se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004

se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07   se dagbog forår 08

Se dagbog efterår2008 Se ny dagbog

 

Sidst opdateret d. 27-12-08

 

Se Dagbog fra d. 1/1 08  

1/1 2009 Vi sov til kl c.a 10, og efter oprydning og gaveudveksling gik børnene og forældrene en dejlig tur i mosen, og far cyklede hjem. Så var der matadormusical på programmet og gåen tidlig i seng (det betød over en times rullen og venden, men døgnet skal jo vendes
31/12 Nytårsaften. Far lavede fiskesuppe og mor og Signe Marie lavede brød. Far cyklede ud til Mellemvej, hvor det blev en dejlig aften med dans og leg og hygge. Jacob stod for affyring gennem flere omgange. Det var meget dejligt som sædvanligt. De voksne fik danset efter klokken et.
30/12 Nu er værelserne ved at være på plads. Vi var ude hos Morten og turid, og drengene legede fantastisk sammen. Signe Marie fik læst en masse
29/12 Vi havde en dejlig dag hjemme, hvor der blev flyttet rundt på værelser og været i Ikea. Så var vi til julelegestue i Lillerød. Jeppe legede dejligt med Benjamin og Tobias, og Signe Marie var stort set ikke af dansegulvet.
28/12 Børnene flyttede rundt på deres værelser - Jeppe fik Signe Maries værelse efter et års pres. Så cyklede far og Signe Marie op til Annisse, hvor der blev holdt det årlige juletræ. Jacob hentede Stig, og vi fik en god dag med bibeloplæsning,julebuk og mus-spilning
27/12 Vi slappede af hjemme og gik en dejlig, lang tur i skoven igen. Så var vi ude hos Erik og Kirsten til aftensmad med deres børn og børnebørn. Det blev meget hyggeligt, og Stig var med - vi så bla. teater.
26/12 Vi gik en dejlig lang tur i skoven og var inde var fantasiens ø, hvor Chr tabte vors kamera ud på isen - den holdt heldigvis! Så tog vi til Lenes fødselsdag og nød den sammen. Vi spillede spil og fik god mad og irish cofee, som traditionen byder det.
25/12 Vi slappede af i Farum og far cyklede den obligatoriske juletur. Ditte kom og spiste frokost, og vi besøgte Stig på Frederikssund på vejen hjem.
24/12 Vi besøgte Stig om eftermiddagen og tog til Farum for at holde jul. Vi nåede at gå en tur inden. Bjørg og Markus kom også, og vi havde en dejlig aften. Signe Marie, Erik og far var i Kirke og hørte om striptease af en madonna. Alle fik flotte gaver og Jeppe var helt optaget af et "hide and seek" spil.
23/12 Vi var til brunch hos Boel og Hans Erik og hentede Lærkes gamle seng. Senere tog vi op til Annisse og hyggede med Ditte (Stig var blevet indlagt på Frederikssund) og Jacob og Berit. Vi fik dejlig mad, gik om juletræet og børnene legede dejligt.
22/12 Vi slappede af det meste af dagen og var et smut i byen for at få de sidste julegaver og mad. Vi flyttede rundt på bøgerne i kælderen
21/12 Vi holdt en rolig dag hjemme, hvor vi gik en tur i skoven.
20/12 Vi holdt fødselsdag for Signe Marie - store bagedag fra kl. 11. Der blev bagt brunkager, lavet konfekt, lavet klejner, lavet kokoskranse, lavet flade brunkager, glaceret - og leget lidt. Stig kom og klarede trappen op med bravour.
19/12 Børnene var til juleafslutning på skolen, og far hentede begge børn, så vi kunne møde mor nede i byen og kigge på julegaver. Vi havde den dejlig dag hjemme.
18/12 Mor havde julefrokost hjemme. Far hentede Signe Marie og Jeppe, og vi var på biblioteke og købte julegaver til bla. mor.
17/12 Sidste dansegang i Farum. Der var krybbespil i BIF's fællesrum (Jeppe spillede krovært) og fællesspisning for 2.a i de nye faglokaler. Farmor var med.
16/12 Vi var til juleafslutning i Birkerød fra kl 17 (Jeppe var lige til sidste spillegang først) Vi sad sammen med Søren og Helle og nød det. Bjørg var syg.
15/12 Fødselsdag for Signe Marie. OM eftermiddagen kom bedstefroældrene og drak chokolade med os.
14/12 Vi besøgte farfar i Esbønderup og gik en dejlig tur i skoven.
13/12 Juletræ i Farum. Far så igen i år ikke julemanden. Vi var ude hos Henrik og Nina bagefter og hygge til deres fælles fødselsdag sammen med Jacob og Berit.
12/12 Far var til julefrokost.
11/12 Jeppe og Anna var med farmor på Louisiana. vi andre var i Lyngby storcenter og købe julegaver. Vi spise derinde, og Jeppe spiste med ude hos jacob og Berit.
10/12 Far var til dans i Farum og mor og børnene hyggede med at lave kage.
8/12 Signe Marie var til samspil - kørte meget tidligt. Jeppe kom tidligt hjem og legede dejligt.
7/12 Vi var til julekoncert i det gamle radiohus og høre Sigurd og Symfoniorkestret med Lena - og det var den koncert, der blev videooptaget. Birger og ingelises Freja var oppe til quizzen.
6/12 Signe Marie overnattede fra freag hos farmor - og hun var inde og lege med Caroline og de var inde og se de gyldne kompas med filmkklubben. Så tog vi alle til Annisse og hyggede til sent.
5/12 Signe Marie var med farmor i Helsingborg. De var oppe på Frederiksdal frilandsmuseum til julemarked i mørkningen. Det var meget stemniingsfuldt. De var også på Fahlmanns. Jeppe og far havde fardag. vi var på experimentariet og se spionudstilling og spiste på McD på vejen hjem. Mor var til julefrokost.
4/12 Jeppe var ude og lege med Anna efter skole.
3/12 Mor arbejde længe, far var til dans og børnene kiggede julegaver med mor.
2/12 Spil og dans som sædvanligt.
1/12 Den første dag med julekalendre hjemme.
30/11 Signe marie var til dansetræning i Birkerød, Vi andre var til Jacobs 40 års fødselsdag - Stig kom med (1. gang han var uden for Esbønderup!) Vi nåedeogså lige gløg på vejen, som Marianne havde organiseret.
29/11 Børnene skulle have været til spejderlejr, men var for trætte, så vi var alle hjemme og slappede, mens mor skrev på sin opgave.
28/11 Mor var til vejledning i Gilleleje. Vi var inde og kigge på julegaver i byen og Vi så juletræet blive tændt - det var ret koldt!
27/11 Vi var hos Troels og Lone til Familietræf - Ole og Heidi var i Danmark. Vi nød det meget og børnene legede godt på det lille børneværelse.
26/11 Jeppe var til spejder og far vat til dans - der var Værløsefolkemusikanter denne dag.
25/11 Far var syg idag. Mor tog sig af børnene til spil og dans.
24/11 far var il møde med Birthe og Henrik i Odense - og til polkarave.
23/11 Vi var til dansetræf i Farum.
22/11 Signe Marie var i biografen. Mor arbejde på opgave, vi andre var ude at gå en god tur i skoven og så fjernsyn.
21/11 Signe Marie var til fødselsdag på loddet med overnatning sammen med pigerne fra klassen (Marias fødselsdag.) Vi andre hyggede hjemme.
20/11 Far havde forældresamtaler med TX1B. Mor var med børnene ude og kigge på julegaver. De kom hjem med noget tøj til dem selv.
19/11 Far var til dans i Farum, mens Jeppe var til spejder
18/11 Mor var til coachmøde. Far var med Jeppe til spil og vi var alle 3 til dans i Bikerød .
17/11 Signe Marie var til spejder og lavede sokkevæsener.
16/11 Vi var med farmor på Louisiana og se Manga, og Signe Marie legede med caroline og Jeppe med Ida. Farmor og Hella knoklede i haven.
15/11 Jeppe var i biografen alene. far og jeppe gik en tur rundt om søen. Om aftenen kom morfar og spiste, og vi så 007.
14/11 Vi nød en dejlig aften hjemme - vi var dog ude at handle først og besøgte farfar på hospitalet.
13/11 Signe Marie blev hjemme, og farmor kom og var sammen med hende. Jeppe valgte at blive længe i SFO og blev hentet af far. Signe Marie lavede trylledejg med farmor og bagefter for sig selv
12/11 Signe Marie var syg idag, og Jeppe tog tidligt hjem for at være sammen med hende. Far var til Frederiksborgmesse og senere til Dans.
11/11 far vi til møde i Odense og far og Signe Marie besøgte farfar på Hillerød sygehus - så hentede mor Jeppe og tog til spil - og senere med Signe Marie til dans.
10/11 Signe Marie var til spejder, og far var til møde i EVA.
9/11 Vi gik en lang tur til Skøvdehytten og der blev fortalt om det gyldne kompas og banankampe. Vi spiste frokost i huset og drog hjemad. Far tog til møde inde hos Bjørg, og de andre besøgte farfar på Esbønderup - han havde været ved Gilleleje dagen før med Jacob og Berit.
8/11 Vi var ude og handle i âlmhult efter en rolig formiddag - så var vi ud for at gå, men der varlukket, så vi tog til Gustavsfors og så på "hul i vandet" - om eftermiddagen var vi oppe ved den flækkede sten og Signe Marie og mor lavede vafler, og vi var i sauna og så mere Harry Potter for at falde i søvn på madrasserne igen.
7/11 Vi tog til Sverige. Hella hentede far på arbejdet sammen med børnene. Vi handlede i citygross og nåede ikke flødebollebutikken. efter at have spist lasagnen satte vi Harry Potter på og lagde madrasser ud foran kaminen.
6/11 Signe Marie havde Sophie med hjemme. De legede dejligt, og Jeppe var med.
5/11 Vi var til forældresamtale med Signe Marie. Det går godt, og hun fik meget ros for læsning og matematik og viden.Jeppe var til spejder sammen med Rosa, og far var til dans.
4/11 Jeppe var til spil sammen med mor og Signe var til spil.Vi kørte sammen ud til zig-zaggen, hvor der var aftensmad. Det sluttede med en alarm, som kimede kl 19.45 - så tog folk hjem.
3/11 Jeppe og far lavede lord of the ringsfigurer - Signe Marie var til spejder. Vi startede vores italiensk uge
2/11 vi lavede vores eget børnestævne på Mellemvej. Der var dans, bål og mad. far og Jeppe spillede lord of the rings færdig.
1/11 Mor var med børnene i København og se Jespers kærestes butik - og spise haps dog på kultorvet - så mødte de Bjørg og var i Magasin bla. Far havde sønerhoningdag i farum. Kursus og legestue. De andre så Harry Potter hjemme.
31/10 Vi hyggede dejligt hjemme. Mor var med Bjørg i KBH og købe julekalender.
30/10 Far var til møde i EVA, Ida var med Jeppe hjemme og lege. Far var i Frederiksværk og lave spil dansk dag for Lena og Mads
29/10 Hella kom sent hjem, og Signe Marie var til spejder. Jeppe spillede Lord of the rings med far.
28/10 Far var syg og Hella kom sent hjem. så var børnene til spil og Signe Marie til dans, mens far og Jeppe spillede Wii
27/10 Signe Marie var til spejder og mor i byen. far var syg
26/10 Jeppe var til fødselsdag hos casper - Vi andre var oppe og besøge farfar i esbønderup
25/10 Signe Marie var i biografen, og vi andre var ud at handle i byen. Om aftenen var vi til Halloweenlegestue i Brønshøj. Far var troldmester og mor heksemester. Carsten havde taget rytmeinstrumenter med, og alle børnene spillede Thune, og Obels - Adam og Jeppe lå på gulveg med rasler på fødderne!
24/10 Vi var til dansetræf, men der var kun os, så vi kørte hjem og hyggede
23/10 Far var alene hjemme med børnene og vi hyggede med bordtennis
22/10 Jeppe og far og mor var til skole/hjemsamtale. jeppe kunne ikke klare at få så meget ros!
21/10 Far var til møde i Odense og vi andre var sammen til dans i Birkerød
20/10 Jeppe var træt og var hos farmor hele dagen. Vi var oppe og besøge farfar, som havde været oppe hele dagen. Vi drak fødselsdagkaffe sammen. Signe Marie var for første gang til samspil og var glad bagefter.
19/10 Ditte holdt fødselsdag hjemme, og vi var til en dejlig fest med sang, havevandring og lækker fællesmad.
18/10 Vi havde besøg af Henrik og Nina, der lige var landet fra Paris
19/10 Signe Marie kom hjem fra tur og var træt. Vai med Jeppe i HNG og på eremitagesletten og p gl Holtegaard og se eschner.
18/10 vi kom hjem fra Sverige og nød den dejlige eftermiddag med en tur i skoven.
15 - 17/10 Signe Marie er i sverige med klubbenog far og Jeppe er i ødegård med familien Christensen
14/10 Vi havde besøg af Arne og Hanne og børnene.
13/10 Børnene var ude hos Ditte - vi andre var til 60 års fødselsdag hos Ole Skov
12/10 efterårsferie - trimdag på skolen og hygge hjemme
11/10 Signe Marie var nede og lege hos Caroline - Jeppe legede med Rosa
8/10 farmor var hjemme hos os og hygge med børnene og sove
7/10 Lang dag med spil og dans
6/10 Vi nød at være sammen. vi besøgte Stig, der havde fået det bedre.
5/10 vi var ude og cykle og spise frokost på ninas naturcafe. Vi hentede børnene sent i lufthavnen
4/10 vi holdt legestue i Farum med meget dans. far lavede kursus i Vordingborg
3/10 mor var inde og drikke kaffe med Bjørg og prøve briller med Pernille - de var også ude at spise.
2/10 Vi spiste hos mormor og morfar og børnene overnattede - hele weekenden var de på tur til Talinn med Erik og Lene
1/10 far var til dans og trænede længe
30/9 Mor var træt og blev hjemme fra møde om aftenen
29/9 mor kom hjem og tog dirkete på arbejde - far var til fodbold.
28/9 Vi nøde formiddagen og slappede af med Signe Marie, da hun kom hjem
27/9 Far og Jeppe hyggede og var til Foreningsfestival i Furesø og var på McD og så "rejsen til Saturn"
26/9 Signe Marie tog på tur med spejderne - far og Jeppe var med til kulturnat
25/9 Far var til møde på skolen de andre hyggede hjemme Mor tog til Norge med Marie til søndag
24/9 jeppe vr til spejder og far til dans i Farum
23/9 Børnene var til dans i Birkerød og til spil
22/9 far var til fodbold - Signe Marie til Spejder
21/9 Vi købe fisk på havnen i Hundested og var til farfars fødselsddag på hospitalet.
20/9 vi var med Signe Maries klasse i Rørvig på koloni - vi tog toget derop og havde en dejlig aften med bål og MGP
19/9 Vi vude at købe ind til turen - ellers dejlig hjemmeaften
18/9 Jeppe er til fødselsdag hos Mira
17/9 Jeppe var på gysertur med spejderne i skoven. Det var mørkt og en flagermus slog ned lige over ham. Vi var inde og besøge farfar. Farmor spiste hos os.
16/9 Børnene var til spil og Signe Marie til dans. Erik og Lene spiste hos os.
15/9 Signe Marie var til spejder.
14/9 Farfar blev indlagt. Jeppe var på Zoologisk museum med spejderne, Signe Marie til fødseldag.Mor og far cyklede ud til Ninas nturcafe og spiste frokost
13/9 Vi var til familiefest i farmorsfamilie. Det var i Marvede. Børnene legede dejligt med Frederikke og Josefine. Vi kørte sammen med farmor og farfar og spiste mad på vejen hjem
12/9 Vi nød en stille aften, mens mor var til sommerfrest i st. Dyrehave.
11/9 Far var til møde på skolen, og vi holdt jeppes fødselsdag for klassen med skattejagt. Far var til møde om ungdomsstævne
10/9 Jeppes fødselsdag. Vi havde en dejlig dag - og Jeppe fik Mario Wii-car - som han spillede hele eftermiddagen, inden han var til spejder
9/9 Der var spejder og spil og dans som sædvanligt.
8/9 Jeppe legede med Rosa.
7/9 Vi var til træf med de 3 prinsesser på hos Erik og Connie. Der blev spillet bold og set lejlighed.
6/9 Jeppe fødselsdag. Det blev en dejlig fest, og vi sad ude med bål til meget sent. Det var fantasifødselsdag, og folk lavede selv deres egne poster.
5/9 Idrætsdag på fars skole. MOr var til sommerfest. Vi andre var til Benjamins fødselsdag med bål i haven til kl 22
4/9 Mor og Signe er ude for at købe ind til Jeppes fødselsdag. Jeppe har besøg af Rasmus
3/9 Jeppe havde Martin med hjemme og Signe Marie havde Katrine. Katrine og Signe Marie lavede pandekager og frugtsalat. Jeppe var til spejder og far til dans
2/9 Signe Marie var til spil og dans. Jeppe og far hyggede hjemme . far var til møde om ungdomsstævne 2009
1/9 Signe Marie var til spejder. Jeppe så film . far var til møde i 5.a.
31/8 far og mor var på frilandsmuseet og lede dans. Vi ryddede op efter brylluppet.
30/8 Bjørgs Bryllup/kobberbryllup. Vi pyntede op i kirken og det var en fin havefest, der sluttede sent med Markus vågen til om morgenen. Børnene kom i seng omkring kl 24.
29/8 far var på amager med introtur. Hella holdt fri og hjalp i Farum. Hun hentede børnene og vi gjorde klar i farum. Jeppe var til fødselsdag hos Benjamin.
28/8 Far var på arbejde hele aftenen og kom ikke hjem. Mor kom sent hjem, og vi hyggede sammen alle 3.
27/8 Jeppe var til spejder - og mor og Signe Marie var i byen og kigge på sko.
26/8 Signe Marie var til spil. Mor var sammen med Pernille og Mette om aftenen. vi hyggede med at lave warhammerkort og spille på y8. vi lavede bål i haven.
25/8 Signe Marie var til spejder og mor til Coachgruppe til sent.
24/8 Slapperdag. Der blev taget telt ned og hygget.
23/8 Der var vejfest. Mor var til Polterabend for Bjørg. Signe Marie var til pigeovernatning hos freja. Jeppe og far nød vejfesten.
22/8 Far var til polterabend for Markus. vi var på bakken.
21/8 Vi var til Adams fødselsdag i Nr. Herlev. Så var far til forældremøde i Jeppes klasse
20/8 far var til forældremøde i Signe maries klasse. Mor og Signe Marie var i byen for at finde gaver 0g kjole
19/8 Jeppe havde Benjamin med hjemme og lege og spise
18/8 Signe Marie og Jeppe havde sammen med mormor arrangeret overraskelses fødselsdag for mor med Alle i familien + Thune.
17/8 Signe Marie sluttede spejderlejren og der er dømt afslapning hele eftermiddagen med film og musik (Cyrano)
16/8 Mor og Signe Marie var i lyngby og kigge på kjole til brylluppet. Signe Marie tog på spejderoprykning og overnattede dernede. Hun var på natløb og blev vækket kl 24. Jeppe hyggede sig dejligt hjemme med musik og sagde efter aftensmaden: Nu vil jeg gerne spille violin!
15/8 Vi var alle nede og spise thai-mad og nede på posen og se Cyrano. en meget stor oplevelse i et fantastisk vejr med spejl på vandfladen i slotssøen og flytte lyserøde aftenskyer i de stemningsfyldte scener - så var der også fægtning og krig og tilsidst død - vi blev ledt ud af nonner med fakler i aftenmørket. Vi sad lige bag Eva fra Birkerød og hele hendes familie.
14/8 Jeppe havde besøg af Martin og der blev leget dejligt.
13/8 Vi havde besøg af Mads og Lena til planlægning af den nye sæson og spiste med dem. Jeppe havde besøg af Rasmus.
12/8 Jeppe havde besøg af Erik og Kirsten og Farmor og farfar (som havde lavet maden) det blev en dejlig dag,hvor vi sad i udestuen og spise.
11/8 Mor fulgte børnene i skole og jeppe legede med Rosa om eftermiddagen. Mor var i Kbh om aftenen.
10/8 Stille dag hjemme.
9/8 Far hentede børnene i Farum. Vi var til marianne Glahders havefest.Jeppe nød at se Rosa igen.
8/8 børnene var i Farum hele dagen og nød bare at slappe af. Vi var i grønnegårdsteatret med teaterklubben om aftenen og se "Den politiske kandestøber".
7/8 Børnene var med Ditte og Stig nede i Sorø og besøge deres gamle naboer sammen med Anna og Adam de havde en masse dyr. Hjemme havde Hella lavet dejlig mad til os alle.
6/8 Børnene var sammen med morfar, der kom op om morgenen. De var på roskilde vikingeskibsmuseum og Erik lavede mad til os alle på ganløsevej.  Mor cyklede derud.
5/8 Mor tog Jeppe med på arbejde og Mikkel og Jeppe var hjemme sammen med Caroline og Signe Marie på Jespervej 22. Om eftermiddagen tog Hella børnene med ind på København på vrangen (de prøvede brudekjole med Bjørg og var i spejder sport og spiste på en god pizzabar - og så lejligheden. Det blev sent inden de kom hjem !
4/8 Børnene var med far på arbejde. Vi spiste på McD, og så tog far til KBH, mens de andre hentede Mikkel - der blev og sov. Caroline hentede Signe Marie og de sov sammen.
3/8 Søndagen blev også en hjemmedag.
2/8 Vi nød en dag hjemme. Hella malede vinduer og der blev læst og leget med deres ting. Vi tog ned til Sørup og spiste is og så nordmandsdalen.
1/8 Fredag blev benyttet til at være sammen med mormor og morfar. Far var til møde i Køge. Hella cyklede til farum, og vi nød en dejlig grillaften i Farum.
31/7 Ditte og Stig kom med børnene kl 17.30, og vi spiste mad sammen, som Hella havde lavet. Børnene nød at være hjemme sammen med alle deres ting.
30/7 Børnene var i Nexø sommerfugle park og badede- om eftermiddagen kom vaclav og ludmilla, og de var ude at gå og Signe Marie fik øvet sit engelsk. Som Jeppe sagde - de talte næsten ikke dansk. Vi andre malede
29/7 Børnene var på middelaldercenteret. Jeppe fik slåsset medsværd med farfar og andre, og de så en kanon blive fyret af.. Så var der hygge hjemme. Vi andre arbejdede hele dagen og Hella malede vinduer.
28/7 Børnene havde en stille dag hjemme og nød det. De spiste pizzaen i Svaneke om aftenen. Vi andre arbejdede hele dagen og Hella malede vinduer.
27/7 børnene hyggede dejligt om morgenen, vi var ude at bade på Balka strand, hvor også mor og Nina kom under. Der var super bølger - ikke for  høje. Far og mor fløj hjem, og spiste græsk på  Gråbrødre torv, mens de andre kørte til Svaneke og spiste (der var optaget på pizzariaet)
26/7 Vi cyklede til Svaneke og kigge på perler. Vi vandt hønseskidning (Pizza) og var til te hos Henrik og Nina i Hullehavn. Så cyklede vi hjem og nød aftenen med Henrik og Nina. Deres børn blev og overnattede.
25/7 Afslapningsdag. vi var i Nexø og høre Jazz. Ellers blev der hygget og spillet badminton om aftenen var vi på dueodde strand og bade om aftenen. Vi fik bøf linstrøm, som Jeppe var vild med.
24/7 Vi var i joboland med Henrik og Nina. Det var dejligt og børnene løb rundt selv. Ditte tog jobostien hele vejen. Vi var i vandland og det blev leget meget. Vi fik is og prøvede månen. Stig havde lavet lækker mad til os om aftenen.
23/7 Far og Signe Marie badede om morgenen. Vi tog til Hammeren, hvor far prøvede svævebanen. Så gik vi op til fyret og ned til Hammerhavn, hvor vi fik is. Vi spiste på Hammershus, og så ruinen. Signe Marie fotograferede. På hjemvejen kørte vi gennem Almindingen. Vi købte ørreder til aftensmaden og Stig lavede igen lækkert tilbehør efter Hedvig Høsts opskrifter.
22/7 Vi cyklede med farmor gennem paradisbakkerne ud til Ypnastad og så den lille (ukendte ) Haraldshavn. Så gik vi alle - også Stig op til randkløveskåret, hvor Jeppe ridsede sin arm. Da vi var oppe, kørte vi til Gudhjem. Signe Marie og mor og far cyklede hjem, mens Jeppe legede dejligt i haven. Henrik og Nina kom om eftermiddagen og der blev spillet badminton, badet, leget på klipperne og nydt grill og irish coffee.
21/7 Vi badede på klippestranden om morgenen. Vi kørte til Gudhjem - Signe Marie, far og mor cyklede derop. Vi nød sol over Gudhjem på røgeriet, og brugte lang tid på Høst-museet. Der var en spændende rundvisning, og så måtte man tegne i atelieret. Vi var på karamelkogeriet og fik smagsprøver. Så kørte vi hjem -farmor og far cyklede - og spillede badminton. Stig lavede lækker mad til os. Jeppe og farmor laver en fin dagbog. Signe Marie skriver sin egen og læser en masse bøger.
20/7 Farmor og farfar hentede os kl 9 og vi kørte til Ystad. Mor fløj over. Færgen var forsinket, så mor kom først og blev hentet af Henrik og Nina. Vi mødtes alle i Eriks sommerhus, og der blev badet, leget i haven og drukket te. Så tog de hjem til deres campingplads, og vi kørte til Aarsdale og hentede røget sild og fiskefrikadeller.
19/7 Vi stod sent op, og brugte dagen til at slappe af og nyde det dejlige vejr.
18/7 Vi nød morgenmad efter morgenregn, og pakkede teltet ned. Så tog vi til Nyborg svømmehal, hvor timerne gik med selskab af mange folkedansere. Vi spiste på McD sammen med  Morten og Turid. Så var far nede og træne med nordfolk, mens de andre besøgte Herlev på skolelogi. Så var vi nede hos Arne og Hanne og Jytte på familiecamping, inden vi spiste samme sted som torsdag. Vi var til familielegestue, og Jeppe var til B&U med Asger, mens Signe Marie dansede. Nordfolk lavede show om aftenen til afslutningen. Vi dansede lidt natdans og kørte så hjem.
17/7 Vi tog til Campingpladsen Bøsøre camping og slog telt op efter at have købt stævnearmbånd. BØrnene legede dejligt på legepladsen, og vi var i vandland i flere timer. Så spiste vi I Nyborg og var til landsstævne og fik danset. Jeppe mødet asger og Asbjørn, og så var de væk... Far var inde og prøve lys til Nordfolk - og blev og dansede natdans.
16/7 Vi nød en dag hjemme - der var ro på - far hentede morgenbrød, og der blev set film, og vi sorterede billeder og satte i album.
15//7 Vi tog afsked med mormor og morfar og tog til High Chaparral - Jeppe var vild med at lege i Buffalo City. Vi kørte med tog og blev overfaldet - Jeppe skød skurken med sin guldpistol og en røver stak pistolen ind og truede begge børn til at holde hænderne ekstra oppe (og vinke) Vi var i Onkel Sams skæve hus, hvor vandet løber opad og der er det skæve tårn i pisa, stole på væggende og en barstol - og selveste den døde Onkel Sam.
11-14/7 Vi malede huset, børnene legede dejligt. Der blev knoklet -og Lene knoklede med maden til os. Børnene underholdt sig selv godt - de vandt i TP om aftenen, og vi spillede swumpignon-kort, og vi var nede og bade alle dage (de to ved sjøstugan (rutchebane - og morfar gav is!) og sidste dag v Delary (3 m vippe). Der var ikke varmt vand i huset.. Vi nåede ikke at gå nogen ture, men hyggede os godt.
10/7 Vi tog til Sverige og badede ved Möllerod på vejen derop. Mormor lavede dejlig mad til os - og børnene var vilde efter at opleve al ting deroppe igen.
9/7 Signe Marie og mor var i byen. Jeppe fik nye sko og Signe Marie rulleskøjter, som hun kørte rundt på det meste af eftermiddagen. Så var Signe Marie ude og plukke jordbær med mor, og far var ude og "løbe" i skoven med Jeppe. Om aftenen kom farmor og farfar på besøg, og vi grillede i haven.
8/7 Far var på arbejde, de andre havde en dejlig dag hjemme, hvor der blev leget i nattøj o g læst i "fyr og flamme".
7/7 far var på arbejde, de andre cyklede til biblioteket og om aftenen så vi tempelriddernes skat 1.
29/6-6/7 far var på bjerringbro, Signe Marie på kanotur og Jeppe ført på spejder lejr i Næsbycenteret. Jeppe kom hjem onsdag og havde tre dage hos farmor og farfar. De så vikingespil fredag aften. Signe marie kom hjem sent lørdag og far  søndag. Søndag var vi på stranden ved Gilleleje. Om aftenen blev der leget swumpignon kort, hvor far og Jeppe var monstre.
28/6 Signe Marie tog på spejderlejr kl 9, far til translokation og så jeppe på spejdertur, og mor var inde i byen og prøve brudekjoler med Bjørg - og til Lærkes fødselsdag om aftenen.
27/6 Mor kørte børnene ud til sommerafslutning v. 9-tiden, og hentede Signe Marie, så de kunne hygge med at pakke. Jeppe var til fødselsdag hos Magnus. Senere var vi alle til fødselsdag hos Anna, hvor vi vi kunne sidde ude og spise.
26/6 Mor var til coachmiddag, og Jeppe var hos Benjamin. Vi andre hyggede hjemme med Lasagne.