se dagbog1 se dagbog 2  Se dagbog sommer03 Se dagbog vinter03 Se dagbog efterår02  se dagbog sommer 02  Se familien forår03 Se billeder børnehaveklasse Se dagbog til dec 2003  Se dagbog forår 2004

se dagbog efterår 04  Se dagbog forår 2005 Se dagbog efterår 2005  Se dagbog efterår 2005 Se dagbog forår 2006 Se dagbog efterår 2006  se dagbo forår 07 se dagbog efterår 07   se dagbog forår 08

Se dagbog efterår2008 Se ny dagbog

 

Sidst opdateret d. 27-06-08

 

 

Væggen er revet ned, og vi skal til at fjerne køkkenetKælderen er gravet ud og Køkkenet er Hans Erik igang med

 

Dagbog fra d. 1/1 06

25/7 Hella malede hele dagen på trappen og paneler. Jeppe fik besøg af Emil, og de legede dejligt hele eftermiddagen. så kørte vi ud til Ditte og Stig, hvor vi fik middag på terrassen sammen med Erik og Lene. Børnene badede, og vi så billeder fra vores sommerferieture
24/7 Vi arbejdede hele dagen på trappen og lagde gulv i gæsteværelset. Hella lavede dejlig fiskemad.
23/7 Hjemrejse dag. Vi spiste i lufthavnen og mellemlandede i frankfurt. Jeppe og far var på to flunkemuseer i luften på vejen. Ditte hentede og stig havde lavet dejlig mad hjemme.
22/7 Vi gik i to hold. Signe Marie var med mændene oppe i eiffeltårnet (ventetid 2½ time) og Jeppe var med kvinderne i La Defence. Vi mødtes ved Hallerne og var på McDonalds. Så tog vi ud til Gentilly og så det hus, som de havde boet i, da de boede i Paris. vi kom ind i gården og så der, hvor børnene havde været nede og handle i supermarkedet og fandt de kiks, dehavde købt. Så gik vi tur i Jardin des Luxembourg, inden vi var ude og spise på en fransk restaurant i latinerkvarteret.
21/7 Vi var ved triumfbuen, gik ned ad Champs- Elyseé og var på Louvre og se Mona Lisa. Så var vi på Montmatre, gik op ad mange trapper og fik en øl på place de Tertre og så sacre-cæur. Så gik turen hjemad til spisning af pasta, somm ligneede Mickey og slottet derudefra.
20/7 Disneyland. Vi tog RER-toget derud, startede med labyrinten fra Alice i eventyrland, sejlede med både i et eventyrland, tog et tog, ventede længe på Dumle flyverne, spiste medbragt mad, var nede og se alle piratgrotter og på en meget flot piratsejltur med brændende slotte og kanonkugler, der "plaskede" i foran os. Så hjalp vi Buzz Lightyear med at skyde og var rundt i parken og spiste på cowboy cookout barbaeque, inden vi legede på en legeplads og Signe Marie var ude og finde sin bamse.
19/7 Vi gjorde midten af Paris - Notre Dame, spise ved et boulangerie og sejlede på Seinen, inden vi gik op til Pompidou og børnene var med far oppe i toppen, inden vi tog hjem igen. Vi spiste pizza.
18/7 Ditte kom og spiste morgenmad md os. vi pakkede teltet sammen og drog mod København. Erik og Lene kom derinde. Vi havde en fin flyvetur, og der var ingen ventetid. I Paris tog vi RER toget og endte ved Boulogne skoven. Børnene og kvinderne tog en taxa, og mændene tog bussen. Vi fik et fint mobilhome ud til Seinen.
17/7 Idag arbejdede vi hjemme på at gøre rummene nedenunder klar til gulvlægning. Ditte og Stig kom hjem kl 3 om natten - far hentede dem.
16/7 Vi var på kanotur på Møllåen idag. Vi lejede to kanoer - og sejlede ned ad Frederiksdal kanal, over Lyngby sø og fik en is ved traktørstedet. Så roede vi ned over møllen ved Lyngbyvejen og ned til brede, hvor vi spiste frokost under et stort klatretræ. Far var med jeppe på toilettet på nationalmuseet. Så roede vi tilbage, hvor vi prøvede nogle af de små kanaler, men vandet var alt for lavt. I Frederiksdal fik vi en is, og så kørte vi ud til Furesøbad, hvor vandet var OK, og vi badede 1½ times tid, inden vi tog nogle pizzaer med på hjemvejen. VI sluttede en dejlig dag af med at se "kampen om Næsbygard" - Hella havde dog energi til at sætte væv op i rummet i kælderen.
15/7 Far var syg idag - børnene legede dejligt sammen det meste af dagen. Om aftenen var børnene og mor ude hos Jacob og Berit. Der blev badet - Jeppe lærte Adam at plaske - og spist dejlig mad.
14/7 Vi hyggede hjemme, inden far tog på arbejde. Far havde flæsk med hjem til maden. De andre legede dejligt herhjemme. Mor er næsten gennem havens bede efter en uge - det er lidt skræmmende. fredag aften var som sædvanlig med Disney show og tv-hygge.
13/7 Mor-dag for Jeppe. De var i Ikea og lang tid i børneafdelingen, så gik de over på McDonalds - Jeppes yndlignsrestaurant, hvor de var ver en time, for Jeppe skulle lege. Så gik de over i Ikea, så Jeppe kunne gå i legeland. Far og Signe Marie var i Helsingborg på cykel. Vi spiste også på McDonalds og så cykelde vi op til Frederiksdal, et frilandsmuseum, hvor vi gik i den gamle by og lavede piskeris til mor og Jeppe af birkekviste, og så på forretninger. Så fik vi kage i herregårdens cafe, og så så vi flere gårde, Signe Marie var meget interesseret. Så cyklede vi ned til vandet og tog en dukkert fra en badebro lige udenfor havnen, inden vi gik gennem hovedgaden og fik en is.
12/7 Mor-dag for Signe Marie. De var i København og på nationalmuseet i næsten 4 timer efter at have spist på Jensens Bøfhus. De så Danmark gennem 400 år og børneafdelingen. Fardag for Jeppe. Vi var i bambuslabyrinten og i byen og på biblioteket. Vi spiste på Jeppes næst-yndlingsrestaurant. Så tog vi hjem for at nyde pokemonkort og slappe af. Vi spiste mad sammen hjemme, far grillede mad, og så fortalte vi hinanden om dagen
11/7 Vi h yggede hele formiddagen hjemme og så skulle far til KBH sammen med Lena og Mads. Lena meldte fra, så far ringede til mor, der var på vej i bambuslabyrinten med børnene. Istedet mødtes vi i Lyngby, legede på torvet i borgen og spillede minigolf, inden vi gik ind og så Asterix og vikingerne i biografen. På vejen hjem spiste vi på en fortovscafe i hovedgaden. Vi sad under markisen, selv om det regnede kraftigt.
10/7 Far var på arbejde, og alle var med i Helsingør. Børnene gik tur med mor nede ved havnen og var på øresundsakvariet og røre ved en række fisk. bla. fladfisk og søstjerner. Vi spiste frokost sammen i en baggård og så tog vi til stranden ved Dronningmølle, hvor der var gode bølger.
9/7 Idag var Caroline Veerbeck og Joris og deres mindste på besøg. Vi badede og nød det gode vejr i den øverste have. Fqar var ude hos Niels og se VM-finale.
8/7 Vi var hjemme hele dagen og arbejdede mest i haven med alt muligt. Vi sover i telt om aftenerne. I aftes puttede vi og hyggede sammen med børnene
7/7 Jeppe og Signe Marie er sammen med mormor og morfar hele dagen - nu har de sommerferie. Vi hyggede hjemme med Diseny show ogmormors gryderet
6/7 Vi var i Liseleje og bade og grille aftensmad
5/7 Vi hyggede hjemme - signe Marie og Jeppe var hos farmor og farafar med Anna og Adam. Jacob kørte dem hjem
4/6 far var i varberg. Jeppe var på stranden i hundested med SFO - senere hentede farmor og farfar og de var på stranden i gilleleje
3/7 Alm arbejdsdag - middag med Caroline og Mikkel på Bæverdalen - grillmad
2/7 Vi kørte hjem sammen - vi var til fødselsdag hos Anna, og det var meget hyggeligt med badning mm.
1/7/6 Signe Marie var til afskedsfest på Bjerringbro. Det gik rigtig godt, og Signe Marie var med til at optræde med sang på B&U.
28/6 - 30/6 Jeppe var ude hos farmor og farfar.
27/6 Jeppe var hos morfar hele dagen. Der var gardenparty på Bjerringbro, og Signe Marie var oppe til sent.
26/6 Jeppe have hele dagen hos Henrik og Nina. Mor hentede Morfar ved færgen. Bilen var gået i stykker
25/6 Vi hyggede på Bjerringbro. signe Marie dansede på B&U med Selina og Alberte og Sabina. Jeppe og mor tog ud til Henrik og Nina, hvor Jeppe sov.
24/6 Signe Marie var med til translokationen - så drønede vi til Bjerringbro. Jeppe og mor var med til Søren og Helles kobberbryllup i haven, og der var sat hoppeborg op.
23/6 Vi holdt skt Hans aften med Henrik og Nina. Det var rigtig hyggeligt - Lene havde børnene om eftermiddagen, så vi andre kunne gøre klar. Vi fik velkomstdrink, børnene legede, vi grillede og sad oppe på skråninge med bål og sang og båltale til sent.
22/6 Vi nød at være hjemme sammen og mor lavede dejlig mad til os
21/6 Jeppe tog med Anna hjem og legede. Signe Marie og far pakkede til Bjerringbro med mors store hjælp. Vi spiste i udestuen sammen med Lena, og Karen kom lige forbi med et par gaver fra USA. Signe Marie var til spejder for sidste gang inden sommerferien, inden hun skulle spise "natmad" med far og mor - mor havde bagt boller til lejligheden.
20/6 Jeppe er på tur til et sliktræ - og  senere skal vi ind forbi Bjørg. far og Markus så tyskland vinde.. de andre hyggede. Så gik vi ud og spiste på La Parla - vi sad udenfor.
19/6 Vi var til sommerfest i majgruppen. Vi var rigtig mange og hyggede os godt - børnene legede på legepladsen efter den store buffet, og vi voksne fik kaffe og information om sommeren.
18/6 Idag var en have dag. Signe Marie stod op og så "det lille hus på prærien" fra igår, mens Jeppe legede med de ting, han havde købt. Så gik jeppe over og legede med Martin fra dagen før - de var straks væk og ud og lege. Thomas gik med far hjem, og Signe Marie og Thomas spillede en masse kalaha, twister, junior monopoly, og vi satte svømmebassinet op, så de kunne bade. Imens gik Hella og arbejdede i haven efter Lottes anvisninger. Så kom Jeppe og Martin ned og badede og legede, og vi sluttede af sammen med Ditte, der havde været på sydsjælland. Hella lavede pandekager med rabarberkompot til lejligheden. Far og Jeppe så fodbold (Brasilien - australien) mens Signe Marie var ude på vejen og lege med de andre - det havde hun ventet på hele dagen - og sad længe nede ud mod vejen lavede en perleplade med ying/yang.
17/6 Idag var der engfest i Ny Hammersholt. Det foregik nede ved spejderhytten, hvor der var sat en række borde op til loppemarked og to boder i træ, hvor der var en fiskedam og en, hvor man kunne skyde dåser ned. Endelig var der en stor hoppeborg. Vi gik derned, da det hele startede, og Jeppe nød at hoppe i hoppeborgen. Børnene fik købt en del på loppemarkedet, og vi andre fik snakket med mange mennesker. Vi var lige hjemme og spise frokost - og mor hjemme og gøre rent og have besøg af Lotte og Bjørn - men ellers var vi dernede hele dagen. klokken 6 var der grillmad, og vi sad sammen med en række forældre til børn fra majgruppen og Bæverdalen. Det var meget hyggeligt. Signe Marie gik en lang tur med Frederik og de andre børn fra vejen - og fulgtes hjem sammen med dem. Jeppe legede længe inde i børnehavens have sammen med Martin (hvis storebror thomas går i signe Maries klasse.) Klokken 19 var der levende musik, og hele dagen var præget af god vejr og en masse legende børn alle vegne.
16/6 Efter skole var vi i ibyen og købe kjoler til Signe Marie. Vi købte to. Hjemme hyggede vi disneyshow og huset på Christianshavn
15/6 Jeppe og Signe Marie var igen alene hjemme. Så kom farmor og farfar, og farmor kørte Signe Marie til slagtøj, hvor det var sidste gang. Hun skulle sige farvel til Caroline. Farmor og farfar blev, og vi grillede og hyggede.
14/6 Vi var til skolefest. Der var mange boder, Signe Marie skulle være med i den ene, hvor man kunne skyde på elever fra 2.a. med en bold, der skulle hænge fast. 6.klasserne lavede "teenagebobler" hvor jespers Jacob var "smørmisbruger". Vi spiste grillmad sammen med Berit og Børnene og kom sent hjem
13/6 Vi hyggede hjemme hele eftermiddagen, efter at Signe Marie og Jeppe kørte hjem med skolebus og var alene hjemme. Vi hyggede med lækker mad og tv.
12/6 Signe Marie bliver hentet, så alle børn kan lege og bade i Annisse på denne varme dag. Farmor og farfar kørte den hjem til os.
11/6 mor tog børnene med hjem, og Bjørg var på besøg. signe Marie var oppe hos Linea og lege (og bade) Jeppe legede med Sebastian og Mikkel. Lars og Lisbeth hentede hjørneskabet. Jeppe var med farmor og farfar i ulvedelene. Ditte skriver:
Det var virkelig en oplevelse at have Jeppe med i Ulvedalene. Han var glad fra først til sidst.. Klarede spisning med gruppen på 3 familier og 4 enlige damer. Der blev budt ting og sager rundt, og det kunne han godt bruge, da genertheden lige havde lagt sig. Han trissede op og ned af de væltede stammer ind imellem, og nød mine pandekager, der udgjorde desserten.

 

Han var helt oppe på dupperne under hele forestillingen og så mange ting hurtigt, og der foregik virkelig meget samtidig på den kæmpe store scene og på græsarealerne foran, oppe i skoven, bagved og langt ud til begge sider.

Jo, det var virkelig en succes. Han faldt i søvn i bilen bare 5 minutter før midnat. Vi klarede den lange gåtur gennem skoven, men var næsten også de sidste, der km ud, før porten lukkedes. Jeppe spurgte på intet tidspunkt om at blive kørt i vognen. Det var lunt, og vi havde alt for mange tæpper med, men hellere det.

10/6 De hyggede på Ganløsevej og mor kom om aftenen og de hyggede med Disney-show. (sendt om lørdagen pga fodboldkampen.)
9/6 Signe Marie spillede olietønder nede i slotsgade. Mormomr hentede begge børn, og de fik morfars burger hjemme i farum. Så så de Olsenbanden.
8/6 Børnene tog selv bussen (jeppe har fået sit eget klippekort - det har Signe Marie aldrig haft - og Jeppe var til kulturdage på posen. Han nåede at høre sin gamle børnehave - men ikke se dem (majgruppen skulle på toilettet) og så var der en masse aktiviteter, hvor man kunne vinde perler i små poser. Far hentede begge børn, og vi kørte ned på posen. Signe Marie skulle spille på olietønder sammen med Signe Marie. Caroline og Mikkel var også dernede, og farfar var nede og høre på. De spillede "Jamaica" to gange, de to slagtøjshold sammen. Så gik vi rundt dernede, fiik en pølse, prøvede det mongolske telt og udklædning, inden turen gik hjem til Jespervej. Signe Marie var ude og lege med de andre på vejen til ca. 8.20.
7/6 Jeppe og SIgne Marie kørte begge med bussen til skole - Jeppe for første gang! Jeppe var til Drengespræl for sidste gang, og de hyggede. Signe Marie var til spejder, hvor de lavede bål, lavede popcorn, ristede skumfiduser over det bål på den bålplads, de selv havde lavet sidste onsdag.
6/6 Signe Marie havde Julie med hjem, og de legede med Jeppe oppe øverst med indianer teltet. Vi grillede og spiste udendørs, og mor tog ind for at være sammen med Mette og Pernille.
5/6 Vi havde regnet med en stille dag, men Leo kom op på besøg, og Mikkel kom på besøg, så der blev leget en masse. Signe Marie og Leo lavede suppe nede hos ham, og det var med tabasco og hvidløg  og peber, den var meget stærk og meget grøn. Så cyklede vi gennem skoven ud til Ninas naturcafe i Kirkelte og fik cafe og kaffe kage. Det gør vi helt sikkert igen!! Leo blev og spise, og mormor og morfar kom og var med til indvie den nye weber kuglegrill, som mormor og morfar har foræret os. Vi gik en tur ned ad engen ned til spejderhytten.
4/6 Pinseskovtursdag. Mor knoklede i huset hele formiddagen, og Signe Marie og Jeppe var meget spændte. Vi mødtes ude ved Asserbo slotsruin og gik ind til en grusgrav, der var bygget om med to bjælkehytter med græspå taget. Vi fik den ene, og børnene kravlede op på taget og spiste frokost der. Så blev der klatret op og ned ad skråningerne og fanget haletudser til den store guldmedalje. Vi gik på ekspedition rundt i skoven og ned til Asserbo slotsruin, hvor nationalmuseet var igang med at genopbygge nogen af dele. Vi var ikke så mange i år,  der var tre grupper - BASK, cykelfolket og de unge folkedansevenner. Fodboldkamp blev der også - den endte osm sædvanlig uafgjort, og vi fik svampesuppe, og som noget nyt spillede vi rundbold senere.
3/6 Signe Marie nåede lige hjem, mens Jeppe legede dejligt, og så spiste vi frokost og tog ud til Ditte og Stig for at lave lidt klar til pinseskovturen. Jacob kom derud med Adam og Anna, og børnene fik leget dejilgt i det gode vejr - det blev godt vejr hen på eftermiddagen.
2/6 Fredag aften gik som sædvanlig med Disneyshow - men Signe Marie tog ned til Leo og sov dernede. De sov ude i deres legehus efter at have set en masse i fjernsynet. Jeppe var tært, så han kom tidligt i seng.
1/6 Så er det sommer, sagde Signe Marie. Jeppe lavede burger til maddagen i majgruppen. Børnene kørte alene hjem fra skole med skolebussen og lukkede sig selv ind i huset. Vi var til  slagtøj med Signe Marie (der var Caroline) og så var vi ude og spise på Engelhards Cafe. Hjemme så de DVD med asterix og Obelix, og vi satte de sidste reoler op uden rigtig at blive enige med os selv om, hvor de skulle stå.
31/5 Jeppe og far have en hyggelig morgen. Mor var i Næstved. Om eftermiddagen var Jeppe til drengespræl, og Signe Marie og far var ude og handle. Så lavede Jeppe opgaver i sin nye opgave bog og legede skole med Signe Marie . OM aftenen gik Signe Marie ned til spejder sammen med Leo. Det var hun meget glad for. Leo havde vist uniformen og de mange mange mærker, Anita (lederen) viste Signe Marie rundt i spejderhytten, og Der er rigtig mange fra Signe Maries klasse, der går til Spejder. Denne dag alvede de bålplads, og Signe Marie og Leo savede brænde (selv om Signe Marie ikke har savebevis - endnu. Så nu skal mors gamle uniform nok findes frem.
30/5 Signe Marie overnatter hos Jacob og Berit og tager med dem hjem. Jeppe var til sin første "0-klasse"-dag. Vi blev vel modtaget i SOF'en, og skoleinspektøren Per, som er en meget rolig og venlig mand talte fint til børnene. Lars og Lisbeth var der også med Benjamin. Vi sad mellem dem og Magnus forældre. Så var vi på torldeløb. Vi var på hold med bla. Lars og Lisbeth. Der var tre poster, en i gymnastiksalen, hvor vi skulle løbe en klemmeleg og løse gåder, en hvor vi skulle lave en tegning sammen med en anden familie og én, hvor vi så Lissy, klasselæreren, hvor hun fortalte lidt og vi sang, lavede remser og børnene skulle finde deres eget navn på et navneskilt. Så var der en time for børnene, og vi andre fik orientering af Per.
29/5 Jeppe var til fødselsdag hos Sebastian hele dagen - de var ude og bowle og hvade det herligt. Signe Marie og far var i Lillerød og købe en lille bryllupsdagsgave til mor. Signe Marie legede skole og lærer Jeppe at læse, mens de leger skole. De læser Søren og Mette.
28/5 Vi hyggede hele formiddagen og gik igang med at male hylder og sætte bøger op, Signe Marie var til klassefødselsdag hos Jesper på Dønnegårdsvej. De fik burger og legede sørøver.
27/5 Signe Marie var med farmor og farfar i deres nyreparerede bil i Tivoli og spise på viften og i hurlumhej, inden de tog en dobbeltdækker over til det kongelige teater og så tre balletter med et japansk kompagni. Hella var i Ikea og fandt i Lyngby et møbel, vi kunne bruge. Jeppe læste en masse tegneserier. Vi samlede den nye grill, men det var regnvejr om aftenen. Ditte og Stig blev og spise, og vi så "moderne tider"  med charlie Chaplin.
26/5 Dagen gik med at være på indkøb.. Vi stod sent op, o så var vi nede for at kigge på et måbel til indgangen. vi var i alle møbelforretningerne uden at finde det, vi ville have. Hjemme hyggede vi med at gå en tur ned til søen og fiske efter smådyr.
25/5 Signe Marie legede med Caroline og Alberte, og Jeppe legede med Mikkel og Sebastian. De var ude, da der kom et vældigt haglvejr. Vi var i skoven og arbjede på hulen. Så kom Erik og Marie på besøg og så huset. aftenen gik med hygge og spil - og Hella knoklede til sent med at male hylder.
24/5 Jeppe var med far til drengespræl - der var aflyst - og så var vi i arkarderne og å McDonalds. Signe Marie og mor var i Lyngby og købe en masse tøj. Signe Marie købte en Build a bear - Carla ko. Hun valgte et hjerte og fik den syet sammen og valgte tøj til den. Hjemme så vi Jeppes nye film om dinosauruser
23/5 Signe Marie var til svømning og Jeppe på slottet. Signe Marie legede med Sofie hele eftermiddagen. Far og Jeppe lavede mad  - startede i en opskrift og fortsatte i en anden.
22/5 Signe Marie fik sin blokfløjte og øvede sig på den.
21/5 Børnene legede dejligt. Signe Marie og farmor lavede en sommerkjole til Signe Marie med taske til. Jeppe og farfar byggede Capitol af papir. Og så var de i bad og nød det. Vi spiste frokost i Annisse. Jeppe var til fødselsdag hos Christoffer i Brødeskovparken - uden Magnus. Det gik fornemt. Hjemmede hyggede vi og Signe Marie lavede en væg med Grønlandsbilleder.
29/5 Signe Marie legede ude hos Caroline. Jeppe havde en dejlig formiddag, hvor han legede med sine gaver. Vi hentede Signe Marie og kørte dem ud til farmor og farfar. Forældrene kørte til Sattrup til Jens og Stens 40 års fødselsdag. det var meget hyggeligt. Mor kørte hjem - hun måtte lige sove lidt ved Slagelse.
19/5 Jeppe sov længe og far kørte ham i skole. Om eftermiddagen blev der gjort klar til hans fest for den gamle storegruppe. Der kom 12 - og hans bedste venner Sebastian og Mikkel var der. Signe Marie blev hentet af Caroline, og Alberte, Caroline og Signe Marie overnattede sammen. De havde så travlt med at snakke, at de ikke skulle se Disney show. Jeppe havde lavet et flot løøb med 6 poster, men i virkeligheden ville de hellere lege. De fik burgere, og de så Disney Show med slikposer, og så blev der danset i stuen.
18/5 Idag skal vi til forældremøde i Signe Maries Klasse med spisning. Signe Marie spillede triangel til deres musiknummer, og forældre mødet gik godt, selv om Jeppe blev "glemt" i salen. Han klarede det flot. Tilsidst spillede de små stykker, hvor Signe Marie var moderen med gryden, der blev ved med at koge.
17/5 Far var til fodbold i Brøndy (U21) og til udviklingskonference og høre Peter Lund Madsen. Jeppe nåede ikke til drengespræl, fordi de legede godt i SFO'en, og de hyggede med at handle ind, bla skoletaske til Jeppe. Så tog de en pizza med hjem.
16/5 SFO'en strejkede, så Jeppe sov hos farmor og farfar sammen med adam, mens far hentede Signe Marie tidligt, og vi var i svømmehallen sammen. Om aftenen kørte Berit Jeppe hjem, og vi nød at spise tortillas og lave opgaver/lektier.
15/5 Efter skole var de hjemme, og klokken n17 var vi til Berits Fødselsdag med bedsteforældrene. Det var meget hyggeligt, og vi fik som sædvanlig lækker mad. Det var fasan
14/5 Hella hentede børnene. Jeppe var med til at lave køkkenhave med majs, ærter og gulerødder og vi havde besøg af Lars og Lisbeth
13/5 Hella var i byen og arbejdede med at male mm. Vi var i ikea, og børnene var i Farum og tog på bakken og hyggede dejligt. Hella og Christian var til "forældremøde" med drinks mm.
12/5 Vi arbejdede på jespervej hele dagen og hyggede med det.
11/5 Jeppe og Signe Marie og Anne blev hentet af farmor og farfar sammen med Adam. De legede dejligt hjemme i huset og haven. Anna og Jeppe legede skønt hele aftenen. Klokken 5 kom Olsen, Inge og Bjarne og Jacob og Berit. Vi nøde en cava i haven, g så gik vi rundt om sortedam i strålende solskin omkranset af nyudsprugne bøge. Hjemme spiste vi Stigs hveder med alskens tilbehør og hyggede til børnene ikke kunne mere. far lavede lancier på Carlsbergvej.
10/5 Jeppe var til slagtøj og Mor og Signe Marie var ude og handle.
9/5 Jeppe og mor cyklede ud til skolen. Signe Marie havde glemt gymnastiktøj og svømmetøj, så mor måtte køre en ekstra tur. Signe Amrie nød at svømme, og vi måtte spise is i det gode vejr
8/5 Signe Marie legede med Sofie efter skole - hun var først hjemme ved spisetid. Jeppe legede dejligt med Magnus, da far kom. Vi var i byen og handle og lavede tærtedej sammen. Farmor og farfar var i huset, farfar satte lister på hylden og lås på vores regnvandstønder. Ditte polerede stole.
7/5 far lavede kursus på Fyn, mens De andre nød en dag hjemme. Mormor og morfar kom på besøg, de var på planteskole og gjorde drivhuset klar med tomater, peberfrugt, agurker med mere. Jeppe var nede og lege med Magnus. Mor og signe Marie lavede mad, selv om vi ikke havde noget i huset. Far fulgtes hjem med FCK fans, der lige havde vundet mesterskabet.
6/5 Vi var i ZOO have sammen med Jacob og Berit og Henrik og Nina. Der blev set specielt på pingviner over og under vandet, og leget længe i kaninlabyrinten. Så tog vi hjem til Henrik og Nina for at grille. Børnene legede i mked vand og gyngede  udenfor, og det var et djeligt vejr.
5/5 Begge børn blev hentet af farmor og farfar sammen med Anna, legede i Annisse, og var med mor på torvet, hvor der var recept på motion. De legede og hyggede længe der, g så tog de hjem og spiste med mor. far var til firmafest på skolen efter at have lavet lancier på CB-vej.
4/5 Begge havde en god dag på børdeskovskolen. Signe Marie havde caroline med hjemme, og de fik venindehjerter og spiste sammen hos casper. Jeppe havde Mikkel med hjem, Sebastian kom senere, og de spiste begge hos os, inden Casper hentede dem. De legede dejligt udenfor
3/5 Signe Marie tog bussen for første gang - far kørte Jeppe ud, og vi var til morgensang. Jeppe ville blive til efter samling, og Signe Marie ville tage bussen hjem, så far hentede Jeppe efter samling, så Signe Marie tage bussen og tog til drengespræl med JEppe, mor malede hylde og Signe Marie lavede lektier.
2/5 Signe Marie var til svømning med SFO'en og Hella hentede Jeppe, der var glad og ville lege. Om aftenen var vi hjemme og havde besøg af Charlotte, som kørte Signe Marie hjem. Signe Marie var oppe og se deres hus. Farvar med Jeppe nede og købe en flunkebog for Jeppe egne penge.
1/5 Skolestart på Brødeskov. Vi mødte op tidligt, så vi  kunne ævre med til morgensang, som blev lavet af hella gamle musiklærer. Vi sang _og det var forår og Danmark frit. Jeppe fik en god start ved at møde Anita og gik straks igang med at lege - sidenhen med Magnus. Signe Marie var hurtigt inde i klassen - de fik nye pladser, og Signe Marie kom til sidde ved siden af Sofie. Jeppe var med til at hejseflaget og havde en god dag - han ville faktisk slet ikke hjem. Om aftenen var vi på anemonetur med Familien Obel og Bjerre - Lærke var kommet hjem. Vi spiste ved fantastiens ø, og Signe Marie fiskede. Lige inden vi tog afsted, kiggede Erik og Kristen ind. De var lige blevet bedsteforældre.
30/4 Vi ryddede op og legede dejligt med de andre. Jeppe og Jon spillede fodbold. Om eftermiddagen havde vi besøg af Erik og Lene
29/4 Vi var på hyttetur med Signe Maries nye klassse i kluhuse. Det var meget dejligt, og Signe Marie var straks væk med sine nye kammerater. Vi var på Harry Potter løb og natløb.
28/4 Afslutningsdag for begge børn. Vi var i børnehaven med Jeppe, som klarede det med glans - de blev slået til riddere ude ved fodbold målene og kunne vælge mellem kys og buksevand. Jeppe valgte begge dele. Der vr pølser til alle bagefter. Ditte og Stig var med. Helle hentede Signe Marie, som gav afslutningsgaver til alle. Det var en svær dag for hende. Da vi kom hjem, nød vi smørkage i havestuen, inden vi gjorde klar til Signe Maries klasse, som kom til  fest. De legede rigtig godt ude i haven og vi lavede bål. Så var der burgere til mad og leg i haven, skumfiduser over bålet og is og stopdans i kælderen. Jeppe havde Oscar, Lukas bror med hjemme.
27/4 Signe Marie har det hårdt - det med at skulle forlade klassen. De har fordybelsesuge, hvor de øver på "Fyrtøjet" Signe Marie er hofdame, og Caroline er hund. Vi var til koncert hos Signe Maries slagtøjshold. De dansede afrikansk, spillede afrikansk, cubansk og sluttede med at spille Samba og spillede "jamaica" på Olietønder - Signe Marie på bastønder. Så hentede vi Hanne eriksen på stationen. Hun var i KBH og høre Wagner. Efter spisning gik Hanne og christian en lang tur i skoven. Ditte og Stig arbejdede i huset.
26/4 Jeppe var til Drengespræl og Hella ude at handle med Signe Marie til de næste dage. Lena kom og spiste og vi hyggede dejligt. Så lavede far og Lena sidste danseaften i Farum.
25/4 Mor hentede Anna og børnene. De legede "hund" som sidst. I Zigsakken havde de været længe, og Anne og Jeppe var blevet optaget af et fodboldspil - og så gavAnita hella rundvisning. Jacob og Berit kom med adam efter maden (som indtoges i havestuen) vi hyggede godt.
24/4 Farmor og farfar var på besøg. Mor og far var til orienteringsmøde i zigzaggen. farfar er nået langt med skabet i køkkenet. Vi fik stegt fælsk og persillesovs, og Ditte og Stig passede børnene
23/4 Søndag gik med at vi lagde det sidste gulv, havde besøg af Boel og Hans Erik, og farmor og farfar var i biocity og se ICE age 2. Vi andre arbejdede i haven. Vi lavede bål i haven og Magnus var på besøg. Farfar arbejdede på køkkenet
22/4 lørdag blev der lagt gulv, og Stig og Ditte var inde og være sammen med os.Hella og Signe Marie var til legestue i Brønshøj
21/4 Fredag var vi til dansetræf og nød det meget. Jeppe var med skolegruppen på bakken, hvor han som den eneste scorede i kurven og derved fikk små ting til alle i børnehaven. Om aftenen var der diskofest, og de hyggede dejligt - Jeppe dansede en masse. Bagefter kom de til dansetræf.
20/4 Torsdag var en dag, hvor far og mor var i teatret med Henrik og Nina, Jacob og Beirt og se Niels Hausgaard og spise i bjørnekælderen
19/4 Onsdag var far til dans. Signe Marie og Jeppe legede i haven.
18/4 Lang arbejdsdag for mor - far hentede Anna i ZigZaggen, hvorefter vi hyggede alle i huset.
17/4 Vi arbejdede i huset hele morgenen, men så tog vi på cykel til naturlegestuen - en tur på knap 16 km. Vi spiste ud ved Østervang og legede dejligt derude - der kom 4 skyller, som vi alle kunne gå i lå for ude på naturlegespladsen, og da vi kom hjem, væltede det ned igen. Vi mangler nu kun at male frontpartiet omkringvinduerne og omkring vandmåleren, før vi kan lægge gulv.  Det bliver nok næste weekend.
16/4 Søndagen blev brugt i kælderen med maling og deslige. Om eftermiddagen kom Thune familien, vi hyggede i haven. Vi gik en lang tur i skoven og nød vejret - vi gik "mosestien", som nok bliver populær og byggede videre på hulen på halvøen. Om aftenen spillede Henrik og Hella, mens vi andre lavede mad. vi fik små pandekager med is til dessert. Far og Jeppe var et smut omkring funkedam og Næsten i Hillerød
15/4 far og Jeppe cyklede ind til fantasiens ø og hjem gennem skoven.Vi var ude og handle - Jeppe skulle have noget for sine smagekrydser. Mormor og morfar kom på besøg, Erik hjalp med at sætte vindueskarm i i køkkenet, og Lene og Hella var i haven med børnene og arbejdede dér. de havde lækker frokost med til os, bla. ål og svenske vetekakor. Om aftenen spiste vi fondue sammen, inden vi så det lille hus på prærien og Olsen Banden og fik frugtsalat.
14/4 Vi var ude på Brødeskov skole - vi cyklede derud og spiste frokost derude. Om eftermiddagen Langfredag kom farmor og farfar om eftermiddagen og vi hyggede dejligt sammen. Farmor havde ostefondue med fra Schweiz, og vi fik boullionfondue - Jeppe spiste enorme mængder af kød.
13/4 Torsdag blev der arbejdet på huset - om eftermiddagen var vi i Annisse og drikke te og hygge.
12/4 Onsdag kom væres vinduesparti i kælderen. det var dejligt.  Vi hentede mor på arbejdet pg kørte i Silvan for at købe forskelligt til huset.
11/4 Tirsdag var en hyggedag hjemme, mens vi arbejdede lidt på huset. Signe Marie og Jeppe var i bad, og de legede dejligt det meste af dagen, og havde travlt med at kigge efter påskehønen! Jeppe fik en ny ven, da han var ude at cykle. Han hedder Magnus, bor på bæverdalen 1 og skal starte i tidlig SFO sammen med Jeppe og gå  i klasse med ham. Han blev og spiste.
10/4 Idag var BFO- dag - Caroline og Mikkel var i Bævedalens fritidsordning - vi hyggede hele dagen, og var i Skoven sammen med Hella om eftermiddagen vi fandt en hyggelig lille halvø, hvor der var et klatretræ og en halvfærdig hule. Der var stadig tyk is i søen. Jeppe faldt og slog næsen - så i påsken var de begge sårede. Vi grillede ude i det dejlige vejr og spiste i udestuen. Det var pragtfuldt.
9/4 Vi var til påskefrokost hos Stig og Ditte med næsten hele Dittes familie . Signe Marie og far Cyklede derud - Signe Marie kalrede det fint, men faldt desværre lige efter teglværket. Det var meget dejligt, vi var på legepladsen og vi sluttede af på Jespervej med Ulla og Lars og tina og Friderikke og Josefine,vi fik suppe, osm mor havde lavet. børnene legede dejligt sammen, og vi fik vist huset frem.
8/4 Lørdag  første dage i ferien blev en bytur. Der blev arbejdet i huset - gjort klar til maling mv, og om aftenen blev der hygget med Laura og Olsenbanden.
7/4 Jeppe og Signe Marie klippede for første gang i i deres målebånd. Der er 10 dage tilbage i skole/børnehave.De var inviteret til fødselsdag hos Viktoria, men vi var alle med derude, selv om vi ikke så meget til børnene. Det var meget djeligt, med fælles mad,  og et langt arbejde for at lave en forestilling, men der skulle også spises - mad og kage og skattejagt. det blev en dejlig aften - og vi voksne kom aldrig i Ikea.
6/4 Da vi kom hjem, gik begge børn i computerne. Morfar arbejdede i huset hele dagen, og mormor kom til madtid - efter maden var Signe Marie ude og lege med vennerne fra vejen. De var 4, som legede dåseskjul. Hun havde ur på for at kunne passe tiden. Hun skulle være hjemme 20 i 8 - og det var hun på minuttet!
5/4 Morfars fødselsdag. Han kom kl 7 og spiste morgenmad med os. Så arbejdede han i huset hele dagen. Han hentede Jeppe tildigt. Signe Marie skulle lave sit fuglehus (flot!!) færdigt i SFO'en, så hun blev hentet af far. Bjørg kom til eftermiddagslagkage. De hyggede og spiste sammen om aftenen, og morfar puttede børnene, mens far og mor var til jubilæum i Farum.
4/4 Signe Marie var til fødselsdag hos Davy - Jeppe og far holdt fødselsdag for  bamserne. Efter maden kom børnene på vejen for at høre, om Signe Marie ville lege - de legede ude til klokken kvart i otte. Der var fire børn, som kom og ringede på. Jeppe ville hellere spille computer.
3/4 Vi havde en dejlig eftermiddag, hvor børnene legede ude og inde. far og Signe Marie gik en lang tur i skoven om eftermiddagen - vores skov, som Signe Marie sagde..
2/4 Signe Marie og Jeppe legede dejligt om morgenen, de legede længe ude, og Signe Marie og Jeppe var med til at grave et stort hul foran udestuen, så Arne kan komme til vandrøret. Så var vi til fødselsdag hos Viktoria, og børnene legede teater, hvor alle havde soloer. Det gik hele gåturen til skoven også med, og de var meget skuffede, da Adam, Niclas og elisabeth ikke klappede, men hellere ville lege.
1/4 Børnene legede og hyggede i Annisse, og Mor hentede børnene derude. Jeppe holdt fødselsdaag for sine bamser, de lavede kage og Signe Marie arrangerede skattejagt. Mor spillede til legestue i Birkerød, mens vi andre så det lille hus på prærien, spiste brugere og så Olsen Banden.
31/3 Farmor og farfar henter børnene fra skole og børnehave. Børnene nød at være i Annisse.
30/3 Signe Marie var til slagtøj sammen med mor, hvor de også købte gaver til de kommende fødselsdage. Jeppe og far laver kødboller på svensk og spillede ordspil - Jeppe kan læse rigtig mange ord, selv om han helst vil stable bogstaverne.
29/3 jeppe var til drengespræl for første gang. De fleste er lidt ældre end ham, men han tager det i stiv arm, ligesom han er rigtig glad for louise. Hjemme lavede mor en dejlig æggestand med butterdej om.
28/3 Stig og Ditte var her det meste af dagen, og Stig arbejder på hyldesystem til skabet. Sebastian og Alberte var hjemme og lege hos og spise der.
27/3 Jeppe havde Sebastian med hjem. Mor var til konference på Marienlyst. Ditte var her og arbejde om formiddagen
26/3 Søndag spiste vi morgenmad i Farum, og kørte til Tangokursus, mens børnene hyggede med mormor og morfar. OM eftermiddagen var der dansetræf, hvor Hella spillede og Børnene legede dejligt. Vi spiste derude inden vi tog hjem. Henrik og Nina kom ret sent, så det var en meget glad Signe Marie, der tog imod Viktoria.
25/3 Lørdag morgen var vi i Ishøj teater og se "Sultanens datter" sammen med Henrik og Nina og Jacob og Berit. Viktoria var ikke med, fordi hun var til gymnastikopvisning. Det var vældig godt, og sultanen delte æbleskiver ud bagefter.. Så var vi til familiefast i Hyllinge, hvor vi nød en stor buffet og børnene legede dejligt - specielt udenfor.
24/3 Fredag blev en rigtig hjemmehyggedag med Disneyshow og showtime, hvor vi hev madrasserne ind foran sofaen og hyggede.
23/3 Far hentede børnene, men Jeppe ville hellere sidde og spille Peddersen og findus, så far og signe Marie var nede og hente papirbilleder (1500) fra PC-billeder gennem de sidste år. Så hentede vi mor og jeppe, kørte dem til gymnastik, hvor Jeppe fik læssevis af slik, og han bestemte sig for at gå til drengespræl. Mor lavede ddejlig mad, mens Jeppe skrev "Jeppe Obel" af det slik, han havde fået.
22/3 Far var i Farum - der var 1 pige til ungdomsholdet. Signe Marie var hjemme hos caroline og lege hele eftermiddagen, og Jeppe og Mikkel legede på Bæverdalen og hyggede meget. Jeppe skrev både "bi" og emhætte - med flotte bogstaver.
21/3 Jeppe og mor lavede mad, mens signe Marie og far var til gymnastik for sidste gang. Hun fik slik og hyggede sig godt. Signe Marie har startet et projekt med at lære Jeppe at læse. Hun lånte bøger på biblioteket som passede til ham. Han læste de tre gange om aftenen!
20/3 Jeppe havde Sebastian på besøg. De lavede lan flexitrack bane. Signe Marie legede med Leo, som var med til mad, og var overrasket over, at de to mindre larmede så meget under maden.
19/3 Det er tid til gymnastikopvisning. Jeppe blev overtalt til at gå med til indmarch, men var helt med og rigtig dygtig, specielt til at lave kolbøtter, da han var på til opvisningen. Signe Marie lavede flotte spring og en fin serie. Hjemme spillede vi UNO sammen, inden det var puttettid.
18/3 far og Signe Marie var syge - Jeppe og mor var i byen og til Josephine fødselsdag i Jonstrup. Far og signe Marie fik grøntsagssuppe, og vi så alle Olsen banden, da de andre kom hjem
17/3 Mor var med Ditte og Stig og Lena inde og spise i Bjørnekælderen og se Hedda på Betty Nansen. Far var hjemme med børnen og spise ris taffel.
16/3 Signe Marie var til slagtøj og Jeppe var til superdrenge. Jeppe fik en exo-force i smagsgave.
15/3 Signe Marie havde Alberte og Jeppe havde sebastian med hjem. De blev til spisning.
14/3 Jeppe var syg, så mor var hjemme med ham. Far hentede Signe Marie og var med hende til panterpiger, og hentede ting i Silvan imens.
13/3 Jeppe havde sebastian med hjem.
12/3 Far og Signe Marie var i svømmehallen. Signe Marie svømmede 25 m uden hjælp og lærte at lave hovedspring. Jeppe var lidt sløj. Berit og Jacob var på besøg, og Signe Marie var til øvning med Pantertanter. Jacob kom og hjalp med lamper undersøgelse af motoren til emhætten. den virker ikke.
11/3 Mormor og morfar kom med morgenmad. Vi var IKEA og handle ind (en masse lamper) og morfar hjalp i huset, hvor også Stig hjalp og Ditte fjernede berberis udenfor. Børnene fik sengelamper og Vi fik en masse gardiner og lamper til gane mv. Om aftenen blev ditte og stig til spisning.
10/3 Signe Marie skal til Diskofest i SFO'en i aften det var med hår med gele i, og der blev danset og spist dejlig mad og drukket sodavander. Jeppe og vi andre hyggede hjemme med Disneyshow og showtime.
9/3 Jeppe var til gymnastik, mens mor og Signe Marie hyggede og lavede lektier hjemme.
8/3 Da vi kom hjem, gik  Signe Marie igang med at lave mad sammen med mor.
7/3 Morgenen gik dejligt. Jeppe kom tidligt ind og gav os et knus, og han legede med sin 3 i een hele morgenen. Om eftermiddagen var Signe Marie til gymnastik, og Jeppe og mor lavede mad igen. Mor fik besøg af Pernille og Mette om aftenen.
6/3 Vi fik nyhedsbrev fra Signe Maries nye klasse. Hans Erik har gjort gulvet færdigt i køkkenet. Vi hyggede hjemme med "samgegaver - far og Signe Marie spillede UNO, mens mor og Jeppe byggede en 3 i en pod fra lego. Om aftenen lavede Jeppe mad, en eksperimental sovs med chokolade til hans kylling i svøb. Far var afsted hos boel om aftenen.
5/3 Hjemmedag (bortset fra far, der var nede og lave kursus i Ruds Vedby med Gitte Christensen.) De var ude at kælke, og ude at lege i haven, og lavede en hule bag skuret. Senere fik vi besøg af nogle af Hellas kollegaer.
4/3 Jeppe blev hos morfar og hyggede hele dagen. Signe Marie vågnede kl 6, og vi hyggede og arbejde videre i huset. Mor tog med Signe Marie til bioklub kl 12, hvor hun var i biografen sammen med Alberte og Caroline. Senere kørete vi ud og hentede Jeppe og kørte videre ind til en hyggelig aften hos Bjjørg og Markus, hvor vi udover at få dejlige fiskefrikadeller så det lille hus på prærien og nød Slivovize og Billeder fra deres efterårsferie i nordtyrkiet.
 3/3 Far var til fodboldturnering på skolen, så mor afleverede og hentede. Børnene legede udenfor hjemme, indtil de tog ned til morfar, som var i biografen sammen med dem i Værløse og se "tempelriddernes skat" om en skat på Bornholm. Far og mor var med Ditte og Stig i Operaen. Vi spiste i Nyhavn på Chr V - en noget forvirret tjener gav far entrecote istedet for hummersuppe. Så tog vi vandbussen ud til operaen og så Flagermusen. VI havde fået Troels og Lones billetter, så vi sa hhv. på parterre (4. række m TDC's direktion) og på 2. balkon. Det var et slemt sneejr, men operaen var flot snedækket. Selve forestillingen var meget flot, og meget Peterr Langbergsk.. 2. akt foregik i køkkenet, på et mandetoilet og i en svømmehal.
2/3 Morgenen gik godt - Jeppe står op af sig selv, og der bliver hygget med stjerner, som Jeppe får, når han smager noget nyt. Vi var sammen i arkaderne om eftermiddagen og få en bolle, så kørte mor med Jeppe til Superdregne og far blev i byen med Signe Marie. Vi var i ærlige Bent og bagefter i Fætter Br. OM aftenen stod Jeppe for at lave sin nudel ret sammen med mor - med hemmelige ingredienser... Mormor kom og spiste sammen med os og hun puttede børnene.
1/3 Caroline og Mikkel tog med hjem. Først kørte vi pigerne hjem, fordi de to drenge havde travlt med at save skjolde ud i værkstedet. De legede dejligt på hver deres værelse. Troels fandt fejlen på ellen og Hans Erik gik i krig med emhætten. Børnene spiste sammen - vi spiste sent, fordi der blev arbejdet på køkkenet. Det blev til McNuggets og Fritter . Ditte var ude og lave en hel del i huset. Hun har virkelige knoklet
28/2 VI havde en god dag. Hella ryddede op i det gamle hus, og overgav nøglerne klokken 16. Far var med Signe Marie til panterpiger, efter at vi havde været ude i huset med ting. Aftenen gik i roligt tempo med vores første måltid fra den nye ovn.
27/2 Den første morgen i det ny hus gik perfekt. Vi så morgenrøden ud af vinduet, og jeppe sad med sin dyne, mens Signe Marie lavede de sidste lektier. Vi var nede på posthuset, for at hente flyttepapirer. Aftenen gik med stuntrally og putteritual for anden dag: Jeppe puttes af mor, der laves sudoku, mens far og Signe Marie vasker op, inden de sætter sig ind til Signe Marie og læser, indtil Signe Marie skal sove.
26/2 Børnenes værelser blev ordnet, der blev tømt kasser og sat spejle op. Vi var til fastelavn hos Henrik og Nina hele eftermiddagen. Jeppe var éet bræt fra at blive kattekonge. Jeppe var hus og Signe Marie prinsesse. Vi tog pizza med hjem, og så var vi alle sengeklare.
25/2 Store Flyttedag. Børnene legede ude hos Stig og Ditte, og Lena, Jacob og Berit, Henrik og Erik hjalp s på fremragende måde med at flytte. Jespervej er nu tømt - bortset fra madvarer og rengøringsgrej. (Hvide varerne er ikke sat til endnu, og der er ikke strøm på køkkenet. Hans Erik gik og arbejdede, men der var vist lidt for mange mennesker. Klokken 14 kom Ditte og Stig med alle børn og frokost, og der var sofa og spisebord oppe, så vi kunne klemme os ned. På det tidspunkt havde Berit og  Hella samlet børnenes senge og jgort det lidt beboeligt.Alle resten af møblerne fylder stuen og udestuen. Om aften lavede vi en lille TV-krog, mens der blev pakket kasser ud.
23/2 Vi var hjemme og arbejde med at pakke til sent. Børnene var inde hos Troels med resten af familien, fordi Ole og Heidivar hjemme fra USA. Signe Marie legede med Anna og Anya, og bageefter drog alle børnene ud til Ditte og Stig.
22/2 Signe Marie havde en dejlig morgen, men Jeppe var på tværs. Vi kom ned i skolen til tiden, og far og Jeppe brugte ½ time sammen i børnehaven. Signe Marie blev hentet af Gitte, og de var i svømmehallen, mens Caroline svømmede - og så til slagtøj, hvor Signe Marie fik lov til at slå på en ny slags tromme. Så spiste hun nede os Caroline. Jeppe blev hentet, og vi kørte sammen ned til byen for at hente grønt og øl/div til flytningen. Vi var også i legestøjsbutikken og i boghandleren. Hjemme hyggede vi med at jeppe fortalte historier fra sit hoved, og så var vi til SUPERDRENGE. Hjemme fortalte Jeppe videre, vi malede det fine hus, som Jeppe skal have på til fastelavn. Signe Marie kom hjem, og vi puttede børnene. Så kom mor hjem, kyssede børnene inden hun drønede ud til det ny hus.
21/2 Jeppe legede dejligt efter at have sovet 12 timer derude. Ditte kørte ham ind til aftensmadstid. Signe Marie blev hentet af far, og og vi var ude i huset. Arne er færdig med betonen i kælderen. Signe Marie og Far lavede lektier, mens mor malede. Hjemme spiste de sammen, mens far var til dans. Jeppe vil være hus til fastelavn, og Signe Marie skal være mavedanser.
20/2 Jeppe var sløj og lagde sig på sofaen i børnehaven, så farmor hentede ham, og han blev derude (han blev frisk og var ude om eftermiddagen.) Far og Signe Marie var til Gymnastik.
19/2 Jeppe har været glad i børnehaven, selv om det var hårdt at stå op. Sebastian var med hjemme og lege, og det gik utrolig godt. Vi spiste fiskefiletter. Signe Marie var træt, men fik lavet matematikog hjulpet far med maden. Hella var ude og arbejde sammen med Hans erik, og Erik kom g hjalp med lecca-stenene.
18/2 Jeppe er stadig sløj. Han brugte det meste af tiden til at side og putte. Vi var ude i huset, mor malede paneler, hans Erik er begyndt på kogeøen og nåede at sætte fundamentet op. Signe Marie var nede hos Leo og lege. de kom og spillede lidt stomp og gik derned igen for blot at meddele, at nu blev Signe Marie dernede og sov! Far o Jeppe var hjemme og skille lidt skabe ad, og Da vi kom hjem, var det tid til ris med bacon og så sagde Jeppe tak for mad og gik op og sov..
17/2 Signe Marie og far var ude i det nye hus og støbe lidt, samt rense fliser på badeværelset. Arne er begyndt at støbe i kælderen. Lene og Erik var forbi. Signe Marie og far var sammen med ANna og Adam og Farmor og farfar i det kgl teater og se papirklip - en ballet om H. C. Andersen. Den var meget flot, med hans forsøg med at komme ind ad de tre porte (balletskolen først) og afsluttende med en dans med en svane. Så var vi på kgs Nytorv og skøjte - selv Stig prøvede, og Anna klarede en hel rundtur selv. Så gik far og Signe Mare tur på strøget, var til bogsalg i helligåndskirken og i en tegneserieforretning (10 anders And for 20 kr) og inde og spise på Jensens bøfhus, mens mor og Jeppe så Disney show og ryddede ud i skabene på 1. sal.
16/2 Børnene nyder resten af miniferien hos Ditte og Stig. De kom til frokost. Jeppe er rigtig sløj og sov hele eftermiddagen og aftenen. Signe Marie kunne ikke lege med Leo, men hun tog med mor i byen. Mens hun var væk, kom Jacob og Berit med kage. Da Signe Marie så Anna, legede de dejligt, og hun tog med dem hjem for at lege. Jeppe sov på to campingstole midt i al larmen. Boel kom også forbi med nybagte boller. Det var rigtig dejligt. Hans Erik fik sat stålbordpladen på ovre ved vinduet.Vi fik Berits lækre pastaret med hjem.
15/2 Signe Marie og Jeppe har en dag hos farmor og farfar og har det godt. vi andre var i huset. Da vi skulle prøve bordpladen var den 10 cm for kort. Vi har simpethen bestilt den forkert. Vi fandt dog en løsning, som er OK. Arne var det og startede med at sætte pæle i bunden. Boel var forbi og kigge. Hans Erik har sat alle køkkenelementerne op langs vinduet, og hvidevarerne er ankommet.
14/2 Børnene blev hentet af farmor og farfar, og det var i Lorry og skøjte, og så i zoologisk museum i det dejlige vejr. Det var meget skønt, sagde de begge. vi andre gik og arbejdede med Hans Erik i huset. Hella maler vinduerne hvide (rammen om dem mest) Erik og Kirsten kiggede forbi. Det var meget hyggeligt.
13/2 Hella arbejder i huset, mens vi andre er hjemme og hygge. Vi skal i Ikea i eftermiddag og hjem og fejre Elnas 100 års fødselsdag. Eller det, hun var blevet, hvis hun ikke var død. Vi købte greb til køkkenet og var på kirkegården i mørke, Det var meget malerisk, at se det levende lys, som Erik havde tændt foran graven som det eneste lys på kirkegården.  Det blev en meget hyggelig aften som sædvanlig hos Erik og Kirsten. Børnene sad på skift på det nye børnesæde
12/2 De hyggede i Svarige, og spiste på McDonald på vej hjem. Inden da legede de og var i skoven ved den flækkede sten. Far var til møde om Bjerringbro og hella arbejdede med Hans Erik ude i huset.
¨11/2 De nåede at se video, være i skoven, være i byen og købe legetøj, lave bål og spise vafler om lørdagen. Vi andre knoklede i huset.
10/2 Far har rollespilpå skolen, Signe Marie har kastet op i nat, så mor er hjemme med hende. Børnene tog på weekend til Sverige med Mormor og morfaar
9/2 Far har rollespil ¨på skolen. Mor arbejde i huset til klokken 22, og farfar var med børnene til slagtøj - superdrenge var aflyst. SÅ lavede farfar en hel torsk, han havde købt til 20 kr sammen med Jeppe, og vi hyggede dejligt.
8/2 Far har rollespil på skolen. Mor hentede de andre og hyggede hjemme med dem.
7/2 Far hentede børnene tidligt, så vi kunne nå ud og hente Anna tidligt i SFO. Jeppe fik præsenteret sin SFO og skolegården, og Signe Marie blev taget glad imod af Sofie og Leo - og en, som hedder Camilla viste hende rundt. Sofie og Leo og tre mere opførte et lille stykke om en trold, der kastede med kogler for os. Så tog vi ud i huset, hvor Hans Erik var startet med at samle køkkenet. mor kom derud, og far kørte Signe Marietil panterpiger, og imens var far og Jeppe nede i kvikkøkkener for at få nogle mål.
6/2 Dette var dagen med en masse sne og et voldsomt isslag. Jeppe havde kastet op om natten, så far blev hjemme med ham, og mor hentede Signe Marie. Vi hyggede hjemme om aftenen. jeppe kom hurtigt over sin sygdom.
5/2 Arbejdsdag i huset. Børnene blev kørt ind til mormor, og mor spatlede vægge i køkkenet, Hans Erik samlede køkken, Erik murede (også luftkanaljerne, der irriterede) Jacob og Berit kom også og hjalp til. far og Jacob arbejdede med Adam i kælderen, Berit tog tapet af og Anna legede dejligt med Barbiedukker. Vi tog ud til mormor og spiste, hun havde lavet Signe Maries livret.
4/2 Arbejdsdag i huset. Ditte og Hella malede, Ditte og Christian Gravede, Faktisk knoklede Ditte fra klokken 8.30 til 17 i huset. Erik murede og to radiatoren ned. Børnene legede dejligt, og læste Anders And og Bionicle, som de havde købt, da de var i Hillerød med mormor. De nåede hjem inden den store demonstration, hvor der blev anholdt 110 mennesker - vi kunne ikke komme hjem via Carlsbergvej, så måtte hele vejen tilbage. Gitte og Kasper var sammen med Mikkel ude og så huset. Det var meget hyggeligt. Hella var til gl klassekomsammen til meget sent.
3/2 Fredag eftermiddag var hella til møde i KBH, så Christian og børnene var nede og hente plader til at lægge under køkkenet og hente køkkenet i KVIK køkkener sammen med Ditte. Stig kom med den postkasse, som han havde repareret. Den er blevet rigtig fin. Hans Erik er næsten færdig med loftet, og Birger og Ingelise kom og så huset, og de var med til at bære køkkenet op. Det var en stor hjælp. Så tog vi til jespervej og så Disneyshow og spiste pizzaer. Pigerne legede med barbier!!
2/2 Jeppes superdrenge starter klokken 5 allerede. Jeppe skrev "disney show" på kalenderen hans første lange ord... på vejen hjem legede vi bogstavleg - han er virkelig begyndt at interessere sig for den slags.farmor og Hans Erik knokler i huset. Signe Marie var nede til slagtøj, inden vi hyggede med mad hjemme, som mor havde købt, mens Signe Marie var til slagtøj
1/2 vi hyggede hjemme med med børnene, mor lavede Burgere med Caroline og Signe Marie, de lavede burgerrestaurant, mens Mikkel og Jeppe legede ovenpå. Begge hold børn byggede huler.
31/1 Signe Marie var til panterpiger og lavede mad sammen med far. Jeppe var ovre hos Sebastian og lege. Mor knoklede i huset.
30/1 Far fødselsdag. Vi gav en dvdafspiller og en  fin æske fra Signe Marie og en tegning fra Jeppe. Farmor og farfar var her til spisning.
29/1 Vi hyggede hele morgenen, 0g så var vi til dåb med Nikolas i Engholm kirken. Jeppe læste i børnebiblen længe, mor var fadder og Signe Marie var med til alters - hun spurgte præsten, hvad der var i glasset. Anna var også til nadver. SÅ var vi til dåbsfest på Falkevej i Hillerød. der var meget hyggeligt - og et godt sted. Vi fik en lækker salat bar og kalvesteg. Signe marie legede dejligt med Nikoline. - Pia ( Lars' søsters) datter. Jeppe legede med Brio og med Benjamin og Adam.  OM eftermiddagen spillede de computerspil og far var ude i huset, hvor Hans Erik knoklede videre. Jacob skal til Ringkøbing og undervise hele næste uge. Billeder kan ses på http://groups.msn.com/folkedans - bagerst pr 29/1 06..
28/1 Jeppe vågnede ved sit vækkeur, som han selv havde stillet. vi var på bæverdalen og arbejde hele dagen. Jacob og Berit kom og hjalp. Hella mødte Charlotte i Allerød, og hun fortalte, at de allerede havde fortalt om Signe Marie i 2.a. hvor hun skal gå! Marianne Glahder kom forbi, og Leo og den anden af hendes drenge var oppe og kælke med pigerne og Jeppe. Jeppe var helt vild og kælkede løs. Der var også en is bane, som man kunne glide ned ad uden kælk. Signe Marie var helt oppe og køre. Hun havde fået sig en god ven i Leo, som hun skal gå i klasse med. Hun kan ikke komme derud hurtigt nok. Vi tog hjem og spiste, efter at Stig havde været der og arbejde med en plade til skabet en times tid.
27/1 Mor var med jeppe i børnehave. De havde en dejlig dag, hvor der blev kælket til den store guldmedalje. Efter frokost viste Jeppe billeder fra Grønland og fortalte om det. han var skuffet over de få spørgsmål. Han havde forberedt sig på mange flere. Om eftermiddagen var vi ude i huset og arbejde, - Jeppe arbejdede sammen med far og tog godt fra med skovlen, men han synes drænspaden var lige lovlig tung. Jeppe havde maddag og lavede mad til os. Signe Marie var ude hos Catarina hele eftermiddagen og spiste derude. Hun og Jeppe nød Disneyshowet sammen, inden de blev puttet.
26/1 Signe Marie legede med Caroline, som havde fået et brandsår på en radiator på et toilet på skolen, og derfor ikke kunne være til svømning. Vi var ude på bæverdalen for at sætte malin af til mor, og så legede børnene dejligt hjemme. far og Jeppe havde travlt med at læse og lege, mens pigerne havde tralvt med at lege. Så tog Far og Signe Marie til Gymnastik med Jeppe, og Signe Marie faldt i sine snørebånd og fik plaster på begge knæ, men lavede alligevel lektier. Det var første gang uden Charlotte for jeppe, men han var godt tilfreds. Hjemme spiste vi mad og hyggede. Mor kom sent hjem.
25/1 Krise. Signe marie havde ikke fået lavet sine lektier. Hun klarede det dog og kom fint til gymnastik. far havde noget arbejde, der skulle ordnes. Der skulle også ryddes sne - vi har ingen skovle eller skrabere herhjemme. Om eftermiiddagen var mor til møde i Frederiksborghallen, far hentede børnene og vi havde også Laura med hjem. Der var kaffeaften til dans.
24/1 Far arbejdede derude med en hammer og knoklede med gulvet. Elektrikeren var derude og lave en hel del. Hans Erik arbejdede meget. Mor hentede børn og var med dem ude til gymnastik og handlede i Silvan, mens Jeppe gik op kiggede på værktøj.
23/1 Det var svært at komme op. Om eftermiddagen hentede mor børn, og så kørte far ud og flyttede en masse jord. Hans Erik gik og knoklede på loftet. VVS manden kom og lavede røret.
22/1 Arbejdsdag i huset. Der skal køre jord væk. Far skal lave kursus i Vordingborg sammen med Lena. Jacob knoklede hele dagen alene. Henrik kom efter en lang dejlig skitur i gribskov. Hella fik malet en masse.
21/1 arbejdsdag i huset. Jacob og Henrik kom og hjalp - Henrik med Willys betonhammer. Den fungerede utrolig fint, og inden aften havde vi fået fjernet betonen og kørt den i container. Hella finpudsede væggene i køkkenet, og Berit og Nina kom med børnene i løbet af eftermiddagen. TIl slut tog vi alle ind til jespervej, hvor Hella havde lavet Farsbrød til os. Det blev spist med stor appettit. Hella og Henrik kørte op og spillede i Ålsgårde, og de andre kørte hjem. Børnene var trætte. Signe Marie var i filmklub med Caroline og Alberte. Gitte gik derned med dem.
20/1 Dansetræfs dag.Vi var først ude i huset og snakke med Hans Erik, som er nået langt med taget, og Erik, som var ude og pudse køkkenmuren op. Så kørte vi ind til danstræf i det rædsommevejr. Der var kun os, Jacob og Berit og Morten og Turid. Vi bestemte os for at lave mad med det samme og hygge. Jeppe foreslog, om ikke vi alligevel skulle danse - så det gjorde vi lige lidt.
19/1 Hans erik, Ditte og erik går og arbejder i huset. Far havde åbent hus, og mor var til fødselsdag med børnene hos Elisabeth. Alle børnene legede dejligt sammen. De legede prinsessen på vandmelonen! Jeppe var prinsessen.
18/1 Far kom til at ramme Signe Marie med bagsmækken - så hun fik en bule i panden. far tog hende med på arbejde, hvor hun sad på kontoret og hjalpt til med at lave fine tegninger. vi hentede Jeppe og gjorde klar til "kinesisk mad" Mor lavede den og spiste med. Mor var ude i huset og tale med elektrikeren. Hans erik gik igang med loftet - han fandt ud af, at der skal lister op under gipsloftet. Far var nede og kigge på gulv - de havde ikke det, vi ville have i forretningen - inden han tog til dans.
17/1 Far var syg idag - han hentede børnene, og de så "flugten fra hønsegården" Mor arbejdede i huset til sent.
16/1 Det var hårdt at komme op - begge børn havde det svært. Vi havde glemt, at Signe Marie skulle til svømning, så hun var meget ked af det. Vi hyggede hjemme med Sebastian og endte med at spise frikadeller sammen, inden det var tid til godnat historie. Ditte arbejdede - som hun har gjort den sidste uge i huset med at male og lappe huller. Arne har pudset de nedrevne vægge op, og Hella var derude i aftes og male vægge i stuen.
15/1 far vækkede mor i Farum, forhan stod på bæverdalen uden nøgle. Så hentede mor børnene senere i Farum, og vi arbejdede i huset med maleri, tapesering og rivning af tapet i køkkenet, mens Erik kørte på genbrugspladsen, og Stig ordnede hullerne i loft og ned til kælderen. Om aftenen slappede vi af herhjemme.
14/1 far lavede kursus i Viborg. Signe Marie og Jeppe arbejdede fint ude i huset, og Jacob lavede væggen i værelset i kælderen, Erik kørte på genbrugspladsen og Stig og Ditte arbejdede mad maleri og plader. Lene hentede børnene og mor endte også derude om aftenen.
13/1 Signe Marie skla have maddag. Jeppe bestemte, at hans dukke (Dana) har fødselsdag, som blev fejret over morgenbordet. Det plejer ellers aldrig at interessere ham. I aften skal Signe Marie have maddag. Hun sørgede for dejlig mad til os.
12/1 Idag kommer der besøg af elektriker og VVS - og Hella kigger på hvidevarer - Signe Marie mener, at hvide varer må være vask og toilet.. Jeppe har farmor og farfardag, mens Signe Marie er i skole. Ditte  knoklede med maling, og Hella arbejdede længe. Stig lavede dejlig maf til os. Morfar kom også forbi og arbejdede. Aftenen var rolig og hyggelig hjemme.
11/1 signe Marie har hostet en del, så  hun er også hjemme idag. Farmor passer. Jeppe var også hjemme, og han tog med farmor hjem. farmor knokler i vores nye hus, og tog derude efter at have passet børn for at fortsætte
10/1 signe Marie har været hostende det meste af natten, så vi har holdt hende hjemme idag. Hun har afsluttet sin første "de fem"- bog.  Jeppe var til fødselsdag hos Alxander og fik spyd med frikadeller og pølse på. Hjemme hyggede vi med Ludo og film, inditl det var sengetid. Hans Erik (som har indvilliget i at sætte køkken og loft op.) og Ditte har været igang i huset og dækket dele af.
9/1 Signe Marie var nede og svømme med SFO'en - hun blev hentet af mor, og så var de ude og bytte hende julegaver. Jeppe havde maddag sammen med far og blandede sin egen kage/brød - han bestemte fuldstændigt, hvad der skulle i.
8/1 Arbejdsdag i det ny hus. far skal lige lave kursus først, men de andre går igang i løbet af formiddagen. Signe Marie hjalp med at male, Jeppe med kaklerne og Stig underholdt børnene. Ditte og Erik arbejdede hårdt hele dagen.
7/1 arbejdsdag i det ny hus. arne var begyndt at rive væggen ned - vihar gjort et færdigt, og Erik og Lene var og hjælpe hele dagen, Jacob tog børnene med ud og kælke, og Jeppe sov hos farmor og farfar og kom sent om efter middagen, hvor Ditte vaskede ned og Jeppe hjalp med kaklerne i køkkenet, mens vi andre hev køkken ned. Erik og Hella kørte ud på genbrugspladsen.
6/1 Signe Marie var til fødselsdag ho alberte, de gik hjem og legede meget ude i haven. vi købte vores KVIK køkken om eftemriddagen og hentede Jeppe. Så var vi ude til Helligtrekonger hos Ditte og Stig med Anna og Adam og Erik og Kirsten og Otto og Helle. Det var meget hyggeligt, og børnene klagede over de voksnes støj niveau. Julebukkken kom, vi fik Helligtrekongerkage med mandel i, og vi dansede om juletræet.
5/1 Jeppe var hjemme tidligt, og signe marie var til slagtøj og lavede gave til alberte - en fin pude. Jeppe var til superdrenge - det var rykket, så vi var med inde på familieholdet først. Jeppe var helt vild med det igen, men også træt, da vi kom hjem. vi hgyggede med dejlig mad, som mor lavede
4/1 Far var sammen med Signe Marie i huset - og Mads var med derude. De hyggede og var på kælkebakken. Senere var far til dans i farum, og mor lavede mad
3/1 Farmor kommer og passer, mens vi andre tager til Ikea for at kigge på køkken. Far var med børnene ude på Bævedalen og måle op, og vi havde ´Caroline med. Hjemme havde Jeppe madag - Han lavdede spaghette og pølser på pind, mnes Signe Marie var til gymnastik. Farmor passede om aftenen. Vi voksne var inde og kigge på køkkener i Ikea, men vi blev i tvivl derinde.
2/1 Første skoledag. Signe Marie mødte tidligt, og begge klarede morgenen flot. Jeppe havde Mikkel med hjem, og Signe Marie havde travlt med lektier - hun skulle lave en masse arbejde i matematik. Mor lavede dejlig mad til os - slev om det mest var risene, som gik.
1/1 Der blev ryddet op, børnene så to film, og vi var ude og kælke, og vi byggede snehuler. OM eftermiddagen tog vi hjem og så film (min søsters børn i Egypten) og gik tildigt i seng.