet er fra Jeppes flunkefødselsdag. Far holder Jeppe ved Signe Maries optræden v. 40 års fødselsdagen og Jeppe blæser ved nytår, mens Signe Marie blæser lys us ved sin fødselsdag
Bæverdalen Januar 06 - vi er igang - Hans Erik laver køkken og loft Vi er nu flyttet til Bæverdalen 29 i Ny Hammersholt. Her er et par billeder fra det nye sted. 1 år senere - Stuen og kælderen er færdig til fastelavn - se Dittes flotte rokokkokjole
Reoler fra regensen og den gamle Sofa fra HyllingeDet nye køkken ved fastelavnstid Her er stuen med den go'e gamle sofa og det ny køkken.

På den anden side er kælderen, hvor Christian har sine bøger og der er et stort legeværelse.

Det store kælderrum - med kroge til at lege iFars bibliotek - med skjolde fra 40 års fødselsdagen
Fra Henrik og Ninas 10 års bryllupsdag. Alle mødte i deres bryllupstøj  Vi har en det godt på Jespervej - her er Hella og Chr i deres bryllupstøj til 10 års bryllupsdag hos familien Thune.

Så er der et billede af Jeppe på vej i børnehave og Signe Marie på vej til sin første skoledag i 1. klasse på kulsvierskolen.

Signe Maries første skoledag!!

Billede fra haven på Jespervej forår 05 Her er vores dejlige have - børnene elsker at lege i den Jeppe og Mikkel leger bag i haven
Jeppe fødselsdag på Jespervej  Børnene leger godt på deres værelse - her er det til Jeppes fødselsdag med bionicles på loftet - og et sammensat billede, som Signe Marie har lavet.

 

Sofahygge på Jespervej